Alle innlegg Sukkerforum

Menn som er utro, og kvinner som blir i forholdet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Stevia lø. 28 juli 2012 12:36

En merkelig dag på byen i går. Hadde moroa av å være på byen med en jentegjeng. Traff opptil flere damer som (sa de) var i slutten av forhold til notorisk utro partnere. Og de var tydeligvis ikke ferdig med dem. Samtidig som de selv ikke var klare for å gå inn i noe forhold til andre før de hadde avsluttet sine forhold til disse partnerne. Flotte damer som utad ser ut til å lykkes med alt de gjør både i arbeidslivet og privat.
Den ene. Ektefellen har bedratt henne med jevne mellomrom, men sier det bare er sex og ikke noe mer. Det er bare henne for ham, han klarer bare ikke la være å flørte med andre, og løpe linjen helt ut, og ikke bare til ONS, men til forhold over måneder. Sier han til disse kvinnene han bedrar henne med at det bare er sex? Jeg tror vel heller han sjekker ut om de han sjekker opp er bedre enn ektefellen, for hele tiden å kunne velge den beste.
Den andre av damene har vært samboer med en fyr noen år. Og det er alvorlig nok til at det er ring på fingeren. Det ble sagt det var slutt med samboeren, men det var tydeligvis ikke noe hun ønsket, bare konsekvensen av at hun ikke godtok hans notoriske sidesprang. Han var også på byen, og fikk beskjed om at hun ønsket å snakke med ham, og at hun var på naboutestedet. Men han ble ikke med dit.
Begge disse damene flørtet med meg, men både de og jeg har tydeligvis noen sperrer her som gjør at vi kobler følelser og å gå videre med flørt. Dermed ender jeg som betrakter fra sidelinjen.
Mine spørsmål til det ærede forum.
1. Er det sånn at noen av oss ikke fikser å spille på flere hester samtidig, mens noen alltid vil ha en tendens til det? Stemmer det gamle ordet «En gang utro, alltid utro»?
2. Hvorfor blir damene i sine forhold til notorisk utro menn, når de selv ikke godtar utroskap, eller selv klarer å være utro?

(kvinne 43 år fra Akershus) lø. 28 juli 2012 12:37 Privat melding

Vet ikke hvorfor de blir og hvorfor de er utro, men jeg vet at jeg hadde stukket av på flekken!

Skjult ID med pseudonym Hobbylegen lø. 28 juli 2012 13:09

I 2012 skulle man tro at den noe militante gammedagse holdningen blant menn var på veg bort men vi har nok noen grupper av "lidende personligheter" med et sterkt behov for selvbekreftelse også idag.

Vi har sikkert

-Endel med noget under snittet empatiske egenskaper muligens som følge av noget trublende oppvekst.
-Endel som føler seg motarbeidet og eller føler seg utilpass på jobb eller andre daglige arenaer
-Endel med dagnoser og eller som står på "egen- medisinering" i vidt begrep som lett kan få litt redusert og eller endret personlighet ien mer negativ retning og opptrer irrasjonelt overfor sine omgivelser som følge av dette.

++++++

Vi har nok noen grupper personer som ikke helt følger moral-boka om vi liker det eller ei.

Støtter Nickoline forresten

Skjult ID med pseudonym Kumite lø. 28 juli 2012 13:14

Hei Stevia.

Nå har nok jeg blitt en kyniker med årene, noe du nok vil se av mitt svar.

1) Det er nok noen menn om ikke fikser å spille på to hester samtidig (det kan for meg virke som det er færre kvinner som spiller på to hester, men det kan være kvinner ikke skryter så mye av det)
Min erfaring er at de fleste menn mer enn gjerne rir to hester samtidig, hva er vel bedre enn å ha ei som tar seg av det praktiske liv og ei man kan kose seg med? Du sier noe om at disse mennene er ute etter å finne seg noe bedre enn kona, og noen gjør kanskje det, men flesteparten har ingen intensjon om å forlate sin kone.
Jeg tror ikke det finnes noe som alltid og aldri, som i resten av livet.

2)Spørsmålet om hvorfor kvinnene blir i slike forhold, handler for meg om at de har mest å tjene på det. Det være seg økonomi, reddsel for å bli ensom, ingen som er glad i dem og den gode gamle vanen. Altså de får mer igjen for å bli, enn å gå.

Det finnes mange former for svik i et forhold, jeg er ikke engang sikker på om jeg anser det seksuelle sviket som det største. En partner som ikke bryr seg, er jo ikke noe mindre svik i mine øyne, kanskje er det bare det at det sekselle sviket synes lettere...

