Alle innlegg Sukkerforum

Sannhetens time, bedøm bilder, med 1-10.

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Akershus) sø. 22 juli 2012 11:23 Privat melding

Nå tenkte jeg ødelegge selvtilliten eller gi den et boost, gi meg et tall fra 1 til 10. Der 1 er typ den minst sjarmerende å attraktive mannen man kan tenke seg, 10 er toppen av kransekaka, typ en mann som har alt.

Finner man ut hvor man ligger an på Sukker, så kan man kanskje lettere filtrere hvem man kan håpe å få til noe med. :)

Ellers ønskes fortsatt en god sommer til alle!

(kvinne 59 år fra Vestfold) sø. 22 juli 2012 11:54 Privat melding

Er ikke så lett å se ut fra et bilde,men 6-7.

Meg selv 5 eller 6 kanskje,men som sagt så kommer det jo ann på øynene som ser og hva man liker.

Noen dager vurderer jeg meg selv til 2 også:)

(mann 38 år fra Akershus) sø. 22 juli 2012 12:05 Privat melding

Takk for 2 konstruktive svar. :) Må si jeg synes dere er strenge, med dere selv. ;)

(kvinne 41 år fra Telemark) sø. 22 juli 2012 12:10 Privat melding

Snoket litt på profilen din. På noen av bildene ville jeg glatt gitt deg både en åtter og en nier. Synes du kler lua jeg da ;-) Kjekk mann!

Jenter har ikke "lov" til å bedømme seg selv opp i skalaen vettu, da blir vi jo innbilske ekle vesen med en gang ;-) Hvordan andre ville bedømt meg er en ting, jeg føler meg som en... Tja.. Mellom 8 og 9 kanskje?

(kvinne 59 år fra Vestfold) sø. 22 juli 2012 12:16 Privat melding

Syns også du kler lua godt:) Nå oppdaget jeg de andre bildene og ja,du er en kjekk mann.

Nei,vi kvinner har vel ikke "lov" til å syns så godt om oss selv(iallefall i følge andre damer) Så det er vel derfor vi er litt forsiktige i bedømmelsen av oss selv:)

Kan vel kanskje si at på en veldig god dag så kan jeg bedømme meg selv til 9:)

(kvinne 34 år fra Rogaland) sø. 22 juli 2012 12:20 Privat melding

MMM en fin mann så uten skjegg en 6 ca :) Ellers kan jeg elv gi meg en 9 på en veldig god dag der sminke og annet sitter godt på;)

(kvinne 35 år fra Buskerud) sø. 22 juli 2012 12:21 Privat melding

Av det jeg kunne se på bildene, var du en gjennomsnittelig 5'er... Helt ok, men personlig syntes jeg ikke utseendet ditt skiller seg ut på den ene eller andre måten...
Men jeg er sikker på at dama som du faller for, og som faller for deg tilbake, vil likevel finne deg som en tier...
For det er litt rart det der, men når et menneske er veldig glad i et annet menneske, blir det mennesket veldig mye mer attraktiv med en gang!

(kvinne 41 år fra Telemark) sø. 22 juli 2012 12:22 Privat melding

Se der ja! Ingen som helst grunn til å sitte og rakke ned på seg selv. Jeg er gammel nok og har nok ben i nesa til å være meg selv. Utrolig befriende å kunne gi slipp på tanken om hva "alle andre" måtte mene. Erfaringsmessig så liker gutta jenter med litt selvtillit også, det gjør noe med hele holdningen vår. Vi skal da jammen være stolte av oss selv, skal vi ikke?

(mann 33 år fra Vest-Agder) sø. 22 juli 2012 12:30 Privat melding

Jeg vil bedømme meg selv til en 6 eller 7. På profilbildet. Dette bildet ble jeg fornøyd med. Hvis jeg ser på ansiktet mitt, er jeg mest fornøyd med øynene, men synes ikke tennene mine er spesielt vakre igjen. Ellers på litt mer dårlige og tunge dager, der jeg kommer sliten hjem fra jobb, kjenner virkningene etter for lite søvn, og hårsveisen er rotete, så føler jeg meg mer som en 3 eller 4.

