Alle innlegg Sukkerforum

Jeg er lut lei av dere!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Misk sø. 29 juli 2012 21:17

Dere ja! Dere jenter som tilsynelatende er interessert når dere tar kontakt, enten dere gjør det ved å sette gult/rødt hjerte eller å sende en melding. Som regel har dette endt med skuffelse for min del og jentene slipper unna med å være det man kaller på godt norsk: En drittkjerring!

Jøss! Tenker dere! Blir han sur fordi han får avslag fra kvinner som tilsynelatende har ansett han som interessant? Merkelig! Han må nødt til å være en psykopat! Og plutselig kommer denne tråden til å vekke kjempestor interesser fordi jeg lager en negativ tråd om et emne som har blitt lagd her på 4278 ganger før! Det er fordi folk har faktisk ikke noe annet å gjøre.

Hvorfor anonymiteten?

Jo fordi dere kvinner ikke skal ta den lette utveien ved å blokkere bare på grunn av at dere blir så kraftig provosert av denne tråden jeg lager akkurat nå. Lær dere å argumenter skikkelig og ikke ty til den blokkeringsmuligheten hver gang dere får kritikk. Hvis dere føler for argumentere med meg om dette, diskuter med meg her eller oppgi kallenavnet deres så sender jeg dere en ps;)

Og for all del ikke kom å forsvar dere med disse masseproduserte unnskyldingene om hvorfor dere ikke akkurat svarer sånne som meg. Jeg har hørt nok av sånne som dette:

" Jeg får så mye oppmerksomhet her inne så jeg kan ikke svare alle"

" Det er vanskelig å skrive med flere samtidig"

" Jeg likte profilen din men jeg gjør det ikke nå lenger"

" Jeg har funnet en annen her inne som jeg liker bedre"

Disse unnskyldningene blir for lettvinne, det holder ikke mål!

Og beklager for at jeg ikke heter Christian August Emanuelsen, kommer fra vestkanten og spiller tennis. Da hadde det nok gått betydelig lettere for meg her inne, for det er tydeligvis der dere har lagt lista ikke sant?

Skjult ID med pseudonym FragleFru sø. 29 juli 2012 21:18

Jesp....

Skjult ID med pseudonym Kumite sø. 29 juli 2012 21:19

Ok, hva funger som unnskyldning da?

Skjult ID med pseudonym rororo sø. 29 juli 2012 21:19

neida så....

Skjult ID med pseudonym Za sø. 29 juli 2012 21:19

Yeah!, You tell 'em, kid! Hahahahaha:) Love stinx:)

Skjult ID med pseudonym Meg sø. 29 juli 2012 21:20

Nei, tror ikke det er sant.. Men denne søndagen har hatt en sinna-tråd alt.. Tror folk har fått rast fra seg. Post på nytt i morra. :)

Skjult ID med pseudonym TommyS sø. 29 juli 2012 21:21

Helt enig med deg TS !

Noen damer gidder ikke engang å LESE meldinger jeg sender dem...

Skjult ID med pseudonym smartass sø. 29 juli 2012 21:22

Det har aldri ramlet deg inn at det kan ha noe med personligheten din å gjøre?
Fint bilde og fin profil... flott, men med de holdningene du drar fram her så aner jeg en ikke så veldig fin personlighet. Og nei, jeg tror ikke du er psykopat, bare misfornøyd med livet ditt. Og en smule uintressant.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 29 juli 2012 21:25

@TS: Kanskje de ser bildet av en hyggelig gutt og setter hjerte på. Så når du sender melding og de oppdager holdningen din så virker du ikke så hyggelig likevel. Damene er på sukker for å finne en partner, ikke for å jobbe med å svare desperate menn.

(mann 40 år fra Akershus) sø. 29 juli 2012 21:25 Privat melding

Er det ikke like greit at disse damene unngår oss?

Hvis hun ikke gidder å lese meldingen, se profilen din og/eller svare på meldingen, har du virkelig gått glipp av noe da?
Da tenker jeg bare at det er like greit. :)

Skjult ID med pseudonym Bjarne sø. 29 juli 2012 21:28

Om mens disse damene bare fortsetter og fortsetter sin singeltilværelse i det uendelige, fordi de har blitt høye på seg selv gjennom alle oppmerksomheten her inne, så bare eser og eser de ut. De blir feitrere og feitere for hver dag som går. Og forskjellen mellom eget ego og hvilket attraktivitetsnivå dere FAKTISK er på, øker også i takt med vekta!

Skjult ID med pseudonym TommyS sø. 29 juli 2012 21:30

Haha,Bjarne:)

Mens vi menn trener og trener og får DEN flotte kroppen og blir skikkelig attraktive hos de yngre jentene:)

Skjult ID med pseudonym søker sø. 29 juli 2012 21:35

@Bjarne: Det gjelder vel oss også det! Har du sendt melding til absolutt alle damene på sukker for å komme ut av singel tilværelsen da? Hvis damene skal være pliktig til å svare alle menn så må jo da alle menn også være pliktig til å sende melding til alle damene.

Skjult ID med pseudonym Sussi! sø. 29 juli 2012 21:38

MEN DETTE GJELDER JO LIKE MYE DERE GUTTER!!

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 29 juli 2012 21:39

Det går dessverre begge veier.
Verste er vel kanskje de som er mest ivrig på en date, som trekker seg i siste liten uten å gi lyd fra seg hvorfor...

Men jo, det skulle være vanlig folkeskikk å gi tilbakemelding uansett.

