Alle innlegg Sukkerforum

Kanskje kvinner bør legge ann på menn .............

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Oslo) to. 26 juli 2012 01:16 Privat melding

Etter det jeg har klart og fått med meg er det så og si 50/50 likestilling her i landet.

Og selv om vi har det så skal vi menn fortsatt være "the knigth in shiny amour" ,gentlemannen som blir på en måte den som skal "jakte" bytter her inne.

Jeg og flere "menn" her inne begynner og bli en smule lei dette.

Vi er kjekke unge menn,noen med barn andre uten,mange mange av oss har betydlige verdier og sitter godt i det.

Hvorfor skal vi,vel seiv om vi ikke er Bratt,Tom eller Leonardo "mase og stress" på dere engang "high school queen`s ?????

Dere har blitt mødre nå,ute på vift igjen etter mann nr 2 har pakka sakene og dratt,og hva leter dere etter????? Jo sånne som oss single menn med ting på stell,JA noen av oss har ikke kids engang.

We are the prize for you girls that still looking for a real MAN.

;-)

Skjult ID med pseudonym KONGEN to. 26 juli 2012 01:26

De gjør det :)

Skjult ID med pseudonym sommer__ to. 26 juli 2012 01:27

Kvinner bør legge ann på menn like mye som menn legger ann på kvinner og vice versa.
Jeg har ikke status for vekten mellom hvem som gjør hva.
En annen ting.. Tror de kvinnene som mener at menn bør legge ann på de er for selv-sentrerte.
De har jeg ikke noe forhold til :)

Skjult ID med pseudonym sommer__ to. 26 juli 2012 01:35

Sånn personlig sett, synes jeg at jeg bør legge mer ann på kvinner ;), men det har kanskje ikke så med tråden å gjøre, så jeg lar det være kort.

Skjult ID med pseudonym Gutt28 to. 26 juli 2012 01:42

Takk for en fin post.

Jeg ønsker med det å beklage til alle kvinnfolkene her inne. Jeg har dessverre vært alt for lite initiativrik her inne det siste halvåret. Takk for at dere i tide og utide har sendt meg meldinger, som igjen har resultert i flere hyggelige dates, Dessverre har jeg gjort lite innsats tilbake og kun sendt et par førstemeldinger i perioden. Fremover lover jeg å sende like mange førstemeldinger, som jeg får meldinger av dere!

Skjult ID to. 26 juli 2012 01:44

Ha ha. De burde det. De burde faktisk sjekket oss opp og.
Selv er jeg veltrent. Høy. Brun. Håret i behold. Ingen kids som du nevner. Tjener fire ganger mer enn snittet i landet. (Det kommer ikke fram av profilen min)
Men om jeg skal gjette så har jeg tro på at den neste jenten jeg finne som jeg virkelig liker, hun finner jeg ikke på nett.

Men ikke bare skyld på jentene. Skyld på våre billige brødre som går mann av huse for å beile jentene.
Helsike heller. Hadde alle jentene på nett kommet krypende til meg. Da hadde jeg gjort akkurat det samme.
Dritte i å svare, å plukket de peneste. Men, jeg har jo alltid irl å krype tilbake til. Der er det nesten som i kardemommeby. Så lenge jeg er snill å grei. Så kan jeg gjrøre som jeg vil. :)

(mann 32 år fra Buskerud) to. 26 juli 2012 01:58 Privat melding

Å du veit, kvinner er bare opptatt av likestilling så lenge det bare gavner dem selv. Det så skulle legge an på menn er stress, så da er det jo automatisk uaktuelt ;)

Men for å være litt (mer) seriøs:
Vi har ikke 50/50 likestilling i dette landet. Det er direkte løgn og bedrag, men vi liker å tro det, eller i det minste håp på det. I forhold til rettigheter nærmer vi oss bra, men det er fortsatt styggdom igjen. Det er f.eks. bare menn som pr. def. må stille til førstegangstjeneste, og i forhold til barn er menn i lovverket nesten definert som en pengesekk og den økonomiske delen av det å fostre opp et barn. Ja, det siste er en aldri så liten overdrivelse, men leser man litt mellom linjene var det status iallfall for noe år siden. Mulig det er kommet noen forbedringer i mellomtiden for alt jeg veit. Det er bare noen eksempler jeg kjapt kan komme på (det er midt på natta, og hjernecellene mine vil helst sove nå :p), og jeg er helt sikker på at det finnes eksempler som går i favør menn og disfavør kvinner. Gravide kvinner og arbeidslivet er iallfall et godt eksempel på kjønnsdiskriminering, altså manglende likestilling.

