Alle innlegg Sukkerforum

Massemeldinger/Standardmeldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym venninne ti. 31 juli 2012 11:31

"Du blir sikkert overdynget av mail her inne, men tar du sjansen...? "

"Jeg stoppet brått opp og måtte skrive noen få ord når jeg så deg... du er utrolig vakker og jeg fikk lyst til å bli kjent med deg.."

Høres dette kjent ut..?
Lurer på om dere mannfolk noen gang har tenkt tanken på at vi jenter har venninner som også er her inne..?
Som får de sammen meldingene i innboksen fra dere..?
Når jeg mottar komplimenter må jeg jo si jeg setter pris på at de er til MEG og ikke til alle jenter dere syns ser ok ut der ute i nettverden... Og iallefall ikke som er spydd ut i en massemail for å se om dere får napp...! ;)
Det er mistenkelig mange like meldinger ute og flyr..
Bare en liten tanke og en notis, så dere kan tenke på det og kanskje lære av det..
Lettere å få "napp" om du er litt personlig neste gang.. ;)

Lykke til med jakten!
Jeg skal på date med en som sender meldinger til MEG, og ikke til alle andre ;)

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 31 juli 2012 11:52

Hvis en mann har funnet en formulering han er veldig fornøyd med, som åpning av en melding, så vil han nok gjenbruke den. Men om hele meldingen er lik, blir det noe annet. Så jeg håper ikke denne fyren avvises bare på grunn av første setning.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 31 juli 2012 11:59

Er ikke jenter interessert, så er de jo ikke interessert. Er jo ikke sånn at en melding plutselig får de til å ombestemme seg.

Etter å ha lest tråder her inne får jeg inntrykk av at det er omtrent hipp som happ hva du skriver, for liker dama deg så svarer hun.
Har ingen personlig erfaring dog.. :P

Skjult ID med pseudonym Sta ti. 31 juli 2012 12:27

Tror så absolutt venninner snakker sammen ja. De sitter jo å koser seg med å vise hvor dust diverse typer på sukker er, og det er ikke pent alt det som sies. Så at de snakker sammen er da helt sikkert, faktisk 110% for å være nøyaktig :p

Realiteten er jo at nei han kjenner deg ikke, så hva slags komplimenter forventer du annet enn på utseende i grunn? Evt at du har skrevet en bra profil?

Tror noen jenter har alt for høye forventninger til hva man klarer å lire av seg ut fra bilder og profiltekster som for det meste er 90% like hos alle. Da ender nok alle meldinger opp med å bli relativt like.

selv har jeg til gode å skrive noe slags standardmelding, men har mye lavere svarprosent enn mange andre her som bare spammer ett eller annet. Så kvaliteten på melding har nok forsvinnende lite å si for om man får svar eller ikke. For de få tingene jeg har fått med når venninner har kommentert, så er det i 95% av gangene: "WOW han var kjekk, han svarer jeg!" og fint lite annet som blir kommentert.

Så hva tror du oss effektive menn gjør da? Jo sender evt bare ett "Hei!" for er man kjekk nok for henne, så får man svar.

Skriver man en god og morsom melding så blir man heller pauseunderholdning til en kjekk nok mann skriver.

- Litt satt på spissen, men det er lov å se det fra litt flere sider også innimellom før man bastant slår fast noe om andre ;)

Skjult ID med pseudonym Julenissen ti. 31 juli 2012 12:29

Hva som er rart med det? Selv sender jeg ikke like meldinger til jentene. Men jeg er og en av de som ikke får svar.
Jeg er ikke ute etter å klage her. Men det er jo en av de mestt diskuterte tingene fra guttene her på forumet.
Når det dessverre blir sånn. Så er det vel ganske naturlig at guttene kjører kvantitet framfor kvalitet.
Det begrenser seg vel selv hvor mye arbeid en person er villig til å legge ned på noe, uten å ha noe igjen for det.
Trist, men sant.

Skjult ID ti. 31 juli 2012 12:33

Ja det vet du ingen ting om om han skriver/dater andre:)

mest sannsynlig så gjør han det.

dette er sukker verden

Skjult ID med pseudonym MikkeMus ti. 31 juli 2012 12:33

Jeg sender helt like meldinger til alle jenter. Dette for å eliminere bort slike som ts :)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 12:33 Privat melding

Ja selvfølglig, det er jo derfor en må sende den samme meldingen.