Hvis dagsformen ikke er helt på topp, så føler man seg gjerne ikke så veldig attraktiv og flatterende heller.

Men det som er mer interessant, er hvor forskjellige kvinner her ville ha plassert meg på skalaen. :)

Skjult ID med pseudonym nicoline sø. 22 juli 2012 12:46

Ts jeg syns du er en 5, altså midt på treet.. Jeg er en 2.

(mann 38 år fra Akershus) sø. 22 juli 2012 12:55 Privat melding

Som jeg trodde, så har jeg ihvertfall et realistisk syn på meg selv, sånn gjennomsnittlig ihvertfall. :)
Kan pushe meg selv opp til å føle meg som en 8 med medvind å litt flaks, men ellers et hakk lavere, i tråd med hva jenter synes her. :) Heldigvis er vi alle forskjellig.

Liker innstillingen @ Jenta-76 (kvinne 36 år fra Telemark, matchtall 90) - sø. 22 juli 12:22

Skjult ID med pseudonym MikkeMus sø. 22 juli 2012 13:04

Ta bort bildet med bar overkropp i speilet, så hopper du opp ett poeng

(kvinne 41 år fra Telemark) sø. 22 juli 2012 13:09 Privat melding

Fjern bildet i bar overkropp og jeg trekker fra et poeng ;-)

Smaken er som baken, thihi!

(mann 38 år fra Akershus) sø. 22 juli 2012 13:15 Privat melding

Hehe, sannheten kan vel virke klysete @ chevelle1, vanskelig å bedømme i og med du er skjult.
Atletisk er jeg nok ikke, ihvertfall ikke nok til å trekke opp et poeng på den. Men jeg er på oppadgående form, hva det gjelder kropp, så gi meg et halv år til så kanskje jeg kan ta et poeng der. ;)

@ MikkeMus Det bildet er ment litt ironisk, pluss at jeg siler unna alle som ikke greier hår på brystet etc..så det har et formål også. Men synes selv å at det er litt "rart" med bar overkropp bilde på profilen. Men har ingen hemmeligheter hva kropp gjelder, før en eventuell date da..hehe.

(kvinne 39 år fra Oslo) sø. 22 juli 2012 13:26 Privat melding

Jeg tittet på profilen din og synes du ser helt normal ut. Hverken en tier eller en ener. Det å skulle sette et tall på noen er håpløst. Jeg har selv vurdert meg som en femmer. Men andre kan mene jeg er en ener og noen kan mene jeg er en tier. Det er så subjektivt. Det som er viktig er å kunne levere hele pakka. Ikke bare få frem fine bilder, men få frem personligheten din. Dine beste sider. Det er helheten jeg faller for iallefall. Pene menn ser man over alt. Selv om man skal tenne fysisk på noen, så må det også være mentale likheter om jeg skal falle pladask:-)

Men siden du ber om det gir jeg deg en sekser. Hadde jeg kjent deg kunne det tallet fort forandret seg oppe eller ned. Alt ettersom om jeg likte deg eller ikke;-)

(mann 38 år fra Akershus) sø. 22 juli 2012 13:30 Privat melding

@ Chevelle1, så det nå. Å du holder deg i god form ja, ingen tvil om det. :) Så også noen bilder med Beckham å Ronaldo, så nei, da er jeg ikke atletisk nok..hehe.

@ Jenta-76 Takker for den! :D Overfladisk eller ikke,godt å score et poeng på bar overkropp bilde. Liker smaken din da (kanskje baken også, hehe)

(mann 38 år fra Akershus) sø. 22 juli 2012 13:35 Privat melding

@ Thialda Helt enig med deg, men her på Sukker føler jeg det blir veldig overfladisk, frem til første date/tlf samtale eller lignende ihvertfall. Derfor var jeg bare ute etter litt tilbakemelding på bildene. :) Vanskelig å få frem personlighet skriftlig å, synes jeg.
Men som med deg, så går den poeng-summen opp eller ned veldig fort når man møtes å føler på kjemien, utstråling osv. :)