Skjult ID med pseudonym )O( lø. 28 juli 2012 13:17

Jeg tror ingen jenter gotar utroskap over lengre tid uten å være utro selv.

Jeg tror det var dine sperrer som stoppet for at det gikk noe lenger. Hvis en jente snakker om at hennes kjæreste er utro til en gutt hun ikke kjenner så godt, så er det fordi hun vil ha sex.

Skjult ID med pseudonym snålt lø. 28 juli 2012 13:31

Du hadde sjangs på to på samme kveld? Hmm. Skryt?

Skjult ID med pseudonym Undrende lø. 28 juli 2012 13:48

@snålt

Hehe, det var egentlig det han ville få fram med hele tråden :-) Sant Stevia? ;-)

Skjult ID med pseudonym Stevia lø. 28 juli 2012 13:53

Hadde nok ikke sjangs på noen av dem, de dro hjem sammen til en av dem, hentet av den ene ektefellen. Det var nok heller at jeg var trygg å flørte med.

(mann 36 år fra Oslo) lø. 28 juli 2012 14:18 Privat melding

Godt spørsmål. Selv valgte jeg å tilgi x-dama for å ha vært utro. Tenkte at alle kan gjøre en feil. Helt til hun gikk bak ryggen min igjen. Har lært leksa mi nå. Kommer ikke til å akseptere noe slikt igjen.

Skjult ID med pseudonym Stevia lø. 28 juli 2012 14:28

@Snålt og undrende.
Jeg vurderte egentlig å lage denne tråden helt anonymt, for det er ikke interessant hvem jeg er. Men regnet med å bli avslørt på skrivestilen uansett.

Skjult ID med pseudonym FragleFru lø. 28 juli 2012 16:49

Singel= interresse...
Opptatt= glem det... erfart og betalt....

Skjult ID med pseudonym -Bene- lø. 28 juli 2012 16:53

Tror jeg heller mot samme konklusjon som Kumite. I tillegg til at det er så legitimt å flørte på byen selv om man er i et forhold (noe jeg personlig ser på som en uting, hele denne se men ikke røre-greia), tror jeg det er et poeng at det ikke er SÅ enkelt å bare pakke dritten sin og stikke.

Skjult ID med pseudonym TheGrey lø. 28 juli 2012 17:40

Hva med aa satse paa snille fyrer for en gangs skyld jenter?

Selv om man ikke er over 180, saa kan man vaere droemmefyren....
Dog neppe hvis droemmen din er aa bli sett ned paa......

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 28 juli 2012 17:47

Beviser jo bare at norske jenter går etter drittsekkene og Tilogmed blir hos dei, etter dei kjenner fakta...

Har sjølv vært vitne til ei som blei banka av sin drittsekk, men som ikkje forlot han fordi han var "egentlig ikkje sånn!"

(mann 46 år fra Akershus) lø. 28 juli 2012 19:28 Privat melding

Synes ikke dette beviser noe som helst, eller kommer med noen nye elementer som er ukjent fra før. Det forteller 2 historier og gir bare halve sannheten. Det er alltid 3 sider i en slik historie.. Hennes side, hans side og sannheten (som nok ligger ett sted i mellom).

Ett "langt" liv har lært meg at ting svært sjelden er så sort/hvitt som vi gjerne liker å fremstille temaer som dette. Synes forøvrig at Kumite er inne på noe, når han påpeker at det er mange former for svik i ett forhold.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 28 juli 2012 20:02 Privat melding

Utroskap = på hue og ræva rett ut

Skjult ID med pseudonym ama sø. 29 juli 2012 20:42

jeg er ikke så sikker på at jeg ville kastet ut typen, ikke sånn med en gang... det er som noen sa her, det er alltid en historie bak utroskap tenker jeg. Hvertfall de fleste ganger.

Jeg har selv vært utro mot min eks-mann, fordi vi ikke hadde noe intimt samliv i det hele tatt. ingenting. Jeg hadde en mann som sa til meg at jeg var verdens vakreste og mes sexy og det var ikke måte på hvor fin jeg var og hvor skjønn jeg var.. Men å vise det ved å være intim, nei se det gjorde han ikke. Så til slutt falt jeg for en flørt på byen og det var så deilig at noen SÅ meg! Det mest fantastiske som hadde skjedd på lenge... Men, det hadde jo sin bakside for alt kom for en dag og skilt ble vi. Trist, men min egen feil.

så det var MIN greie... sikkert ingen god grunn til å være utro. Og jeg hadde ikke planlagt det, jeg ble bare så revet med i stundens hete. Men det vil jeg si: at jeg vil aldri, aldri være utro igjen. Jeg har lært, the hard way...