Alle innlegg Sukkerforum

30+ åringer genererer 40årskrisen

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Aust-Agder) ti. 24 juli 2012 12:49 Privat melding

Dette er ingen klagetråd, men en liten forundringstråd, om mønstre jeg leser av erfaring med 3-4 år av og på som Sukkerbit.
Muligens en tørr og kjedelig tråd, men likevel fint for MEG å kunne få noen innspill fra dere:

Det føles som man blir 10 år eldre av å være 39 på Sukker i stedet for 36. Gutten er den samme, mentaliteten likeså. Altså til å mest jeg definerer meg som svært ungdommelig i -slutten-av tredveåring som fortsatter gjerne spiller fotball med dem som er 15 år yngre. Jobber mest med kolleger som er 16-25, hvilket går veldig greit, felles respekt og god tone. Jeg kommuniserer bra med folk i alle aldre egentlig. MEN: Her på Sukker beveger interessen seg fra jevnlig kontakt med jenter fra 30-35 første par-tre årene som vel er i min målgruppe, til nesten utelukkende å bli kontaktet av damer rundt 42-46 i dag. Altså jeg beveger meg fra å være en kjærestefigur først, til å bli ansett mer som en toyboy for de voksne jentene i dag. Jeg har altså ikke forandret meg særlig, men scorer plutselig ti ganger sterkere hos de ca. 10 år eldre jentene. Ergo må jeg konkludere med at jeg blir vurdert hovedsakelig ut fra ett eneste jævla tall, nummer om du vil. Tar noen seg lenger tid til å se personen bak tallet?

Skjult ID med pseudonym Fruglad ti. 24 juli 2012 13:01

Pussig at du sammenligner 36 og 39, for jeg har selv en terskel på 36. Hvorfor det har blitt sånn aner jeg ikke. For det er strengt tatt ikke langt mellom 36 og 40. Med det sagt så er jeg ikke så opptatt av alder, til en viss grad. Møter jeg er super mann på 40 skal ikke alder bli eneste hindring.

Skjult ID med pseudonym Kumite ti. 24 juli 2012 13:21

For det første går jeg ut i fra at kvinner som er 10 år eldre enn deg, faktisk er 49 og ikke mellom 42-46, som jo bare er aldersforskjell på 3-7 år. Selv vil du ha kvinner som er 9-4 år ygre enn deg. Som du ser, er ditt eget aldessprang litt høyere enn hva kvinnene har. (dog bare med et år)
Hva får deg til å mene at kvinner som er eldre enn deg, ser mer på alderen din enn på personlighet? Og i så fall, hvorfor mener du at kvinner mellom 30-35 ikke gjør det samme?

(mann 40 år fra Oslo) ti. 24 juli 2012 13:27 Privat melding

Noe sier meg at det er ønske om barn som gjør forskjellen på alder :)
Problemet blir vel mer at du nå konkurerer mot enda flere yngre, friskere og mer attraktive menn på lavere alder enn før når du selv kanskje var mer midt på der de ønsket seg evt kanskje at du var akkurat i øvre sjikte. Mange som har nevnt tidligere at det er relativt dødt mellom 35-40 og at det er en alder ikke så mange kvinner ønsker, men at det snur igjen over 40, så mulig du må vente ett år til så løsner det ;)

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 24 juli 2012 13:55

Når jeg blir seksogseksti
..først da tar livet til.

Skjult ID med pseudonym Prober ti. 24 juli 2012 14:07

@Kumite

Jeg formulerte meg muligens en smule klossete; Jeg ser vel hovedsakelig etter ei ungdommelig jente på 30-tallet, referansen var vel egentlig ment at snittet DA var 33-34, mens snittet NÅ kanskje er 10 år høyere enn det.
Igjen bare tall, men det var det jeg mente, og sammenligningen ble feil fortid kontra present.
Og jeg mente at de yngre kvinnene ser mer på tall, de voksne jentene ser absolutt på min personlighet og jeg synes det er veldig hyggelig at de tar kontakt, men det er litt sørgelig for meg at den noe yngre delen nærmest forsvant, for de er mer relevant.

