Alle innlegg Sukkerforum

Fy flate å gutter kan skrive mye dritt hvis de blir avvist!!!

Vis siste innlegg
(kvinne 51 år fra Buskerud) on. 28 mai 2008 13:54 Privat melding

Nå ble jeg fly forbannet her......prøver å være koselig, men at jeg ikke er interesert, men han gir seg ikke.....til slutt skriver han at jeg har en haug med lausunger og en ex i bagrunn!!!! Jeg har samme faren til alle tre jentene mine og ble slutt når hun yngste var to år, i dag er jentene mine 16,18 og 20 år og vi har hele tiden samarbeidet godt pga jentene og vi er stolte av jentene våre...så dette såret når noen slenger ut slikt uten å vite sannheten.....Har andre opplevd lignende?....jeg svarte på d siste brevet hvor han skrev dette.....ble bare så provosert!!!!

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 28 mai 2008 14:01

Jeg skjønner GODT at du blir provosert når du får slike ting slengt rett i fjeset ------------------....

Jeg mener ikke på noen måte å fornærme deg, men dette er faktisk ganske enkelt etter min mening; .
...han fortsetter å kontakte deg fordi han ser at du leser brevene fra han, og forøvrig ikke gjør konkrete tiltak for å hindre at han oppsøker deg...

...men hvis du overhodet IKKE er interessert, og du forsøker å fortelle han det på en ordentlig måte (hvilket er supert - jeg gjør det selv), hvorfor setter du ikke et svart hjerte på han og hindrer vedkommende i å oppsøke deg hvis han ikke respekterer avslaget ditt? Hvis du ikke er kjent med den muligheten, hvorfor leser du brevene du får fra han? Du kan bare slette de direkte vet du.....


:-)

Skjult ID med pseudonym benz on. 28 mai 2008 14:18

Håper sukker stenger han ute,slik oppførsel bør han holde seg for god til,
Lykke til Biren.

Skjult ID med pseudonym benz on. 28 mai 2008 14:20

ta og offentliggjør profilen hans her,
kanskje han lærer å oppføre seg

(kvinne 51 år fra Buskerud) on. 28 mai 2008 14:46 Privat melding

Og nå fant jeg ut hvordan jeg fikk blokkert ham også.....ja ja....greit nok, man vet jo at det er en del drittsekker på alle plasser, ble bare så provosert med en gang. Tåler mye jeg, men akkurat når det gjelder mine barn blir jeg provosert.....

(mann 44 år fra Buskerud) on. 28 mai 2008 14:57 Privat melding

Biren hiv ut brukernavnet hans her så blir det nok stille... Og det hjerte var ivertfall på sin plass...makan

(kvinne 31 år fra Oppland) on. 28 mai 2008 16:31 Privat melding

Sånn oppførsel er slettes ikke lov! Han kan jo ikke være god i topplokket!... Ja, det er greit å kunne blokkere andre som ikke tar nei for et nei.. Kan man informere Sukker om slike som går over streken, og blir det gjort noe med det da?

(kvinne 31 år fra Oppland) on. 28 mai 2008 16:32 Privat melding

Ja der kom plutselig svaret opp ja :) Takk!

Skjult ID med pseudonym morven on. 28 mai 2008 16:43

Forundrer meg ikke,så masse menner her med skjult profil at det begynner å bli misstenkelig...............

Skjult ID med pseudonym juni on. 28 mai 2008 16:54

De fleste her inne virker som er takknemlige over å få et svar tilbake selv om det er i form av et høflig "tror-dessverre-ikke-du-er-den-rette-for-meg" melding... Jeg skjønner også at det er vanskelig å ikke ta det personlig når noen får et slikt merkelig behov for å være en dum og ufin drittsekk, men du blir sikkert litt mer barka her inne etterhvert ;-) Er mange fine mennesker her, men også noen få ufine...
:-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 28 mai 2008 17:23

Biren

Som Juni sier ----- det er MANGE fine mennesker her, men man har de ufine innimellom som alle andre steder (dessverre).

Jeg nøler ALDRI med å blokkere personer som er ufine, og jeg har også ved et par tilfeller rapportert hendelser inn til Sukker. Profilene har blitt stengt tvert. Sukker gjør (som mange vet) mye for å holde miljøet her inne så godt som mulig. :-)

Skjult ID med pseudonym sodo on. 28 mai 2008 17:26

Mange menn får selvrespekten knekt når de blir avvist. Det gjelder særlig hvis utsiktene til et forhold stiger, for så å dabbe av. Skuffelsen tar veldig på, og slikt kan føre til alt fra voldtekt til stygge svar på sukker. Dersom man ikke gir menn falske forhåpninger, vil man også unngå slike svar fra dem.