(mann 45 år fra Akershus) sø. 22 juli 2012 13:41 Privat melding

Smaken er som baken ja. Men uansett, så ER man jo ikke profil- eller albumbildene sine. Man kan se veldig forskjellig ut på forskjellige bilder, noen ganger er man heldig, noen ganger... bleh. Og så er det stor forskjell på selv de beste bildene og virkeligheten - i begge retninger. Så jeg kan fint gå fra å være fornøyd med utseendet mitt til å gjerne skulle ønske jeg kunne skrudd av hodet og satt på et nytt. Eller - jeg vil gjerne beholde hjernen min da. Veldig hjerne. :p

Men eh... joda. Får vel ikke gjort så mye med det fra eller til, ihvertfall ikke vi menn. Får gjøre det beste ut av det man har. :)

(mann 38 år fra Akershus) sø. 22 juli 2012 13:50 Privat melding

@ BlueEyes73 Gode poeng det der. :)

Skjult ID med pseudonym FragleFru sø. 22 juli 2012 14:57

Æ hadde aldri turd å be noen vurdere meg selv..ojoj......

(mann 38 år fra Akershus) sø. 22 juli 2012 22:05 Privat melding

@ FragleFru Det er ikke farlig sjø, bare av nysgjerrighet hvordan bildene ville oppfattes av det kjønnet jeg prøver å gjøre meg fin for..:p

Skjult ID med pseudonym blahmann sø. 22 juli 2012 22:13

er mann jeg nå (og ikke gay heheh), men synes du skal beholde den der luen din. den er kul den. ellers, synes jeg kanskje du skulle tatt et nytt bilde med kanskje litt lysere farger ute i naturen. siden du tydeligvis er et naturmenneske. det bilde der ble litt mystisk, det er litt tåkette i bakgrunnen. klarer du å presentere degt selv som midtpunktet på bildet og ikke lar forgrunnen ehm.. bakgrunnen ta for mye fokus, så tipper jeg du vil øke den enda litt mer til damene.

(kvinne 34 år fra Buskerud) sø. 22 juli 2012 22:35 Privat melding

haha, her kommer det dummeste svaret: Etter personlig preferanse på utseende ligger du på en 6-7, jeg flirte litt av profilteksten som gir deg ekstrascore til 8. Så leste jeg adressen og scoren falt ned til 7 igjen ;) (har et par år i nes selv). Det blir uansett umulig å forholde seg til våre tall, for det blir personlige preferanser. Som Calienta nevner, den du treffer og dater i RL, vil nok mene tall som er relevant for deg, ikke nødvendigvis våre :)

Skjult ID med pseudonym eggen sø. 22 juli 2012 22:57

Romsdalslua er jo fin, og fine farger og Romsdalseggen gir deg skår 10. Dassbildet i bar overkropp gir deg 1, så snitt 5.

Skjult ID med pseudonym right sø. 22 juli 2012 23:45

Sorry, vakre jenter - dere tror ikke dere er 5'ere. Kjøper det bare ikke! hehe...
Og til TS - badebildet er harry. Ølbildet også. Ellers 7-8.

Skjult ID med pseudonym -m- ma. 23 juli 2012 00:30

siden du ber om det ......2

:P

(mann 38 år fra Akershus) ma. 23 juli 2012 00:39 Privat melding

Haha, gode tilbakemeldinger, på flere måter! :D

@ Blahmann Liker lua selv jeg altså, å fint å få reklamere litt for en flott plass på jord. :) Enig med at bilde ikke er det beste, mtp kvalitet å sånn.

@ -Bene- Finnes ikke dumt det svaret vel.. Alt går jo på personlige preferanser, når det kommer til stykket. En 5 kan være en 10 hos noen å visa versa, som noen nevner lenger opp å. Konstruktivt å fint svar synes jeg. :)

@ eggen Din tilbakemelding fikk frem latter, rett frem og godt sagt. Men du ga meg en bilde idé, Romsdalslua, bar overkropp på Romsdalseggen.. Kanskje jeg får mindre "trekk" da. :p

@ right Enig,enig å uenig. ;) Men takk! :)