@Sta

Ja jeg er vel også litt sånn, jeg lengter ikke etter barn men ønsker ikke at muligheten skal være fullstendig blåst.
Og at konkurransen er stor, herregud, ingen tvil! :-) Men mener likevel som du selv sier, 35-40 ER tydeligvis en flaskehals, jeg synes det er et interessant fenomen. Dette er som sagt ingen sutretråd, jeg velger selv hvem jeg vil henge med og dette er ikke et desperat rop etter hjelp ;)

@FruGlad

Bra innstilling, jeg bør vel si tilbake at finner jeg en interessant jente som har barn, skal jeg ikke kappe hånden av henne for det. Gidder mennesker å fire litt mer, finner vel flere hverandre.

Skjult ID med pseudonym Byjente ti. 24 juli 2012 14:11

Som noen andre her sier er nok jenter i slutten av 30-årene langt mer fokusert på å finne drømmemannen som de kan få barn med før den biologiske klokka stopper, og dersom du har en profil som tilsier at du ikke er så INNMARI klar for barn relativt raskt kan det være en grunn til at du ikke er så interessant for den gruppen.
Begynnelsen av 30-årene har tid til å vente litt til, 40-årene har enten større barn på vei ut av redet, eller har slått fra seg tanken på egne barn.

Tenker jeg, da. ;)

Skjult ID med pseudonym Prober ti. 24 juli 2012 14:33

@ Byjente

Du har nok rett, sklir utenfor de kjente målemerkene.
er redd jeg har blitt et akronym;

POPPY

(PersonOverPrimePreferingYoungsters)

kanskje :O!

Skjult ID med pseudonym XXX ti. 24 juli 2012 14:45

Du er 39 @Prober og du ser etter en "ungdommelig jente på 30-tallet".
Hvorfor skal ikke kvinner på 42 -46 se etter en ungdommelig gutt på 39, da, altså?

(kvinne 34 år fra Østfold) ti. 24 juli 2012 14:50 Privat melding

På meg så virker det som mange menn i slutten av 30 årene vil for mye for raskt siden 40 årene nærmer seg med stormskritt.

Skjult ID med pseudonym Prober ti. 24 juli 2012 14:51

Det skal de vel! :)

Det hender jeg tar meg en svingom med dem også. Det er svært behagelig med kvinner som faktisk VET en masse om livet. Men jeg har vært der forholdsmessig og ønsker å snu på flisa, jeg vil ha en som ikke føler hun må lære meg ALT i livet. i en potensiell ny livspartner er jeg ego nok til å se etter noen litt yngre som diskusjonen ovenfor kommenterer. For å ha nye ting og oppleve sammen.

(kvinne 34 år fra Buskerud) ti. 24 juli 2012 14:52 Privat melding

Enig med fruglad her. Det finnes nok vel så mange ungdommelige 39-åringer som det finnes gammeldagse 36-åringer. Dermed blir det umulig å sette et bestemt tall på hva man er ute etter.

(mann 42 år fra Telemark) ti. 24 juli 2012 14:55 Privat melding

Noe sier meg at denne tråden er mere syt en du selv gir utrykk for Ts! Du leiter selv etter jenter som er utelukkende yngre (langt yngre) enn deg selv. Det naturlige er vel at en har en målgruppe +- noen få år i frohold til sin egen alder.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 24 juli 2012 15:00 Privat melding

@Rette-ræua
Det kommer jo veldig an på om han har lyst på barn da. Da må han naturlig nok ha ei som er yngre for at det skal skje ( joda de over 38 kan også få, men risikoen stiger etter dette ). Sånn sett er det naturlig å ville ha noen yngre.

Er mange nok menn og damer som ønsker seg både opp og ned i alder, er jo ikke noe galt i det i grunn. Ingen vet vel bedre enn en selv hva som passer for seg og man velger jo ut fra det. Blir bare litt vanskeligere å finne den som mener det samme og vil opp i alder.

Blir jo ikke noe verre enn at man MÅ ha ei som er tynn, blond, store pupper osv osv. Det er en preferanse som alt annet rett og slett.

