Alle innlegg Sukkerforum

God sommer alle samen:-))

Vis siste innlegg
(mann 53 år fra Vestfold) ti. 27 mai 2008 23:44 Privat melding

Ser at det er stort sett de samme ansiktene her inne ennå, noen forsvinner en stund for så å komme tilbake......Nye kommer til hver dag og blir her. Er det ingen som matcer hverandre her inne? ... eller er det mange her som ikke er helt klare for nytt forhold. Er mange her bare for å lodde stemningen, få komplimanger og ha det sosialt???? Eller er det mange som bare sitter å venter på at "den rette" skal kontakte dem, og liksom ikke tør ta kontakten selv??

Skjult ID med pseudonym Lotta ti. 27 mai 2008 23:46

Den rette har kontaktet meg! -Nå kan det være at jeg forsvinner! Tjohei!

Skjult ID med pseudonym sciroco ti. 27 mai 2008 23:47

Grattis:-)) så kos for deg/dere:-)))

Skjult ID med pseudonym Lotta ti. 27 mai 2008 23:52

Takk Scirico! Er glad og fornøyd om dagen!

Skjult ID med pseudonym Organ on. 28 mai 2008 00:00

Hvis mine erfaringer er de samme som andre kan det være at du tror du har funnet den rette og satser friskt, men lar profilen ligge åpen siden du vet at ingenting er sikkert. Kanskje er du også innom forumet og sjekker aktiviteten i ny og ne? Når det da viser seg at det ikke ble noe langvarig LOVE ut av det fortsetter du bare ufortrødent videre med aktiviteten her inne. For alle andre ser det da ut som det skjer fint lite selv om det har vært opptil flere romanser på gang.

Når det gjelder hvem som tar kontakt er det nok ca fifty-fifty med litt variasjon :-)

Skjult ID med pseudonym Min_mening on. 28 mai 2008 14:32

Så langt er jeg ganske forundret over fremgangsmåten her. Mange setter hjerte på profilen min, uten å ta noen som helst kontakt. Skal jeg da starte konversasjonen? Og om jeg, som dame, titter innom en profil, eller sender en mail, da er det turn off og null respons. Det er da vel lov for oss å være litt nysgjerrige også, ikke bare sitte til pynt her?? På denne måten kommer ingen noen vei! Tror jeg snart tar sommerferie selv og lar humla suse :-)

Skjult ID med pseudonym sciroco on. 28 mai 2008 14:36

Hvis du finner noen av de som setter hjerte på profilen din interessante er det vel bare å sette ett hjerte i retur, så kommer det vel en meld. Hvis jeg setter hjerte og personen er innom meg uten å gi respons tilbake, regner jeg med at personen ikke finner meg interessant nok..... Syns også det er spenstig av damer som tar kontakt, er vel derfor dere er her inne......

(mann 44 år fra Buskerud) on. 28 mai 2008 14:59 Privat melding

Det er aldri turn off og sende mld ... mann eller kvinne.. Og ikke desperat heller selv om noen tror det...Regner med at brorparten av de som er her les; 50% er ute etter nye bekjentskaper....
Så send i veg...

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne on. 28 mai 2008 22:19

Sciroco; Tror det kan være en blanding av alt. De som har vært her lenge, kan kanskje både være kresne, ikke helt klare for forhold,men samtidig være åpne, dersom noe interessant skulle dukke opp. Noen har kanskje ikke helt funnet troen på nettdating, men er her inne likevel, i tilfelle råttefelle....

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 30 mai 2008 21:55

Samme her sciroco. De gangene jeg setter jeg et hjerte i stedet for å sende en melding, og jenta er innom profilen min uten å sette et tilbake (eller kanskje til og med sende en melding, skjønt det forventer jeg ikke), så regner jeg med at personen er uinteressert. Får jeg et hjerte tilbake sender jeg en melding.

