Alle innlegg Sukkerforum

Bli flinkere i sosial interaksjon med damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym elSupero lø. 28 juli 2012 13:52

Hei,

Jeg har laget følgende side, der jeg har lagt ut noen av mine artikler: www.superkis.no
Anbefaler alle gutter som føler seg litt klønete på byen til å lese. Bare send meg en epost på superkisen@gmail.com, dersom noen har noen spørsmål.

(mann 36 år fra Oslo) lø. 28 juli 2012 14:34 Privat melding

Hadde i grunn forhåpninger om noe mer unikt når du skriver "mine artikler", men du har om ikke noe annet oversatt kjent materiale til norsk og fremstiller det med "egne ord" :)

Du får legge ut noen field reports fra du er ute på byen :)

Skjult ID lø. 28 juli 2012 14:55

Et stalltips, ikke lanser en hjemmeside uten at du gjør den ferdig, den er jo knapt halvferdig bare et par av fanene dine der inne er jo er jo fylt med innhold. Da hjelper de lite å kunne sjekke på byen hvis du er MR Halveis

Skjult ID med pseudonym sommer__ lø. 28 juli 2012 15:26

synes det var enkel, lett og interessant lesing i forhold til mye annet jeg har lest, så er dette definitivt noe jeg kan si kan følge mer med på. skal prøve å ta vare på urlen, har iallfall bookmarka den.

Skjult ID med pseudonym elSupero lø. 28 juli 2012 16:34

slemtiger, dette er ikke noe jeg har oversatt, dette er artikler jeg har skrevet selv basert på mine egne erfaringer etter 10 års erfaring på byen. Allt av materiale osv. vil alltid kunne samenfalle og ligne annet materiale. Om du besøker paris sammen med 100 andre, så vil noen av deres opplevelser være like. Men disse artiklene har jeg skrevet 100% basert på egne opplevelser, så ikke kom her å spre falske rykter.

Siden er ikke ferdig, jeg begynte med den som et hobbyprosjekt for noen år siden, men orket aldri å gjøre den ferdig. Men artiklene som ligger der er alikevel av verdi. Har ikke til hensikt å gjøre den ferdig heller.

(mann 36 år fra Oslo) lø. 28 juli 2012 17:49 Privat melding

@elSupero

Jeg sier ikke at du har kopiert noen artikler, jeg sa jo nettopp det at du hadde skrevet det med egne ord, men essensen i det du skriver er veldig kjent materiale når det kommer til sjekking og adferdspsykolgi.

Hadde vært gøy å være med deg ut å sarge en gang :)