Forøvrig enig med Bene, mental alder kan variere vel så mye som selve alderen :)

Skjult ID med pseudonym Prober ti. 24 juli 2012 15:01

Nope Rette, ikke syt og jeg leter vanligvis i sjiktet 34-38.
Av profiler jeg åpner er det svært få ned mot 30.
Jeg står hardnakket på at det er et interessant tema.
Vi får se hvor du står om 3 år. ;)

Skjult ID med pseudonym Prober ti. 24 juli 2012 15:02

Vel Bene og jeg er i alle fall på svært god bølgelengde, som jeg nevnte ovenfor, tall er tall og mentalitet tidløs-

Skjult ID med pseudonym Rette-ræua ti. 24 juli 2012 15:06

Helt klart Sta1, men en må jo være forberedt på at at en kan mislykkes når en prøver å finne en som er så mye yngre. De kan helt klart finnes, men skal en finne dem må man være på rett sted til rett tid:)

Skjult ID med pseudonym Rette-ræua ti. 24 juli 2012 15:11

Jeg skjønner Ts, jeg må bare stille et spørsmål. Hvorfor søker du vanligvis ikke på de som er like gamle/en tre fire år eldre enn deg selv. Selvfølgelig er det mange fisk i havet, men har du fiska endel så vet du at når man ønsker seg en en flott koketorsk så får man en makrell istedetfor! Poenget er at for å få en koketorsk så må man være der koketorsken er:)

Skjult ID med pseudonym Prober ti. 24 juli 2012 15:16

@RR

Jeg har vært sammen med en betydelig eldre kvinne enn meg i mange år.
Dette tok jeg konsekvensen av. Jeg var en annen mentalt enn henne.
Hadde lekt voksen mens jeg skulle vært ungdom. Nå er jeg ungdom med
antennene i behold. Har vel startet livssyklusen i litt feil ende og sånn sett
har jeg rokket den båten siste årene. I'm not special.

Skjult ID med pseudonym Rette-ræua ti. 24 juli 2012 15:22

Ok så du har dårlige erfaringer med eldre.....helt greit! Men som jeg sier til Sta1, så bør du være forberedt på at du ikke finner en i rektig alder her inne. At de finnes lkan godt hende men havet er stort og den rette fisken beveger seg kanskje i andre farvann:)

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 24 juli 2012 15:31

TS Markedsverdien faller fort her inne (35+) i forhold til seriøse forhold m/utsikter til forplantning. Men, om det kan være noen trøst, heller mager, så...om mannfolkas verdi faller i takt med euroen, så detter kvinnfolkas verdi som en nyinnkjøpt bil. :-b

Skjult ID med pseudonym Prober ti. 24 juli 2012 15:41

Gutter, jeg har vært her i 3-4 år, ikke fordi jeg ikke treffer jenter,
men fordi Sukker er et bra sted å lete etter den helt spesielle.
Har datet jenter mellom 29-43 år og sånn sett forsøkt et variabelt spekter,
det har stort sett vært hyggelig og interessant. Men sier det igjen, virker litt sånn at når man runder i alle fall 37, så detter man utenfor manges skala :)

Er det sånn at "alle" jenter her inne tenker forplantning? Overhodet ikke! :D

@RR

Tror det er bra å eldes sammen, ikke at en stikker klart i fra i forkant, uansett kjønn.

Skjult ID med pseudonym MikeyP ti. 24 juli 2012 15:45

Er selv i denne situasjonen.

Har akkurat bikket 40 og føler at det er vanskelig å få kontakt med jenter her som er under 40-46.

Min bakgrunn er et 10 år langt forhold med to stebarn som tok slutt for ganske så akkurat
to år siden. Har fortsatt en ukentlig kontakt med mine stebarn, men de er ikke mine barn.
Jeg er mer enn voksen kamerat til dem da deres egen far ikke bryr seg.

Mitt ønske er å møte en hyggelig jente/dame mellom 30-40.
Har ikke hastverk med å få egne barn da jeg allerede har vært far i 10 år.

Har høyest match (90-97) med jenter i alderen 28-36 deretter kommer det i spredte byger
i alderen 25-28 og 37-47. Min personlige mening er at jeg har mer felles med jenter i
alderen 32-38 men disse er ikke så interesserte av meg virker det som.

