Alle innlegg Sukkerforum

Erfaringer fra nettet

Vis siste innlegg
(kvinne 49 år fra Oslo) ma. 26 mai 2008 00:06 Privat melding

Har vel kommet frem til at pga tidligere efaringer fra nettet har jeg blitt såpass skeptisk til å treffe menn fra nettet at jeg er noe ambivalent til hele datetjenesten på nettet.

Det er selvfølgelig ulike grunner til hvorfor jeg har blitt skeptisk, men den viktigste grunnen er mangel på ærlighet. Løgnere takler jeg ikke og det å lyve på alder er faktisk en løgn, og det samme med å lyve på hvem man faktisk er eller hva man søker. Nå nevnte jeg kun et par eksempler, men ville vel ikke tro jeg er den eneste her inne som sitter med dårlige erfaringer fra nettet?

Det er nok mye tidsfordriv som stadig får meg til å ta turen innom sukker, men jeg kunne jo tenke meg å date igjen menn fra nettet. Det har jeg ikke gjort på flere år og aldri noen herfra. Det er mulig jeg er veldig kravstor, men jeg tipper at jeg er ikke alene om det her inne..hehe

Skjult ID med pseudonym Felix ma. 26 mai 2008 00:09

Nettet gjenspeiler vel bare samfunnet generellt.

Folk som lyver i profilen sin har jeg aldrig opplevd.

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 26 mai 2008 00:11 Privat melding

Deler erfaringer med deg, Charmy, men det er jo erfaringene som gjør at man blir mer selektiv. Foruten vedr løgnerne, de kan man jo ikke oppdage før det er for sent.

Men det er jo mange hyggelige gutter her inne også ;)
Er derfor jeg er her, jeg lever i håpet :)))

Skjult ID med pseudonym s ma. 26 mai 2008 00:16

For min del er det ikke nødvendigvis løgner eller rare og falske mennesker som er det store problemer med nettdating. Mer det at jeg bruker så lang tid på å fatte skikkelig interesse for noen at som oftest må mer til enn litt bilder og tekst. Og når jeg i tillegg ikke nødvendigvis drukner i oppmerksomhet heller, så skal det litt til å få med noen på leken, som for mange kanskje tar litt vel lang tid.

Så hvorfor jeg er her vet jeg ikke, egentlig :)

Skjult ID med pseudonym Female35 ma. 26 mai 2008 00:21

Haha, si at det er noen hyggelige personer her inne, da S.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo ma. 26 mai 2008 00:22

De finnes ;-)

Skjult ID med pseudonym Felix ma. 26 mai 2008 00:27

Jepp vi er her EIFrodo *gliser*

Skjult ID med pseudonym ElFrodo ma. 26 mai 2008 00:35

ja, ikke sant felix... Hyggelige er det mange av men ikke alltid det er det damene ser etter :-(

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 26 mai 2008 00:35

Joda, Elfrodo... Det også... :-)

Skjult ID med pseudonym charmy68 ma. 26 mai 2008 00:40

Jeg vet om flere damer og menn her inne som lyver på f.eks alder. Likevel er det flott at du Felix ikke har opplevd noe løgn, men jeg var nok noe naiv og godtroende i starten når jeg kom på nettet for noen år siden.

Selvfølgelig har jeg møtt noen flotte menn som er venner av meg i dag. Uansett hvor jeg har vært på nettet har jeg opplevd stalkere og det er slitsomt. Mye mindre her på sukker en andre nettsteder og derfor valgte jeg å ha en profil kun her, og håpet jo at det var mer seriøst her enn andre nettsteder. At noen lager en fake profil bare for å ha kontakt med deg er lite morro, og da mister man også lysten til å være på nettet . Det er heller ikke noe gøy å måtte politianmelde folk som ikke klarer å la en være i fred.

Når jeg drøftet dette med venninner av meg har de mye av de samme erfaringene som jeg selv har hatt. De useriøse ødelegger for de seriøse på nettet dessverre. Forskjellen er nok at de ( mine venninner )våger å satse igjen og ikke er så skeptisk som meg. Har periodevis tatt pauser fra nettet, men synes ikke det hjelper så mye.

Tar i mot gode råd og regner med at flere sikkert har ulike erfaringer på nettet fra nettet..:)

Skjult ID med pseudonym charmy68 ma. 26 mai 2008 00:43

Female 35 det er bare at jeg stort sett ikke finner noen av interesse pga at jeg har blitt vel selektiv *flirer*

Det har bare gått i feil rettning hos meg...hihi

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 26 mai 2008 00:47

Dette er ikke ment som et kritisk spørsmål, kun et nysgjerrig et: Hva føler du selv at du har å gi til herr. perfekt for deg da? :-)

Skjult ID med pseudonym Female35 ma. 26 mai 2008 00:49

Jeg vet, har samme problem selv.
Etter div skuffelser og løgnhalser både herfra og utenfor, blir man nokså skeptisk.

