Alle innlegg Sukkerforum

Begynner å skjønne hva litt av menn vil ha...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gørl lø. 28 juli 2012 23:50

Jeg har lenge slitt med at menn skal falle for meg. Prøvd å knekke koden. Vil dere vite hva jeg fant ut? Jeg fant ut at de synes morsomme, vittige, småfrekke meg er en super jente, men ikke en de blir foreslet i. Så prøvde jeg å dempe meg og mine meninger...bestille bailys og ikke Glenfidich, se dem dypt og søtt inn i øynene med hodet på skakke og spørre dem om alt med det ene oppfølgingsspørmålet etter det andre. Kommentere, nikke megetsigende, le litt forsiktig og si at det kan jeg tenke meg var spennede... osv. Og joda! Det kaster av seg. De vil møte meg igjen.

Så hva er problemet? Problemet er de tror jeg er en annen enn den jeg er! Når de så sier at de skal beskytte meg og mate meg og jeg vet ikke hva, og de skvetter når jeg slenger et halvfrekt men morsomt ordspill, ja da er det ikke match likevel.

Å gå på date skal da ikke være som å gå på jobb i servicebransjen? Vil menn virkelig bare ha pene og pyntelige damer som kjærester?

Skjult ID med pseudonym O_o lø. 28 juli 2012 23:53

nei

Skjult ID med pseudonym Meg lø. 28 juli 2012 23:53

Dette innlegget forklarer det hele ikke rart jeg ikke finner noen :)

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 lø. 28 juli 2012 23:58

Hahahaha :D Takk for input`en ;)

Skjult ID med pseudonym Bada Bing lø. 28 juli 2012 23:59

Altså, jeg kjenner ikke deg, men det KAN jo hende at du ikke er så morsom og karismatisk som du tror. Just sayin' :)

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 29 juli 2012 00:01

Er du pen uten å være kroppsfiksert, morsom uten å være fnisete og selvsikker uten å være selvopptatt, er du nok godt på vei til å bli likt av veldig mange menn.

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 29 juli 2012 00:04

Selvsagt synes ikke alle jeg er hysterisk morsom og karismatisk. Men de mennene som ler seg skakk og sier de aldri har hatt det så hyggelig før, synes nok det. Men jeg faller bort som kjæreste-emne for disse. Når jeg derimot er "pen", litt "kjedelig" men veldig interessert i dem, kommer jeg mye lenger.... men jeg føler at jeg ikke er meg selv, så det nytter jo ikke i lengden!

Skjult ID med pseudonym RB sø. 29 juli 2012 00:07

Er vel kanskje litt usikre gutter/menn som vil ha en nikkedukke, er jo greit med noen med meninger som også tør å ytre dem, jeg syns hvert fall det...
Vær deg selv, takler ikke datene dine det er det vel ikke noe fremtidshåp...

(mann 40 år fra Akershus) sø. 29 juli 2012 00:09 Privat melding

@Gørl:
Menn er forskjellige, og forskjellige menn vil ha forskjellige ting.
Tror du rett og slett ikke har truffet en person som setter pris på dine kvaliteter.

Skjult ID med pseudonym språkpurk sø. 29 juli 2012 00:09

@pgmp har definitivt rett! Dessuten vil jeg si det er et digert pluss at du drikker whiskey fremfor Baileys, men det er kanskje bare meg?

Skjult ID med pseudonym Bada Bing sø. 29 juli 2012 00:10

Det synes jeg høres veldig rart ut. Jeg tror jeg hadde likt den morsomme deg som drikker whisky:) Drømmedama mi er tøff i trynet og ser dritbra ut i slitte jeans!

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 29 juli 2012 00:14

Whiskey og Cognac er godt ;)

Skjult ID med pseudonym Bada Bing sø. 29 juli 2012 00:15

Yeah, but it fucks you up reeeeeal good:)

Skjult ID med pseudonym søker sø. 29 juli 2012 00:15

Velkommen til mannens verden. Menn er nok faktisk MINDRE ensartet enn kvinner når det gjelder hva vi vil ha.
De fleste menn vet hvordan de skal kapre damer, det er bare til å ta et PUA kurs det. Det er ikke det vi ønsker, vi ønsker damer som liker oss slik vi er. Mange menn er snille, omtenksomme, romantiske og kjærlige helt til vi oppdager at det ikke er det damene vil ha. Resultatet er at seriøse mannfolk ikke ønsker å lure damene og dermed sitter igjen i baren mens damene løper med de som er villige til å spille noe de ikke er bare for å få seg noe.