Kanskje jeg har for høye forventninger men jeg omgås daglig med folk som er 20-45 da jeg driver
med lagidrett på et middels nivå. Når jeg er ute med mine lagkamerater på byen så får
jeg ofte beskjed av jenter at jeg ser ikke en dag eldre ut enn 34-35.

But what can an middleaged man do? ;-)

Skjult ID med pseudonym Rette-ræua ti. 24 juli 2012 15:45

Selvfølgelig Prober, men er dama en fire fem år eldre enn mannen så er ikke dette noen bakdel ettersom kvinner idag blir eldre enn menn.

Skjult ID med pseudonym XXX ti. 24 juli 2012 16:12

@Prober
Du svarte meg ikke før så jeg forventer ikke svar denne gangen heller. Jeg vil bare si LYKKE TIL og jeg vet ikke om den rette finnes her eller ikke men.... fortsett å søke, den som ikke søker, den finner ikke...
Og en ting til, du er 40 om bare litt, hva da ????

Skjult ID med pseudonym artigkar ti. 24 juli 2012 16:18

Jeg er selv 39 år, og får oftest brev fra damer over min alder. Men også brev fra 21 som er rekorden andre veien (hun ble høfflig avvist, men det er som å vise legitimasjon på polet for dere damer, litt stas) Men får brev også fra de om er i min målgruppe, men med en overvekt av 40-42 år.

MEN årsaken til at de å 40 + skriver til meg er fordi jeg har en oppegående og reflektert profil, jeg er typen de "angrer på" at de ikke valgte i forrige runde. De på 30 har enda ikke fått den "visdommen" og skal gå i samme fella et par ganger til først. Verdiene deres har endret seg, det de ser etter er ikke det samme som før, nå vil de han noen de kan snakke med, som ser dem og kanskje setter pris på livets små gleder fremfor "statusjag" - dette har jeg diskutert med et par hvor jeg gikk inn i dialog på hvorfor "meg" og det er svarene som jeg oftest får, ikke at jeg skal være en "boytoy" men at jeg viser de verdiene som de nå innser verdien av. Det kan tenkes at det er samme årsaken til at de skriver til deg TS... men for all del, kanskje noen vil ha deg som "boytoy" også, men DET har ikke jeg opplevd forespørsler på - men har hatt mange gode meningsutvekslinger med reflekterte og flotte damer i sin beste alder.

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ti. 24 juli 2012 18:18

Dette er litt artig faktisk. :)

Alle ser flere år nedover.
Veldig få ser mange år oppover.
Fordi vi alle tror vi ser,føler og beter oss mye yngre enn det vi er. :)

Kanskje like greit å se seg selv som den man i virkeligheten er?

(mann 40 år fra Oslo) ti. 24 juli 2012 18:28 Privat melding

Hva med oss som er mer barnslige nå enn den tidligere veslevoksne og kjedelige seg i 20 årene da @stjerne? ;)
Vi som blir yngre med årene haha. Litt mer ferdig med å grave seg ned i jobb og være sånn skikkelig fornuftig til enhver tid. Been there done that for å si det sånn :p

Men matematisk funker det utrolig dårlig om alle ser nedover ja :) Går rett og slett ikke, da finner jo ingen hverandre!

Kan fint like ei som er eldre også altså, kravet er vel egentlig bare at hun er perfekt for meg samt vil og kan få barn :) Ikke så veldig vanskelig på alder i grunn :)

Skjult ID med pseudonym dattut ti. 24 juli 2012 18:29

Jeg er langt opp i 40-årene, men vasser i jenter under 30 :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 24 juli 2012 18:29

Tenkte det samme som du, Stjerne*. Vi seiler i samme båt...heile bunten. (More or less)
Jammen bra det er plass til mange ombord. ;-)

Skjult ID med pseudonym dattut ti. 24 juli 2012 18:32

It`s all in the head. Glem alderen din. Gå ut på byen og slå ut håret. Har det nesten like bra på sjekkefronten i dag som for 20 år siden. Forrige helg feide jeg over ei på 24, som jeg traff på byen. Life is wonderful

Skjult ID med pseudonym pus47+ ti. 24 juli 2012 18:41

@dattut
Jeg er kvinne og vasser i menn i 30 åra! Feide over en 31 åring senest i går. Men det var vel ikke det som var TS sin greie?Skjønte det litt som om den han vil slå seg ned sammen med for godt.? Alder er bare et tall når det kommer til sex,men i hverdagen må det nok litt mere til :)

Skjult ID med pseudonym XXX ti. 24 juli 2012 18:56

@sta1
Barnslig???
Man begynner å bli barnslig når man begynner å bruker bleier igjen, unge mann...