Skjult ID med pseudonym Misk sø. 29 juli 2012 21:42

@smartass

Du henger deg opp i personligheten min fordi jeg lager en sur og negativ tråd?
Jeg har vel egentlig en veldig bra personlig, men med det mener jeg at jeg ikke bare går rundt og smiler hele tiden. Men akkurat noen ganger må man få lov til å være litt sur og negativ.

Er jeg uinteressant? Jeg har følgende interesser:

Politkk/samfunn
Trening livsstil
Musikk/konsert
Reising

For å nevne noen....

En jente med nesten identiske interesser og samme type syn på livet tar kontakt og sender meg en morsom melding etc. Hva skjer når jeg sender melding tilbake? Null interesse! Er det rart man blir forbanna og ikke minst skuffet?

Skjult ID med pseudonym lea sø. 29 juli 2012 21:44

Tror av og til at menn/kvinner rett og slett ikke er seriøse nok. Mange bruker nok siden som et tidsfordriv dessverre. Ikke hyggelig for den som virkelig ønker seg en kæreste.

Skjult ID med pseudonym FrkNorell sø. 29 juli 2012 21:45

Jeg skjønner godt at trådstarter er skuffet.
En ting er dette med å ikke få svar på henvendelser, noe annet er det å få en henvendelse, svare på den og så blir det deretter stille.

Skjult ID med pseudonym Misk sø. 29 juli 2012 21:51

Det ble egentlig en liten avsporing i denne tråden.

Den handler ikke om at jeg ikke får svar på meldinger jeg sender til jenter!!! Det handler om jenter som tilsynelatende viser stor interesse for meg ved å sende meg meldinger og hjerter. Det er viktig å skille mellom de to tingene.

Skjult ID med pseudonym Misk sø. 29 juli 2012 22:32

Synd at den tråden min forsvant inn i den velkjente avsporingsgjørma!

Skjult ID med pseudonym Diaz sø. 29 juli 2012 22:40

@TS
Hvordan avsporet den da? Synes de fleste svarene er greie jeg. Hva hadde du forventet? Som du skriver selv. enda en sytetråd.
Hva ville du egentlig ha ut av tråden? At alle damer er drittkjerringer. vel, det visste vi alle fra før. For det er tatt opp mange ganger. Altså inget nytt under solen det!

Skjult ID med pseudonym puppensin sø. 29 juli 2012 22:44

Av og til orker man rett og slett ikke mer...
Jeg kan bare snakke for meg selv, jeg burde kanskje gitt beskjed om at interessen ikke er der lenger i stedet for å la samtalen dø ut. Men jeg blokkerer aldri.

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 29 juli 2012 22:45

Tommel opp for overskriften. Mæhæhæ.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 29 juli 2012 22:50

Problemet er nok at noen mennesker tar helt av hvis de får litt oppmerksomhet. Det kan være plagsomt hvis du er hyggelig mot noen og de så aldri gir seg med å sende meldinger. Dette kan også virke truende, spesiellt hvis det er noen som bor nær deg. Det kan da være mye lettere å totalt ignorere meldingene.
Jeg har selv måttet fjerne profilen min på datingsider av denne grunn, det er også derfor jeg er anonym på forumet. Damene kan bli MYE mer plaget av slikt enn det jeg risikerer. Så hver gang en dame svarer på en melding så er det faktisk en risiko for at det er en stalker i andre enden.

Skjult ID med pseudonym Misk sø. 29 juli 2012 22:51

@Diaz

Den handler ikke om at jeg ikke får svar på meldinger jeg sender til jenter!!! Det handler om jenter som tilsynelatende viser stor interesse for meg ved å sende meg meldinger og hjerter. Det er viktig å skille mellom de to tingene.

Skjult ID med pseudonym Svarer sø. 29 juli 2012 22:55

Som mann kan jeg vel skrive under på å ha brukt akkurat de samme unnskyldningene.

Noen ganger blir samtalen såpass tung å holde i gang at man ikke gidder mer. Enten ved at motparten svarer noe helt uinspirert, at man ikke liker de svarene man får ( div absolutter man ikke kan leve med ) osv osv
For det meste bare dør det sakte ut ved at ingen av partene egentlig gir noe i samtalen, bare jatter med...

Skjult ID med pseudonym Gobemouche sø. 29 juli 2012 22:55

@ Misk.

Hvor lenge har du vært her på sukker? Du vender deg til det etterhvert. Bruk heller tiden på de som svarer deg og de du etterhvert eventuelt dater og vær glad for det. Tror dette har skjedd veldig mange her på sukker inkludert meg. Jeg har ihvertfall funnet ut at det ikke hjelper å bli sint eller skuffet.

Skjult ID med pseudonym oo sø. 29 juli 2012 22:56

de viste stor interesse men etter noen mailer fant de ut at de ikke var interessert allikevel. Ja og så? Er det ikke slik sukker-livet fungerer. Og slik fungerer det også i RL. Noen virker tilsynelatende potensielle men så dukker andre sider opp som en ikke ønsker seg og en går videre. Hva er galt med det?

Hvis det hender deg veldig ofte burde du gå igjennom egne mønstre og ikke henge ut kvinnene men ta fatt i dine egne nykker

hmmm ... dette føles som en gjenganger...

Skjult ID med pseudonym Misk sø. 29 juli 2012 23:17

@oo

"Hvis det hender deg veldig ofte burde du gå igjennom egne mønstre og ikke henge ut kvinnene men ta fatt i dine egne nykker"

Der har vi også en velkjent klisje på dette forumet ja;)

Nei, jeg er ikke enig. Hvis man har de noenlunde samme interessene, samme synet og verdiene som mener jeg man skal komme langt med det;)

Kan ikke noen diskutere uten å måtte dra frem de uvinnelige klisjeene??