På tross av at rettighetene begynner å bli rimelig jevnet ut, har vi paradoksalt nok noe av det mest kjønnsdelte arbeidslivet i vestlig verden (eller hva det nå var, igjen seint nå :p). Med andre ord, på papiret har vi likestilling, og i praksis har vi fortsatt kjønnsdeling og kjønnsdiskriminering. Man kan diskutere opp og i mente om hvorfor det er sånn, men det er status. På den positive siden er det blitt bedre sett i forhold til hvordan det har vært tidligere. Det er nå f.eks. mye mer akseptert at kvinner jobber enn det har vært for mange tiår siden. Det betyr såklart ikke at man er ferdig, men det har altså gått fremover og det vil forhåpentligvis fortsette i fremtiden også.

Dette har dog særdeles lite med saken å gjøre. Eller, litt har det jo, men det harde faktum er at på tross av at mange menn setter svært stor pris på jenter og kvinner som tar initiativ og viser/sier rett ut hva de vil ha (noe av det mest sexy de kan finne på for min del iallfall :), så er dette ikke noe de trenger å gjøre. Menn er eller skal være, i henhold til kodeks for oppførsel i samfunnet, såpass vant til å ta initiativ at mange jenter og kvinner her inne kan skrive under på at de blir regelrett spamet ned av kåte menn. Hvorfor skal de da vise initiativ? Er de fornøyd med de som dukker opp sånn så har de absolutt ingen grunn til det. Trist, men sant.

Skjult ID med pseudonym ebbinghaus to. 26 juli 2012 09:01

Slike innlegg er som regel skrevet av menn som ikke er istand til å ta kontakt selv.

(kvinne 59 år fra Vestfold) to. 26 juli 2012 09:08 Privat melding

Jeg er ikke flink til å ta kontakt desverre.Så jeg har noe å jobbe med,men får som regel ikke svar om jeg tar kontakt først så derfor sitter jeg bare her og tvinner tommeltotter;)

Skjult ID med pseudonym lusa to. 26 juli 2012 09:37

Jeg og flere "menn" her inne begynner og bli en smule lei dette.

Var det bare jeg som syntes det var gøy at menn stod i hermetegn her? Mjihi.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 26 juli 2012 09:38

TS

Seriøst altså! Hvorfor skal vi sjekke opp en drøss med menn når vi har innboksen full av brev? Vi er jo bare èn person. Er begrenset hvor mange vi ønsker å forholde oss til her inne! Og unnskyld meg, men i det virkelige liv er det jaggu meg mest kvinner som tar initiativ. Om en ser seg rundt ute på byen. Jeg sjekker stadig opp menn ute. Sjeldent noe sjekker meg opp! Så det kan du tenke litt på;-)

@Hybrid

Du har ikke skjønt det. Men takk for at du postet med fullt nick. Så vet jeg hvor du står i den saken!;-)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 26 juli 2012 09:49

@Lusa

Haha, LOL. Godt poeng;-)

Skjult ID med pseudonym ebbinghaus to. 26 juli 2012 09:50

Ute på byen er det også skjevt.

Det er de færreste kvinner som sjekker.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 26 juli 2012 10:19

@ebbinghaus

Pff...Det er bull....Jeg er masse ute på byen og blir så og si aldri sjekket opp. Da må jeg isåfall flørte intenst! Mannfolk står bare der å glor...Er overhodet ikke enig med deg. Men når jeg henter meg en , så er de gladelig med på leken;-)

Skjult ID med pseudonym Dominans to. 26 juli 2012 10:30

@poppy

Sikker mange menn som er som meg, kan ikke flørte, tar ikke et eneste hint, står ei jente der å smiler til meg, eller noen av de 8 på siden av meg vet jo ikke jeg, kan jo ikke være innbilsk heller.