(kvinne 45 år fra Telemark) fr. 30 mai 2008 22:41 Privat melding

Jeg har tenkt og følt, men så bestemte jeg meg for å la være å gjøre det. Jeg synes det er hyggelig og spennende å få post. Jeg liker å bli kjent, i stede for bare bedømme alt ut i fra match eller utsende. Hva har man å tape liksom? Har jeg lyst å bli kjent med noen, så hender det jeg sender en melding. Men jeg har litt vanskelig for å kontakte...må innrømme det. Føler meg bare så teit, når jeg gjør det. Vokser det sikkert av meg.

Ikke har jeg vært her inne mange dagene og ikke er jeg desperat, så jeg er vel her for å se om min mann med stor m kanskje kan finnes her inne en eller annen gang. :)

Skjult ID med pseudonym FantaFree fr. 30 mai 2008 22:45

Også må jeg jo innrømme at jeg har helst lyst til at han skal finne meg ja.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 30 mai 2008 23:13

Fikk forresten et rødt hjerte selv her om dagen. Fra en kvinne som ikke har bilde, ikke har skrevet noe som helst i profilen, og egentlig bare oppgir alder, høyde og fylke hun bor i. Det er vel virkelig ingen damer som forventer at noen skal svare på det håper jeg?

Bilde er jo det viktigste synes jeg, liker å se hvem jeg snakker med. Det tror jeg det er mange som synes, også jentene her inne. Jeg eksperimenterte selv en uke ved å sende ut noen hilsener etter å ha fjernet bildene mine. Kun en eneste av de ti-tolv jeg sendte en hilsen til var innom profilen min da, og heller ikke hun ene sendte noe svar tilbake, så det sier vel egentlig sitt. Men litt tekst gjør det jo litt mer interessant - uansett hvor lite objektiv eller i det hele tatt sann teksten behøver å være - og gjør det dessuten mye lettere å komme med en åpningsreplikk. Hva sier man egentlig til en som bare har oppgitt alder og høyde? "Hei, takk for hjertet. Er du virkelig 1,70 høy?"

Skjult ID med pseudonym FantaFree fr. 30 mai 2008 23:19

oslomann: Du får spør om å få et bilde. Hehe.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 30 mai 2008 23:26

Tror ikke det. Så desperat er jeg ikke at jeg bryr meg om å ta kontakt med kvinner jeg ikke engang vet hvordan ser ut ;)

Skjult ID med pseudonym FantaFree fr. 30 mai 2008 23:46

Nei, slik blir det vel. Forstår heller ikke disse anonyme.

Skjult ID med pseudonym juni lø. 31 mai 2008 10:11

Selv har jeg begynt å bli så innmari lei disse første bli-kjent-meldingene som jeg sjelden klarer å få noe kreativt, meningsfylt eller morsomt ut av. Og jeg har gått lei av å prøve å lese mellom linjene for å prøve å forstå hva slags menneske det er jeg har kommet i kontakt med. Jeg synes det er skummelt å være den som tar første kontakt, siden jeg da føler at jeg har et visst ansvar for den videre tastingen... og jeg har gått lei av å treffe trivelige og hyggelige mennesker der man utifra et bittelite førstemøte skal finne ut om det er grunn til videre kontakt. Og jeg har gått lei av dem som vil bli kjæreste allerede etter første daten, og jeg blir lei meg når første-date-mannen ikke virker interessert mens jeg er fasinert....

... kanskje jeg har gått litt lei?
;-)

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 31 mai 2008 11:01

Du har nok gått litt lei;) Jeg også forsåvidt, særlig av å absolutt skulle bruke humor og oppfinnsomhet i første meldingen. Gjorde det mye i starten her, for 3-4 måneder siden, men hadde ikke noe mer uttelling med det enn med de enkle hilsenene jeg har gått over til å skrive nå. Forskjellen er jo at jeg kunne bruke opptil 10-20 minutter på å lage en humoristisk og kreativ melding da - uten å få svar - mens jeg nå bruker kanskje 30 sekunder (vel og merke etter å ha lest profilen for å finne noe å stille et enkelt åpningsspørsmål om). Dessuten blir jeg overhode ikke skuffet av å ikke få svar på en enkel liten hilsen, mens det faktisk kunne være litt nedtur å ikke få svar på en lengre melding jeg hadde lagt både tid og sjel i. Så mye bedre med korte første-hilsener på alle måter synes jeg, så får heller damene klage her på forumet om at gutta ikke har oppfinnsomhet ;) Gidder ikke bruke for mye tid på den første meldingen så lenge det er hvorvidt jenta liker bildet mitt som uansett er det som teller...