Skjult ID med pseudonym Misk sø. 29 juli 2012 23:21

@Gobemouche

Altfor lenge. Ja hva tror du jeg ikke har prøvd på da?

Skjult ID med pseudonym Ole sø. 29 juli 2012 23:26

Har opplevd det samme her inne, men har lært at det kanskje er sånn. Dama sender førstemelding, jeg svarer og stiller noen oppfølgningsspørsmål og når de da ikke engang leser svaret så blir jeg litt oppgitt. Merkelig oppførsel? Hvorfor ta kontakt når man åpenbart ikke er interessert? Skulle interessen deres ha falt så mye de 30 minutter etter at de har sendt en melding?

Skjult ID med pseudonym smartass sø. 29 juli 2012 23:27

Buhuuu, fikk et hjerte, men så ville hu ikke gifte seg meg meg likevel... Dakkars!

Når jeg sier at du kanskje må gå i personligheten din, så er det ikke fordi du lager en sytetråd, men måten du ordlegger deg på.
Hvorfor kan du ikke poste under eget navn slik at dem som vil kan blokke deg, for disse jentene vil du jo ikke likevel. Argumentet ditt for å være anonym er bare bullshit rett og slett.
Det oser kverrulering av hele innlegget ditt, og de naturlige forklaringene på spørsmålene du stiller vil du ikke høre likevel.
Ikke bare henger du ut jenter som drittkjerringer fordi de ikke finner deg intressant, men du drar med stakkars Christian August i samme slengen. Er det noe galt med oss som er født på vestkanten og spiller tennis også nå da kanskje?

Skjerp deg gutt!
Bruk tida di på de jentene som faktisk gidder å svare på meldingene du sender, heller enn å klage på dem som ikke vil ha noe med deg å gjøre. Ved å klage på alle andre risikerer du at de du allerede er i kontakt med også mister interessen, for det er ikke særlig sjarmerende med mennesker med manglende selvinnsikt.

Skjult ID med pseudonym Svarer sø. 29 juli 2012 23:29

@oo
Det med at man må ta tak i egne nykker blir vel ofte feil. At man ikke matcher alle man skriver med er jo naturlig, og er ikke nødvendigvis noe feil med noen av partene, det bare matcher ikke. Selv det største "idiotene" får seg partner, så tviler i grunn på at det er noe med personene, man må bare finne sin match. Noen har færre matcher enn andre rett og slett.

Så lenge man selv gir "alt" i meldingsvekslingen, så kan man ikke gjøre stort mer. Finner den andre part at interessen synker, så er det jo ikke stort å gjøre med det, da matcher man nok ikke helt. Ikke verre enn det i grunn.

Skjult ID med pseudonym Misk sø. 29 juli 2012 23:30

Har man tatt kontakt med meg så får man stå inne for det. Dette nytter ikke å bikke ut med at man ikke er interessert alikevel!

Skjult ID med pseudonym Rune sø. 29 juli 2012 23:36

Det skyldes vel dårlig kjønnsfordeling slik som på et utested med 70% menn og 30% damer. Da snur ting seg i løpet av minutter i mannens disfavør. En dame kan flørte med deg helt til en annen tar oppmerksomheten hennes. Blir litt lotto, siste mann som får oppmerksomheten hennes vinner.

Skjult ID med pseudonym søker sø. 29 juli 2012 23:39

@Misk: Jeg håper virkelig for din skyld at det siste innlegget ikke var seriøst?

Skjult ID med pseudonym Gobemouche sø. 29 juli 2012 23:51

@ Misk

Da er det bare å ha is i magen og være blid og hyggelig. Og ikke ta det personlig. Kommer lengst med det ;)

Skjult ID med pseudonym Meg sø. 29 juli 2012 23:57

Syns du egentlig virker litt skummel jeg.. Om du har den holdningen i svarene du sender er det kanskje ikke så rart du blir blokkert? Det oser stalker potensiale over det hele!
Selv om du måtte tulle her så er det ikke spesielt artig egentlig.. Det er så mange som er sånn at det er vanskelig å luke ut tøyserne fra de syke..

Skjult ID med pseudonym hei ma. 30 juli 2012 00:06

Hjelp tenker jeg ! Så sinna !

Skjult ID med pseudonym søker ma. 30 juli 2012 00:11

@Meg: Hvis man blokkerer med en gang så går det nok fint, men hvis du først har utvekslet noen meldinger så finner de alltid en annen måte å ta kontakt på.

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 30 juli 2012 00:22

Kan forstå frustrasjonen til de som over tid opplever mangel på respons, interesse, svar, hjerter, meldinger, dater osv.. Dessverre er det lite en kan gjøre med det, ut over å gjøre "forbedringer" med seg selv/sin profil.. Å klandre det motsatte kjønn for at de ikke interesserer seg i ønsket grad, er en "dead end road"..

En kan godt lufte frustrasjoner her (sikkert godt å få det ut), men resultater av det blir det ikke - ut over kuler, blåmerker og eventuell hodepine når man stanger og stanger hodet i en vegg..

De fleste her vil havne i et forhold, så matematikken er på plass og kabaler går opp daglig. Det handler altså om å jobbe mot målene, se inn i seg selv (selvinnsikt) eller i speilet. Løsningen ligger altså i deg selv og i ditt eget hode.

Å omvende det annet kjønn på generelt grunnlag til å "fire på sine krav" blir for dumt. Alle vil ha det de kan få og alle får..

Sorry, Gunsan80.. har ikke dorktorgrad.. kun den lille graden av fyllesyke som henger igjen fortsatt, og som jeg mener er såpass relevant i forhold til dette temaet, at jeg tillot meg å ytre meg allikevel

Skjult ID med pseudonym hei ma. 30 juli 2012 00:24

Veldig sint spør du meg ! Hvis en reagerer sånn på å ikke få respons ........................................!

