Alle innlegg Sukkerforum

Forsvinn, uinteressante person

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tanteSofie sø. 17 juni 2007 20:54

Er det noen som kan fortelle meg vitsen med svaralternativet "jeg synes ikke denne profilen er interessant"? Jeg har iallfall ingen glede av å vite at noen overhodet ikke er interessert i å bli kjent med meg, og dessuten merker jeg det jo på det enkle faktum at vedkommende ikke kontakter meg. Jeg synes denne avkryssingen har samme funksjon som en uprovosert ørefik, og velger den derfor aldri selv, uansett hvor dørgende uinteressant motparten måtte være. Det er da enkelt å bare la være å ha kontakt med vedkommende? Kall meg gjerne konfliktsky, det er greit for meg...

(mann 45 år fra Oslo) sø. 17 juni 2007 21:06 Privat melding

Den har flere gode effekter:

1. Jeg som har merket deg av som uinteressant slipper å få deg opp på søk etc.

2. Siden jeg synes du er uinteressant vil heller ikke du får meg opp på søk etc. Hvis du mot for modning skulle ha funnet meg interessant så slipper du å ta kontakt.

Du må følge nøye med for å se om an har krysset deg av som uinteressant.

Du kan ikke ta denne mailen personlig da jeg ikke vet hvem tante sofie er.

(mann 43 år fra Hordaland) sø. 17 juni 2007 22:34 Privat melding

Å merke profiler som ikke interessante kan være en grei måte å sortere vekk profiler på etterhvert som man sjekker de ut og finner de uinterssante. De forsvinner fra matchlista.

Skjult ID med pseudonym alf sø. 17 juni 2007 22:55

Det har også fordelen med at de som er merket som uinteressant ikke lenger kan sende mail til deg, noe som er nyttig for å slippe unna enkelte plagsomme personer. Jeg har heldigvis til gode å oppleve sånt, men mange jenter får en del ekkel mail på slike sider. Vi gutter har vel mer det motsatte problemet, for få pågående jenter :)

Skjult ID med pseudonym tanteSofie sø. 17 juni 2007 23:22

Siden jeg nå nyter anonymitetens luksus, fortsetter jeg litt her ;-) Joda, skjønner at det kan være greit å fjerne de helt uaktuelle fra matchlista, hvis man får mange matcher som likevel ikke matcher. Har ikke hatt det problemet... Men oppdaget tilfeldigvis at en som hadde en match under 70 med meg, hadde tatt seg bryet med å merke meg som uinteressant. Jeg kan selvsagt ikke drive og ta meg nær av slikt, men ristet likevel litt på hodet over det meningsløse i det...

Skjult ID med pseudonym alf ma. 18 juni 2007 00:07

Han hadde nok høyere match med deg før han satte deg til uinteressant. Sånn jeg har forstått funksjonen så er det å merke som uinteressant ekvivalent med at en setter match = 0, så i etterkant vil du få match < 70 mot den personen.

Skjult ID med pseudonym gutt ma. 18 juni 2007 02:35

Jeg har brukt ikke interessant ved et par anledninger. Det er folk jeg faktisk har meldet med men som har oppført seg som rare tullinger. Da skal jeg ærlig innrømme at jeg sendte en siste melding og huket dem av som ikke interessante for å slippe å se trynet deres igjen på match-lista ;). Problemløsning!

Utover det er jeg helt enig. Om man bare vil filtrere vekk uønskede treff på matchlista kunne sukker like gjerne benyttet en noe mer diskret måte å markere folk på. En som ikke dukket opp hos motparten som "støtende", men som kun fjerner fra egen match-liste.

(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 18 juni 2007 10:20 Privat melding

Mange meninger om det her ja, jeg bruker denne ikke interressant om noen har merket meg f.eks interressant og jeg ikke føler det samme tilbake. Det må da være en veldig grei måte og si fra til en person at beklager det er ikke interressant. Heller det enn bare og være innom og ikke gjøre noe mer. Men merker aldri noen som det i første omgang liksom, man skjønner vel litt om man har besøk men ikke blitt merket........ Da er vel heller ikke interressen der.........

