Alle innlegg Sukkerforum

Spør en ekte og levende alfahann om ting knyttet til det å være en alfahann

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MikkeMus ma. 30 juli 2012 02:14

Jeg har etterhvert skjønt at jeg er en såkalt alfahann. En slik myteomspunnet type som det skrives så mange fortolkninger om. Men misforstå meg rett: det er ingenting å være stolt av å være en såkalt alfahann. Jeg er ikke lykkeligere enn andre. Heller blir man trukket inn i en evig jaktspiral, etter det som er "bedre". Jeg har også avkastet fire barn, noe som også kompliserer ting. En alfahann er ikke en usympatisk person, eller en bad-guy, eller en med psykopatiske trekk. Snarere tvert imot. Det sympatiske vesenet er en naturlig del av en alfahanns dametekke.

Skjult ID ma. 30 juli 2012 02:25

Lett å se at dette er ønsketenkning fra mikke. Bedre lykke neste gang.

Skjult ID med pseudonym MikkeMus ma. 30 juli 2012 02:29

Ønsketenkning? hvem ønsker å være en alfa.. Det gjør deg verken lykkeligere eller rikere.

Skjult ID med pseudonym MikkeMus ma. 30 juli 2012 02:41

Dette er bare en vennlig gest fra min side. Det skrives en del om alfahanner og de fremstår som myteomspunnet. Nå har dere anledning til å stille spørsmål direkte til en som faktisk er alfahann. En som i hvert fall oppfyller de fleste kriterier for å være det. Nå skal sies at det sikkert finnes en rekke nyanser og ulike personlighetstrekk hos alfahanner også. Jeg representerer kun meg selv og slik jeg er. Jeg er en ydmyk alfahann.

Skjult ID med pseudonym språkpurk ma. 30 juli 2012 02:53

Har inntrykk av at definisjonen på en alfahann kan variere en del. Hvilke personlighetstrekk legger du til grunn for denne karakteristikken av deg selv?

Skjult ID med pseudonym MikkeMus ma. 30 juli 2012 03:53

Tror en alfahann først og fremst måles på sine resultater (kvinnerobringer). Der oppfyller jeg alfahann-forestillingen til minste detalj. Når det gjelder personlighetstrekk, så tror jeg nok det kan variere en del fra alfa til alfa. Jeg er utadvendt, positiv (med en og annen deppedag en sjelden gang iblant), optimist (alt ordner seg), stor vennekrets og veldig mange jentevenner. Jeg er målrettet og har bruker gjerne betegnelsen kamelon når det gjelder å passe inn over alt. Sjekker jenter like greit på Tjuvholmen som på Grønland. På rockebar, som på champagnested.
Når det kommer til utseende, så er jeg ikke "filmstjernekjekk", men var heldig med gener hva angår høyde og utseende for øvrig. Har alltid vært greit trent og ser fit ut. Men dette er kun utseende.
Dette er meg. Men det finnes sikkert alfahanner med andre kvaliteter og egenskaper enn meg, men som har tilsvarende tilgang og like store kvinneerobringer som meg.

Skjult ID med pseudonym Kjære. ma. 30 juli 2012 03:58

Jeg har ett spm. Hva gjør en alfa hann med tilgang på damer fra alle sosiale ledd på ett datingforum midt på natten?

Skjult ID ma. 30 juli 2012 04:00

løgn

Skjult ID ma. 30 juli 2012 04:01

dette er bare iqdusten som vil ha litt oppmerksomhet.. lyver så han tror det selv

Skjult ID med pseudonym søker ma. 30 juli 2012 04:16

@TS: Jeg tror du forveksler "alpha hann" med "rundbrenner".

Skjult ID med pseudonym søker ma. 30 juli 2012 04:35

@TS: Du skriver: "bruker gjerne betegnelsen kamelon når det gjelder å passe inn over alt"
Jeg har aldri hørt om en Alpha som gjør noe slikt.