Skjult ID med pseudonym Meg ma. 30 juli 2012 00:36

Søker: Det er sant; men de fleste har jo vett nok til å ikke avsløre syndromet sitt før de er sikre på å kunne leve det ut... Og har opplevd en som skaffet seg flere profiler og som "reiste rundt" på nett og fant andre nettsamfunn å stalke meg på, selv om jeg blokkerte han etter første melding.. TS tar ihvertfall forhåndsregler for å kunne fortsette her på sol uten særlige konsekvenser....

Eller er det bare negging? Som har gått litt over den hårfine balansen..

Skjult ID med pseudonym Dominans ma. 30 juli 2012 00:46

Guttene må få baller, helt enkelt. slutt å svar jenter som ikke når opp å slutt å tenk med lillehjernen!!!

Skjult ID med pseudonym Sta ma. 30 juli 2012 00:49

@Dominans
Er det ett problem når ingen når opp? tenker man litt for lite med lillehjernen da?

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 01:29

@smartass

Hvorfor jeg ikke skriver under mitt ordentlige navn forklarte jeg ganske bra i det første innlegget, men jeg kan godt forklare det litt grundigere for deg. Det at du tyr til barneskolehumor syns jeg ikke er mer imponerende men men...

Jeg skriver anonymt fordi jeg vil ikke at jentene som leser dette skal slippe billig unna som de hadde gjort hvis jeg hadde vist hvem jeg var. Og hva skjer hvis jeg hadde avslørt hvem jeg var? Jo da ville jeg selvfølgelig fått hyppige besøk på profilen av kvinnfolk som har lest innlegget som jeg har skrevet på forumet.
Selvfølgelig er ingen av disse superbrukere, for det er jo de for tøffe til! Som jeg har nevnt ovenfor, hvis de er villig til å diskutere dette med meg så er det bare å sende kallenavnet deres til meg så sender jeg en PM! Verre er det ikke;)

Det som er litt LOL om jeg får tillate meg å bruke det uttrykket, er at de jentene som påstår at de ikke bryr seg om kritikken min, ender jo alltid opp med å bli sure og sinte og kalle meg for ubekvemsord som "psykopat", "dust", for så å blokkere meg. Det virker nesten som resignasjon. Spør du meg så er det selvmotsigelse til de grader.

Og for 100 gang, innlegget mitt handler ikke om at jeg ikke får svar på brev, men det handler om uærlige jenter som har satt meg interessant og egentlig bare gitt meg falske forhåpninger!

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 01:35

@meg

Den derre stalkerpåstanden din må du dra lenger ut på landet med tror jeg.
Det får være måte på hvor lite som skal til for at jeg skal få merkelappen som "den store stygge ulven".

Skjult ID med pseudonym smartass ma. 30 juli 2012 02:02

@ts

Jo mer du argumenterer, jo bedre forstår jeg at jentene blokkerer deg.
Det er flere her som har vært inne på at du bør gå i deg selv, og det at noen tilogmed sier at de blir skremt kan jeg også forstå.
Det er trist at du ikke ser dette selv. Og for din egen del burde du kanskje bare slutte å terpe mer på dette, og heller holde på de jentene du allerede får svar fra.
Jeg forstår jo nå at det ville vært dumt av deg å stå fram med hvem du er, da ville nok "alle" blokka deg, og det ville de nok gjort lurt i.
Du burde kanskje oppsøke profejonell hjelp til å lære deg å akseptere og håndtere avvisninger, for livet kan være tøft, og de fleste vil møte større utfordringer i livet enn å få et hjerte fra noen som ikke var intressert likevel her på Sukker. Hvis "livet" her på Sukker blir for tøft for deg, så bør du kanskje vurdere å deaktivere profilen din også.

Jeg håper virkelig ingen jenter finner på å sende deg pm, for det vil nok uansett bli en lite konstruktiv meldingsutveksling og det vil være å kaste bort tid som kunne vært brukt på noe mye mer givende.

Og med det i tankene legger jeg denne diskusjonen død fra min side, og håper at du på et eller annet tidspunkt vil forstå at du ikke kan styre andres oppførsel, og at du kan prøve å se på dette som velmenende råd og ikke som et personangrep på deg.

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 02:12

Spar deg. Vær så snill Når du ber andre motdebattanter om å oppsøke hjelp, da har du tapt. Som du ser så har jeg debattert saklig, jeg har ikke nevnt noen navn eller gått til noe personangrep.

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 30 juli 2012 02:16

Hvordan kan man egentlig argumente mot følelser? Om damene føler at du ikke er den rette så kan ikke et argument i verden rette på det.

Et hjerte eller en melding er da ingen garanti for at de vil date deg etter noen flere meldinger. Du har da vel ikke lyst til å treffe alle du har sendt melding til heller, når du først har skrapa litt i lakken for å finne ut hvem denne personen er?

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 02:22

@fyr84

Hva hvis de damene har sendt melding til meg først? Det blir jo dobbeltmoral.

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 02:24

@smartass

Du ber meg om å oppsøke psykolog når du selv sikkert er en sånn som ser på Paradise Hotel! haha

(mann 47 år fra Oslo) ma. 30 juli 2012 09:19 Privat melding

At noen merker deg som interessant, betyr ikke nødvendigvis at de er VELDIG interessert, eller for den saks skyld bare er interessert i deg. Det samme gjelder når de sender meldinger. Og uansett kan interesse kjølne, kanskje det rett og slett dukka opp noen mer interessant? Helt vanlig her inne og ingenting å ta på vei for, mener nå jeg.

