Alle innlegg Sukkerforum

ok å date mange på en gang?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hmmm... ma. 23 juli 2012 23:24

Hva synes dere? Merker jeg blir litt snurt jeg, når en jeg har snakket Myye med, viser seg å snakke like mye med andre, og møte andre samtidig... jeg klarer ikke å holde på sånn jeg.. gjør dere??

Er det helt ok å ha avtalt dater onsdag, torsdag og fredag, med tre ulike?

Jeg tenker litt mer at om jeg møter noen her jeg liker, så dropper jeg de andre, til vi har møttes for å se om det er noe... gammeldags??

Skjult ID med pseudonym .... ma. 23 juli 2012 23:32

Man blir jo litt skuffa hvis man tror noen er veldig interessert så viser det seg at samtidig som han har samtalene gående med deg har han også sittet å chatte med 2-3 andre damer. man føler seg rimelig mindre spesiell da

Anderledes om en date har blitt avtalt uten masse samtale på forhånd, da hadde jeg ikke reagert på.

Men om jeg sier ja til date med en så avtaler jeg ihvertfall ikke andre date før den var ferdig. Ser jeg at det kan bli noe dater jeg ikke andre til det eventuelt er over.
Men det kommer av at jeg ikke kan finne ut om jeg kan falle for en person om jeg samtidig har flere andre i bakhodet. Jeg vil finne ut om mannen passer meg ikke måle han opp mot de andre. Blir bare mer forvirra av sånt men aller er jo ikke som meg.

Det er jo ikke noe ulovlig om en person går på første date med meg og dater en annen dagen etter. Men om vi var på date 3 eller 4 og han fortsatt også datet andre ville jeg nok trukket meg.

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 23 juli 2012 23:34

Trøst deg med at det er du som er på vinnersida. Det er åpenbart han som ikke har noe liv.

Ut over dét gir jeg filla. Folk må få snakke, skrive, date og ha seg til krampa tar dem uten at jeg skal leggge meg opp i det. Gjerne med fem i slengen.

Skjult ID med pseudonym nja ma. 23 juli 2012 23:57

Støtter "..." sine tanker!

Skjult ID med pseudonym trønder ti. 24 juli 2012 00:00

Skriv med dem som er skikkelige god-gutter da,de gjør ikke sånt.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 24 juli 2012 00:01 Privat melding

Funker dårlig for min del ihvertfall, ville vel ikke akkurat følt at man ble satt pris på om man var nr 5 rekken den uken heller selv.

Har prøvd 2 dater på en uke før, men passer absolutt ikke for min del altså, får liksom ikke noe forhold til datene da når man egentlig sitter å sammenligner to stk, føles ikke riktig rett og slett. Blir sånn verken eller av det for min del. Holder meg til en av gangen jeg, passer for min del.

Skjult ID med pseudonym Draupne ti. 24 juli 2012 00:04

Jeg tror kanskje ikke at man kan forlange at for eksempel ei jente i 35årsalderen ikke skal kunne date flere mulige kandidater samtidig. Men jeg hadde nok ikke likt det selv. Jeg takler nok heller ikke selv å date flere på en gang, men så har vi gutta ikke så dårlig tid. Men det ville være forståelig om hun gjorde det, hvis hun var usikker og gjerne ville finne ut hvem som passer best.

Skjult ID med pseudonym Vianaldo ti. 24 juli 2012 00:16

Jeg tror det er slik det er blitt i nettdatingens verden. Man sender meldinger med flere, chatter med flere, og dater flere samtidig. Men, har man hatt en førstedate som var bra, så ville i alle fall ikke jeg avtalt en date med noen andre, før jeg hadde funnet ut om det var noe mer der.