Dette er på ingen måte til forsvar for mennenes handlinger, bare litt forklaring.

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 28 mai 2008 17:36

Sodo

Jeg leser hva du skriver, og forstår at det er en forklaring.
...fryktelig synd hvis det er slik hos mange, fatter ikke at de ikke skjønner at de virkelig ødelegger for seg selv, samtidig som de drar med sine artsfrender i samme negative dragsug..................

Jeg antar at det er flere gutter som skjønner hvorfor mange av jentene her inne virkelig blir skeptisk til dere, og ofte ikke helt vet om det er lurt å svare eller ikke når vi ikke er interessert? Det handler sjelden om at man ikke ønsker å være høflig, for å si det slik!

Skjult ID med pseudonym benz on. 28 mai 2008 17:54

Huff,jeg lurer på hvordan denne karen har det nå jeg hvis han har lest det som blir skrevet her.
sikkert ikke noe godt

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 28 mai 2008 18:12

Helt ærlig, Benz ----- så synes jeg ikke han fortjener å ha det så godt nå heller........med all respekt generelt for vonde følelser...

(kvinne 49 år fra Oslo) on. 28 mai 2008 18:17 Privat melding

Biren - har opplevd akkurat det samme og vel jeg begynte og le.... Han er ikke verdt energien din!!
Meldte så i fra til SUKKER og satt sort hjerte på vedkommende..

Du er en flott jente - le av slike som han... Tragisk fyr....

Tror noen av disse som oppfører seg slik er gjengangere uten EQ for og si det rett ut...

LYKKE TIL..

Klem Cino

Skjult ID med pseudonym benz on. 28 mai 2008 18:25

Kan vel hende han angrer Bloomie,han må vel føle seg ganske flau nå.
hvis han har noe fornuft i seg da,

(mann 51 år fra Oslo) on. 28 mai 2008 18:29 Privat melding

Sodo, greit at det ikke er hyggelig å bli avist, men det er på ingen måte grunnlag for å ikke kunne oppføre seg! Hvis en ikke er mann nok til å godta avslag, har en ikke noe på en datingside å gjøre.

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 28 mai 2008 18:32

Benz

........er usikker på om det finnes fornuft i den fyren........


Kit

HELT ENIG!

:-))

(mann 55 år fra Oppland) on. 28 mai 2008 18:51 Privat melding

Jeg er ikke overrasket over hvordan folk kan oppføre seg. Jeg har i mitt stille sinn tenkt at jammen er det mange der ute i samfunnet som sliter med seg selv. Og den konklusjonen har jeg trukket etter å ha møtt på noen av dem på nett, og ikke minst hørt slike historier som fortelles her. Det er bare det at her slipper vi folk innpå oss på en helt annen måte, så alt blir så tydelig... Jeg føler meg noen ganger veeeeeldig normal selv når jeg hører om slikt. Mulig det er er jeg som tar feil ;-)

Skjult ID med pseudonym solo on. 28 mai 2008 19:15

Det har vært en del innlegg i div.tråder her om det å svare og da tenker jeg spessielt på at jenter/kvinner svarer når de får en mail fra en "intressent". Noen har sagt at de svarer ikke når de ikke finner profilen av interesse, noen sender en ferdig "ikke interesert" melding og noen skriver personlige hilsner om at de ikke er interessert.

Jeg har argumentert med at jeg synes det er dårlig oppførsel når man ikke svarer i hele tatt.

Når jeg leser sånt som det trådstarteropplevde må jeg (desverre) si at jeg kan forstå at noen ikke svarer i hele tatt.

Det er utrolig trist, leit og ikke minst uakseptabelt at det skal finnes slike folk her på sukker. Det sitter tross alt mange anstendige og greie gutter/menn her på sukker og det at vi skal bli skadelidende av slikt avskum gjør meg mektig forbannet!!!
Jeg vil oppfordre alle jenter/damer/kvinner som får "grettene", ubehagelige og sikanerende svar på et avslag om å ikke en gang tenke seg om, bare rapporter dem til sukker så vi kan bli kvitt dem fortest mulig.

Når jeg får et avslag på mail så sender jeg altid svar tilbake med et takk for svar og et ønske om lykke til videre og det synes jeg alle høflige gutter/menn bør gjøre som et minimum av høflighet.

(ikke helt lett å skrive nå for jeg er så inni he.....t forbanna på slike individer!!!)
Til alle dere jenter/kvinner/damer som har opplevd lignende vil jeg på veiene av alle oss høflige be på den penste måten om unskyldning for at det finnes sånne utskudd blant oss. Regner med at jeg har de fleste gutter/menn her på sukker med meg på den!!