Skjult ID med pseudonym MikkeMus ma. 30 juli 2012 05:47

Pussig hvilke forestillinger mange her har av en alfa. Som om alfaer ikke fantes her på sukker.no, Som om de var noen mystiske skapninger à la superhelter. Brunbarkede fyrer med Clark Kent eller dressmannmodell-look, eller som Mr. Walker (ånden som går) *ler*

@Kjære
Jeg har og har alltid hatt tilgang på mer eller mindre attraktive damer, men det betyr ikke at jeg alltid gidder å campe med dem. Jeg begynner vel også å komme i en alder der jeg har blitt litt "utbrent". Alfahanner, følger livets gang de også.

@søker

Kan ikke en alfahann være det du kaller en rundbrenner?
Jeg har ulike type vennekretser. Når jeg f.eks. vet at kvelden starter på Bar på Tjuvholmen og at vi utover kvelden beveger oss i retning Sollie Plass, så gjør jeg de nødvendige justeringer i forhold til hvordan jeg er antrukket for å tilpasse meg dette. Men enda viktigere: Jeg har det like gøy uansett hvor jeg går og jeg snakker like godt med wannabesnobben på Oslo vest, som sosialantropologene på Youngstorget, eller med metallhuene på Rock In. Jeg sjekker damer like lett på Fru hagen på Løkka som på Emil & Samuel i sentrum. I motsetning til de fleste, har jeg ingen steder jeg foretrekker spesielt i forhold til andre steder. Det var altså dette jeg la i det med å være en kamelon.

Registrerer at mange kaller meg løgnhals. Jeg er ikke sikker selv om jeg er en alfa, men jeg tror at jeg er det og har vært det en stund. Samtidig tror jeg ikke at en alfa er en helt konform og stram betegnelse som tilsier at alle alfaer er helt like hva angår alle kvaliteter.
Jeg skal etter beste evne svare så ærlig som mulig her i denne tråden, så vil utviklingen av tråden vise om jeg oppfyller kriteriet helt eller delvis for å være en ekte alfa. Jeg skrev innledningsvis at jeg tror jeg er det. Men noen løgnhals er jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym søker ma. 30 juli 2012 05:55

Hvordan vet du at kvelden starter på Bar på Tjuvholmen og at vi utover kvelden beveger oss i retning Sollie Plass?

(mann 47 år fra Oslo) ma. 30 juli 2012 09:25 Privat melding

Er det en medfødt egenskap? Kan f.eks. vi som er omegahanner lære å bli alfahanner, eller stopper progresjonen et sted mellom lambdahann og epsilonhann?

Skjult ID med pseudonym søker ma. 30 juli 2012 09:34

Jeg vet ikke med dere HerrFekt, men jeg er Sigma hann (seriøst) og har derfor ingen planer om å bli Alpha hann:-P

Skjult ID med pseudonym Gørl ma. 30 juli 2012 09:35

Kjenner jeg blir littegrann oppgitt over mistroheten du blir møtt med TS. Det er mye jantelov her i landet. Husk at 90% av de som skriver her gjør det jo fordi de tiltrekker seg for lite damer. De 10 andre blir møtt med mistro om de sier at de har draget. hehe... Ikke noe å bry seg om. Men kanskje det er like greit å bare å bare si at du har draget? Det er vel dette med alphahann som setter i gang alle forestillinger som varierer hos den enkelte?

Uansett: Du sier at du kan sjekke damer overalt. Sjekker du dem fortsatt for å kjenne at du KAN, for å bevise for deg selv og andre at du får til det du vil? Er jakten som regel målet ditt? Eller faller du for mange av dem, slik at det faktisk er DE som tar deg med storm og ikke omvendt?

(mann 47 år fra Oslo) ma. 30 juli 2012 09:37 Privat melding

Æsj, da leder du jo over oss, søker. Bare gni det inn, din kødd.

Skjult ID med pseudonym søker ma. 30 juli 2012 09:53

Om det er medfødt? Hvis du ser det i sammenheng med Jung's teorier og tertiære egenskaper så vil det jo være noen mennesketyper som skifter under 40-års krisen. Dessuten så er det Alpha hanner som pleier å kalle meg for kødd. Så kanskje du er en klekkende Alpha?

(mann 47 år fra Oslo) ma. 30 juli 2012 09:54 Privat melding

Jeg prøver, jeg vil, men jeg får det ikke til.

