Alle innlegg Sukkerforum

Seksuell makt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sodo on. 28 mai 2008 17:18

Det er stort sett enighet om at damer kan få seg når de vil, mens det samme ikke kan sies om menn. Sagt på en annen måte, damer er i større grad single fordi de er kresne, mens mennene er det fordi de ikke klarer å få seg dame.

Dette er selvsagt satt på spissen, men likevel er det ikke langt fra sannheten.

Hvorfor er det en slik skjev maktfordeling når det gjelder seksuell kontakt?

(kvinne 45 år fra Telemark) on. 28 mai 2008 17:23 Privat melding

Jeg kan svare for meg selv bare. Jeg får ingen ting ut av å skulle ha sex her og der, og det har ikke noe med at jeg er kresen. Jeg har det best med gjensidig interesse lenger enn bare en natt eller å skulle bare ha en elsker. Det er så mye annet som er viktig også enn bare sex.

Skjult ID med pseudonym oboy on. 28 mai 2008 17:23

svarer gjerne jeg..
pga at det fortsatt ikke er lagd en grom batteridrevet erstatning...smiler
Så jentene har en fordel der...
vel alle andr bestiler fagfolk når noen skal ha noe gjort..Så kansje vi gutta skulle det også

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 28 mai 2008 17:30

...hm...Sodo......jeg er ikke helt med på at dette handler om skjev MAKTfordeling mht. at damene er KRESNE.....eller at mennene ikke KLARER å finne seg dame....

Jeg tror det enkelt og greit handler om at de essensielle anatomiske/fysiologiske behov rett og slett er ULIKE --- innunder mange elementer i den kategorien, tror jeg det bl.a. er slik at vi kvinner i mindre grad er interessert i å ha sex for kun å ha sex, kontra hva mange menn er...... :-)

?

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 28 mai 2008 17:31

oboy

Det finnes da vitterligen hjelpemidler for dere gutta også!!! Det er en myte at det bare er jenter som har slike tingster i nattbordskuffen!

Skjult ID med pseudonym jenta on. 28 mai 2008 17:36

Damer kan nok ikke få seg når de vil. Kun en myte! Menn kan også ha mangel på lyst-desverre.......

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 28 mai 2008 17:40

Jenta

Ser ut som om vi skal kunne klare å avlive en del myter her nå! *ler!

Skjult ID med pseudonym n. on. 28 mai 2008 18:11

Menn -og kvinner kan få seg nesten når som helst i dagens sexualiserte samfunn. Jeg tror forskjellene på tilgjengelighet er marginale.

Jeg fant mitt første hjelpemiddel i tidlig pubertetsalder, et massageapparat som var ment for ømme muskler og stive ledd. Der fikk jeg mine første krafige orgasmer, og hvordan man kunne utsette disse.

Negativ instilling rammer begge kjønn om man ikke har troen på seg selv, så oppnår man også svært lite hos det motsatte kjønn.

Jeg syne det er på tide å avlive samtlige av våre "gamle myter" og innse at verden på langt nær har stått stille de siste årene, og at likestillingen sniker seg inn overalt på godt og vondt.

Skjult ID med pseudonym kit001 on. 28 mai 2008 18:34

Poenget er at det generelt er flere menn enn kvinner i alle aldersgrupper, helt frem til pleiehjemmet. Da er det vel litt sent, okkesom ;) Så, noen menn vil ikke finne en ledig stol når musikken stopper. Hvorfor naturen har laget ett slikt system, kan en jo lure på.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) on. 28 mai 2008 19:15

Til TS :Å herregud... hva har skjedd med deg da stakkars bittre mann!!!
De fleste menn jeg kjenner er mer kresene enn damene... Det er mer skjeldent at ei dame går ut for å få seg pikk enn det er menn som skal ha fitte (Sorry ordvalget)
Ja !!!"Alle" de damene som vil ha seg noe på by`n får det... Men det er for "alle" menn er villig for de ser ikke på dama .. et hull er et hull.!!! Sånn tenker desverre (for gutta) ikke damene.. vi vil ha følelser og alt annet svada!!!

Skjult ID med pseudonym n. on. 28 mai 2008 20:22

Damer går da minst like ofte ut for å få pikk (unskyld ordvalget) og for de fleste damer er en pikk en pikk når det nærmer seg ti på fire om natten, i siste instans inngår går også en reddende sms til x`n som middel for å få seg sitt kroppslig kontakt i fylla.

Skjult ID med pseudonym sodo on. 28 mai 2008 21:39

Smily: Jeg er slett ikke bitter :)

Bare en vitenskapelig interesse av dette og lurer på om "ordningen" er biologisk eller kulturelt betinget. Det er vel en del kulturer der det er omvendt? Eller?

Skjult ID med pseudonym sodo on. 28 mai 2008 23:25

Mads Larsen, er det mannen bak pornopung?

Skjult ID med pseudonym tusta to. 29 mai 2008 12:03

Jeg syntes menn er opphengt i kropp og sex. Sier vi damer kos, hører mannen at vi sier sex
Jeg vil ha en mann som syntes at andre verdier betyr mer enn sex, vil ha et forhold tuftet på andre ting.
Har derfor problemer med å finne en mann. Så... det er ikke bare menn som har problemer med å finne seg en partner.

