Alle innlegg Sukkerforum

Gni det inn og la den vandre!

Vis siste innlegg
(kvinne 31 år fra Oppland) on. 28 mai 2008 16:19 Privat melding

Heisann!

Vil ønske alle her en god sommer og en fantastisk sommerferie =) =) =)

Så bare for å gni det godt inn hos alle dere som skal jobbe, sole dere i regnet og bruke feriepengene på lån, så må jeg fortelle dere om ferieplanene mine ;) Fire uker på hytta ved vannet, pils i hånden, fisk på kroken og venner som spiller gitar og synger glade sommersanger ved min side. Skyfri himmel er selvfølgelig bestilt og ordnet med Vår Herre =) (Og kanskje jeg har funnet drømmemannen min på sukker, hvem vet.) Kan det bli bedre?? Ja, jeg spør deg! Hva er planene dine for sommerferien?

Ha en riktig god dag!! =)

(mann 53 år fra Vestfold) on. 28 mai 2008 16:34 Privat melding

Tar ferie når det er fint vær. Tilbringer den i båt på vannet, men grilling, bål, og gitarspill og glade sommersanger....
Så snart badetemperaturen er der den bør være, hører morgenbadet til begivenhetene......og så klart nattbad :-)))

Så forhåpentlighvis blir det endel langhelger og en ferie:-)) Setter fritid foran det matrielle......

Skjult ID med pseudonym maja on. 28 mai 2008 16:51

Tror sjansen for at du får en flott sommerfrie er større,enn at du finner drømemannen på Sukker,de er jo usynlige alle sammen,for det meste,merkelig!!!!

(mann 46 år fra Buskerud) on. 28 mai 2008 20:19 Privat melding

Jeg reiser med "hele slekta" (barna, farmor, farfar og to onkler) til Thailand i tre uker. Vi får låne en "luksusleilighet" 100 m fra stranda i Jomtien (Pattaya). Boblebad på terrassen og greier! :-) Vi får låne bil også, så da blir det noen turer for å se på landet utenom stranda og. Blir et par dager på Koh-Chang også gitt. :-)
Har ikke vært mye i Thailand utenom et tre dagers opphold i Bangkok for 18 år siden, så jeg gleder meg stort! Barna gleder seg også selvsagt, men håper ikke flyreisen blir for slitsom for de da (med 6 timers mellomlanding i Moskva...)

Fire uker på hytta ved vannet høres slettes ikke vondt ut det heller da Morgensola! :-) Kos deg!
God sommer!

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 28 mai 2008 20:32

Ferien er NÅ for min del.......frem til sensur på eksamen faller 23. juni, så må dagene nytes til det fulle, og værgudene er så langt med meg på den reisen! Til helgen skal sol, sommer og badeliv nytes maximalt....en meget sliten student trenger virkelig påfyll av krefter...............dra grytidlig ned til sjøen, og nyte frokost, aviser og stillhet til lyder av bølgeskvulp og måkeskjær.... finner slik fred ved vannet..... Ettersom dagen skrider frem, så blir det nok adskillig mere liv fra flere badeglade soltilbedere vil jeg tro....og det er jo kjempekos!

Snart står 40-årslaget mitt for tur, og jeg gleder meg veldig til å arrangere hagefest med mange gode venner som gjester. Sang og gitarspill fra en trubadur-kompis er inkludert -------- og partytelt.....god mat....godt drikke....mange lyslykter.....fakkelbokser da mørket siger på......og er den snille værguden med, så setter det virkelig prikken over i'en!

Består jeg eksamen (dessverre så er jeg usikker), så fortsetter sommerferien til midten av august........og i samme stil som nevnt ovenfor... Kanskje blir det helger hos gode venner rundt omkring, invitasjonene står i kø :-)) Og mest sannsynlig så inkluderer dagene en herlig sukkermann...........................................mere sier jeg ikke om den saken foreløpig *ler!

Tantebarna mine fra Molde kommer noen dager i sommer, og det gleder en stolt tante seg veldig til! Herlige, flotte, harmoniske og glade unger, vi storkoser oss alltid sammen!