UNSKYLD, JENTER!!
Hilsen solo (og alle andre høflige gutter/menn)

(kvinne 51 år fra Buskerud) on. 28 mai 2008 19:53 Privat melding

Jeg må bare si at det finnes mange høflige å snille gutter som takker høflig for svar, selv om de blir avist og jeg ønsker dem alltid lykke til videre her inne:) Og du Cino...jeg ler av d nå, men ble fly forbannet når jeg fikk meldingen.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 28 mai 2008 20:00

Hører rett som det er at damer får stygge meld etter avslag ,og priser meg lykkelig for at jeg ikke har motatt noen.
Alle er veldig hyggelige mot meg... :o)

(kvinne 50 år fra Akershus) on. 28 mai 2008 20:14 Privat melding

Solo

Veldig godt skrevet, og det er særdeles godt å høre fra dere gutta når slike episoder inntreffer.

Biren er angrepet denne gang, og jeg forstår hennes sinne så inderlig vel da barna angripes direkte gjennom henne.

Som jeg nevnte tidligere, og som du Solo tilkjennegir; det er ikke rart at mange jenter velger å IKKE svare når de ikke er interessert, nettopp i frykt for å oppleve slike ting.

I de tilfeller hvor avslag er aktuelt, så skriver jeg alltid en hyggelig melding, og har gudskjelov ALDRI fått ubehagelige svar tilbake. Skulle det en gang i fremtiden hende, så vil jeg ikke nøle med å rapportere det inn til Sukker.

Dog opplevde jeg meget useriøse utsagn da jeg gav avslag i en nettperiode for noen år siden, men det var på andre nettportaler enn Sukker ----- her inne er det i mine øyne langt mere seriøst.

Uansett hvor mye man innimellom måtte mene at redaksjonen noen ganger takler ting litt uproffesjonelt, så er det gjennomgående tett oppfølging og jeg føler at Sukker særskilt slår hardt ned på medlemmer som lager ubehag i ulike varianter :-))

Skjult ID med pseudonym solo on. 28 mai 2008 21:09

Takk for den, Bloomie.
Godt å få "støtte" også fra den feminine siden her på sukker.

Jeg skal nok være litt mer "moderat" ang. det å svare/ikke svare, det lover jeg. Men sammtidig må jeg jo innrømme at jeg personelig synes det er mer høflig at man svarer på en mail.

En annen ting jeg har "oppdaget" er jo at det er en del her inne som ikke bryr seg om de får svar/avslag eller ikke hører noe og jeg har også forstått at mange (gutter/menn) omtrent masseproduserer mailer til derer jenter/damer. Når de sender 10 til 30 (eller fler) mailer til damene her så er det jo litt mer forståelig at det ikke forventer svar på alle.

For egen del sender jeg få, gjennomtenkte mailer med tilleggsinfo (i forhold til profilen) når jeg først sender mail og da er det ikke så koselig å bli "avspist" med null respons.
Kanskje dumt av meg men jeg venter på svar når jeg har sendt en mail før jeg går videre. Har ikke lyst til å komme i den situasjonen at jeg må "velge" mellom 2 forskjellige å maile med. En avgjørelse om det er "liv laga" regner jeg ikke med å ha før en eventuell date (muligens før utfra korrespodansen frem mot en date.)
Har jeg da avvist en så kan det jo hende det var den jeg skulle ha valgt, men det vet man jo ikke.

Har forstått det sånn ja, at de (sukker) er ganske harde på de som lager ubehag, som du skriver og det er jeg glad for. Håper etter hvert at dere jenter/damer/kvinner skal kunne si høflig i fra at dere ikke er interresert uten å vær redd for ubehagelige tilbakemeldinger.
Burde kanskje gå klart frem at ubehagelig/sikanerende/krenkende/rasistisk eller annen utilbørlig oppførsel fører til umiddelbar utestengelse så kanskje de som "virkelig" vil være med her passer seg for slikt.
Så blir det opp til dere jenter å varsle sukker (tror ikke det er så mange menn/gutter som er plaget av dette.)

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 28 mai 2008 21:25

Takk for det, Solo!

Igjen så kommer du med veldig gode poeng!

Det du gjør er det som er riktig for deg, personlig setter jeg MYE mere pris på å få en gjennomtenkt mail enn en masseprodusert en (det ser man fort at det er, tro det eller ei!), og jeg tror kanskje jeg har mange jenter med meg på den.