Skjult ID med pseudonym dattut ti. 24 juli 2012 18:58

Poenget mitt var vel ganske tydelig, pus47? Om jeg vasser i jenter under 30, så er det fordi det sitter i hodet mitt. Om ts hadde hatt et annet fokus enn det han presenterer som et "problem", så hadde det ikke vært noe problem.

Skjult ID med pseudonym dattut ti. 24 juli 2012 19:02

Vent til du passerer den psykologiske 40-årsgrensa du, ts.. det er et sjumilsssteg fra 39.

Skjult ID med pseudonym XXX ti. 24 juli 2012 19:02

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Er det ikke derfor vi ikke klarer å finne hverandre ?????????????????????????

Skjult ID med pseudonym XXX ti. 24 juli 2012 19:04

Ikke langt til denne grensa, @dattut, i hvertfall til han @TS

Skjult ID med pseudonym XXX ti. 24 juli 2012 19:06

Jeg er kvalm når jeg leser/hører at gutta vil ha yngre men kvinner får ikke å tenke tanken en gang...

Skjult ID med pseudonym dattut ti. 24 juli 2012 19:07

Hvem er det du ikke får lov engang å tenke tanken av, XXX??

Skjult ID med pseudonym dattut ti. 24 juli 2012 19:12

Man tar vel det beste man får ut ifra sine forutsetninger, uavhengig av kjønn. Så såre enkelt er det vel. Jeg kan "få" en som er 10-20 år yngre enn meg. Skulle jeg da skjerpet meg, liksom? Slå meg selv i hodet med en hammer og si til meg selv; fysj og fysj!!!! for så å finne en mindre attraktiv som er nærmere meg i alder?

Skjult ID med pseudonym XXX ti. 24 juli 2012 19:12

Jeg får lov og jeg tenker tanken og jeg vil ha en yngre mann. Vet du horfor ? Fordi de som er eldre er gubbete, rett o slett, de fleste i hvert fall

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 24 juli 2012 19:15

Jordgubbar! Dynamittgubber!
Du får ikke noe bedre enn gubber!

(mann 40 år fra Oslo) ti. 24 juli 2012 19:26 Privat melding

@XXX
Litt bitter eller noe? Alle har jo lov til å ønske seg hva de vil, det gjelder jo begge kjønn. Kos deg du med de som er 20 år yngre, hver sin smak :) Det har du da lov til, ingen som nekter deg det.
Var vel ingen som sa at damer ikke får lov til å tenke det samme?

Er vel nok av damer som er "kjerringaktig" når de blir edre, dette gjelder jo begge kjønn. Ingen er noe bedre enn det andre på dette.

Problemet er jo når begge kjønn tenker det samme, da finner jo ingen hverandre, så godt at alle ikke er like :)

(kvinne 59 år fra Vestfold) ti. 24 juli 2012 19:32 Privat melding

Jeg foretrekker litt yngre menn,fordi jeg har alltid vært mer på bølgelengde med de.Har etter "press" fra omgivelsene gått på dater med eldre menn,og det er uten unntak vært gubbete menn,så det har ikke klaffet.
Så jo,jeg har lov til å ønske meg en litt ygre mann,bare ikke så ung at jeg kunne vært moren hans.

Skjult ID med pseudonym positiv ti. 24 juli 2012 19:46

Morsom lesning!

Selv er jeg 49!
Har aldri hatt et forhold til en mann over min egen alder!
Foretrekker menn som er 5 -10 år yngre enn meg!