Jeg tror nok at det er svært mange menn som vil ha en småfrekk jente som deg. Problemet er at du bryter med mønsteret som "falske" menn har lært seg. Sannsynligvis betyr dette at du selv kun er ute etter menn som ikke er seg selv. Bare vær deg selv og se litt mer etter menn som også er seg selv. Har du prøvd å være småfrekk mot en av de mer sjenerte mennene i selskapet? Se etter ham som ikke viser seg frem men som du ser at andre menn liker og stoler på.

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 29 juli 2012 00:19

@ Badabing. Det er mulig jeg stryker på å se dritbra ut i slitte jeans. Men det er ikke poenget. Poenget er at jeg føler jeg må dempe meg til det ugjenkjennbare for å nå fram. Og gjør jeg det, kommer de med sånne utsagn som: Jeg synes du burde skulle vurdere å få deg en hobby. Jeg skal sende seg noen forslag! Ler meg skakk ;-)

@mrleft - håper du har rett og at han finnes! Mange setter jo pris på det, men det var det å ønske meg som kjæreste da...

Skjult ID med pseudonym O_o sø. 29 juli 2012 00:20

søker: standardmelding eller?

Skjult ID med pseudonym Bada Bing sø. 29 juli 2012 00:22

@Gørl: Jentene vil ha alfahannene som behandler dem ræva. Gutter vil ha damer som er vakre men som dumper dem for alfahannene. Love stinks. Unless you're an alpha male:)

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 29 juli 2012 00:24

@Søker

Takk for ditt innlegg... skjønner hva du sier, Men i selskapet, ja. Men du skjønner - Er aldri i noe selskap (alltid bare par og kanskje to single som er uaktuelle), og må derfor velge her på Sukker. Ikke så lett å vite hvem andre menn stoler på da... min erfaring er at menn herfra ikke vil ha meg som kjæreste om jeg er småfrekk, tar litt plass, har klare og tydelige meninger osv. Men kun om jeg ter meg som nikkedokke. Og da er det the good guys vi snakker om. Jeg går bare etter de uansett!

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 29 juli 2012 00:27

@Søker

Er enig med deg
Nå har jeg sett menn som ikke henger på greip, dvs. De har vakkert utseende, og en utrolig hyggelig personlighet..grunnen har vist seg at ikke har tatt kontakt fordi selvbildet er på bånn, ikke fordi de er overlegne av noe slag. Tror man må tenke litt alternativt ja.

Skjult ID med pseudonym Bada Bing sø. 29 juli 2012 00:31

Dessuten virker det som om menn og kvinner nærer en dyp mistro, ja kanskje til og med ren forakt for hverandre. Les kommentarene på denne Dagbladet-reportasjen så skjønner du hva jeg mener...

http://www.dagbladet.no/2012/07/28/nyheter/utenriks/askmen/sexogsaml iv/22716996/

(mann 38 år fra Østfold) sø. 29 juli 2012 00:31 Privat melding

Greia her er nok at du oppfører deg slik mannfolk er vandt til at KOMPISENE oppfører seg, så da er det nettopp det du ender opp med å bli også. Man skal ikke kimse av det der med beskyttelsesinstinktet altså (eller instinkter i det store og hele), det er en ganske stor del av dette med partnervalg.

Skjult ID med pseudonym Bada Bing sø. 29 juli 2012 00:32

ANASLEX: Det er et godt poeng. TS går muligens i kompisfella.

Skjult ID med pseudonym wolfcry sø. 29 juli 2012 00:33

TS: Jeg hadde definitivt falt lettere for den første "utgaven" av deg (som jeg oppfattet er den mest korrekte også?) enn den siste. Nikkedukker er absolutt ikke noe for meg...

Og mulig det er noe i det Søker sier ettersom jeg nok kan plasseres i gruppen av sjenerte menn. Hvertfall sånn sjenert-i-starten-mann... :)

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 29 juli 2012 00:43

Får ikke opp lenken din, Badabing. Hva sto det?

Anaslex - klart jeg havner i kompisfellen. Det er jo den rollen som er morsom! ;-) Men altså ikke attraktiv. Forslag til løsning?