Vi kan jo ikke akkurat senke kravene, heller. Blir jo som å velge noen "nest-best".... Nei, stå på videre :)

Skjult ID med pseudonym charmy68 ma. 26 mai 2008 00:56

Zitelle:

Jeg mener selv at jeg er en reflektert dame med bein i nesa som er klar for et seriøst forhold, og at jeg har mye positivt å gi til den rette for meg. Har skrevet en ærlig profil der jeg forteller endel om meg selv og egenskaper ved meg. At jeg er en veldig bestemt dame skremmer nok endel menn og har ihvertfall gjort det tidligere..:) *ler*

Takk for det tiger`n og lykke til du også..:)

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 26 mai 2008 01:00

Flott charmy :-)

Skjult ID med pseudonym charmy68 ma. 26 mai 2008 01:00

Female35...Nei erru gærn som vi sier i Særp..:)) Vi skal ikke senke krava våres, men man bør kanskje slippe til noen å gi de en sjangse til å vise hvem de er. Skal ærlig si at det er jeg dårlig på...:(

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 26 mai 2008 01:04

Mona Grudt uttalte engang i et intervju:
"Jeg er ikke heldig om jeg finner mannen jeg vil leve med. Jeg er heldigere om jeg finner en som vil leve med meg."


Hva er viktigst; lete etter mannen eller være kvinnen?

Skjult ID med pseudonym charmy68 ma. 26 mai 2008 01:08

Jeg ville sagt å være kvinnen. Nå leter ikke jeg så veldig heller da, men håpet er jo der at en vakker dag dukker mr. right opp for meg når jeg da minst forventer det..:)

Skjult ID med pseudonym Dingo ma. 26 mai 2008 01:17

Jeg leter med lys og lupe - ellers hadde jeg ikke giddet å registrere meg her inne. ;-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm ma. 26 mai 2008 01:38

Jeg er så enig, Charmy. Folk lyver. De lyver på alder, med bilder og med hensiktene sine. Jeg har møtt en del menn herfra - en del bra menn - men som ikke fremkalte de rette følelsene hos meg, så det ble avsluttet i fred og fordragelighet. Jeg har også møtt noen som er noe helt annet enn de gir seg ut for, men man oppdager det jo rimelig kjapt og jeg tenker: Ditt tap! Hvis man ikke kan være seg selv når man prøver seg på nettet, så er man ikke i en posisjon hvor man skal være på nettet i det hele tatt. Jeg ville ikke vært her hvis jeg ikke hadde det fint i livet mitt ellers og trivdes både med meg selv, jobb og omgivelser. Det er vel først når man er rolig på alt at man er klar for å ta in noen andre i det.

Jeg er svært selektiv og som du er jeg nok kanskje ikke flink nok til å gi folk en sjanse til å vise hvem de er, dersom førsteinntrykket ikke fenger meg i det hele tatt. De to gangene jeg har møtt noen som faktisk har fanget min oppmerksomhet fra første øyeblikk, har jeg skjønt det fra første mail. Jeg tror på magefølelse. Konsekvent. Den tar svært sjelden feil.

Jeg har nå møtt en mann jeg synes mye bra om. Veldig mye bra faktisk. Det er for tidlig å si om det kan bli noe, men jeg har et ønske om det, for første gang på lenge, lenge. Jeg ser noe hos han som jeg ikke har funnet hos noen på mange år. Idag tenkte jeg at hvis denne mannen viser seg å ikke være den jeg tror, eller hvis det av andre grunner ikke blir noe av det, så melder jeg meg ut av nettdating for godt. Det er sommer og sol og jeg orker ikke flere intetsigende dater, med menn som ikke er det de gir seg ut for. Jeg er ikke sykelig opptatt av utseendet, men jeg forlanger (ja, forlanger) at bilder skal være representative for hvordan man faktisk ser ut til dags dato og at aktiv betyr aktiv og ikke løfting av fjernkontroll eller skritt fra sofa til kjøleskap. Jeg gir meg ikke ut for noe jeg ikke er og vil at en mann skal være likedan. Jeg synes det er et rimelig krav.

For å avslutte med noe positivt :-) det finnes mange bra menn her inne - bare ingen jeg har falt for. Flere jeg kunne ønske at jeg falt for, men det går ikke an å presse frem. Så det er håp :-)

(mann 36 år fra Akershus) ma. 26 mai 2008 01:38 Privat melding

Hadde ikke folk vært så overflatiske, så hadde alt vært så mye enklere. Ikke alle kan stille høye krav, men det er en del som stiller høye krav og ikke har en dritt selv.

Skjult ID med pseudonym charmy68 ma. 26 mai 2008 02:11

Hmmm...er enig i mye av det du sier her og jeg håper for din skyld at du denne gangen har funnet noe det er verdt å satse på. Lykke til..:)

Det med "riktig" magefølelse er veldig viktig.

geeky82...for å bli tiltrukket av noen så bør man like det man ser og vil ikke kalle det overfladisk. Leter man kun etter noe " pent å se på " så kan jeg forstå det.

Skjult ID med pseudonym kit001 ma. 26 mai 2008 08:11

Ren løgn på objektive kriterier som alder, høyde og liknende er en ting. Men i tillegg har en alle vurderingene på profilen.