Her inne får jeg nesten ingen ”treff” i min ønskegruppe! Men mange treff og meldinger fra menn over 55, som jo ikke er hva jeg søker! Jeg kan også velge på øverste hylle når det gjelder unge menn i alderen 21 – 30!
Menn som til tider er yngre enn mine egne barn! Glede!

Når jeg går på byen er det nesten uten unntak menn i min ”ønskegruppe” som tar kontakt og flørter med meg!

Ikke lett dette – men livet er tross alt herlig!

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 24 juli 2012 19:55 Privat melding

Kvinner over 40 (eller i slutten av 30-åra) har nok generelt sett lavere "verdi" på singelmarkedet fordi de ikke lenger ansees som produktive når det kommer til barn.
Og er de ferdig med barn, så er de gjerne ikke flyttbare pga barna og har et snevert område å finne seg en mann fra. For alternativet til å finne en mann i nærområdet er jo å finne en mann som ikke ønsker seg barn, eller som er eldre og har barn som har flyttet ut.
For menn som har barn er jo heller ikke flyttbare over strekninger. Som kvinne så vil man uansett ikke ha en mann som er villig til å flytte langt fra barna sine fordi han forelsker seg. Barn kommer først, uansett.

Det som imidertid er mer nytt, og som jeg tror kommer mer og mer, er at menn også må anse seg "utgått på dato" når det kommer til barn når de ramler over 40.
Ikke fordi at de rent fysisk ikke kan få barn. Men fordi kvinner i dag mer og mer setter samme krav og standard til en mann, også aldersmessig, som det menn har gjort i mange år.
Og menn over 40 vil merke stor konkurranse fra yngre menn når det kommer til damer i slutten av 20-åra og begynnelsen av 30-åra som ønsker seg en mann å få barn med.

Så menn bør heller ikke vente for lenge mht å få barn dersom de ønsker seg barn. Jeg tror at det har vært en "hvilepute" for alt for mange menn dette med at de ikke "går ut på dato". Og at mange opplever at det faktisk kan være vanskelig å finne en kvinne i "rett alder" den dagen de finner ut at de er klare for å slå seg til ro.

Nå er ikke disse ordene ment direkte til TS, men som en generell oppfatning jeg har av ting rundt dette med alder/kvinner/menn.

Og selvfølgelig finnes det mange unntak :)
For mange finner jo det de søker. Men ofte så tar det kanskje litt (eller mye) tid før de har funnet vedkommende i en jungel av alle disse "alt for gamle eller alt for unge" av motsatt kjønn som tar kontakt.

Jeg tror uansett første bud er å gå i seg selv og se reelt på hvordan man faktisk ligger an mht hvordan singelmarkedet er i praksis. Og ikke tro at man er noe "yngre" enn man er, selv om man mentalt sett føler seg yngre (for det er ekstremt mange single som mentalt sett føler seg mye yngre enn de er :P).
Og så må man gå på med friskt mot, masse tålmodighet, og en innstilling som sier at it takes until :)

Skjult ID med pseudonym XXX ti. 24 juli 2012 19:58

Fy faen @sta1, 20 år???, det er det @TS foretrekker. Jg nøyer meg med +/- 5, naturlig og deilig

Skjult ID med pseudonym The One ti. 24 juli 2012 20:03

Hehe dette er fantastisk og slår nesten aldri feil Både menn og damer føler de har mer match med de som er yngre en seg selv og føler at de jevnaldrene eller de litt eldre har blitt gubbete/kjerringaktig. Har hatt noen morsomme diskusjoner rundt det med gubbe/kjerring med venner og bekjente. Et eksempel, Jeg har en kompis som fester og hoier som han gjorde når han var 18 år, det er en stund siden kan du si, men han er i dårligere fysisk form en min far. Han kler seg som en bondetølp (uten å såre noen), så han henger ikke akkurat med i tiden der. Er han gubbete da, eller er han en forvokst fjortis?

Et annet eksempel. Noen kvinnelige bekjente av meg jeg møtte ute på byen sukket fælt over hvor gammel og forfalt en felles mannlig venn hadde blitt. Han har shavet bort alt hår på hodet og hadde smultring rundt nebbet den gangen. Jaja tenkte jeg, han kunne jo gått baklengs en mil mens dere vagget dere igjennom en km i den not so ubersexy gangen dere har med de høyhelte skoene!

