Alle innlegg Sukkerforum

Var på date i går jeg... :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hmm sø. 29 juli 2012 15:41

Med en flott fyr, som jeg i følg Sukker ikke matcher.
Jeg har datet et par fyrer med 96-97 i match tidligere, og det har vært flotte fyrer det også, men denne gangen kiler det faktisk i magen. Selvfølgelig aner jeg ikke hvor dette bærer, men det var en utrolig forfriskende opplevelse.
Kanskje er match systemet i overkant selektiv?

(mann 42 år fra Telemark) sø. 29 juli 2012 15:43 Privat melding

Interesant tråd med interesant tema, har tenkt det samme selv ved flere anledninger og synes kanskje match 70 er litt for høyt ettersom det kan tenker at systemet ikke er helt sikkert. sukker påstår dette selv men vi vet jo for eksempel at systemet på ingen måte tar hensyn til det som kalles kjemi.
Til slutt må jeg bare si at jeg alikevel tror sukker systemet er av det mest nøyaktige som er å oppdra av denslags:)

Skjult ID med pseudonym Sprø. sø. 29 juli 2012 15:54

I min erfaring funker mSukker-systemet helt utmerket, og "luker vekk" ting jeg helst vil være foruten uten at jeg trenger å tenke på det (så lenge jeg holder meg oppe på nitti-tallet).

MEN, det er alltid et men. F.eks. så kan to stykker som egentlig passer bra - og som Sukker-systemet normalt sett ville gitt en god match også - ha fått veldig lav score fordi en av dem eller begge har 'absolutte krav' på ett eller flere punkter.

Og/eller den ene eller begge kan ha misforstått teksten litt og valgt å krysse feil p.g.a. det. Eller den ene eller begge kan ha gitt litt beng når de fylte ut relasjonstesten.

Så ja - resultatet kan variere. Men selve systemet tror jeg er ganske så bra. Men det er vanskelig å kontrollere brukerne. ;)

Hvorfor har man normalt lav match med folk? Jo, det er gjerne alder, høyde, barn/ikke barn, røyking, for mye alkohol.... hva man nå enn 'trigger' på. Hvis man er veldig lax på nesten alt og blåse i høyde, røyk, barn(!) etc., så kan vel dette være en hindring mer enn en hjelp, men dersom man helst vil treffe noen som ikke har / har de egenskapene man ikke ønsker / ønsker, så vil jeg mene at systemet er bra. Med nevnte unntak.

Skjult ID med pseudonym Sprø. sø. 29 juli 2012 15:58

Var da fælt til trykkleifer da. Ja ja - dere skjønner vel.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 29 juli 2012 16:01

Er jo flere grunner til at dere matcher bedre enn Sukker mener.
For eksempel har en eller begge to ikke tatt spørsmålene seriøst eller tolket de annerledes.

Skjult ID med pseudonym Undrende sø. 29 juli 2012 16:10

Har 2 av eksene mine her, og vi har match under 70... nå vet jeg at det er fordi dem nå ønsker seg flere barn og det gjør jeg ikke jeg som drar mye ned... men likevel... Det var ikke ett problem da.. Helt andre grunner til at dem er ekser enn det treet skal ha det til... Og begge er gode venner, for vi trives veldig godt sammen uansett kjæresteri eller ikke så ikke match?? Hmm...

(mann 41 år fra Hedmark) sø. 29 juli 2012 17:04 Privat melding

Kiler i magen ja,,,,, Kjenner jeg blir så misunnelig at jeg holder på å daue ;)

(kvinne 34 år fra Rogaland) sø. 29 juli 2012 17:08 Privat melding

Dater selv en som har 89 i match med meg, og noe av greiene er røde men det stemmer ikke så har ikke tro på det systemet i det hele tatt :)

Skjult ID med pseudonym søker sø. 29 juli 2012 17:11

Jeg syntes matchsystemet har to åpenbare feil:
- Noen av spørsmålene er uklare og tvetydige.
- Det antas at vi skal være like. På noen ting ønsker man gjerne motsetninger.