(mann 44 år fra Hordaland) ma. 18 juni 2007 12:52 Privat melding

Jeg synes det er bedre at damer merker meg som ikke interessant enn at de ikke sier noe eller gjør noe. Det er alltid greiest når man vet hva den andre vil.

(kvinne 57 år fra Hordaland) ma. 18 juni 2007 14:06 Privat melding

Min konklusjon så langt er vel at vi mennesker er forskjellige, det den ene liker, liker ikke den andre, og godt er vel det (dermed er det håp for oss alle, he he!) Men synes det var et godt forslag som kom her oppe om å finne en mer diskret og "ikke-støtende" måte å fjerne de uinteressante på - for eksempel ved at de som synes en er uinteressant, bare unnlater å dukke opp på matchlisten.
Hører dere, systemansvarlige på Sukker.no? Halloooo?

Skjult ID ma. 18 juni 2007 20:09

Det er jo sånn det fungerer nå.

Skjult ID med pseudonym jonatan on. 20 juni 2007 19:27

Jada, det fungerer sånn... og I TILLEGG får du med påminnelsen "denne personen synes du er uinteressant". Gjør det noe om de fjerner det lille frynsegodet der?

Skjult ID med pseudonym likegreit on. 20 juni 2007 20:20

Hvorfor det...tåler vi ikke å høre det eller?

(mann 44 år fra Hordaland) on. 20 juni 2007 22:23 Privat melding

Det er en vanesak, tro meg, jeg reagerte sånn i begynnelsen også.

Skjult ID med pseudonym ny_og_fan ma. 25 juni 2007 17:10

Jeg var egentlig på vei inn i forumet for å skrive ett spørsmål om hvorfor folk ikke bruker denne funksjonen mer....

Som ny bruker her har jeg vel akkurat trålet gjennom de øverste 200 matchene og plukket ut de som var interresante.
I steden for å sende ut upersonlige meldinger til de det gjelder, kan jeg nå vente. De vil se at jeg har vist interesse, og jeg ser at en del er inne på min profil som resultat. Kjempefint. Men de som da ikke setter en status tilbake har jeg jo ingen formening om hva tenker. Vet de ikke om funksjonen? Klarer de ikke bestemme seg? Eller er de redd for å si ifra at det ikke er interresant?
Jeg har jo strengt tatt bare plukket de ut på utseende og noen få linjer de har skrevet om seg selv, og de har ikke stort mer å gå på de heller.

Jeg ønsker i hvertfall en klar tilbakemelding så fort som mulig. Er du ikke interressert, nei greit, da legger jeg heller ikke noe energi i å forsøke. Litt skuffende selvfølgelig når akkurat hun peneste sier nei, men de peneste jentene sier stort sett alttid nei uansett... ;-)

I utganspunktet vil jeg jo tro at de fleste vil ha ganske mange de er interressert i å snakke mer med utifra profilene, for de sier jo ikke så mye, så det er derfra og inn at jobben egentlig begynner. Så får jeg heller ta muligheten til å snakke med de som da faktisk har sagt at de er interresert.

Skjult ID med pseudonym :) ti. 31 juli 2007 12:12

Jeg skjønner at det kan være en grei hjelp til sortering. Men jeg føler litt som sofie. Selv bruker jeg aldri den funksjonen, fordi jeg synes det er litt "uhøflig", litt lite gentleman.

Skjult ID med pseudonym 2mnd ti. 31 juli 2007 13:03

Gidder ikke bruke ikke interessert...bedre å ignorere dem enn å hele tiden bli minnet på hvilke jeg ikke er interessert i..

Skjult ID med pseudonym Smil ti. 31 juli 2007 18:18

HALLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hva er problemet her???????
Er det om å gjøre for "frøken freken" å få et langt brev for så å takke nei - ignorere vedkommende?
Om du får et "interessert tegn" gjør følgende : merk tilbake som "uinteressert" ELLER merk tilbake som "interessert".
Verre er det ikke.Så er det opp til den som først viste interesse å skrive en mail for videre kontakt.
Vi lever jo tross alt i 2007.Hvorfor gjøre det så tungrodd.
Jeg syntes det er utrolig arrogant å bare ignorere et forsøk på kontakt.Hjelpemidlene er jo her for å brukes.
Fortsatt god sommer,også til heldiggrisene som beg. ferien sin nå!