Skjult ID med pseudonym søker ma. 30 juli 2012 09:30

@HerrFekt: Angående PUA og Alpha osv. Dette er helt soleklart en Gamma tråd, det finnes ingen tvil.

Skjult ID med pseudonym Sta ma. 30 juli 2012 09:32

Du tar nok helt feil HerrFekt! Det kan jo ikke dukke opp noe mer interessant, det skjer jo rett og slett ikke. Man er jo den mest interessante på hele sukker, og det vet man jo godt selv ;)

Tror nok det er verdens undergang om noen avbryter midt i en samtale altså. Da er det bare å grave seg ned med en gang! Skal ihvertfall være sikker på at jeg blokkerer først, bare så det er sagt!

Men som dem sier, ting skjer, interessen endrer seg, det går opp og ned her i verden. Man skriver nok ikke under en samboerkontrakt bare fordi man har sendt en melding eller to med noen. Bruk heller tid på å finne hun ene som vil ha deg for deg, og da må man nødvendigvis prate med en del som kanskje ikke er helt match.

Er godt å få det ut noen ganger, pleier selv å ule mot månen. Skremmer vettet av naboer, men godt er det ;)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 30 juli 2012 09:35 Privat melding

Sta1:

Jeg bor ikke så langt unna Vål'enga Vertshus og Galgeberg Corner, så å ule mot månen KAN faktisk gi noen badboypoeng.

Skjult ID med pseudonym Sta ma. 30 juli 2012 09:47

Fantastisk, liker badboypoeng! Har i grunn gitt opp den ideen om å være badboy, det skjer bare ikke, dessverre kan man kanskje si :)

Får heller satse på at noen forbarmer seg over en kjekk og snill mann en gang i fremtiden! ;) * veit det ikke rasler i eggstokkene av snill, men sånn er det bare *

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 11:28

@smartass

Jeg kan være enig med deg i at å oppsøke psykolog for å få en bukt på dette problemet er veldig bra, noe som jeg også har gjort flere ganger. Jeg mener at alle mennesker burde gått til psykolog jeg, uavhengig om de lykkes med det meste i livet eller ikke.

Alt fra den vanlige mannen i gata til vår kjære statsminister går jo til psykolog av og til. Når man ser Stoltenberg i media om hvor selvstendig, trygg og godt likt han er blant folk flest så kan man jo lett få inntrykk av at han ikke har noen problemer av noe slag. Det stemmer jo selvfølgelig ikke.

Det er lett å tro at folk som har hatt masse kjærester , har den og den bilen, de og de vennene og så mye cash på kontoen ikke trenger å snakke med noen når man ser de sånn utad. Men de har tydeligvis problemer de og.

Men som sagt jeg skal ta noe av kritikken din seriøst(ikke alt!)

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 11:31

@sjeiken25

Ja nå liker jeg best den jordnære, oppegående jenta fremfor den deilige så der er jo vi enige.
Men når de ikke viser seg å være seriøse nok så blir man jo skuffet...

Skjult ID med pseudonym Bada Bing ma. 30 juli 2012 11:40

De eneste som merker meg som interessant er overvektige trebarnsmødre fra distrikts-Norge, så slutt å syt, TS:)

Skjult ID med pseudonym Sta ma. 30 juli 2012 11:42

Nå er vel kanskje ikke poenget at man skal være for seriøs heller? Det skal vel føles helt naturlig og tilføre noe i livet til motparten? Om det føles mer som "slit" ( i mangel for ett bedre ord akkurat nå ) så er det vel heller ikke noe poeng å fortsette med samtalene?

Man blir først seriøs når man endelig møter den man liker så mye at man ser for seg at man kan tilbringe lang tid med denne personen?

Følte selv at jeg var veldig seriøs de to første mnd på sukker, og kom ikke noen vei med det ihvertfall. Fikk vel ikke svar før jeg tok det hele mindre seriøst. Så slapp av, senk skuldrene og ha det moro når du først får svar. For en ting er sikkert, når man treffer på den ene, flyter samtalen uansett hva slags tull man skriver ;) * note to self, følg egne råd :p *

Skjult ID med pseudonym Meg ma. 30 juli 2012 11:45

Misk: Men hva er det du egentlig forventer? Ei jente sender deg en mel, du svarer tilbake og ho liker ikke svaret ditt noe særlig og vil ikke ha mer kontakt. Ho skal ikke slippe unna med det som du sier, men fortsette å skrive med deg og møte deg fordi...? Hva er det du oppnår med det?

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 12:26

@Meg

Jeg blir vel kalt både psykopat, slem, stalker og mer når jeg skriver dette her, men jeg har jo noe som heter interesser da. Merkelig nok. Og jeg har blitt kontaktet av mange jenter som har noenlunde de samme interessene som jeg har, noen er nesten helt identiske, men det ender som regel bare med at de ikke viser seg å være helt troverdige.

Er det den instillingen jeg skal ha? Skal jeg gå rundt å si til meg selv at de jentene som har like interesser som meg selv, de kan jeg bare glemme fordi de kommer bare til å ende opp med en bølle som bare er ute etter en ting uansett?

Skjult ID med pseudonym Meg ma. 30 juli 2012 12:46

Misk: Og de er ikke troverdige fordi de ikke liker deg etter noen meldinger? Selv om en har samme interesser så MÅ en jo ikke like hverandre? Jeg klarer ikke helt å forstå om du tuller eller om det er noe kognitivt som skurrer her.. Men det er fint å høre at du jevnlig går til psykolog, som så mange andre; så kanskje det er noe du kan ta opp der?

Om man føler at man gjør seg så sårbar ved å opprette en profil på sukker, så er det kanskje lurt å la være? :)

Skjult ID med pseudonym . ma. 30 juli 2012 13:00

@TS
Grin til mamma..