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 30 juli 2012 10:30

Jeg fikk meg en overraskelse for noen dager siden - den fineste jenta i klassen, faktisk hele v.g.skolen, er single. Hvordan er det mulig? Hun fikk alle gutta til frivillig å sitte klistra til vinduene og sikle når hun gikk forbi. Dritkul, og toppkarakterer i nesten alle fag.
Hun er nå journalist, og så single at hun har en egen artikkelserie i et magasin om forsøkene på å finne en mann. Helt fra jeg ble kjent med henne i 4. klasse til vi gikk ut av vgs, var hun aldri single mer enn et par dager. Hvordan kan det ha seg at hun som kan få akkurat hvem hun vil, er single?

Skjult ID med pseudonym Prober ma. 30 juli 2012 10:48

Røyter han?

Skjult ID med pseudonym søker ma. 30 juli 2012 10:57

@pgmp: De mest attraktive damene ønsker seg en attraktiv mann. Det finnes rett og slett langt flere av de mest attraktive damene enn det finnes av de mest attraktive mennene.

Skjult ID med pseudonym Kumite ma. 30 juli 2012 10:58

@MikkeMus.

Hva driver alfahann som deg med i jobbsammenheng?
Må du ofte forsvare dine territorier?
Hva skjer når du treffer enn annen alfahann?

Skjult ID med pseudonym Bada Bing ma. 30 juli 2012 11:33

Haha, er så typisk å påberope seg å være alfahann. Har kompiser som har sverget på at de er det, riktignok etter en rundhåndet omgang med alkohol, hvor det er SÅ åpenbart at de ikke er det. Husk at i tillegg til å være damenes førstevalg så er også alfahannen en leder blant menn. Kan du påberope deg dette, TS? De aller, aller fleste menn er beta (ca 70%). Beta blir ofte nevnt som svake pussies, men det dreier seg altså om helt vanlige menn. De flokker seg rundt alfahannen fordi de tenker at det kanskje kan drøppe litt på klokkeren, eller kanskje det dukker opp en mulighet til å detronisere ham. Sjøl hater jeg autoritære folk, så hvis du virkelig er en typisk apfahann, TS, så er det store sjanser for at jeg ikke tåler trynet ditt:)

Skjult ID med pseudonym MikkeMus ma. 30 juli 2012 12:24

@Kumite

Leder eget foretak, uten at jeg ønsker å utdype noe ytterligere om jobb og kompetanse. Tror ikke det er slik at en alfa nødvendigvis må ha en viss type jobb.
Jeg forsvarer aldri noen territorier, både fordi jeg ikke er et dyr og fordi jeg aldri føler meg truet. Litt usikker på hva du legger i territorier også? Jeg har iallefall ikke plukket meg ut et stykke land og gjort hevd på dette :) Men jeg har ingen frykt for andre menn hverken på det mentale eller fysiske plan, uansett hvem dette skulle være, om det var noe i den gata du siktet til?
Vet egentlig ikke hvordan en alfahann er, så jeg vet ikke om jeg har truffet noen, eller hvem det i så tilfelle kan ha vært.

@Bada Bing
Strengt tatt, så har ikke påberopt meg noe som helst. Jeg gjentar: jeg antar at jeg er det, eller noe i nærheten av å være det siden jeg er usikker på hvordan en alfa egentlig er. Ellers så syntes, jeg, gjennom din beskrivelse, at du har en eventyrlig og mystisk forestilling og tilnærming til om hva en alfahann er. Vi er tross alt mennesker og ikke ulver. Hva legger du i autoritær? Autoritet er noe du må gjøre deg fortjent til og bare får i form av den du er, ikke fordi du forsøker å opptre såkalt autoritært eller ved å forsøke å dominere noen, vel?

@Prober
Ja, jeg røyter litt

@Herrfekt
Forestillingen om en menneskelig alfa er nok mest myteomspunnet og oppdiktet. Kan nok være en medfødt disponent, betinget av "riktig" miljø, oppvekst og utvikling. Har en del kompiser som forsøker, men det lar seg ikke helt gjennomføre. Tror dessuten ikke noe på at det inndeles i kontrastfylte båser som i hundeverdenen, men at det i våre menneskeliv handler om en hel lang gråskala. Med riktig innsats kan du flytte deg et stykke i denne skalaen.

