Alle innlegg Sukkerforum

Hjeeeeeeeeeeeeelp!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym trallalla lø. 28 juli 2012 22:50

Nærmer seg en date....

Både gleder og gruer meg. Tenk om vedkommende ikke liker meg likevel. forventer ikke love den første dagen, men tenk om det hele bare blir pinlig...

Er liksom anderldes når man treffes gjennom kjente....

(mann 36 år fra Troms) lø. 28 juli 2012 22:52 Privat melding

Slapp av, det går så fint så!

Hold forventningene nede og sinnet åpent!

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 28 juli 2012 23:13 Privat melding

Hawkeye; det ser ut som du har bittesmå musefletter på det bildet her. Festlig :)

Trallalallllla; Lykke lykke til! Det går som regel bedre enn man frykter!! Om det ikke skulle bli klaff, er det like greit å finne utav det først som sist, og du er en erfaring rikere. Blir det kleint har du morsom historie å fortelle senere :)

(mann 38 år fra Rogaland) lø. 28 juli 2012 23:15 Privat melding

pass deg, det er drittskummelt.... kan vær at han er sulten og ikke spist på mangen dager... neida

det går nok så godt atte :)

Lykke til !

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 29 juli 2012 07:31

Aldri forstått det å være redd for en date. Alle klarer da å slå av et par timer med en fremmed. Slik ser nå iallefall jeg på saken.. Aldri tenkt no over det å treffe fremmede som skummelt. En trivelig stund har man alltid, så får heller kjemien stemme eller ikke.

(kvinne 59 år fra Vestfold) sø. 29 juli 2012 08:32 Privat melding

Det er ikke alltid det blir en hyggelig stund,nei.Har hatt dater der jeg har villet hjem etter 5 min fordi alt var feil..

Skjult ID med pseudonym oo sø. 29 juli 2012 08:54

Jeg har egentlig aldri hatt bortkastede dater. Ikke fordi det har vært full klaff og kjemi, men fordi alle (ihvertfall de fleste) mennesker har noe interessant ved seg. Hvis en søker ;o)

Kanskje fordi jeg også har innstillingen at en date er et treff med et annet menneske, forhåpentligvis for å treffe "the man" og hvis ikke - for å få en ny refleksjon å tenke over siden vi alle bærer vår egen unike erfaring i livet.

Og fordi det er morro å treffe nye mennesker :))

Så TS - vær åpen, ta det hele med en stor dose humor. Det kan bli full klaff eller kanskje bare en hyggelig date. På det værste kan du bare si takk for meg.

Lykke til i dag!

Skjult ID med pseudonym Roger sø. 29 juli 2012 11:06

Synes Hawkeye oppsummerte det bra. Senk forventningene og vær innstillt på at dette skal være gøy. Uansett om du ikke liker personen eller blir skuffet så skadet det jo ikke å være hyggelig og prøve å ha det gøy. Bare prøv å ikke gi fyren/dama for store forhåpninger om du ikke er interessert.