Alle innlegg Sukkerforum

Skrekkhistorier

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 00:25

Har dere noen skrekkhistorier å fortelle. Vennligst gjør det.
Eller forskrudde historier som dere enten har opplevd, har tenkt tanke om kunne skje med dere eller andre.
Ikke vær redd for å skrive om det her. Helst ikke noe som er altfor overdrevent.

Skjult ID med pseudonym FragleFru sø. 22 juli 2012 00:46

skrekkhistorie: våkne opp i morgen og finne ut at daten min ikke finnes likevel.....

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 22 juli 2012 00:50

Ja opptil flere! Vil du vite alle? Som da jeg fikk en pistol i panna for å "lære" hvordan jeg eventuelt skulle bli drept om exen min fant ut at han ville det.. Eller når han helt ut av det blå slo neseblod på meg fordi han bare følte for det! Plenty av skrekkhistorier. Men de er lite spennende. Forskrudde JA definitivt, men ikke spennende:-)

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 01:02

poppy?

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 22 juli 2012 01:04

@blahmann

Sorry...Ikke meningen å ødelegge tråden din. Bare det første som slo meg når jeg leste den:-) Forgive me please:)

Skjult ID med pseudonym FragleFru sø. 22 juli 2012 01:11

Ikke alle er sånn, Poppy.. krysser fingre for at du finner deg noe bedre.......!!!!!!

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 22 juli 2012 01:16

@FragleFru

Det vet jeg :-)) Plenty av flotte menn der ute. Ikke tvil om det:-)

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 01:27

poppy: det får gå greit. jeg kan jo i samme slengen hive på litt krydder. jeg gikk i barnehagen der en pedofil mann jobbet. han kledde av meg og en av de kvinnelige ansatte visste om han mannen og hva han gjorde lokket unge gutter inn på toalettet. hun ansatte gjorde ikke noe med det. hun visste om det skjedde ting, i dag ville hun fått fengsel for å ikke ha gått til politiet eller gjort noe for å forhindret den sjuke mannen.. tillitten jeg hadde til de og voksenpersoner generelt ble knust dette var i midten av 80 tallet. han mannen sa til meg at hvis jeg sa noe til foreldrene mine så skulle det skje dem noe. han truet min familie på livet. jeg hadde dagmamma, hun bare forlot meg alene hjemme hos henne i flere timer, jeg ble mobbet på skolen av elever og lærere. gjett om jeg har hatt det godt?

det var litt krydder av traumer jeg sliter med.
har jeg nære venner i dag?
Nei.
Har aldri fått sjansen til å fortelle noen om det jeg sliter med, bortsett fra et år siden, da kom noen minner opp.
Jeg har vel aldri helt kommet over mobbingen heller. Jeg hadde få gode venner da jeg bytta skole, for da var det et helt annet miljø og greie og snille lærere.
Fikk problemer etter videregående,
også noen fysiske reaksjoner.

Skjult ID med pseudonym manndåm1 sø. 22 juli 2012 01:27

Jeg så Siv Jensen her forleden....

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 01:30

..jeg ble forsøkt kvalt av en av mobberne også.

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 01:36

manndam1: du så? der.. forklar. jeg skjønner ikke hva du mener med at du så henne, Siv jensen. har hun noe med dette å gjøre? eh. forstår ikke. jeg hater politikk, og den kommunen jeg ble oppvokst i hater jeg som pesten, barnehagen var kommunal barnehage etter det jeg vet. det var kommunale ansatte som jobbet der. fysj.. :(((
sier ikke at alle kommunale er slik som disse personene, men vær på vakt. foreldre som sender barna sine på skole eller barnehage, vær på vakt. snakke med ungene sine hvis det er noe. få kontroll. en menneskelivs ungdomstid og tidlig voksen liv kan bli ødelagt av forskrudde mennesker.

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 01:40

"Har aldri fått sjansen til å fortelle noen om det jeg sliter med, bortsett fra et år siden, da kom noen minner opp."
også har jeg fått høre at man forteller ikke slike ting til venner heller. jeg har gått inni meg med tanker i mange år, uten å egentlig vite om disse tingene som skjedde med meg. altså jeg fortrengte de så mye at jeg ikke helt har vært meg selv. samtaler gjørjeg via et gratis tilbud..

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 01:41

det som har hjulpet meg er å bruke dette tilbudet og ha noen å snakke med det hjelper meg. ikke noe annet har hjulpet.