(mann 38 år fra Oslo) ma. 30 juli 2012 13:17 Privat melding

Jeg har merket damer som "interessant" by mistake, og ikke fått til å fjerne det:) Men hvorfor bry seg om damen svarer eller ikke? Om hun hadde vært interessert så hadde hun jo garantert svart deg. Det er jo ikke slik at de på pure faenskap nekter å svare, selv om de er interessert. Selvfølgelig er det trist om noen man er interessert i og har hatt en god tone med, slutter å svare, men that's life,. Opp med hodet, gå videre og bruk heller din tid på noen som interessert i deg:)

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 14:57

@Meg

Neida, det er ingen selvfølgelighet at det skal fungere mellom en mann og en kvinne selv om man liker mye de samme tingene, men jeg mener det er et godt utgangspunkt.

Og jeg skrev nok litt feil isted ved å si at jeg deler akkurat de samme interessene som de kvinnene som kontakter meg, det stemmer ikke helt. Jeg er jo mann. Er over gjennomsnittet sportsinteressert, det er det jo ikke mange kvinner som er, men jeg liker hun som har likt politisk synspunkt som meg, hører på den samme musikken og tror på det samme.

Jeg har blitt kontaktet av mange kvinner som deler de samme interessene, men jeg har mistet dem etterhvert. Det er nok mest sannsynlig at jeg har forsvunnet i meldingsbunken.

For å si det sånn. Jeg pratet en stund med en jente som oppgav at hun var rød(altså hun stemte rødt). Opptatt av urettferdighet, de svake i samfunnet og hun var også mot rasisme. Det samme som meg. Etterhvert som vi hadde utvekslet en prat med hverandre, både her inne og på telefon så ble det veldig stille, hun syns vel det ble kjedelig og hun fant seg vel en annen gøyal fyr, ikke vet jeg.

Poenget mitt er: Sjansen er vel liten siden hun oppgir at hun stemmer rødgrønt at hun da fant seg en mann som stemte Frp, altså helt motsatt poltisk syn av det hun har. Man kan gjerne spørre seg om det poltiske synet har så mye å si, men når det er så store forskjeller så mener jeg det har det. Hvis det scenarioet stemmer at hun finner en Frp er interessant så mener jeg det er dobbeltmoral, samme hvor hyggelig og sjarmerende hun mener vedkommende er. Jeg syns det blir helt feil og det er riktig at det er hennes valg, men jeg hadde nok blitt veldig skuffet.

Når man har utgitt seg for å være politisk engasjert så får man stå for det. Jeg for min del kunne aldri datet en dame hvis hun hadde stemt Frp. Jeg mener det poltiske synet er viktig og det må jeg få lov til å mene.

Så nå må du gjerne komme psykopatpåstanden en gang til, men det holder ikke mål. Du er jo fortsatt ikke noe bedre selv. Du klarer jo å irritere deg over at jeg har en annen mening enn deg selv og det man da forsvarer seg med det er å slenge ut psykopatpåstanden. Det går ikke lenger.

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 16:04

@superkis

Som jeg har nevnt tidligere så handler ikke denne tråden i første omgang om at jeg ikke får svar på meldinger jeg sender til jenter, men derimot jenter som setter meg som interessant/viser interesse for meg for deretter å bare gi meg falske forhåpninger.

(kvinne 34 år fra Buskerud) ma. 30 juli 2012 16:06 Privat melding

Jeg må helt ærlig innrømme at jeg nok er litt av en slags luremus på sukker. Jeg snakker villig vekk med flere menn på pm som jeg virkelig ikke er interessert i noe mer med, men som jeg gjerne kunne tenke meg å ha som bekjente alikevel. Dessverre er jeg ikke flink til å si "hør her, jeg er ikke hypp på deg SÅNN, men.." osv.

Beklager.

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 16:14

Setter pris på et ærlig svar;)

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 16:24

-Bene- Men er dette menn som du tar kontakt med først eller omvendt?

Skjult ID med pseudonym Meg ma. 30 juli 2012 16:32

Minsk: Så nå må du gjerne komme psykopatpåstanden en gang til, men det holder ikke mål.

Ehh.... Psykopat påstand en gang til? Har ikke kalt deg det... Melder meg ut. :)

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 16:44

@Meg Etter det jeg har forstått gir du meg merkelapp som psykopat fordi jeg ser etter en jente som har like interesser som meg selv.
Da har du kort lunte:P

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 30 juli 2012 16:52

Misk - Er som regel ikke jeg som tar kontakt, nei.

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 17:14

Neida folk må få lov til å dikte opp falske ting om seg selv, dikte opp falske interesser og gi folk falske forhåpninger;)

For det går vel ikke ann å være ærlig, snill og ha litt integritet? Neida, det er jo alle for tøffe til tydeligvis. Alle her inne. Gjemt bak et slitent tastatur...

Skjult ID med pseudonym søker ma. 30 juli 2012 17:17

Jeg liker ikke at noen gjør slike generelle antakelser om meg; jeg har akkurat fått meg helt nytt tastatur:-))

(mann 39 år fra Akershus) ma. 30 juli 2012 17:21 Privat melding

Alle gjemmer seg bak et slitent tastatur? Nei nei nei. Vi gjemmer da oss ikke her. Liksom hele poenget med å være her er jo å eksponeres. Og tastaturet mitt feks er bare ca 4 mnd gammelt. Langt ifra slitent for å si det sånn.

Men over til kjernen i problemet ditt. Ærlige, snille og damer med masse integritet er det flust av her inne. Men har en ide om at du leiter etter feil dame.

