Alle innlegg Sukkerforum

Ho or no ho ho!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Peeri lø. 21 juli 2012 18:44

Hepp

tenkte jeg ville dra i gang i trå om våre mer løse fugler. Jeg har ikke søkt rundt etter tråer, men hvem gjør vel det.

OK, så dette er hva jeg vil ha frem. Hvis kjøp av sex er forbudt, hvorfor kan vi ikke gjøre salg forbudt også?
Det hadde vært en befrielse og gå ned Karl Johan, uten at en hore skal antaste meg på veien.. Det er så ubehagelig at de tar over alt, og snakk om frekke.. Jeg vil at salg av sex skal være ulovlig, så at en kan gå igjennom Oslo, uten at noen tar meg på ballene, eller grafser i lommene mine.

(kvinne 34 år fra Rogaland) lø. 21 juli 2012 18:46 Privat melding

Er det fanken ikke nok sextråder på forumet etterhvert? Gjeeeeesp

Skjult ID med pseudonym Peeri lø. 21 juli 2012 18:48

@Hu_Tine, er dette en Sextrå?

Skjult ID med pseudonym frøken-o lø. 21 juli 2012 18:59

Hu_Tine : Dette er vel ikke en sextråd.
Ts : Interessang tråd som skal bli spennende å følge (denne gangen fra sidelinjen).

Skjult ID med pseudonym Trallalla lø. 21 juli 2012 19:02

Hele greia med at det ikke er ulovlig å selge er vel fordi at de som evt har blitt tvunget til Norge for å selge sex ikke skal måtte lide ekstra ved å bli stemplet som kriminelle og kastet i fengsel.
Lovgiverne har vel tenkt at om det blir ulovlig å kjøpe, så vil folk slutte å kjøpe. Doh!

Er dog enig i at det er litt irriterende å gå på Karl Johan enkelte tider av døgnet.
Det finnes 2 måter å unngå det.
1. Gå sammen med ei venninne/kjæreste/kone, da slipper du unna. (egen erfaring).
2. Se VELDIG homofil ut. (ikke testet selv, men kan tenke meg det funker).

Skjult ID med pseudonym )O( lø. 21 juli 2012 19:03

Synd at det skal være sånn. Men loven som ble innført gjennspeiler vel en grunnleggende holdning her i Norge, om at menn er sexmonstre og kvinner er offre.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 21 juli 2012 19:04 Privat melding

Jeg skjønner ikke at man ikke gjør salg av sex forbudt. Tydeligvis ett tema en ikke vil gå inn på. Men så lenge lakrispiper kan forbys, ja da er vi vel på rett vei. Og til TS, ser hva du sier, men neste gang, ga mer til venstre, så slipper du det.

(kvinne 41 år fra Telemark) lø. 21 juli 2012 19:06 Privat melding

Bedre å gjøre det lovlig da. Sette det i system og gi de stakkars jentene litt rettigheter i samme slengen. Å tro at man noensinne blir kvitt prostitusjon er naivt.

Ved å gi de egne steder å være vil de samtidig slippe å trekke gatelangs. Så kan de som ønsker det heller oppsøke horehusene og kjøpe det de hadde kjøpt uansett. Mye tryggere for jentene også skulle jeg tro, så slipper de skrekken med å sitte i en fremmed manns bil osv...

(mann 56 år fra Oslo) lø. 21 juli 2012 19:09 Privat melding

Utan å ta stilling til offer/overgripar, er sex den einaste vare i verdshistoria det er lov å selje, men ikkje å kjøpe.
Eit interessant faktum!

Eg hugsar ein gong i hine hårde dagar; var på Smuget (fred over minnet!), fann ei herleg dame - vi stod og venta på drosje. Då finn ho tida inne til å fortelje meg at ho er gift og har to små born, men ho blir gjerne med på eit eventyr. Eg overlet drosja til henne åleine - gjekk svært frustrert og (også) lei meg mot Stortorget. Dette var rett etter hovudstaden var blitt "oversvømt" av Nigerianske (Namibiske?) prostituerte - og på vegen frå Smuget til Stortorget, vart eg praia (minst) ti gonger. Og ikkje berre med ord! Nei, som TS skriv, dei befølte meg, drog meg inntil seg - og kva kunne EG gjere? Setje meg til motverge og verte anklaga for vold?

Den natta sov eg ikkje. Men skreiv ei novelle om saka. Som forresten aldri er publisert. Men DET var ein digresjon! Forby prostituerte! Vi vil ikkje ha dei!