Semesteroppgaven må fullføres, ikke altfor mye igjen, men det må gjøres. Det bruker vi regnværsdagene til. For de kommer.

Stryker jeg på eksamen, så blir det fra midten av juli full fokus på å lese seg opp til en ny prøve 12. august, men jeg er forberedt, og henger ikke med leppa av den grunn!

Se det var mine sommerplaner!

Og til alle dere andre: nyt dagene hvor enn dere måtte befinne dere, og hva enn dere måtte gjøre!


:-)))

Skjult ID med pseudonym solo on. 28 mai 2008 20:35

Takk skal du ha, Morgensola!!!

Og når du er ferdig med dine fire uker så, som den godhjetede person du er så låner du bort hytta gratis til meg?
Bare sånn at ungen slipper å tilbrinnge sommerferien med far i en utett gapahuk i striregn ute i skauen et sted, ikke sant?? *ler*

Gleden er jo den at når feriepengene er borte så har jeg nytt dekk til mc'en, drivstoff på den og bilen, låneavdrag er betalt, har fryser'n full av brød og er jeg (og ikke minst barna) heldig så blir det noen kroner til pålegg til alt brødet også!!! *gliser*

Er ikke misunnelig jeg, nei!!! *gapskratter*

(I virkligheten så blir det nok en hyttetur på meg og ungene også og så skal jeg på et par MC-treff. Skal kose meg på landevegen, på to hjul, et par uker uten barna også!)

Ønsker deg en vidunderlig sommer, ferie og "drømmemann" for denne og neste og neste og mange sommere fremover.

Skjult ID med pseudonym kit001 on. 28 mai 2008 20:40

Takker, Morgensola!

Jeg skal jobbe hele sommeren. Jeg skal prøve å huske på å sende noen varme tanker til deg når jeg tar hovedferien min i Karibien til vinteren. Satser på 3-4 uker på Cuba rundt jul/nyttår. Gleder meg over det fine været her i Norge, og de lyse dagene jeg vil ha i slutten av desember.. :D

(kvinne 31 år fra Oppland) on. 28 mai 2008 21:40 Privat melding

Ha ha ha! Så klart hytta står til disp. Solo :) Kan jo ikke la et stakkars barn gå våt og kald i den store skumle skogen. Hytta er selvfølgelig oppvarmet og det står en god badestamp ute som også er oppvarmbar ;)

Kos dere på veien!

(mann 30 år fra Vestfold) on. 28 mai 2008 21:50 Privat melding

Takk skal du ha Morgensola :D

Ferien min går vel egentlig med på å jobbe,
siden jeg ikke har hatt så mye jobb i det siste ^^

Men har planer om å dra til Ungarn etter jobbinga,
viss økonomien tillater det ;)

Klem

Marius

Skjult ID med pseudonym iversen on. 28 mai 2008 22:01

I følge Nav (trygdekontoret).... så har ikke vi som går på yrkesrettet atføring, krav på ferie. Selv om mann faktisk jobber 37 1/2 times uke fordelt over 6 dager i uka..... Og all lønn kommer i fra arbeidsgiver og ikke NAV.....

Så det blir vel å ligge i hengekøya med en kald pils hver søndag utover... helt til snøen kommer.......................Ferie lissom ;(

(kvinne 41 år fra Troms) on. 28 mai 2008 22:02 Privat melding

starter sommerferien med en liten tur til oslo slutten av juni,henter tantebarna på gardemoen og drar til bergen
der skal jentene ha ferie med meg en uke,og kose oss skikkelig(fint vær håper jeg)før vi drar sammen nordover og hjem til familien..
satser på sydentur til høsten:-)

Skjult ID med pseudonym solo on. 28 mai 2008 22:15

Takk skal du ha, Morgensola.
Barna blir nok kjempeglade for det tilbudet.
Mulig til og med jentungen tilgir meg at jeg foreslo å grille marsvinet om vi ble for sultene!!! *ler* Nei da, det var en grov spøk, hadde aldri turt å si det.
Da hadde jeg antagelig blitt druknet i badestampen!!! *gliser*