(mann 38 år fra Akershus) ma. 23 juli 2012 00:49 Privat melding

@ -m- Har da aldri bedt om en 2.. :p Nei, men som man reder ligger man. På tide noen trekker ned gjennomsnittet. :)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 23 juli 2012 01:20 Privat melding

5-6 for min smak :) * ikke det at menn er min ting da men *
meg selv, 2-3 vanligvis, 5-6 på en god dag kanskje

Skjult ID med pseudonym PikenVell ma. 23 juli 2012 01:24

2-3, hadde du droppa det bleka håret og bar overkropp bildet hadde du kanskje fått et poeng til, men etter min smak er du litt lav, så da hadde det poenget forsvunnet igjen.. Men, igjen, bare min mening. Rett og slett ikke min type.

Skjult ID med pseudonym eggen ma. 23 juli 2012 09:35

Fjellfestivalen var jo grå i år, så da blir jo bildene deretter. Du får komme igjen når det er sol for å ta nakenbildet ditt. Var det ingen som gjorde det på turen? Det er jo litt mer legitimt enn på dass;)

(mann 27 år fra Vest-Agder) ma. 23 juli 2012 10:17 Privat melding

@Pikenvell, Litt lav? Fyren er jo 1 flippings 80!?
Ser virkelig ut som jeg har tatt meg vann over hodet ved å melde meg inn her (pun not intented) er jo bare 165cm selv -.-

Skjult ID med pseudonym PikenVell ma. 23 juli 2012 17:10

@mirificus

Når jeg er 175 og ofte går med hæler så blir det litt lavt for meg ja, når jeg først er på en datingside og har den luksusen at jeg faktisk kan velge bort folk..

(mann 38 år fra Akershus) ma. 23 juli 2012 18:33 Privat melding

@ sta1 Synes du er streng med deg selv. :)

@ PikenVell Kan jo hende jeg ofte går med hæler også... :)

@ eggen Var ikke under fjellfestivalen, men uka etter var jo like grå.. Var ikke så værst vær når vi gikk faktisk, tåka kom aldri så langt ned at den ødela utsikten. :) Men var dårlig med naken bilder underveis faktisk, får ta turen igjen med solskinn å se om det blir noe fart i fotograferingen. :)

Skjult ID med pseudonym PikenVell ma. 23 juli 2012 18:36

@ketell

Da blir det mer minuspoeng :P

(mann 38 år fra Akershus) ma. 23 juli 2012 18:55 Privat melding

@ PikenVell Haha, da er vi rett å slett dårlig match ja, er vel vissent det treet. :)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 23 juli 2012 18:59 Privat melding

Takker :)

Altid streng med meg selv, jobber med saken ;)

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 24 juli 2012 11:33 Privat melding

Jeg synes det blir helt feil å sette tall på hvordan man ser ut.. En 4´er for meg kan være en 8´er for noen andre, så slike bastante ting vil jeg ikke være med på!

Ei jente som en gutt vil vurdere som en 9´er kan jo bedømme seg selv som en 2´er.. Og hun ville aldri funnet på å tatt kontakt med en hun anså som mer enn 7. Men de under 7, som hun da ville tatt kontakt med, ville blitt redd for å ha kontakt med henne, da hun som 9´er er langt over hans liga.. og sånn går no dagene *puh*

(mann 40 år fra Oslo) ti. 24 juli 2012 12:15 Privat melding

@IjUkulele
Det stemmer nok veldig bra for mange. Selv har jeg driti i det, selv om jeg selv synes jeg ikke ser bra ut til tider, så sender jeg til alle jeg kan finne interessante, uansett hvor på skalan de selv mener de er. Så lenge jeg finner de attraktive så tar jeg heller kontakt så får de avgjøre om det er bra nok for dem. Er jo ikke verre enn det :)

(kvinne 28 år fra Vestfold) ti. 24 juli 2012 12:34 Privat melding

Utifra bildene dine, tja, en 4-5 tenker jeg. Men det kan godt hende jeg hadde sagt noe helt annet om jeg hadde møtt deg. Bilder er bare bilder, noen er fotogene og andre tar seg bedre ut i virkeligheten. Så ville ikke tatt dette for høytidelig.