(mann 40 år fra Akershus) sø. 29 juli 2012 00:45 Privat melding

Linken funker ikke fordi forumet til Sukker legger inn et mellomrom.
Fjern mellomrommet i "sexogsaml iv" så funker den.

(mann 38 år fra Akershus) sø. 29 juli 2012 00:47 Privat melding

Du leiter på feil plass. Enkelt og greitt.

Skjult ID med pseudonym O_o sø. 29 juli 2012 00:48

ANALSEX: kan jeg spørre deg hvor mange kvinnfolk du har pult i ræva? :)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 29 juli 2012 00:52 Privat melding

Trodde en alfahanne var en som faktisk tok ansvar og IKKE en som har lest The Game fem ganger og tror han har kontroll over situasjonen ved patetisk negging. Så feil kan man ta...

(mann 38 år fra Østfold) sø. 29 juli 2012 00:53 Privat melding

@Gørl:

Lat som du er en litt annen enn du egentlig er frem til du har fått de på kroken, så viser du sakte men sikkert hvem du egentlig er. (Har vel forsåvidt inntrykk av at det er veldig vanlig å holde på slik, bare av litt andre årsaker).

@O_o:

Er det ikke litt sent å spørre om du kan spørre om det, i og med at du allerede har spurt?

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 29 juli 2012 00:54

Hva mener du med det, Sven Åke? Hvor bør jeg lete?

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 29 juli 2012 00:58

Takk for råd, anaslex -var jo det jeg prøvde nå. Mulig det ikke er noe galt med taktikken, men at jeg bare har truffet menn som ikke har nok selvtillitt til å takle det når kommentarene mine sitter løsere og meningene mine blir tydeligere etterhvert... ;-)

Førsteinntrykket er antakelig viktigere, ja.... så da får jeg vel gå på "jobb" på neste date også da! ;-)

Skjult ID med pseudonym O_o sø. 29 juli 2012 00:59

ANALSEX: har jeg? hm. etter sist jeg sjekket så nei. da blander du meg med noen andre..

Skjult ID med pseudonym søker sø. 29 juli 2012 01:02

@HerrFekt: Problemet med alpha hanner er at det er det damene vil ha men de klarer ikke å gjenkjenne dem når de ser dem på byen. I andre sammenhenger kan det se ut som damene veldig raskt identifiserer alpha hannen. I kaoset på byen ser det derimot ut som de ikke klarer å skille en oppblåst tulling fra en ekte alpha mann.

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 29 juli 2012 01:03

@0_o

Anaslex ordkverulerer med deg fordi du igrunn spurte kl. 0048. Men det er du som sporer av trådem. Kan du la det være, tror du? Spørsmålet ditt er temmelig utidig og har uansett lite med saken her å gjøre. Takk på forhånd!

Skjult ID med pseudonym oo sø. 29 juli 2012 01:05

og for guds skyld ikke bland meg og O_o

:o)

(mann 38 år fra Østfold) sø. 29 juli 2012 01:06 Privat melding

Slikt har (somregel) ingenting med selvtilliten til disse gutta å gjøre. Somregel er den ikke dårlig heller. Det er bare en slik komfortabel konklusjon damer med "sterke meninger" foretrekker å havne på, fremfor hva som faktisk skjedde.

Akkurat som alle de gutta som klager her inne over manglende svar, da er problemet at damene er stuck up, bare her inne for å få oppmerksomhet, blærete, osv osv...

Det er ikke det som er greia.

Blir man avvist, så er det fordi man ikke falt i smak. Ikke verre enn som så, selv om den er litt hard å svelge for mange. Mye enklere å hoppe på en konklusjon om at problemet er "der ute", og "de andre".

Skjult ID med pseudonym Bada Bing sø. 29 juli 2012 01:08

HerrFekt: En alfahann er rett og slett den som er mest attraktiv hos jentene. Han trenger ikke å bruke tid på "the game", han tar det naturlig. Betahannene liker å være kæmmis med alfahannen, men tar glatt hans plass hvis muligheten byr seg. De som studerer PUA og negging og whatnot gjør det for å lære å utmanøvrere alfahannene. Dette var i utgangspunktet teknikker for omegahanner som var totalt sjangseløse på damefronten, men nå har det gått mainstream ser det ut til. Jeg er definitivt ikke en alfahann, men det kunne ikke falle meg inn i hælvete å bruke PUA triks for å dra damer. Synes rett og slett det er desperat og low-life i tillegg til overflatisk og kynisk. Men syntes boka til Strauss var interessant. Fascinerende at det faktisk ser ut til å funke! Gal verden:)

Skjult ID med pseudonym O_o sø. 29 juli 2012 01:13

Gørl: jeg snakket ikke til deg. og for det andre: det at noen kommer med et utydig svar - ser jeg som et tegn på uselvsikkerhet.