Skjult ID med pseudonym Anaïs ti. 24 juli 2012 00:21

Jeg regner med at de fleste (kvinner og menn) skriver med og treffer flere på en gang før de finner en spesiell person som de kan tenke seg å bli bedre kjent med eller som de kan utvikle følelser for. Jeg vet ikke, men siden det er så mange "fisker i havet", tenker jeg at det er slik som det fungerer. Personlig gidder jeg ikke å holde kontakt med mange samtidig, med mindre det føles som rent vennskap. Ellers høres det ganske fornuftig å fokusere på en bestemt person når man føler at det lover godt, men jeg har ikke kommet så langt ennå ;)

Skjult ID med pseudonym Drake ti. 24 juli 2012 00:41

Møter flere samtidig, slitt med å bli opphengt i folk for så å totalt miste interessen seinere, Skylder både meg selv og neste person jeg skal inn i et forhold med og virkelig vite hvor jeg ligger hen, hva jeg liker hva jeg ikke liker, få litt selvinnsikt altså, før jeg begir meg ut på et nytt forhold, Da er det definitivt en fordel og møte flere samtidig, men avtaler raske dates, er ikke en überchatter.

Skjult ID med pseudonym KONGEN ti. 24 juli 2012 00:50

Hva er problemet?

Jeg har selv date mandag, tirsdag og onsdag denne uken. Rent statistisk må du møte flere for å kanskje finne den rette. Er dette et problem?

Det handler rett og slett om å være effektiv. Det er i alle fall ikke mange kvinner her inne som ikke skriver med mer enn en mann. Så hvorfor skal ikke menn kunne gjøre det samme?

Hvis jeg sier "Ja, jeg vil treffe deg igjen" så dropper jeg å date andre eller avtale nye. Dette rett og slett fordi skal man ha et utgangspunkt hvor føleser kan utvikles, så fungerer det ikke å date flere samtidig. Men sånn for første date? Da er det helt greit å date flere.

Vet ikke helt hva du mener med "Myye" men hvis du har sent meldinger i lang tid, så vil han/hun selvsagt date andre! Forventer du at noen som har draget ikke skal gå på date med noen som ser spennende ut fordi du ikke får ut fingeren?

Skjult ID med pseudonym mia ti. 24 juli 2012 01:26

Vist der er slik at man ikke kan chatte med flere enn en mann i gangen er det ikke rart det er mange som slitt med å få svar på meldingene sine...
JA chatter med mange hver dag 3-12 faste, og dater de jeg synes å ha intr for, og det kan være flere ja. Effektivitet kalles det, kan ikke gå mndvis med hver enkelt, har ikke tenkt å jakte i evigheter... Har da hode på rett plass, klare utmerket å holde styr på følelser og karan....
Så ja til effektivitet, spontanitet, og kvikke kara...:):)

Skjult ID med pseudonym -m- ti. 24 juli 2012 02:12

enig med mia og kongen her :)

Skjult ID med pseudonym ewe ti. 24 juli 2012 03:45

Helt enige med Mia...Vil ha den spesielle,så eg må date og luke ut dem som ikke holder mål.. Eg vet jo hva eg skal ha og for å finne MANNEN må eg bare gi full gass,heeeeeeeeerlig å lete,hehehe.. Velbygd,sprettrumpe,velutstyrt,litt villmann og over 187 cm høy,,, Vanskelig å finne :(( Rart at dem fleste mennene krymper flere cm fra mail til dating face to face..

Skjult ID med pseudonym KONGEN ti. 24 juli 2012 08:10

ewe, holder du mål?

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 24 juli 2012 08:33

@ewe
Jeg er langt under 187, langt ifra velutstyrt etc.
Faktisk.
Sånn, da er jeg kvitt deg også.

(kvinne 34 år fra Rogaland) ti. 24 juli 2012 08:48 Privat melding

Dater ikke flere på en gang, og synes ikke det er særlig om den andre part gjør dette selv..... Man føler seg rimelig dum dersom den andre part kanskje dater 4 stk på en gang, men og chatte med flere er en annen ting :)

Skjult ID med pseudonym slemtiger ti. 24 juli 2012 09:03

I dag er tilgangen mer eller mindre ubegrenset og en naturlig konsekvens er nok at folk prater/dater med mange samtidig.