Hva er f.eks utadvendt? Noen kilo for mye? Og så videre. Jeg har mine oppfatninger, men jeg er sikker på det er mange avvikende. Som i og for seg er riktige.

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 26 mai 2008 08:21

Enig med deg, kit.
Ikke "alt" det man lett kan oppfatte som lyving fordi det ikke stemmer slik man ser et menneske, er ment som lyving.
Det er så enkelt å lage seg perfekte versjoner og fantasier bak ord som skrives før man treffes, uten at dette er noens feil.

Synes geeky har et ganske tydelig poeng, jeg! :-)

Jeg faller som regel ikke for et vakkert utseende. For min del handler utseende om sjarm, charmy. Utstråling kommer fra et sted. Kanskje man ubevisst likevel tenner på noe indre som man ikke lar seg selv få tid til å verken vise frem eller å se?

Skjult ID med pseudonym charmy68 ma. 26 mai 2008 17:50

Det er mulig det Zitelle, og jeg selv faller heller ikke kun for et pent utseende.
Det med utstråling og sjarm er viktig og det er jo det jeg ser på, men selvfølgelig må jeg like det jeg ser. Det er jo helheten man må like og da er både yttre faktorer og det indre viktig.

Joda, jeg har opplevd at menn har lyvd på seg endel og da går det ikke kun på objektive kriterier som kit nevner her. Jeg synes det er ille nok med løgn, men jeg hadde ikke reagert hvis noen skrev de var nomalvektig og utifra bildene som var uptodate kunne jeg da se det at de heller hadde litt for mye. Da kan jeg gjøre min egen vurdering om hva jeg synes.

Derimot legger man kun ut bilder som er 10-15 år gamle er det missvisende.

Skjult ID med pseudonym Hmmm ma. 26 mai 2008 23:25

For å illustrere hva jeg opplevde i forhold til løgn på en grei måte: Det sto veltrent i profilen. Han var MINST 20 kilo overvektig. Bildene viste ikke det, de var nok noen år gamle. Han hadde selv krysset av for veltrent. Det er da en reinspikka løgn, spør du meg og ikke en vurdering. Det finnes speil og han hadde godt syn, så hallo... Det er løgn.

OG: før jeg får kjeft for at jeg ikke liker overvektige menn - jeg krever ikke veltrent, jeg er det ikke selv heller. Men det er forskjell på veltrent og overvektig, med godt monn.

Skjult ID med pseudonym Hmmm ma. 26 mai 2008 23:26

Charmy - takk :-) det håper jeg også at jeg har funnet. Tiden vil vise!

Skjult ID med pseudonym Smarty ma. 26 mai 2008 23:40

Tja...

Tror en del oppfatter veltrent som "trener mye" - -uansett fasong...

"Du bør være fornøyd med egen kropp", kan man lese i mange profiler... Om man da skriver "et par kilo for mye", så gir det inntrykk av en person som IKKE er fornøyd, og som vet at noe er galt. Når det er for mye av noe - burde det vært mindre av noe. Hva om man er helt fornøyd med seg selv og sin kropp? Men likevel hadde en stor kropp? Da er det lett å sette gjennomsnittlig... (selv om mange nok ville ment at det var å tøye begrepet litt).

Ser dere dilemmaet?

Vi har diskutert dette før.... Men jeg synes formuleringen et par kilo for mye er ueldig - av to grunner:
Den gir inntrykk av misfornøydhet med eget utseende. Og dersom det virkelig bare er snakk om et par tre kilo for mye, så er man faktisk svært gjennomsnittlig... :-)

Skjult ID med pseudonym kit001 ti. 27 mai 2008 06:26

Eksemplene på vektklasse over, illustrerer poenget mitt. Det er ingen kategori for normalvektig, kun en som heter gjennomsnittlig. Så, skal den tolkes som idealvekt eller slik folk flest er?

Veltrent, er det at kroppen ser veltrent ut, eller har en over gjennomsnittet styrke og utholdenhet? Er en maratonløper veltrent? Sinnsyk utholdenhet, men neppe så mye muskler på overkroppen. Krobbsbygger? Mye muskler, men kan slite med å springe etter bussen. Sumobryter? Stor eksplosiv styrke, profesjonell idrettsutøver men ikke akkurat vaskebrettmage. Dere ser poenget.

Skjult ID med pseudonym Enig ti. 27 mai 2008 07:51

Jeg har oppdaget i alt 7 menn som jeg gjenkjenner fra forskjellige settinger, tidligere kolleger ol. Ikke en av dem oppgir riktig alder. Flere av dem har trukket fra opp mot 10 år.

Skjult ID med pseudonym kit001 ti. 27 mai 2008 08:03

Da må kvinner være ærligere enn menn på alder. Jeg har ikke truffet noen som jeg mistenker for å lyve på alderen. Men, hallo. Hvor dum er det mulig å være? Alder er rimelig lett å sjekke, ett lite søk på skattelistene, så...