(mann 38 år fra Akershus) sø. 29 juli 2012 01:15 Privat melding

Det jeg mente var. Kansje du kikker på helt feil typer. Kansje kravene du tenker deg er totalt feil i forhold til hva du egentlig leiter etter. Gjelder meg jaffal.

(mann 29 år fra Akershus) sø. 29 juli 2012 01:22 Privat melding

Ikke jeg.

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 29 juli 2012 20:33

@Anaslex

Leser hva jeg skrev igjen - og er enig innvendingen din. Trenger ikke ha noe med selvtillitt å gjøre. Men bare like eller ikke like. Gir meg på den!

Kan være søt og enkel igjen, jeg.... (og prøve å la være å slå når han foreslår å mate meg på date 2! ;-)

Skjult ID med pseudonym The One sø. 29 juli 2012 22:38

@Gørl

Noe sier meg at når du er litt småfrekk i ordvalget ditt så føler mannen at du er på hans område. Du begynner å konkurrere med ham i stedet for å være "byttet" hans. Det kan være greit det når man har blitt par, men i en datingfase vil mannen automatisk observere deg som noe annet en kjærestematerie,

Skjult ID med pseudonym Sta sø. 29 juli 2012 22:48

@Gørl
Du er vel ikke så langt unna min drømmedame ihvertfall :) Liker ei som faktisk tør ta igjen og kan være morsom selv. Tror nok heller det har med at du har møtt noen som ikke matcher deg ennå, velkommen til den klubben :p du finner nok noen som liker det etter hvert tenker jeg :)

(mann 56 år fra Oslo) sø. 29 juli 2012 22:49 Privat melding

Kompleks materie, dette.

Det er mogleg å nytte "Strauss-metodar" (og andre, liknande); spørsmålet er kva du får igjen av det. Er du ute etter langvarige forhold, er det berre ein ting å gjere: Å vere deg sjølv mest mogleg!

Å innleie ei romanse på falske premiss, er den sikraste veg til eit raskt havari!

(mann 56 år fra Oslo) sø. 29 juli 2012 22:49 Privat melding

Kompleks materie, dette.

Det er mogleg å nytte "Strauss-metodar" (og andre, liknande); spørsmålet er kva du får igjen av det. Er du ute etter langvarige forhold, er det berre ein ting å gjere: Å vere deg sjølv mest mogleg!

Å innleie ei romanse på falske premiss, er den sikraste veg til eit raskt havari!

Skjult ID med pseudonym -Bene- sø. 29 juli 2012 22:53

Føkk det. Hvis en fyr ikke vil ha meg som ser Top Gear framfor hotel cæsar, diskuterer bil med pappa hele tiden, ser på boksing framfor håndball eller raper mindre diskret..så vil jeg neppe ha han heller :)

Orker ikke tanken på å skulle forandre meg for en mann, det føles ikke riktig. Det er greit å moderere seg, men uansett bør grunnlaget være akseptabelt.

Skjult ID med pseudonym Sta sø. 29 juli 2012 22:58

Ikke sant @Bene, man skal jo ikke måtte endre seg for personen. Orker ikke moderere veldig heller, for det kommer jo ut til slutt uansett :p Ikke det at man er helt rasjonell i starten da, kan være man gjør ting man egentlig ikke gjør vanligvis, pga at man liker personen veldig godt litt sånn ubevisst.

Begge må jo tåle den andre som den personen er, ellers blir det slitsomt i lengden :) Man får bare være seg selv og til slutt finner man noen man liker som passer perfekt akkurat for deg, og de synes akkurat det samme.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 29 juli 2012 23:11

Jammen man er vel ikke seg selv helt til fingerspissen i en datingfase. Vi menn oppfører oss også litt mer dannet en vi er til vanlig. Jeg ville jo aldri fortalt den verste grovisen til ei dame jeg ikke kjente enda, eller er det helt betydningsløst?