Altså poenget er at de aller fleste ser seg selv som yngre en de er og de vektlegger ulike ting på hva som holder en ung. Det jeg syns er så merkelig er at jeg lett kan finne en mannlig og en kvinnelig profil her inne som er like i alder, men begge mener at en yngre passer dem best. Hvorfor klarer ikke disse å finne hverandre da? Jeg har påstått og gjør det fortsatt at de som bevisst søker ned i alder gjør det for å beholde egen ungdommelighet og ikke nødvendigvis at de er det!!!

Skjult ID med pseudonym XXX ti. 24 juli 2012 20:05

ikke sant, @ The One ????

(mann 40 år fra Oslo) ti. 24 juli 2012 20:09 Privat melding

Tror nok du er inne på noe The One :)

Kan da komme like godt overens med ei på 40 som ei på 30, det handler mer om ( * faen ta klisjeene * ) personkjemi enn selve alderen. Har absolutt ingenting med selve alderen å gjøre. Selv føler jeg meg heller gammel sammen med noen på 25, så tror ikke ei på 25 hadde hjulpet på om jeg skulle følt meg yngre, da hadde vel ei på 40+ gjort det ;) Sikkert fint for noen å finne en partner som er yngre, men tviler på at så mye yngre hjelper for min del, men de som er rundt min alder skal jo ha noen som er yngre, så da sitter vi her da :p

Må vel kanskje regne seg selv om utgått på dato på sukker ihvertfall skal man måle ut fra responsen.

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 24 juli 2012 20:12 Privat melding

@ TheOne

AMEN !!!!!
ref mitt eget innlegg:......Stjerne* - ti. 24 juli 18:18

Skjult ID med pseudonym XXX ti. 24 juli 2012 20:15

Stjerne, kjære deg, kanskje vi bør gjøre det for en gangs skyld...
Men da går Sukker konkurs...

Skjult ID med pseudonym Stjerne* ti. 24 juli 2012 20:22

Hva vi bør gjøre........
Og hva vi gjør,........
Behøver sannsynligvis ikke være det samme.
Gjelder både kvinner og menn.
Det har jeg også skjønt:)))

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 24 juli 2012 20:39

Før ville jeg ha vært veldig ivrig og prøve å få kontakt med pus47+.
Nå gir jeg bare f i kvinnene i på forum.

Skjult ID med pseudonym pus47+ ti. 24 juli 2012 20:44

@Lowry
Men vil jeg ha deg??? That's the question.

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 24 juli 2012 20:44 Privat melding

Er 49 i kroppen – har ukentlige opp til flere boksekamper med tyngdekraften!

Har mengder av erfaring, på godt og vondt! Høy utdanning – god jobb – romslig økonomi!

Er fullstendig klar over hvem jeg er – prøver ikke på noen måte å gjøre meg selv hverken yngre eller sprekere enn hva min fysiske alder tilsier! Men skal jeg inn i et seriøst forhold – og det ønsker jeg jo - foretrekker jeg menn som er 6-8 år yngre enn meg!

Til lek og moro – spiller alder ingen rolle!

OK - ler - det spiller en viss rolle - vil jo leke med noen som har opplevd litt før!

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 24 juli 2012 20:50

@pus47+

Nei.

Skjult ID med pseudonym XXX ti. 24 juli 2012 20:55

Jer tror, jeg er overbevist om at trådstarteren ville bare ha oppmerkosomhet fra de unge som han ikke får kontakt på en vanlig måte...derfor denne tråden. Han er vel ingen Peter Stordalen, så hva forventer han egentlig ?

Skjult ID med pseudonym The One ti. 24 juli 2012 21:25

@Marigot (kvinne 49 år fra Oslo) - ti. 24 juli 20:44

Hvorfor foretrekker du dem 6-8 år yngre en deg?

Skjult ID med pseudonym kvinne50 ti. 24 juli 2012 21:49

Ser jentene som står frem med bildet at de ønsker seg mye yngre menn. Hvordan i huleste tror dere at dere kan få tak i det? Dere ser ikke akkurat ut som noen glansbilder?

