Alle innlegg Sukkerforum

Å ta kontakt! (sikkert ikke første gang denne kommer opp :P )

Vis siste innlegg
(mann 31 år fra Sør-Trøndelag) on. 25 juli 2012 13:56 Privat melding

Har ikke vært her så lenge, 3mnd som superbruker nå å opplever ikke så mye kontakt. Skal innrømme at jeg har vært sløv på å ta kontakt selv, men jeg er iallefall aktiv med de som har tatt kontakt.

Men til poenget. Nå har jeg faktisk tatt kontakt med enkelte. Dette er noen av de som har merket meg som interessant, noe som er smigrende selv om det neppe er noen seriøs mening bak det. I uansett tilfelle så er det bare for å bli kjent med folk, som er hensikten med hele sida. Jeg anser muligheten for å bygge et forhold som en sekundær funksjon i denne sammenhengen.

Men så kommer det snodige. Uansett om noen har merket meg som interessant for uansett grunn det måtte være så er det en grunn til det. Logisk nok så vil man vente iallefall et svar av noe slag, selv om det ikke blir noe mer enn en liten prat her via chatten eller noe slikt.
Det er veldig greit å se at noen har iallefall sett på meldingene man har sendt, men syns derfor det er merkelig at de ikke svarer.

Til de av dere da som kanskje ligger litt under gjennomsnittet (lik meg) på hvor interessant en kan se ut på profil. Finner dere det som normalt eller uvanlig at dette skjer? Jeg er ikke noe cocky type som forventer svar eller noe fra noen, men syns det er rart når det ikke kommer et svar på noe enkelt som et lite hei til noen.

(kvinne 34 år fra Østfold) on. 25 juli 2012 14:19 Privat melding

Hadde ikke du profilbilde hvor du drakk øl?
Det kan være turnoff.

Skjult ID med pseudonym Puslespill on. 25 juli 2012 14:27

TS - Du er mann og "sløv på å ta kontakt selv" og lurer på hvorfor du ikke får så mye kontakt?? Ha ha ha ha ha ha ha

Naturloven på sukker er at de fleste jenter sjelden tar kontakt. Muligens merker deg som interessant, men forventer at du da skriver til dem.

Jeg har hatt 1046 besøk. 3 jenter har tatt kontakt med meg. TRE! (Unntakene som bekrefter regelen)

Men jeg har masse kontakt med dem jeg har initiert kontakt med selv. Inkl. flere som jeg har møtt men ble med vennskap videre.

Lykke til med førstemeldingene!

(mann 40 år fra Oslo) on. 25 juli 2012 14:39 Privat melding

Har også fått hele 5 førstemeldinger ( 3 stk fra disse med epost og ønske om diverse fordi de tilfeldigvis er i landet :p ). så du må nok være litt mer aktiv som mann skal det skje noe ja ;)

Lykke til!

(kvinne 47 år fra Vestfold) on. 25 juli 2012 15:46 Privat melding

er ofte menn som klager på at de ikke får noe svar om de sender brev... men det gjelder da ikke bare menn.. tror det er slikt her inne..dessverre.sitter egentlig og lurer litt på hvorfor være her inne...:) ja egentlig ett godt spørsmål... jaja er jo ikke lenge til medlemskapet går ut.. hehehe ha en flott dag..:)