Når jeg får slike seriøse mail, så svarer jeg som sagt ALLTID. Nettopp fordi jeg forstår at personen bak virkelig ønsker kontakt, og det minste jeg kan gi tilbake er respekt for det i så måte. Likeledes; så synes jeg ALLTID det er koselig å få et svar tilbake om jeg skulle være den som tar initiativ til å ta kontakt. Og i de få tilfeller jeg har gjort det, så har jeg utelukkende fått fine svar tilbake.

For MEG har derfor tiden på Sukker til nå stort vært utelukkende svært positiv, jeg har riktignok hisset meg opp (som mange andre) over ulike innlegg i forumet, og noen ganger over uprofesjonell håndtering fra redaksjonens side, i de tilfeller de offentliggjør synspunkter jeg synes er kritikkverdig her i forumet.

Jeg tror som du at det er et fåtall som VIRKELIG kan si at de har hatt MANGE ubehagelige opplevelser her inne.... Noen vil det ALLTID forekomme, men det gjør det IRL også... :-))))

Skjult ID med pseudonym solo on. 28 mai 2008 21:54

Håper det er sånn, Bloomie, at det er få slike ubehagelige mailer men det idielle hadde likevel vært ingen.
Det er nok for mye å forvente for ,som du sier, så finnes sånne personer IRL også.

At du har hisset deg opp i noen tilfeller viser bare at du er engasjert, noe som er en fin egenskap. Beklagelig vis er jeg nok litt "rundere" i kantene stort sett så jeg trenger litt følelsen av å bli tråkket på tærne før jeg blir riktig engasjert. I dette tilfellet ble jeg "tråkket på tærne" pga at sånn oppførsel kanskje er en av grunnene til at jeg ikke får noe svar. Da blir jeg forbannet og ikke minst det at jeg synes det er en helt uakseptabel oppførsel ovenfor jenter/kvinner generelt.

Ikke det at jeg synes det er "ille" å "chatte" med deg, Bloomie, men jeg har en følelse av at vi har "overtatt" tråden her!! *ler*
Kanskje andre skal få lov til å "komme til." Nå har jo det værste raseriet gitt seg (pga god meningsutveksling med deg) så nå tror jeg at noen andre kan fremføre sine synspunkter så lenge det er til full støtte MOTmailer som er ubehagelig/sikanerende/krenkende/rasistisk eller inneholder annen utilbørlig oppførsel. Enig?? *ler*

Forresten: synd vi har så dårlig match!!! *ler*

(mann 30 år fra Vestfold) on. 28 mai 2008 21:56 Privat melding

Blir irritert over de få som ødelegger for oss andre gutta,
men må nesten le litt også,
hvor patetisk det går ann å være,
men skal dog ikke være alt for dømmende. (^^,)

Kan jo alltids "håpe" at han hadde en meget dårlig dag,
og at han angre sterkt,
jeg er den som mener at alle fortjener èn sjanse til,
men skjønner deg veldig godt når han angriper barna dine,
det er det værste jeg vet.

Viss han blir utestengt,
håper jeg han har lært leksa si,
og ikke gjentar samme feil to ganger.

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 30 mai 2008 14:45 Privat melding

Heisann alle sammen!!!

DA HAR JEG FÅTT AKKURAT SAMME MELDING fra denne sjarmerende personen som deg Biren!
Samme ordlyd etc.. men lausunger - X'n i bakgrunnen mm. godsaker....

Har sendt klage til sukker på han og håper han nå snart er borte herfra,,,,,,

Tragisk fyr.......

Ja ja solen skinner og det er fredag!!!
klem Cino.....

Skjult ID med pseudonym Lilleulv fr. 30 mai 2008 15:20

@ Biren:
At Cino har fått samme melding understreker jo hvor lite det har med deg og dine barn å gjøre... Det har liten hensikt å skulle rettferdiggjøre seg overfor sånne som har sånne "standard-svar" ved avslag.... Og det er i det hele tatt ikke så mye man trenger å rettferdiggjøre her så lenge man oppfører seg noenlunde høflig og ærlig.

Men heldigvis: Min erfaring er at nesten alle har vært høflige og greie å ha med å gjøre...