Bare mine meninger seff. Men. Trur ikke du gjør deg selv noen gode tjenester ved å tro at alle damene rundt deg har problemet.

Skjult ID med pseudonym Kumite ma. 30 juli 2012 17:35

Jeg prøver igjen; Dersom en kvinne skal avslutte en "samtale" med deg, hva mener du er en akseptabel grunn?

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 17:51

@Kumite

Hvis hun innrømmer å ha tatt kontakt med meg bare for å gi meg falske forhåpninger så holder det.

Jeg syns fokus på felles interesser er sterkt undervurdert men det har vel blitt en floskel det også når man skriver at man er politisk engasjert fks. Men men folk gjør som de vil, ingen kan hindre dem i det! Desverre...

Skjult ID med pseudonym Kumite ma. 30 juli 2012 22:21

Så dersom jeg har kontaktet deg, for så å finne ut at jeg ikke ønsker meg en mann som deg, så mener du jeg skal beklage jeg har gitt deg falske forhåpninger. Er for høye forhåpninger strengt tatt mer ditt problem enn mitt?
For meg skal det ganske mye mer til for å holde min interesse oppe, enn felles politisk interesse.

Skjult ID med pseudonym Misk ma. 30 juli 2012 23:30

@kumite

Så dersom jeg har kontaktet deg, for så å finne ut at jeg ikke ønsker meg en mann som deg, så mener du jeg skal beklage jeg har gitt deg falske forhåpninger. Er for høye forhåpninger strengt tatt mer ditt problem enn mitt?

Ja.

Skjult ID med pseudonym søker ti. 31 juli 2012 00:02

Kan ikke alle damer nå forstå at de må ta ansvar og ikke gå lettkledd hjem fra byen om natten. Det er deres eget problem om dere gir falske forhåpninger! Dere må ihvertfall ikke ta kontakt med å si "hei" for da er det jo dere som har vist interesse. Skyld på dere selv!

Skjult ID med pseudonym Vivian ti. 31 juli 2012 00:03

Skal aldri mer sende førstemelding eller sette hjerte på noen. Tror faktisk jeg skal slutte å svare på alle meldinger også, selv om jeg pleier det for å være høflig. Da slipper jeg kanskje å bli hengt ut av sånne som Misk?

Skjult ID med pseudonym Djises ti. 31 juli 2012 00:04

Jeg er ny her inne og kom akkurat over denne tråden....og sier bare: H.E.R.R.E.G.U.D!!!
Hva i huleste er det folk gidder å diskutere egentlig?
@Misk: Du har et problem. Man lager seg en profil på sukker for å sjekke ut om man kan finne kjemi med en potesiell partner. Dersom du mener at politisk ståsted er nok til at du og en jente skal finne denne kjemien, så vær så snill se deg selv i speilet samtidig som du stikker fingeren i jorda. Du bør endre litt på måten du uttrykker deg på. Jeg for min del blir livredd når jeg leser dine svar her inne og hadde nok blokkert deg jeg også dersom du svarer slik i PM med jenter som kontakter deg!
Amen

Skjult ID med pseudonym Misk ti. 31 juli 2012 00:28

@Djises

Veldig smart gjort av deg å si at du lurer på hvorfor folk gidder å diskutere dette når det neste du gjør er nettopp å kommentere innlegget mitt.

Jeg har vel ikke sagt at politisk ståsted er nok til at to kan finne tonen sammen her inne, da har du nok ikke lest tråden min skikkelig nok tror jeg. Jeg snakker om interesser jeg. Hvis man har mange like interesser så mener jeg sjansen er god for å finne kjærligheten.

Jeg svarer hyggelig til de jentene som sender meg hyggelige meldinger og de som sender meg sinte meldinger, dem svarer jeg med sammen mynt.
Så enkelt er det.

Skjult ID ti. 31 juli 2012 00:48

Beklager at jeg er den som må fortelle deg dette TS. Du trenger hjelp. Rett og slett. Gå til legen å si du vil ha psykolog eller psykiater. Det vil være en god start.

Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Misk ti. 31 juli 2012 00:54

@skjult ID

Sikker på at du ikke har noe å skjule da?

Skjult ID ti. 31 juli 2012 01:04

Å kjære vene. Hahaha. Må le litt-selv om jeg også har litt lyst til å gråte.
Her er det bare å gi opp folkens. Det er tydeligvis Misk som har forstått det hele, og ALLE andre tar feil.
Eller....?

Han har jo tydeligvis ikke helt fått med seg konseptet her, og virker på meg som litt tilbakestående.
Mulig det er et litt sterkt uttrykk, men han har i alle fall NULL selvinnsikt.
Og det er nesten så jeg føler at det må være "for godt til å være sant".

Aner virkelig ikke om jeg skal tro på det eller ikke....

Skjult ID med pseudonym Misk ti. 31 juli 2012 01:06

@skjult ID

Siste ord fra meg i denne tråden. Jeg syns det er rart at du ber meg om å oppsøke psykolog på bakgrunn av at jeg ønsker meg en jente som har tilsvarende interesser som meg selv? Er jeg virkelig et psykologisk tilfelle da?
Jeg lurer på hva psykologer mener om de som ljuger jeg, de som ikke klarer å være ærlige og de som må ty til en løgn for å bli bedre likt.

Men men....jeg har fått frem det jeg ønsket å si;)

Skjult ID med pseudonym Djises ti. 31 juli 2012 01:10

@Misk: Psykologer tjener pengene sine på slike som deg!

Skjult ID ti. 31 juli 2012 01:13

Enig 01:04

Personlig synes jeg han driter ser kraftig ut allerede i starten:

" Jeg får så mye oppmerksomhet her inne så jeg kan ikke svare alle"
--TS forstår ikke at han er mindre interessant enn andre menn. Han blir nedprioritert.