Skjult ID med pseudonym Calienta to. 26 juli 2012 10:45

Jeg må bare le litt jeg..
Det er jo mot sin hensikt å si at jenter må jakte på menn og påberope det på likestilling..
I likestillingens navn ville det jo bety at menn og kvinner skal jakte på hverandre i lik mengde.
At men da "krever" at kvinner skal jakte på de, ville jo bare bety at de selv vil slippe jakten.
Da er vi tilbake til ujevn deling av likestillingen...

Når det er sagt, vil jeg gjerne og få si:
Det er ikke alle som har bedt om likestilling, men heller en større valgmulighet.
Muligheten til å jobbe uten å bli sett rart på, muligheten til å jobbe med noe man trives med, uansett
om det er "mansyrker" eller "kvinne yrker". Eller andre muligheter som før ikke var "tilgjengelig" for alle.

Selv må jeg få si at jeg anser det som en stor "turn-off" med menn som skriker ut i likestillingens navn for å slippe å gjøre ting... som det å jakte på kjærligheten. Skal det være likestilt, må begge jakte, som sagt...

Utover det, er jeg forsåvidt enig i at kvinner sikkert burde bli flinkere til å ta initiativ. Men for de fleste kvinner her inne (ut fra gjennomsnittet jeg har lest i tidligere tråder) betyr det bare svært lite svar når de selv tar kontakt med gutta...
Om det betyr at gutta selv får mange brev, eller om de som blir kontakta ikke helt er enig med at det er jentene som skal ta initiativ, får være opp til en selv å tolke...

Skjult ID med pseudonym poppy to. 26 juli 2012 10:45

@Dominans

Merkelig at du ikke er mer selvsikker med det nicket der;-) Men da får du prøve neste gang vettu. Om ei jente smiler til deg, så gå bort til henne vel. Menn var mye flinkere å sjekke oss opp før i tiden. Nå står de bare der å glor eller så er de drita. Enten eller nesten :P haha

Skjult ID med pseudonym bønna to. 26 juli 2012 11:48

Hvis ikke kvinnfolka sjekka opp mennene, så hadde jeg vel vært urørt den dag i dag :-b

Skjult ID med pseudonym Lowry to. 26 juli 2012 11:51

Når jeg er ute på byen og jakter foretrekker jeg å ta enkeltdyr, enten fordi de er der er helt alene eller for en kortere tid er adskilt fra flokken.
Men jeg går gjerne til angrep inne i en større flokk når jeg må, og av og til blir byttedyret forsvart av noen av de andre dyrene i flokken (andre hunndyr).
Jeg pleier å stå en liten stund og se og speide etter bytte, og ser om dyret er alene, midlertidig adskilt fra flokken, om dyret har et hanndyr som make, hvilke flokker som gresser på området etc.
Så slår jeg til mot et byttedyr.
Og lykkes jeg ikke, flytter jeg meg litt rundt i jaktområdet og prøver igjen.

Skjult ID med pseudonym jente to. 26 juli 2012 12:22

Jeg for min del er veldig sjenert når det gjelder sjekking. Men jeg er ikke så hard på likestilling. Liker at det er forskjell mellom oss. Vasker gjerne huset hvis dere måker snø og fikser bil o.l.

Skjult ID med pseudonym Fjasken to. 26 juli 2012 12:26

Har blitt sjekket opp av mange kvinner og synes det er fryktelig moro:) En kvinne som har bestemt seg for en mann hun vil ha, går hardt inn for det. Veldig bestemt. Menn har nok mye å lære av den taktikken:)

(mann 32 år fra Buskerud) to. 26 juli 2012 12:26 Privat melding

@poppy:
… og det tar seg alltid like bra ut når man sier at noen tar feil eller ikke har skjønt noe, uten å faktisk si hva det gjelder.

Skjult ID med pseudonym Hans to. 26 juli 2012 12:29

Syns egentlig det er ganske greit at de aller fleste damer er litt for pysete til å ta initiativet. Alternativet hadde jo vært at det rant inn med interesse fra damer som jeg i sikkert 99% av tilfellene ikke hadde vært interessert i uansett. Bare mas.

Nei damer... Dere får holde selvtilliten i sjakk der nede på minussiden og beholde maset selv.