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 01:46

Så når noen snakker om det å være egoistisk, eller å bare tenke på seg selv. tenk på de som har gått med tanker som at hvis jeg fortalte noe så ville jeg mistet min familie. og det er trusler som mennesker som jobbet i den kommunen gjorde mot meg.. hvilken aggresjon tror du ligger inni meg etter alle disse årene når den store tillitten jeg hadde til disse menneskene som gjorde dette mot meg??????!

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 01:49

lool!
okei. må bare le litt her nå. var ikke meningen at dette skulle bli en slik tråd, .. ugh ~:(
jeg lever nå fortsatt. :)

eller så hoppet jeg faktisk utenfor det stupet som var atmed huset vårt i barndommen.

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 01:53

handervetu:
jeg blir ikke å markere denne dagen noe mer enn 24 juli. 24 juli for ett år siden gikk faren min bort. var nært knyttet til han. det var han som oppro meg i den vanskelige tiden jeg hadde. har ikke noe forhold til de som gikk bort i 22 juli saken, men selvsagt tenker jeg på de også. men, det blir for mye. jeg tenker mest på min far, siden det er naturlig for meg. det er tungt for meg oppi alt dette.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 22 juli 2012 01:57

@blahmann

Sånne historier er bare triste og hjerteskjærende.......Jeg kan forstå at du sitter inne med mye sinne og bitterhet og jeg kan forstå det sviket du må føle for de voksne som ikke gjorde jobben sin og beskyttet deg som barn. Jeg anbefaler deg å søke hjelp. Profesjonell hjelp. Forum kan være en bra plass å lufte tanker. Men dette er nok ikke nok for å kunne hjelpe deg. Jeg tror sårene og arrende dine sitter for dypt. Jeg håper du tar til mot og finner noen som kan hjelpe deg. Det gjør jeg virkelig......INGEN burde vært utsatt for noe sånn.....absolutt ingen!!

Klem til deg blahmann:-))

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 02:03

takk poppy. *klem*
Jeg får hjelp. Iallfall noe hjelp. Det er et senter jeg går til, som ikke koster noe og man kan snakke fritt, både alvorlige ting og ikke så alvorlige, men hverdagslige ting. Uten den hjelpen vet jeg ikke hvor jeg hadde vært eller hva jeg hadde gjort i dag. Begynner å nærme seg neste time jeg har hos dem. :) Ser frem til det, men det er tungt fordi man føler at det er som et lys som slukker seg ganske fort, men som blir tent igjen etter samtale med dem jeg er hos og prater med.

Skjult ID med pseudonym manndåm1 sø. 22 juli 2012 02:04

@blahmann

Jeg beklager blahmann, jeg trodde dette var en tulletråd fordi jeg leste så fort igjennom, derfor så kom jeg med en vits om Siv Jensen om hvor skummelt det er å se henne.
Så unnskyld igjen!

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 02:04

når lyset blir tent, har jeg det veldig bra. men så er det noen energier, mennesker, eller noe som skjer rundt meg når jeg går hjem og er alene uten venner, at lyset slukker. <- kanskje en bedre måte å si det på. vet ikke. :)

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 02:05

manndam1: trenger ikke unnskylde, jeg forstod ikke hva du mente, så den går greit :)

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 02:07

manndam1: og utgangspunktet var faktisk at det skulle være en mer skrekkhistorie tråd som ikke skulle være så alvorlig som den tilslutt ble.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 22 juli 2012 02:18

@blahmann

Det er ikke lett for deg. Det skjønner jeg. Du er igang med en prosess som kommer til å bli lang. Jeg bodde sammen med ei som ble misbrukt av sin far i mange år. Jeg så hvordan det ødela henne. Hun var selvdestruktiv med piller og alkohol. Det er trist å se, men vi tok noen grep rundt henne. Jeg og søsteren. Og hun tok til slutt et grep over sitt liv. Hun bestemte seg for at nok var nok. Hun ville ikke at han skulle ha "kontroll" over hennes liv lengre. I dag er hun et annet menneske. Hun håndterer det mye bedre og har et bedre liv. Du må ta tilbake livet ditt blahmann. Ta tilbake kontrollen som du mistet som barn. Det er igrunn bare du som kan gjøre det. Men selvsagt må noen være med deg å støtte deg på vegen.