(mann 55 år fra Hordaland) fr. 30 mai 2008 17:05 Privat melding

Alltid forundret meg litt over når man henvender seg til noen og de ikke gir noe tilbakemelding da.Skjønner jo litt bedre no da etter å ha lest Birens historie her,men litt oppgitt er jeg da over manglende svar likevel..Kan jo ikke la disse taperne som er frekk vinne frem vel? Blokkere og mld til sukker er vel en bedre løsning enn og ikke svare de som faktisk er seriøs her inne,er det ikke det da??
Rolle

Skjult ID med pseudonym Frkcino fr. 30 mai 2008 19:13

Ja han har et standard "avslagsdrittsvar" som han sender oss jenter.. hihihhi
Jeg har et barn men plutselig fikk jeg "flere" lausunger gitt..... Var ikke klar over jeg hadde mistet noen underveis men men,.,., ler høyt.... Dessuten er jo ei heller smilet mitt ekte og jeg har meg med EX'n min også... (dette var jeg ei heller klar over...,. hihhi)

Vedkommende er også veldig opptatt av og oppgi mål i cm på sitt kjønnsorgan og dette ligger jammen meg ute på profilen hans også.. Han mente mange jenter var opptatt av og vite dette.... Det var da jeg sa takk men nei takk.....

Ja, ja folkens man må bruke sin energi riktig sier bare jeg.... ;o)) For slike upersonlig dritt meldinger er ikke noe man kan ta seriøst....

Klemmer fra Cino (som tok stingene i dag.... uten og besvime... hihihihi)

(kvinne 51 år fra Buskerud) ma. 2 juni 2008 22:23 Privat melding

Ja, men nå er han ute herifra.......Og takk til alle de hyggelige guttene her inne....som det faktisk er mange av og jeg fortsetter med å svare på brev og er hyggelig mot alle...og nå vet jeg jo hvordan man blokkerer de useriøse, så da blir det bra:)

(kvinne 46 år fra Oslo) ma. 2 juni 2008 22:53 Privat melding

Nå er jeg ny på forumet, så skal være forsiktig med å komme med de største ordene...hehe.

Jeg stiller meg bak det som er skrevet over her, og skjønner ikke hvordan enkelte kan tillate seg å skrive de tingene de gjør i meldinger til mennesker de ikke kjenner. Og det på et datingnettsted, der det stort sett er mange om beinet - og mange som tar kontakt med noen de ikke kjenner. Lurer på hvordan disse er i det virkelige liv - og hvor frimodige de er til å slenge rundt seg...både med kommentarer om penisstørrelser og lausunger. (men det er jo en annen sak...)
Nå har ikke jeg hørt fra denne profilen det er snakk om her tydeligvis, og jeg ville vel blitt rimelig forbauset om jeg fikk slengt dritt om mine lausunger - i og med at jeg ikke har barn, seff. Men uansett...det er bare en ting å gjøre når man opplever ubehagelige henvendelser...og det er å blokkere de (evt rapportere)

Når det gjelder å svare på meldinger er jeg ikke helt enig i alt som er skrevet ovenfor. Jeg mottar endel standardmeldinger, evt m e g e t korte meldinger (F.eks: Hei...) Hva svarer man på disse? Jeg gjorde det i starten, sa Hei tilbake - og da ble det en runde med enstavelsesord frem og tilbake - som ikke førte noe sted. Jeg innrømmer at jeg faktisk ikke svarer alle meldinger lenger, men opplever stadig at gutta ikke svarer også - så jeg trodde dette var vanlig her inne. :-) Jeg svarer selvfølgelig til meldinger jeg ser det er lagt noen tanker bak, og som er skrevet til meg - ut fra min profil. :-) Når jeg nå leser hva dere skriver om høflige avslag, skal jeg nå ta dette til ettertanke...men burde ikke dette gå begge veier? Hehe...
Jeg sender ikke standardmeldinger, forresten - jeg prøver bare å hilse på, og si at profilen virker hyggelig eller er velskrevet. Det er jo lov å si takk, skulle jeg mene...når noen tar seg tid til å sende et kompliment? Lettere å svare på slikt, enn på Hei - men det er nå min mening...

(Takknemlig for synspunkter på denne, selv om jeg er litt utenfor tråden...)

:o))

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 2 juni 2008 22:56

Synes det du skriver høres veldig fornuftig ut jeg! Velkommen til sukker og til forum forresten :-)

*Psst! Gutter! Denne jenta er både blond, smart og søt. Hiv dere rundt!*

(mann 44 år fra Buskerud) ti. 3 juni 2008 10:28 Privat melding

JA kansje det hadde vært noe zitelle..smiler
Blond er jo fint det.

(mann 44 år fra Buskerud) ti. 3 juni 2008 10:38 Privat melding

JA kansje det hadde vært noe zitelle..smiler
Blond er jo fint det.

Skjult ID med pseudonym kit001 ti. 3 juni 2008 14:59

Nå er det vel ikke mangelen på pene, smarte og oppegående jenter menn skriver flest tråder om her på forumet, zitelle.....