" Det er vanskelig å skrive med flere samtidig"
--Det er jo vanskelig å skrive med flere samtidig. Problemet til TS er igjen at han blir nedprioritert til fordel for bedre menn.

" Jeg likte profilen din men jeg gjør det ikke nå lenger"
--Dette skjønner jeg godt når jeg ser hvordan TS skriver.

" Jeg har funnet en annen her inne som jeg liker bedre"
--Nettopp! Det er nok ikke vanskelig å finne noen man liker bedre enn TS hvis man skal dømme etter denne tråden.

"Disse unnskyldningene blir for lettvinne, det holder ikke mål!"
--TS tror det er uskyldninger. Det er klare tilbakemeldinger om at HAN ikke holder mål.

Lurer litt på om ikke du har rett 01:04 Dette kan være en godt gjennomført trolletråd.

Skjult ID med pseudonym Misk ti. 31 juli 2012 01:16

@Djises

Ja tenk! Jeg som har interesser som musikk, politikk og trening, jeg trenger virkelig hjelp! Du verden!
Klarer du å diskutere uten å bli sint? Eller er det å kalle meg psykopat ditt sterkeste kort?

Skjult ID med pseudonym Misk ti. 31 juli 2012 01:23

@skjult id

Kall meg gjerne tilbakestående du:) Skal vedde på at du er en av de intelligente nordmennene som er så kritiske til rumernene i den tråden om romfolket!

Skjult ID med pseudonym Misk ti. 31 juli 2012 01:41

Hahaha!

Nei, jeg får tre nisseluen min godt nedover ørene og komme meg videre;)

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 09:18 Privat melding

Hjerter brukes ofte som huskelapper. Så at du får et hjerte, trenger ikke bety så mye mer enn at hun syns profilen din er intr. der og da. Så kommer hun kanskje over noe hun syntes er mer intr. - JA jeg kan skjønne at du blir skuffet, men når man er på en nettside som dette, må man regne med dette. Kommer jenta med det du føler er en unnskyldning, så er det feil det også.

Man kommer mye lengre ved å være positiv, enn negativ. Og jeg kan love deg at avviser hun deg, kommer du mye bedre ut av det ved å gi en vanlig tilbakemelding om at det er helt i orden, og heller ønsk henne lykke til videre, enn å blir irritert pga. du ikke får oppmerksomheten hennes. Du vil føle at at du klarer heve deg over det, og det er bedre, enn å føle på den bitterheten.

"Jeg får så mye oppmerksomhet her inne så jeg kan ikke svare alle"

Der får du i det minste et svar. Og der burde du bare la det ligge. Ja, det er et kjipt svar, men du har i det minste fått et svar.

" Det er vanskelig å skrive med flere samtidig"

Her kan du jo tenke deg selv da, hvis du får 20 brev hver dag. Du vil så gjerne svare alle for det er normal høffelighet, men det er ikke alltid du har tid der og da. Så bare hoper brevene seg opp. Du vil gjerne tilfredstille alle sine behov, men det er ikke alltid like lett.

Når du får et svar som; "Det er vanskelig å skrive med flere samtidig" da antar jeg at du har sendt et nytt brev, og næga på at jenta ikke svarer deg. Da skjønner jeg godt du får det svaret også.

Jeg opplevd flere ganger at jeg har åpnet et brev, men ikke hatt tid til å svare der og da, og en time etterpå tikker det kanskje inn et nytt brev: "Så klassisk å lese brevet, se gjennom profilen for og så ikke svare"
I mitt tilfelle leser jeg ofte brevene fra telefonen på vei hjem fra jobb etc., tenker så å svare når jeg kommer hjem på pc'n, eller har tid, ettersom det kan være litt plundrete å svare fra telefonen hvis man vil gi et utfyllende svar. Men tror du det frister å svare når jeg har fått en sur og grinette melding fra personen som klager på at jeg ikke svarer selvom jeg er den som har sendt først da? Ja, mulig jeg svarer, men da får du også høre at dette gidder jeg ikke bruke tiden min på.

Jeg har selv 150 uleste brev jeg ikke har tatt meg tid til å lese eller svare på ennå. Av den grunn at jeg svarer når jeg føler jeg har tid. Og beklageligvis fører dette til at enkelte tar dette til seg.

Håper du fikk noe ut av dette her, og se heller på det som et tips, enn k

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 09:19 Privat melding

* enn kritikk :)

Skjult ID med pseudonym ebbinghaus ti. 31 juli 2012 09:24

@Misk, prøv gaysir.no for alternativ.

Skjult ID med pseudonym Misk ti. 31 juli 2012 10:03

@Frk.Ingus

Applaus!!

Her var det faktisk en som klarte å gi en saklig tilbakemelding uten å gi andre debattanter kallenavn som psykopat.
Ikke verst:)

(mann 39 år fra Akershus) ti. 31 juli 2012 10:04 Privat melding

@Misk Får vel være litt sånn forferdelig bedreviter igjen jeg da. Dette er ett klassisk tilfelle av "å eie ett problem". I ditt tilfelle vil det si at selv om du anstrenger deg i mld for å få kontakt gjør du ett eller annet feil. Ergo DU eier problemet. Blir noe enkelt å skylde på alle jentene når DU ikke klarer å vekke interessen hos ei dame. Samme gjelder for meg og alle andre her inne som strever med å få kontakt. Gutter som jenter.
Få opp øya dine. Les dine inlegg igjen. Gjerne analyser de opp imot noen av svarene du har fått. Lærer du noe av det så er du godt på vei tror jeg.