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 24 juli 2012 21:52 Privat melding

Tja! Si det du @The One!

Kan vel ikke si annet at slik har det alltid vært!

Har prøvd meg på dater med noen som er samme alder og eldre, men det slår aldri gnister på samme måte som det jeg har opplevd med menn yngre enn meg!

Er vel slik jeg er skrudd sammen – alt må ikke forklares!
Jeg bare konstaterer at det er slik det er!

(kvinne 55 år fra Oslo) ti. 24 juli 2012 21:55 Privat melding

@kvinne50 - verdier - indre verdi!

Trenger vel ikke være glanbilde for å komme med ønske!

Og du vet - det hjelper ikke med et flott ytre om innsiden er tom!

Skjult ID med pseudonym XXX ti. 24 juli 2012 22:27

Marigot, tror du selv på det du skriver? Er virkeligen de yngre mennene så interessert i dine indre verdier ??

Skjult ID med pseudonym pus47+ ti. 24 juli 2012 22:37

@XXX
Her er jeg fullstendig enig med deg. de yngre gutta jeg menger meg med er ikke sammen med meg for mine indre verdier. HAHA. Stikk fingrene i jorda og våkn opp! Men moro kan man jo ha det. Bare ikke tro at det blir noe mer uttav det.

Skjult ID med pseudonym ebbinghaus ti. 24 juli 2012 22:43

Nei, du er jo sikkert ikke Thatcher.

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 24 juli 2012 22:50

Gammel og ung er en fin kombinasjon - begge veger. For at det skal slå gnister - er det nok at den ene parten er ung og fertil, så blir den eldre parten en motpol - som virkelig skjønner å sette pris på ungdommen - så føler begge to at de får mye ut av det :-D

Skjult ID med pseudonym pus47+ ti. 24 juli 2012 23:01

Bønna
Da mener du jo at det er kvinnen som må være yngre ikke sant? Siden det er viktig at bare den ene er fertil?
Noen kvinner i 50 årene vil jo ha gutta i 40 årene? Vanskelige med fertilitet da gitt!
Jeg har som sagt ingen problemer med å få meg yngre gutter. Men tror neppe de jeg treffer ser på meg som noe langvarig og seriøst. DER går grensa.Men nå ser det virkelig ut som vi har tatt over tråden til TS. For den handlet jo om menn i 40 som ville ha jenter i 30 åra. Sorry TS!

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 24 juli 2012 23:04

@pus47 Ta på deg lesebrillene :-D

(mann 45 år fra Aust-Agder) on. 25 juli 2012 02:02 Privat melding

Nå vil jeg poengtere et par ting etter interessant lesing;

Hvis noen på 40+ tok dette som et angrep, skjønte dere nok lite av intensjonen min.

Personlig har jeg ingenting i mot en kvinne si i midten av førtiårene;
henger fortsatt brukbart med kondisjonsmessig, bra kommunikasjon, erfaring, etc.
Og ofte masse bra humor. Men dette blir evt. for felles joy, et forhold ville ikke vært interessant for meg.

Poenget mitt var at det virker som det går en usynlig strek når man nærmer seg 40, jeg tror den settes ved 36 for over det er det skummelt og du er ikke like kul å presentere for venninne dine osv. Mentalt er det ingen forskjell på å være 40 kontra 35. I alle fall ikke for min og mange andre's del her.

@dattut

Bra for deg, JEG er ingen playboy, jeg kan gjerne ha det herlig uten å ønske å nedlegge ei ny jente hver helg. For meg er et ONS nærmest et feiltak, ikke noe jeg ville smykket meg med som noe kult. Sex er kult men litt for alvorlig til at jeg nærmest ville la det gå sport i det.

Skjult ID med pseudonym dattut on. 25 juli 2012 03:28

Er ingen playboy jeg heller. Her tas ting snublende behagelig og slik de faller seg (jeg og Baloo:) Caset mitt handlet om respons knyttet til det mad alder. Syntes for øvrig det er fint å hoie litt iblant da, mellom de mere seriøse datingene