Skjult ID med pseudonym FragleFru sø. 29 juli 2012 23:17

<------passe sjenert
<--- røykfri
<-----huslig
<---passe pen
<---------pent språk (pleier ikke banne)
<--------godt med venner
<---------ferdig pakke med unger
<--- kreativ
<---- drikker vin, kan drikke drinker, liker ikke øl
Hvor mange poeng får jeg da?

(mann 56 år fra Oslo) sø. 29 juli 2012 23:17 Privat melding

@The One -

nei, sjølvsagt ikkje; man er jo "dannet, for faen!" :-)
Eg trur likevel du i ein slik situasjon opptrer relativt identisk frå gong til gong. På eit vis som då kan definerast som "din måte å vise interesse for ei ny dame på".

Det er når ein skal snu opp ned på dette, at ein ikkje lenger er seg sjølv!

Skjult ID med pseudonym Gørl sø. 29 juli 2012 23:20

HAHA! Jeg så ikke før nå at overskriften er sinnsyk! Hva litt av menn vil ha? hehe. Skulle selvfølgelig stå at jeg begynner å forstå LITT av hva menn vil ha. Egentlig er jeg litt fornøyd med at jeg GREIER å dempe meg litt også. Kanskje det handler litt om vanens makt også? Kanskje om jeg opptrer mer feminint og dannet (les kjedelig;), så blir det mer naurlig for meg etterhvert? Hmmm.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 29 juli 2012 23:25 Privat melding

Bada Bing:

Bra analyse, men jeg velger likevel å tolke alfahannen som en naturlig lederskikkelse som også tar ansvar, ikke bare en som har draget på damer. Selvfølgelig er naturlig autoritet tiltrekkende i seg selv, men for meg er det ikke nødvendigvis tiltrekningskraften som definerer om man er alfahann eller ikke. Mulig jeg bommer i forhold til begrepets egentlige betydning, men det er slik jeg velger å tolke det.
Og PUA-greiene orker jeg ikke å kommentere en gang til, har allerede gjort det nok ganger her inne, så jeg tror de fleste veit hva jeg mener om akkurat det.

TS:

Spørsmålet er vel til syvende og sist om du egentlig vil ha de gutta som vil ha deg for noe du egentlig ikke er? Absolutt ALLE har opplevd vennefellefrustrasjonen drøssevis av ganger, det er tross alt enklere å få seg venner enn kjærester.
Synes ANASLEX sa det veldig kort og konsist over her: Vi leser for mye inn i avvisningene, og ender gjerne med å bite oss sjøl i halen.

Skjult ID med pseudonym Bada Bing sø. 29 juli 2012 23:28

Har lest at bare omtrent 15% av menn er afa hanner. Mange tenker på dette som et udelt positivt begrep, men det er det ikke nødvendigvis. Alfahannen er gjerne en pushy og egoistisk brautende kødd, du kjenner sikkert typen:) Men draget på gørlsa, det har han.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 29 juli 2012 23:36 Privat melding

Ja, DET ska'n ha. :-)

(kvinne 45 år fra Buskerud) sø. 29 juli 2012 23:45 Privat melding

TS. Vær deg selv, er det jeg tenker om saken... Vi klarer uansett ikke å spille skuespill lenge... Så gjennomskuet blir det om man prøver å være noe annet enn det en er...

Tenker at dersom en mann blir glad i meg så vil jeg at han virkelig skal se meg for den jeg er, med alle mine små feil og mangler, og særheter... Klarer han å elske meg da, vil han ha meg i morgen, og i overmorgen.... Kanskje han tilogmed elsker meg netopp på grunn av de egenskapene...

En mann som blir skremt bort fra å elske meg fordi jeg vet hvem jeg er, er ikke mannen for meg... Han ville ikke trives med meg, og jeg VET at jeg ville ikke trives med han:))

Så lykke til, .. og håper du velger å være deg selv hele veien :))

(mann 42 år fra Telemark) ma. 30 juli 2012 01:11 Privat melding

Ts: "problemet er at de tor jeg er an annen enn jeg er" Virkelig, for meg høres det ut som at det er du som tar feiøl av deres person!