Skjult ID med pseudonym MikkeMus ma. 30 juli 2012 12:30

I den siste til deg HerrFekt, så mente jeg altså med å flytte deg i gråskalaen gjaldt i form av å gjøre det stadig bedre på damefronten. Selvinnsikt, vett og forstand er et godt grunnlag for forbedringer. De evnene tror jeg nok du innehar.

Skjult ID med pseudonym Gørl ma. 30 juli 2012 12:31

Gjentar spørsmålet mitt: Du sier at du kan sjekke damer overalt. Sjekker du dem fortsatt for å kjenne at du KAN, for å bevise for deg selv og andre at du får til det du vil? Er jakten som regel målet ditt? Eller faller du for mange av dem, slik at det faktisk er DE som tar deg med storm og ikke omvendt?

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 30 juli 2012 13:53

Jeg traff en såkalt alfahann på byen for et par mnd siden. Han var ikke alfahann i den forstand at han drar mætti damer, det var heller ikke hans ønske. Ingenting setter en såkalt alfa på plass fortere enn mer eller mindre tydelige trusler, derfor er det svært viktig at alfaen innehar fysisk størrelse. Han var typen som åpent fortalte at dersom noe eller noen sto i veien for hans eller hans families trygghet, så ville han ta de sted som fjernet trusselen (den kan tolkes i mange retninger forbi alfahann). Men samtidig var han kunnskapsrik om mye, han oppførte seg ikke nedlatende what so ever, han bare hadde en slags aura av "her bestemmer faktisk jeg" uten at det ble arrogant. Jeg synes naturligvis dette var megasexy :P

Skjult ID med pseudonym MikkeMus ma. 30 juli 2012 14:12

@Gørl

At jeg kan er èn ting. Om jeg gjør, er noe annet. Jeg tenker egentlig ikke noe på sjekking i det hele tatt. Jeg gjør som jeg lyster og foretrekker absolutt å ta ting som de faller seg (stikkord: frihet - også mentalt). Først og fremst har jeg det fint/hyggelig/gøy. At det kommer jenter inn i bildet i løpet av kvelden, anser jeg bare som en hyggelig bonus.

@bene
Jeg har den fysiske størrelsen. Godt høyere enn snittet og ser trent ut. Jeg ser vel ut og har vel utstrålingen til en fyr "man ikke typisk kødder med" på byen, uten videre. Men jeg kommer aldri i trøbbel. Helst unngår jeg det. Men er nok ikke lurt å angripe meg vil jeg tro. I min pure ungdom havnet jeg vel i en periode i en del slåsskamper. Har bedrevet kampsport også, så jeg gidder aldri å slåss. Bare tull og dumskap :)

Skjult ID med pseudonym MikkeMus ma. 30 juli 2012 14:20

Jeg har nok godt utviklede sosiale evner og kommer stort sett godt overens med folk fra alle samfunnslag. Blir vel betraktet som en likendes, omgjengelig, blid og vennlig fyr. En som alle ber med i sosiale anledninger.

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 30 juli 2012 14:23

Hvasøren? En bølle er en bølle, uavhengig av om han er både belest og veloppdragen. Slike behøver en tipp i rævva. Alle sammen! Jeg stiller med fot tilgjengelig :p

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 30 juli 2012 14:23

Eh Eller en tupp..

Skjult ID med pseudonym MikkeMus ma. 30 juli 2012 14:28

Eller kanskje du egentlig mente en knott eller knapp i ræva, lusa? :P

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 30 juli 2012 14:31

Jaja, fint det også. En av hver :)

Skjult ID med pseudonym MikkeMus ma. 30 juli 2012 14:37

Faktisk så tror jeg ikke det finnes noen typer alfahanner blant oss mennesker, i tråd med de forestillinger som fremkommer her og i andre debatter rundt temaet og forestillingen om an alfahann. I så tilfelle så snakker vi om en slags übermensch eller en superhelt. Slike alfahanner finnes ikke. Selv har jeg hatt et uoverskuelig antall kvinner. Jeg er også av typen som alltid har tilgang til opptil flere jenter samtidig. Noen forsvinner og andre kommer til. Men jeg får ikke alle jeg vil. Det gjør INGEN. Jeg har erfaringer nok til å vite dette, både egne og ved å oppleve og observere andres erfaringer.