Jeg vet om flere som gjerne presser inn et par stykker både fredag, lørdag og kanskje søndag. Personlig synes jeg at nettdating er blitt mer kynisk og vanskelig å forholde seg til de siste årene, men innimellom klaffer ting heldigvis.

(kvinne 42 år fra Oslo) ti. 24 juli 2012 09:30 Privat melding

Jeg er seriemonogam, ikke parallellmonogam. ;)
Når jeg først treffer noen, holder jeg ikke andre gående på gress imens.
Tror det er vanskelig å bli ordentlig kjent, satse ordentlig og å få kjent på følelsene sine dersom man treffer flere ulike samtidig - jeg hadde bare gått i surr. ;)

Skjult ID med pseudonym Mia ti. 24 juli 2012 20:04

@ hehe ewe slå oss på lag,blitt ett godt team og super effektive, rett og slett dobbel så effektiv :-P

Skjult ID ti. 24 juli 2012 22:22

hører jo om spes noen jenter her inne som dater oftere enn de bytter truser, spes de fra oslo:)

Skjult ID med pseudonym Draupne ti. 24 juli 2012 23:00

Å date med ulike typer treff og dialog er en ting, men hva med dating inkludert sengehygge? Er det akseptabelt at noen også deler seng(er) med to eller flere i en periode? Selv tror jeg at man må kunne regne med at det kan skje. Ikke meg selv, men en mulig date, f.eks. en jente i 30-40års alder.

Skjult ID med pseudonym Trallalla ti. 24 juli 2012 23:03

Date flere på en gang vil jeg ikke gjøre.
Men å skrive med et par stk før det evt går videre til date er helt greit for min del.
Når det gjelder sengehygge så går jeg ut i fra at begge parter er forbi datinga og mere på ferd inn i et forhold, og da synes jeg ikke det er ok at det forekommer med flere.

Skjult ID med pseudonym Mia ti. 24 juli 2012 23:07

lite utvalg med jomfruer i 30-40 års alderen....vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym Draupne ti. 24 juli 2012 23:10

@Mia. Mener å ha flere partnere samtidig, ikke for første gang.

Skjult ID med pseudonym Mia ti. 24 juli 2012 23:22

Man kan aldri vite hva den andre gjør eller har gjort uansett, så det orker jeg ikke å bruke energi på engang. Og anser ikke dating som ett forhold heller. Men er ærlig til de jeg finner intr å bruke tid på å bli kjent og treffe med at jeg chatter, dater flere, så lang ingen som har reagert negativt. Og sex er en viktig del i ett forhold, skal jeg date liksom en person i ukesvis, for så å ha "sengehygge" med han,så blir det den nedturen, = uker bortkastet! Er det kjemi tilstede får det briste eller bære... og det er langt fra alle som får kjemi med når man treffes IRL... Men en god følelse når den treffer :-))

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 24 juli 2012 23:39

Jeg dater en om gangen. Spiller med åpne kort, og håper motparten gjør likeså.

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 25 juli 2012 00:39

Klart man dater en om gangen. En på mandag og en på onsdag.

Men klart: alt utover førstedate burde gjøres forholdsvis ekslusivt til man vet om det fører noe sted.

Skjult ID med pseudonym fyr84 on. 25 juli 2012 00:42

Jeg har mer enn nok med å holde kontroll på alle løgnene jeg forteller til en kvinne at jeg ser det som en umulighet å klare å forholde meg til to samtidig.

Skjult ID med pseudonym Mia on. 25 juli 2012 02:06

@fyr84 haha nice!

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 on. 25 juli 2012 02:59

Men hva er en date da?
Ta en kaffi kan jo ikke skade. Snakker man med fler er det kanskje greit å være åpen om det, ja.
Holde noen på gress er ikke greit, det kaster bort tiden til motparten!