Profilene er jo helt like.
Jeg ser ikke forskjell og synes det er kjempegøy når en snubler over en profil der jenten faktisk forteller hvem hun er og hva hun føler, tenker og ønsker...
Det skjer som oftest ikke.
Det som skjer er at du ser profiler der det står masse om de tingene som er riktig for tiden f.eks speilreflekskamera, det er veldig kult nå og en gylden sjangse for en person til å hviske ut etthvert trekk av sin egen personlighet for å oppnå det alle ønsket på ungdomsskolen, å være kule og bli sosialtakseptert.
Så kommer klisjeene og de kommer med et BANG....du vet, snowboard, klatring, fallskjerm, obligatoriske asia/thailandbildet. svarhvitt bilde med kaffekopp og pannelugg og strikkegenser gjerne utendørs i en gammel gate fordi da er en smart eller staffordshire bull terrier og dårlig tatoveringer for jenta som ikke er akademiker, stemmer du frp så blar du videre, bein i nesa, stieg larsson var omtrent i alle profiler før men nå er vel kanskje ikke bøkene hans kule nok lenger? osv.

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett jentegjenger på vors, fest, jobb eller lignende le seg ihjel av gutter som har lagt sjelen sin i en hyggelig personlig melding.
"ææj se på fyren"...you know the story.
Jeg hadde blitt fysisk uvel om jeg viste andre en personlig melding eller i det hele tatt en åpningsmelding og lo av personen som ønsket kontakt med meg, for et helvetes menneskesyn en skal ha da.

Gutter flest får ikke meldinger, noen gutter påstår de får mange men gutter flest får ingen meldinger.
Jeg har aldri fått en melding og jeg har kamerater som er 100ganger kjekkere enn meg selv her inne med både høyde, utseende, god økonomi og utrolig velskrevne unike profiler som aldri noen gang har fått en melding.
Sender de melding får de som oftest ikke svar, og jo mer personlige jo mindre sjangse..ala 0,1% til svar....da er det litt fucking overkill å åpne seg til en person som driter i deg og som mest sannsynlig vil vise bildet ditt til venninnen sin og si ææææææææææsj, fan hvorfor må han kontakte meg a.

(mann 38 år fra Nord-Trøndelag) ti. 31 juli 2012 12:33 Privat melding

Det er vel en balansegang hvor mye en skal fortelle om seg selv, om deg - og "dere".
Mange har da lite på siden din, skal man i hele tatt si noe om man smelter av nydelige øyne om man ikke vet mer om en person? Å sende ut en førstemelding er vel en slags sortering, se hvilke motiv mottaker har for å være her.

Skjult ID med pseudonym Meg ti. 31 juli 2012 12:35

powpowgutt: "Er ikke jenter interessert, så er de jo ikke interessert. Er jo ikke sånn at en melding plutselig får de til å ombestemme seg."

Faktisk så er det sånn innimellom. :)

(mann 46 år fra Aust-Agder) ti. 31 juli 2012 12:36 Privat melding

le champ

helt enig.

Skjult ID med pseudonym Hild ti. 31 juli 2012 12:41

Litt usikker på om jeg syntes mest synd på ts, eller på daten hennes? Antagelig er det synd på begge to, slik at de matcher hverandre

Skjult ID med pseudonym VF ti. 31 juli 2012 12:52

Ikkje alltid lett å komme på noe godt å skrive, det kan fort bli noe som eg har skrevet før. Men skriver alltid om noe som står i profilen og. Visst damer er så nøyen på korleis ein førstemelding skal vera, kan dei skriva fleir sjølv, så kanskje me kan se korleis dei skal vera.

Skjult ID med pseudonym Porfirij ti. 31 juli 2012 12:53

Koooose@LeChamp
Veldig så treffande og (av kva eg har observert) korrekt!
Eg har også bevitna nokre "æsj, æsj, hahaha, neeei, uaktuell, pøh, Åh! Han var pen!"-sesjonar etterkvart..
Ganske morosamt, men kanskje også litt "skremmande".. Om bilete eins er dårlig har ein velskriven og god profiltekst tilnærma null å sei.. (Skal ein då konkludere med at sukker er for dei "sukker-pene"?)

(Og med det sagt, så er eg ganske så kresen sjølv, og blar meg glatt forbi dei eg umiddelbart ikkje "fell" for usjåandemessig.. Stein, drivhus, og så vidare.. Eg veit.)

Skjult ID med pseudonym Sta ti. 31 juli 2012 12:53

@mann33

Helt enig, ta en sjanse, bli litt mer kjent med personen bak, for det ligger nok mye gull bak mang en utrolig kjedelig profil ( min er ikke noe glansbilde altså, bare så det er sagt )

Men noen føler jo at det er giftermål på gang bare man svarer en melding, så da kan man skjønne at det blir skummelt.

Dagens oppfordring er vel heller, ta en sjanse svar en som virker kjedelig som man kanskje kan like. Du blir sikkert overrasket over en del av dem. ( sender ingen meldinger for tiden, sånn for å understreke at det ikke er for egen vinning, som man som regel blir beskyldt for :p )

@LeChamp
Samme inntrykk jeg har fått av mange jenter når de snakker sammen dessverre. Tragisk synes nå jeg.
Det er vel de damene man vil unngå i grunn. Fint om du legger ut nick her så vi kan blokkere alle sammen!
* altså en spøk med litt alvor, siden damer vil blokkere de ufine på samme måte *

Skjult ID med pseudonym Meg ti. 31 juli 2012 12:55

Sta: Realiteten er jo at nei han kjenner deg ikke, så hva slags komplimenter forventer du annet enn på utseende i grunn? Evt at du har skrevet en bra profil?