Men nok ganske lei jeg også, så da passer det jo bra at jeg stikker utenlands de neste fire månedene - fra i morgen - og nok ikke kommer til å være ofte innom her:) Og hvis jeg høres bitter ut så er jeg ikke det, bare realist. Dette her er som å sjekke på byen. Det er som regel ikke så viktig hva det første du sier er, bare du sier noe:)

God sommer!

Skjult ID med pseudonym juni lø. 31 mai 2008 11:11

Oslomann:

Det er vel akkurat det.... det er ikke så veldig ofte jeg får uttelling for humor og oppfinnsomhet heller nemlig...humor er jo en smakssak, det er ikke alltid man treffer rett.
Men om for mange går lei, er vi i en faresone.... for da blir det kun plankekjøringsmeldinger som aldri tar av men bare ender i grøftekanten :-)
Tror jeg er litt grøftekantkjører for tiden...

Ønsker deg en flott firemåneders ferie! Kos deg!

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 31 mai 2008 11:33

Hei juni:) Er vel egentlig ikke ferie jeg skal på, det er jobb, men å bo og jobbe i en av verdens vakreste byer noen sommermåneder er jo uansett en flott opplevelse. Du har selvsagt rett anngående det med humor. Utfordringen er jo at man enten må bruke den humoren man har, eller la være å bruke humor i det hele tatt. Så jeg har som sagt stort sett sluttet å bruke det - i den første meldingen vel og merke. Og sparer da også tid, og slipper å bli skuffet av manglende svar. Men mest tid og skuffelser sparer man seg jo ved å ikke prøve i det hele tatt - uten å bli noe lykkeligere i lengden av den grunn - så jeg er klar over at dette nok er et litt uheldig spor å følge...

Det kan se ut til at vi begge trenger en pause, jeg vet jeg trenger det i hvertfall;)

Ha en fortsatt fin dag!

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 31 mai 2008 11:40

Jeg har ikke funnet den rette for meg.... Håper han finner meg.. for jeg er ikke noe flink til å lete... finner aldri noe...
Eks: Det kan ligge nøkkler ,som jeg leter etter, rett foran meg uten at jeg finner de ... Så det håper jeg er med mannen også.. at han er her rett foran meg .. så selv om ikke jeg finner han , finner han meg. ;o)

Skjult ID med pseudonym juni lø. 31 mai 2008 11:47

...noen som har sett nøklene mine?
;-)

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 31 mai 2008 11:50

Jeg har et sett nøkler jeg ikke vet hvor hører til. Dine kanskje? De skulle ikke tilfeldigvis være lagd av metall?

Skjult ID med pseudonym juni lø. 31 mai 2008 11:51

jepp... metall, ja. Da er de mine!

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 31 mai 2008 11:55

Tja, da får du komme og hente dem da. Hvis du husker hvor jeg bor ;)

Skjult ID med pseudonym juni lø. 31 mai 2008 11:58

... her er det ikke helt snakk om å huske...
hehe..

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 31 mai 2008 12:01

Pokker, og jeg som trodde det var en sikker måte å få deg tilbake hit på.... ;-)


Takk for en hyggelig og morsom liten prat juni. Må tilbake til pakking og vasking nå. Ha en fortsatt fin dag:)

Skjult ID med pseudonym juni lø. 31 mai 2008 12:06

En fin dag til deg også, Oslomann :-)