Skjult ID med pseudonym Slemtiger to. 26 juli 2012 13:21

Minner meg om tv-serien The Pick-Up artist, hvor en gjeng mammadalter blir gjort om til rovdyr når det gjelder sjekking. Anbefales for alle, enten for sjarmerende underholdning (Ala Tufte gjengen og Tangerudbakken) eller for å lære seg noen triks når de kommer til sjekking.

Skjult ID med pseudonym åhå to. 26 juli 2012 13:44

Jeg sjekker opp menn her inne på sukker, men jeg vet hva jeg vil ha... Bare synd at dere menn ikke greier å holde kontakten gående. Sier dere er interesserte, men så går det dagesvis uten at dere gir lyd fra dere. Hvem er vel interessert i sånt da?? Vi jenter skjønner fort hvem som er å samle på. En kvinnes intuisjon skal dere ikke fnyse av :)

Å dere menn som sender av gårde ei melding med, "hei", et fint dikt eller har en alder som slett ikke matcher - glem det - dere er gjennomskua. Stå frem med bilde og vis ekte interesse ved første henvendelse. Slibrige sex meldinger og annet ønske om en tilfeldig flørt, er iallefall ikke for meg veldig interessant. Jeg meldte meg på sukker i håp om å treffe noen å dele livet med, ikke noe tilfeldige møter med stakkarslige mannfolk som skulle hatt seg en omgang i senga.

"Levd lenge nok til å vite hvem som er oppriktige"

Skjult ID med pseudonym asdf to. 26 juli 2012 14:33

Det er klart det er moro for en mann å bli sjekket opp av en dame som tar initiativ! Men jeg er noe i tvil om han vil være interessert i å gå videre til et forhold til en dame som tar første steget, og spesielt hvis hun legger an på ham seksuelt i første runde. Så lenge han bare er ute etter en ONS passer det ham sikkert utmerket å slippe jakten, men om han er ute etter et forhold, så ser han seg oftest rundt etter en annen type dame... Mens damer som legger an på menn oftest ikke er ute etter et ONS, men sjekker ham opp fordi hun faktisk er interessert i ham, så tror ofte mennene feilaktig at hun sjekker opp alle og enhver, og avskriver henne derfor som aktuell kjæreste. Så når man vil ulike ting, kan man ikke forvente lik oppførsel.

Dette har selvsagt ingenting med likestilling å gjøre - det er jo ikke samfunnsmessige rettigheter og plikter det er snakk om - men å forholde seg til andre mennesker, smak og behag og attraksjon. Man kan ikke berope seg likebehandlingsnemnda og klage på diskriminering, ettersom det er en forutsetning for å velge en partner å diskriminere bort alle uaktuelle for å konsentrere seg om den aktuelle.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 26 juli 2012 14:35

@Hybrid

Er bortkastet tid å forsøke å forklare deg hvorfor vi ikke er likestilt i Norge.....Du kommer ikke til å se problemet uansett. Du er av den typen dessverre.

Skjult ID med pseudonym Edorf76 to. 26 juli 2012 14:38

En kvinnes intuisjon fnyser jeg lett av, svært ofte helt bak mål...
Magefølelsen virker kun innenfor emner hvor man faktisk har erfaring, dvs. ønsker du å oppnå et annet resultat enn tidligere er intuisjon helt feil verktøy, da er det sunn fornuft og logisk analyse som gjelder siden du må bryte et mønster.
Å kjøre det samme opplegget igjen og igjen å forvente annet resultat enn forrige gang...det norske språk har et ord for slikt.

(mann 32 år fra Buskerud) to. 26 juli 2012 14:46 Privat melding

@poppy
Har jeg sagt at vi er likestilt da? Jeg synes nå jeg sa det var løgn og bedrag at vi har likestilling jeg da men … Mulig det ikker kommer godt nok frem, men rettighetsmessig så er vi langt fremme. En kvinne har på papiret i all hovedsak de samme rettigheter som mannen og motsatt. Det som virkelig er problemet med Norge er at vi på ingen måter har noen likestilling i praksis. Det skjer forskjellsbehandling av både kvinner og menn basert på gammelt tankesett, og våre egne valg ser i stor grad ut til å fortsatt følge de samme gamle sporene. I stedet for at jeg skal forsøke å hoste opp tall selv så kan jeg i stedet lime inn litt fra SV:

- Kvinner tjener i gjennomsnitt 15 prosent mindre enn menn per time. Forskjellen har vært stabil de siste 20 årene.
- Menn har 84 prosent av maktposisjoner
- 7 av 10 ledere er menn
- Det norske arbeidsmarkedet er et av de mest kjønnsdelte i den industrialiserte delen av verden. 43 prosent av alle sysselsatte kvinner jobber deltid.
- 90 prosent av foreldrepermisjonen tas ut av kvinner
- Kvinner bruker fortsatt mer enn dobbelt så mye tid som menn på arbeid i hjemmet.
- Mellom 8000 og 16000 kvinner utsettes for voldtekt årlig
- 12 prosent av unge jenter opplever uønsket seksuell oppmerksomhet på jobben en eller flere ganger i måneden, sammenlignet med to prosent av guttene (SSB).

Ingen med noe som helst vett vil kalle det her en beskrivelse av et samfunn med utbredt likestilling.

(mann 33 år fra Oslo) to. 26 juli 2012 14:55 Privat melding

@Hybrid - Det stemmer ikke, norske menn gjør mye mer arbeid enn kvinner i hjemmet, om du ser i artikkelarkivet til Dating Magasinet kan du blant annet finne en artikkel der Preben Z. Møller avviser de mytene du kommer med der med referanser til noen av verdens største undersøkelser.
Han stiller også spørsmålstegn med hvorfor likestillingsombudet to ganger forkastet og til slutt fornektet en rapport som viser at norske menn slettes ikke tjener mer enn norske kvinner.

Skjult ID med pseudonym wilma to. 26 juli 2012 15:00

Hm, kanskje enkelte utesteder skulle innføre _Damenes Aften_ av og til? Det fantes noe lignende i gamle dager, gjorde det ikke? ;-)

På de kveldene skal det ikke være tillatt for menn å gå bort til damene. De kan sende blikk, smile og blunke til damene, men det skal være opp til damene hvem de ønsker å innlede en samtale med.

Jeg tviler strekt på om det ville blitt noen suksess, men et morsomt eksperiment, hadde det vært ;p

Skjult ID med pseudonym sommer__ to. 26 juli 2012 15:12

...et eksperiment som det ville gått fryktelig galt med. eksempel: catfight mellom kvinnfolka. :D

(mann 37 år fra Hordaland) to. 26 juli 2012 15:22 Privat melding

"Hvorfor skal vi,vel seiv om vi ikke er Bratt,Tom eller Leonardo "mase og stress" på dere engang "high school queen`s ?????" Om dette er korleis menn formulerer seg så vil eg ikkje vere mann.

(mann 32 år fra Buskerud) to. 26 juli 2012 15:29 Privat melding

@LeChamp
Nå kjenner jeg ikke til hva de undersøkelsene sier, men jeg veit iallfall en taktikk som vil gi slike resultater. Trekker du ut alle variabler som gir differanse i bruttolønn, altså ulik utdannelse (nivå, ikke retning), andel deltidsarbeid, andel overtid eller mangel på sådan, erfaring, fødselspermisjon, omsorgspermisjon osv. så er det klart at lønna blir lik. Ser man bare på helt nyutdanna kviner og menn så er det klart lønna er lik, men hva skjer når alle variablene inntreffer? Kvinnen er borte et års tid pga. barn eller har ikke mulighet til å jobbe fulltid, eller man velger at kvinnen jobber mindre mens mannen jobber fulltid pga. økonomi. Da blir det gjerne litt lønnsforskjell over tid. Jeg sier ikke det er tilfellet, jeg veit tross alt ikke hvilken undersøkelse det er snakk om her, men det er helt klart en mulig fremgangsmåte for å vise at det ikke er forskjell.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 26 juli 2012 16:16

@Hybrid

Må si jeg likte ditt andre innlegg mye bedre enn det første du kom med. Grunnen for det var at du nå kom med fakta i motsetning til det du kom med først. Godt å se at du har mer å bidra med! ;-)Dog klarer jeg ikke se hvor du stiller deg i forhold til kjønnskampen. Men det er uansett irrelevant for denne tråden mener nå jeg da. Personlig synes jeg ikke det å sjekke opp noen har noen ting med likestilling å gjøre! ;-)

Skjult ID med pseudonym The One to. 26 juli 2012 16:22

@poppy

Poppy da, tiden før når kvinnens plass var på kjøkkenet eller på soverommet var jo mye bedre. Alle er vi jo enige om det. Ikke fordi at mannen ikke skal bidra, men nå må vi jo forholde oss til alle de rare meningene deres!