Leser stadig om impotensproblemer hos mannen, hvor er alle dem med inpotensproblemer?

Får ikke følelser for mannen på en kveld.

Skjult ID med pseudonym stockings to. 29 mai 2008 12:19

Helt enig med trådstarter jeg!

Men, har nok noe med at menn er skapt annerledes enn kvinner mhh til at de har sex for sexen's skyld i større grad enn kvinner.

Prøvde ut et eksperiment med min tidligere kone jeg: Vi så hvor mange hun klarte å skulle få med seg hjem på en kveld og jeg skulle prøve på det samme.........tror stillingen ble 0 - 30 til min ex jeg...........(ja, og ser selvfølgelig ikke ut i måneskinn...he he)

(mann 37 år fra Aust-Agder) to. 29 mai 2008 13:53 Privat melding

Apropos Mads Larsen.... Så jeg hadde en friend request fra ham på fjæsboka. Prøver han å adde hele norges mannebefolkning kanskje?
Men bøkene hans er gøyalt lesestoff!

Dessuten er jeg litt uenig her, spesielt når det kommer til våren. Har fått mange henvendelser fra våryre jenter på byen uten at jeg har løftet en finger, så den skjeve fremstillingen gjelder ikke hele året!

Skjult ID med pseudonym Moderne K. to. 29 mai 2008 14:13

Evolusjonsmessig så er denne væremåten hos kvinner og menn svært nyttig. Menn kunne spre sitt dna og øke menneskebestanden, mens kvinner måtte være obs på å ikke bli gravid med feil mann i tider hvor å være gravid og fostre opp et barn i de første leveårene kunne være svært vanskelig. Det ligger ganske logisk i vår natur. Ikke rart at vi oppfører oss slik.

Nå tror jeg det er mange menn som er godt lykkelige over den moderne kvinnen og oppfinnelser som kondomer og angrepiller ;)

Skjult ID med pseudonym Solan_g to. 29 mai 2008 15:40

Artig tema som dukker opp med jevne mellomrom det her ;)

Det er ganske intresant å se på fellestrekkene: Det alltid er en mann som starter tråden, og det går maks 10 innlegg før en eller annen jente anklager mannen for å være bitter...???

*smiler overbærende og rister på hodet*

Jeg har skrevet masse i sånne tråder før, så det dropper jeg denne gangen, men jeg vil gjerne anbefale en liten edelsten av en bok som går på akkurat dette med hvordan de to kjønnene opplever den samme verden. Og da særlig dette med forholdet til sex og kjærlighet.....

Boken er skrevet av en maskulin, lesbisk dame som gikk "undercover" som mann i 18månder. Hun er svært oppegående, godt utdannet forfatter og kommer med svært gjennomtengte og velformulerte betraktninger av hvordan hun opplevde det å være "mann" kontra det å være kvinne. Særlig det at hun i utgangspungtet er kvinne gir henne en helt annen synsvinkel på tingene, og et helt annet grunnlag for å uttale seg enn alle andre "eksperter" på området. Her er det noen aha opplevelser på lur for de fleste ;)

Forfatteren heter Norah Vincent, og boken heter "Self made man".
Hun har en hjemmeside her: http://www.norahvincent.net/SelfMadeMan.htm

Skjult ID med pseudonym Smily:o) to. 29 mai 2008 17:44

Vel alle som har lest her har vel fått med seg et jeg er totalt uenig og skjønner ikke hva all klagingen kommer av.
Det er ikke så vanelig blandt min omgangskrets eller folk jeg kjenner at jenter drar på byen for å få seg noe.
Hvis det skulle bli sånn i løpet av kvelden/natten er det litt tifeldig... og det kan virke som det kommer lett ...
Det har også skjedd meg , men får veldig lite ut av det og funnet ut at det er bortkastet tid og krefter.
Det er jo ikke for ingenting at folk sier at menn tenker med feil hodet innimellom.
De klarer heller ikke se at damer får følelser når de har sex... ikke alle så dype ,men noe er det der.
Men kan se den andre veien med en gang det er over... Har hørt menn skryte av å hatt mer enn en dame pr kveld... (snakker nå om menn ikke umodne gutter)

Skjult ID med pseudonym lars to. 29 mai 2008 19:00

- hehe, skryting skal du kanskje ta med en klype salt smily ;o)

Skjult ID med pseudonym juni ma. 2 juni 2008 22:12

At Sodo betegner det som at vi kvinner har sexuel makt er litt morsomt, men samtidig kan det vel av og til stemme ut i fra en manns synspunkt. At jeg skulle ha en viss sexuel makt ovenfor en en veldig ivrig person jeg treffer på byen som jeg ikke har lyst til å ha en en-natts-opplevelse med, har nok ikke streifet tanken min :-) Jeg er blitt voksen til slutt og synes sex for bare sexen sin del er ganske så utilfredsstillende.

Dersom jeg som kvinne har en sexuell makt ovenfor menn, har jeg i hvertall ikke noen glede av denne makten ;-)