Skjult ID med pseudonym innsikt ma. 30 juli 2012 01:18

@TS
Eller som jeg får beskjed om hele tiden når jeg ymter det samme problemet, da som mann:
"det er deg det er noe feil med, skjerp deg for det er noe feil med deg" ;)
Manglende selvinnsikt er visst problemet.

Du har nok bare funnet de menn som ikke passer sammen med deg rett og slett. Ikke noen krise det.
Nikkedukker er kjekt til sitt bruk, men rimelig kjedelige greier over tid altså.

(mann 40 år fra Akershus) ma. 30 juli 2012 01:21 Privat melding

@TS:
Har blitt kjent med ei jente som er litt som deg via jobben min.
Og synes hennes væremåte er faktisk veldig tiltrekkende.
Dessuten skader det jo ikke at hun er veeeeldig pen i tillegg. Hehe.

Skjult ID med pseudonym MikkeMus ma. 30 juli 2012 02:02

Har fått med meg dette med alfahanngreiene og definisjonene av en såkalt alfahann. Selv om jeg er mot båssetting, så tilhører jeg nok den lille gruppen som dere beskriver som alfahann. Alt tilsier at jeg er det, da det virker som jeg oppfyller absolutt alle kriterier for det, dessverre.

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 30 juli 2012 02:11

Jeg hadde vært solgt om a bestilte whisky jeg.

Skjult ID med pseudonym Gørl ma. 30 juli 2012 09:50

mr.left

Jeg tror du er inne på noe viktig, der. Om dama er veldig pen og SER feminin ut, kan hun tillate seg å være litt mer "jovial, småfrekk og brautende" i stilen". Men for en som er litt stor, ikke ultrafeminin, og har et ellers helt alminnelig utseende, virker det som det ikke er rom for å ta "større plass enn nødvendig" i væremåte. Da er liksom hvitvin et tryggere valg enn whisky.

Så løsningen blir kanskje ett av to? Være en engel med hodet på skakke slik at han koooser seg i mitt selskap, og derfor vil møte meg igjen og håpe at han sakte men sikkert liker personligheten når den kommer tydeligere fram? Eller bli slank og feminin og pen i tøyet slik at jeg kan være mer slik jeg har lyst til fra starten?

Hmmmm.... Hva tror dere? Er jeg på rett spor?

Skjult ID med pseudonym søker ma. 30 juli 2012 09:57

@Gørl: Det avhenger jo av hvilken mann du ønsker å tiltrekke deg. Jeg tror nok kanskje at du er på rett spor når det gjelder flertallet av menn. Med meg derimot kommer du lengst med å være frekk som faen (men ikke vulgær!!!).

(mann 47 år fra Oslo) ma. 30 juli 2012 10:00 Privat melding

Les første setninga til søker flere ganger, for det var det jeg litt klønete prøvde å si over her.

Skjult ID ti. 31 juli 2012 13:34

Man skal ikke ta for liten plass og heller ikke for stor plass for å få noen på kroken.. kan kansje være lurt å vise seg selv litt gradvis...

Skjult ID med pseudonym Gerimax ti. 31 juli 2012 14:10

@ts

Har du noen gang tenkt tanken at du kun klarer å tiltrekke den type menn du besriver her ? , Bare en tanke :)

Skjult ID med pseudonym Gørl ti. 31 juli 2012 14:20

Nei, du skjønner - jeg pleier å tiltrekke meg morsomme sterke laid backe menn. Og så pleier vi å ha det hyggelig. Og så blir de ikke forelsket, (ikke alltid jeg heller, men i blant) og så må jeg ut og lete igjen.

Det er nå jeg har prøvd å oppsøke litt mer seriøse, ordentlige menn som kan snakke om følelser og som i likhet med meg ønsker et forhold. Da modererer jeg meg ellers er de over alle hauger raskt. Men så får jeg krampe. For jeg orker dem ikke. Klarer det ikke når de sier uoppfordret av de liker leken og utforskende sex, men når jeg spør om de mener håndjern osv. rygger fire skritt bakover...

JEG liker å leke. Jeg liker å bli bundet, binde, eller la være og bare rulle i gresset. Klarer ikke de som da rynker på nesen og sier at grønske er vanskelig å få vekk...

Så jeg vet hvilken type jeg liker. Men de vil visst ha noe mer feminint, virker det som. De som har det best med livet som singel setter nok enda høyere krav til damas attraktivitet. DER tror jeg at jeg er inne på noe!