Skjult ID med pseudonym poppy to. 26 juli 2012 16:24

@The One

Haha, ja ikke sant! Herlig;-) Og er det ikke bra at vi kvinner har kommet så langt at vi kan se porno, kjøpe oss sex-leketøy og lar dere leke med oss uten at vi skjemmes over det?? :)) I think so!

Skjult ID med pseudonym wilma to. 26 juli 2012 16:37

@sommer_
Det blir vel lang kø på legevakta etter slike kvelder.
Kvinnene kommer i hopevis med dype klormerker, avrevet hodehud, bittsår på armer og legger, ører og nese :-D

Men altså! Som @Poppy, så klarer heller ikke jeg å se at sjekking kan puttes inn i en likestillingsproblematikk.

I hvertfall ikke så lenge intensjonen til menn og kvinner om _hvorfor_ de ønsker å beile til noen, er så ulikt mellom kjønnene.
Det er så veldig mange flere menn som er ute etter kun sex når de er på byen og flørter, enn kvinner.

Skjult ID med pseudonym jeppe to. 26 juli 2012 17:50

Women are attracted to shiny objects.

(mann 32 år fra Buskerud) to. 26 juli 2012 17:53 Privat melding

@poppy
Så flott!

Hvor står jeg i forhold til kjønnskampen? Ingen steder i grunn. Det er et helt feil ord å bruke, og fremstiller det hele som om menn og kvinner kriger mot hverandre. Hvis det er mitt forhold til likestilling du er ute etter så er jeg for å legge til rette for full likestilling på alt og ingenting. Jeg ser ikke det som noe mål at det skal være 50/50 fordeling mellom kvinner og menn i alle samfunnets posisjoner, men menn og kvinner skal stå fri til å velge det de selv ønsker uten å bli møtt med skepsis eller på noen måte bli motarbeidet. Så er det såklart fritt frem for å oppfordre til å velge utradisjonelle veivalg sett ut fra dagens samfunn. I grunn tror jeg mye av dagens utfordringer med å faktisk oppnå en jevn kjønnsfordeling i arbeidsmarkedet, til syvende og sist bunner ut i dyptliggende holdinger i samfunnet. Det starter liksom på baby-nivå med søt jente og tøff gutt, og skal man virkelig oppnå likestilling må man den typen holdninger til livs. Det er kort oppsummert mitt ståsted.

At det å sjekke opp noen ikke har noe meg likestilling er jeg en smule uenig i. Det sier isåfall at dette prinsipielt er menns ansvar. Hvorfor skal det være det? Det gir iallfall meg litt assosiasjoner til at kvinner er trofeer man skal kapre. «Sjekke hva jeg fant på byen'a!». Er det en akseptabel holding samfunnet skal ha til kvinner?

Dessuten skulle jeg nå tro at det er i kvinners egeninteresse å faktisk sjekke opp de mennene hun selv liker, i stedet for at de hun liker kanskje eller kanskje ikke kommer bort og sjekker henne opp. At man mener at kvinner bør sjekke opp menn skal (eller bør da virkelig) ikke innebære at menn slutter å sjekke om kvinner. Noe annet vil være dobbeltmoralsk. En annen ting jeg legger merke til er at de kvinnen som faktisk sjekker opp menn tilsynelatende har langt mer selvtillit enn andre kvinner. Det kan godt hende jeg tar grundig feil der, men isåfall vil det jo også si at de kvinnene som ikke sjekker opp menn ei heller egner seg spesielt bra til å være ledere. Isåfall kan man jo se langt etter 50/50-fordeling mellom kvinner og menn i lederstillinger … og akkurat DET handler definitivt om likestilling ;-)