Skjult ID med pseudonym frøken-o lø. 21 juli 2012 19:10

Der gikk starten ! Best å spenne på seg sikkerhetsbeltet )

(mann 44 år fra Akershus) lø. 21 juli 2012 19:10 Privat melding

@Jenta-76, Hvis du gjør salg/kjøp forbudt, så vil jeg tro at du ikke ser så mye av det i fremtiden.
Jeg tror de jentene du snakker om, er de vi skal prøve å hjelpe med loven mot kjøp. Mens de som velger å gjøre det, vil alltids finne et forum for det.

Skjult ID med pseudonym Trallalla lø. 21 juli 2012 19:12

@Jenta-76:
Er enig der. Se på andre land i Europa der slikt er sidestilt med andre yrker.
Horene betaler skatt, og får dermed og tilgang til sosiale goder.
Gi dem en mulighet til å jobbe under trygge forhold som f.eks horehus.

Trur virkelig noen at disse nigerianske kvinnene står på Karl Johan og fryser beina av seg midtvinters fordi de synes det er gøy?

(kvinne 41 år fra Telemark) lø. 21 juli 2012 19:15 Privat melding

Forbyr man kjøp/salg så blir det bare skjult i krokene og bransjen blir enda mer luguber enn den allerede er. Jeg mener som sagt at å tro man kan stanse dette er naivt. Bedre å tilrettelegge for jentene og få det frem i dagen. Kundene vil alltid være der, jentene likeså.

Jeg kan ikke tro annet enn at det må være bedre for jentene å ha en egen plass de kan jobbe med nettverk og trygghet rundt seg, kontra å måtte tilby sine tjenester i en bil eller et smug?

Skjult ID med pseudonym Peeri lø. 21 juli 2012 19:23

@Jenta-76, Hvis du ser mot Amsterdam, så har de inkludert disse tjenestene. Jeg vet ikke om det er veien og gå, men jeg er åpen for det meste, så lenge jeg slipper å bli antastet ned Norges paradegate.

Skjult ID med pseudonym mandelpote lø. 21 juli 2012 19:29

Jeg syntes vi burde ha flere på karl johan. De smiler og er så bilde. Slikt smitter over på alle andre rundt.

Skjult ID med pseudonym Trallalla lø. 21 juli 2012 19:30

@mandelpote:
Er nok ikke det eneste som smitter om en er uforsiktig. ;)

Skjult ID med pseudonym mandelpote lø. 21 juli 2012 19:32

Nei, men jeg syntes både tigging og prostitusjon er ok, så lenge utøverne ler og smiler mye, for slikt smitter over

Skjult ID med pseudonym Peeri lø. 21 juli 2012 19:34

Hvis du velger å kjøpe eller ei, eller om du velger å selge eller ei, det er en annen diskusjon. det jeg vil frem til , er at loven mot kjøp av sex, funker så dårlig at noe bør gjøres. Om der er horehus, eller forbud mot salg, så kan ikke jeg si hva fasiten er. Men kun forbud mot salg, begynner å bli litt feil.

Skjult ID med pseudonym Peeri lø. 21 juli 2012 19:35

* kjøp

Skjult ID med pseudonym The One lø. 21 juli 2012 20:01

Hensikten med loverket er i stor grad et ønske om å beskytte den svake part og det er vel ingen tvil om at de prostituerte er den svake part her. Når det er sagt så påstås det jo at horetrafikken har aldri vært så stor som etter loven kom. Det har flere årsaker det. bla at markedet (altså pengene) er sterkere i Norge en resten av Europa om dagen så det kommer mange "lykkejegere" hit av en grunn. Tanken til Jenta-76 er bra den, men det betinger et par ting. Det er viktig at evt de horehusene "priser" seg ut, altså de blir for dyre i forholdt til gateprostitusjon (livet er dessverre at pris har betydning også her) også at dette blir gjort på en diskret måte (av hensyn til kundene ellers vil de ikke komme). Dette bør gjøres i offentlig regi (sier jeg det ;-)) fordi det bør være et hjelpeapparat bak som kan hjelpe dem ut derso det er ønskelig. Det er uten tvil den tryggeste og rensligste måten for de prostituerte å etablere horehus på en legal måte.

Den absolutt beste måten å bli kvitt prostitusjon på selvfølgelig var at alle kvinner generelt var litt mer villig til sex i alle former så var ikke sexkjøp noe behov ;-)