Jeg kan ikke si hvordan du skal få deg venner. Min erfaring er at for å ha venner så må man også være en venn. Den er kanskje litt dyp, men jeg tenker mye på det. Jeg må være en god venn for at jeg skal ha venner. Håper du finner en venn. Alle trenger en venn :-)

I mellomtiden er vi alle her og støtter deg. Og fra nå av kan du bare snakke fritt om dine problemer på forum. De dagene du synes er tunge. Alltid godt å få luftet litt tanker. Du kommer til å føle deg bedre etterpå og over tid vil det kanskje hjelpe deg litt på veg:))

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 22 juli 2012 02:20

@blahmann

Huff...var jo jeg som gjorde at tråden din sklidde helt ut....Er lei meg for det nå i ettertid. Men tenker det kanskje var en mening med det. Så fikk du lettet litt på trykket ditt du også:-)

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 02:36

poppy: takk for svar. det var en god respons. setter pris på det.

jeg har hatt venner tidligere, men etter skolen forsvant de bare til alle kanter. jeg bare hatt litt kontakt over nettet i ettertid. En venn jeg hadde, ble desverre litt merkelig etterhvert. Det var akkurat som at min egen definisjon på det å være venn eller ha venn (ihvertfall med denne personen) ble annerledes fordi denne "vennen" oppførte seg så rart. Det var akkurat som at denne personen bare skulle ha rett i alt som ble sagt. det ble så barnslig. denne personen tenkte jeg hvorfor har jeg en sånn venn? er det meningen at venner liksom skal baksnakke, og prøve å vri om på det man sier til sitt eget men og bare ha rett i alt.. det ble for mye for meg, i ettertid har jeg tenkt på om dette var en god venn eller om det var et skuespill. altså en dårlig venn. jeg tror ikke det var noe å samle på, og så derfor orket jeg bare ikke ta kontakt med denne personen mer. den personen tok aldri kontakt med meg, så mulig det var jeg som ikke helt forstod at dette var helt feil type venn. Det er nå en erfaring jeg har med meg i så fall som jeg kan bruke om jeg noen gang finner meg nye venner. man føler det på kjemien, og hvordan man snakker og oppfører seg. Jeg vet om andre klassevenner jeg hadde som jeg skulle likt å brukt mere tid på, mere oppegående venner, men desverre klarte jeg ikke åpne meg eller være meg selv, selv om jeg skulle ønsket det, for jeg hadde jo egne tanker og problemer å forholde meg til. :/

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 02:39

ehm nei vent. denne personen tok kontakt, men det var på en måte som var barnslig at jeg ikke svarte. det var på sms. og etterhvert så fulgte det en kort tid etterpå utblåsning av tekst fra denne mot meg. så tenkte jeg, hva har jeg gjort? ikke en dritt, hehe. så tenkte jeg, nei. dette er ikke en venn jeg vil fortsette å ha. når det skal være sånn. liksom.

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 22 juli 2012 02:47

@blahmann

Når man har en god venn så kjenner man det. Man føler det inni seg at de bryr seg og man blir lei seg om man mister en god venn. Venner er uenige og noen ganger kan man krangle. Andre ganger trekker man seg tilbake en stund og andre ganger er man masse sammen. Det må være en balansegang. Man må gi og ta. Og noen ganger må man kanskje svelge noen kameler, mens andre ganger står man på sitt. Alt dette gjør man fordi man er gode venner. Man respekterer forskjellene på hverandre selv om man ikke alltid er enige så er man venner åkkesom. En sånn venn vet man er en riktig venn. En venn som er verdt å ta vare på. En sånn venn unner jeg deg:-))

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 02:47

men det var en ganske så spesiell person, denne vennen jeg snakket om, så ikke noe vits å gå inn på det der mer. nå. trodde at det var en god venn. men det viste seg jo å være mer en negativ magnet som bare sugde kraften ut, nesten som en ål som kryper over nakken og stjeler positiv energi fra en.

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 02:50

poppy: jau. kan vel best beskrive ordet venn som en som er på nett med meg samtalemessig osv. klokken er snart 3. jeg tror ikke jeg blir her så lenge mer nå..

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 02:54

ble trøtt. god natt poppy. og alle andre som måtte trenge det

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 02:59

HDV: skal svare i morgen. forstod ikke helt spm gitt. kanskje jeg forstår den bedre i morgen hehe,.
men hvis jeg forstod deg rett. så er det mye værre enn det du beskriver. denne "vennen" jeg snkaker om er altfor dum til å ikke ta kontakt. sånn er det. men kankjse jeg gir et annet svar i morgen

natta

Skjult ID med pseudonym poppy sø. 22 juli 2012 03:02

Skjønner. Du får ha en god natt. Jeg ønsker deg lykke til blahmann. Kom på neste sukkertreff. Du skal se det blir koselig og der kan du finne mange nye venner;-)

God natt. Sweet dreams;-)