Alle innlegg Sukkerforum

Observajon fra diverse tråder over tid, stemmer dette?

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Oslo) ma. 23 juli 2012 20:01 Privat melding

Måtte bare kommentere en litt interessant observasjon. I diverse tråder der den ene parten sier noe litt mindre gjennomtenkt, og til tider utrolig dumt har jeg registrert en interessant observasjon. Mulig det bare er meg men:

Om en mann har sagt noen en smule dumt ville de fleste kalt han en idiot, klaget på at han oppførte seg som en egoist, tulling, idiot osv osv og da spesielt damene samt en del menn.

Mens når en dame sier det samme, nei da var hun kanskje bare litt uheldig med kommentaren, mente det ikke slik, du har tolka det feil osv osv igjen særlig damene, samt en del menn.

Hvorfor denne forskjellen i grunn? Hvorfor får ikke menn lov til å si noe uten å tenke, da er det hans problem som sleivkjefta idiot ( evt verre ting ), men for damene er dette helt normalt og mannens problem når han missforstår henne? En liten observasjon bare. Evt noen som er uenige? Andre synspunkter?

Skjult ID med pseudonym Kumite ma. 23 juli 2012 20:11

Det er fordi vi som kvinner mener menn ikke bare skal tjene mer enn oss, men også være smartere ;)

Skjult ID med pseudonym Lurer... ma. 23 juli 2012 20:14

For å si det sånn, jenter støtter hverandre uansett om de skriver noe galt eller gjør noe galt, samme gjør gutter med jenter..... gutter støtter ikke andre gutter og for jentene er alle gutter bare teite...

Skjult ID med pseudonym wilma ma. 23 juli 2012 20:30

Jeg synes da at jenter/kvinner som kommer med meninger/ytringer/kommentarer som det går an å tolke forskjellig, får svi så det holder, jeg, da?
Synes ikke det er underskudd på kvinner/jenter som opplever mye motstand når de velger å poste noe her?
Og motstand får de (vi) jo fra både kvinner og menn?

@sta: jeg ser ikke det samme som det du ser :-)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 23 juli 2012 20:37 Privat melding

@wilma
Var ikke ment meninger på forumet, beklager det, litt unøyaktig der ser den :) Men enig i at meninger her generelt kommenteres begge veier når det gjelder andre diskusjoner som oftest.

Var tenkt utalelser i dating/forholds-situasjoner, som er tatt opp på forumet :) Særlig utalelser som faller på tomannshånd.

Skjult ID med pseudonym wilma ma. 23 juli 2012 20:56

@sta
hmmm... da er jeg litt på bærtur og har ikke helt skjønt hva tråden handler om.

*Tar fram bærplukkeren og går meg en tur i skogen ;-)*

Skjult ID med pseudonym Ludo ma. 23 juli 2012 21:57

Er stort sett enig i observasjonen din.

Vi er kanskje raske til å plassere hverandre i båser. En jente sier noe dumt, og hun blir plassert i "dum blondine" gruppen. En gutt sier noe dumt, og blir plassert i "reppkjeftet idiot" gruppen.

Har kanskje noe med kulturen vår. Hva gjør en jente for å få frem sine synspunkter og ønsker, og hva gjør en gutt? For meg virker det som at gutter oftere står på sitt, kjører hardt mot hardt og banker argumentene gjennom. Nekter å gi slipp på sitt argument før han får dokumentert fra flere uavhengige organisasjoner at han tar feil. Mens jentene ikke er like påståelig. Motparten har da ikke like stort behov for motbevise og motargumentere. På denne måten blir vi opplært i at guttene må møtes med hardere skyts i en diskusjon, mens jentene ikke trengere det.

Kanskje.....kun egne uredigerte tanker det her, så kan ikke begrunne de i noe.

Skjult ID med pseudonym poppy ma. 23 juli 2012 22:07

Hahaha, yeah right!! Har du SETT hvor mye pes jeg har fått enkelte ganger?? Det går begge veier kan jeg love deg. Og jeg har fått pes både av kvinner og menn. Det må man bare akseptere. Det hadde jo vært kjedelig om alle var enige til en hver tid. Mye morsommere med litt diskusjon;-))

Skjult ID med pseudonym Porfirij ma. 23 juli 2012 22:15

Delvis einig med @Ludo..
Eg på mi side er påståelig som faen fram til anna er bevist; og då helst med bevisførsel frå tre uavhengige og kvalitetssikra kjelder.
(Unntaksvis om "det svake kjønn" flasher puppar. Då gir eg meg som regel mykje før. Det har skjedd.. :-/ )