Tror noen jenter har alt for høye forventninger til hva man klarer å lire av seg ut fra bilder og profiltekster som for det meste er 90% like hos alle. Da ender nok alle meldinger opp med å bli relativt like.

Det er sånn at det går an og sende en melding til noen uten at det bør være kompliment fra ende til annen. Men det er helt sant at det kan bli vanskelig å finne opp de godeste førstemeldingene.. Satt å ga meg litt over av alt det rare og innholdsløse jeg fikk av gutter; helt til jeg skulle prøve meg på en førstemelding selv og ente opp med en av de pinlige bildene med tekst til... Fikk selvfølgelig ingen respons på det. ;D

Samme melding kan være greit nok det; men man bør ha et lite innslag som viser at den er rettet mot den som får den og kanskje ikke være så lang og personlig...

Har forresten snakket om enkelte her inne med venninner ja; men da har det vært pga skikkelig dårlig oppførsel på den som har blitt snakket om.. Og jeg håper og tror at de fleste av oss holder oss på det nivået der.. Det er vel bare en håndfull som henger ut og ler av helt "uskyldige" gutter som bare har kanskje vært litt keitete i formuleringer!!

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 12:56 Privat melding

@JBH - Du ser ut som en som får oppmerksomhet av jenter, og alikevel er du enig med...det underbygger mitt poeng.
Å sende hei på deg til to som tilfeldigvis kjente hverandre og vil latterliggjøre deg for all fremtid som en sammfunnets pissemaur som våget å ta kontakt med hennes majestet, er langt bedre enn å åpne seg selv og risikere både integritet, stolthet og ansikt for en som mest sannsynlig ikke vil bli kjent med deg.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 13:08 Privat melding

@Sta - Det må være godt over 50-60stk jeg har sett gjøre det, og noen av de igjen er jeg jo venner med....ellers har jeg opplevd det noen ganger selv.
Jeg er ikke bitter på noen måte, men merker det svir litt i magen om jeg er på vorspiel og jentegjengen der leser opp meldinger fra en god kamerat av meg og henger han ut fra alt på klær til utseende og resultatet blir at han som var en hyggelig gladgutt å ha med seg på byen utvikler en intenst og ubehagelig hat mot kvinner.

Skjult ID med pseudonym Julenissen ti. 31 juli 2012 13:11

Vi er nok inne på noe. Siden damene ikke allerede har vært inne i tråden å kjeftet. ;)
For det er nok en fackt at det er sånn. Men så det er sagt. Jeg er ikke noe bedre selv.
Dårlig på og svare på de få meldingene jeg får. Men, ut av de få jeg har fått selv. Så har jeg tilgode å se en bra førstemelding. Det er som regel hei. Eller: har du hatt en fin helg?.

Skjult ID ti. 31 juli 2012 13:17

For å oppklare litt hva denne posten bunner i, så har vi ved en tilfeldighet oppdaget at vi har fått samme meldingen fra flere. Det er ikke sånn at vi sitter og prater om mannfolka, og ler. Jeg er her for å finne en å være sammen med, noe som er seriøst, så jeg tuller ikke med andre på den måten. Jeg skulle fortelle venninnen min at jeg hadde fått en melding som jeg syns var veldig hyggelig, og så ble hun helt stille og sa at "åh...den har jeg fått også...helt lik...".
Da vi begynte å kikke, så hadde vi fått samme melding fra ganske mange menn. Vi skjønner at dette er en dateside, og at alle skriver med flere, og sannsynligvis har møtt flere også, men å sende den eksakt samme meldingen, er ikke like hyggelig.
Jeg forstår at det ikke er så lett å komme på noe nytt hver gang, og meldingene trenger ikke å være personlige sånn med det første, men jeg er enig med "Meg", om at et lite innslag av den meldingen er rettet mot, er en god idé.

Meldinger av typen "hei på deg" er jo en grei åpningsmelding, men meldinger av typen "jeg måtte stoppe opp fordi du var så vakker", den får liksom ikke særlig gjennomslagskraft når man finner ut at den er sendt ut som "fellesmail".

Skjult ID ti. 31 juli 2012 13:19

Oooops, traff tydeligvis et sårt punkt hos mr. Veltrent fra Holmenkollen

(mann 42 år fra Nordland) ti. 31 juli 2012 13:21 Privat melding

Må nok (dessverre) også si meg enig med LeChamp her...

Har prøvd meg på flere dating-sider etterhvert og ser det samme på alle. Uansett hva man skriver så er man tydeligvis ikke god nok. Og det handler ikke om at jeg tar kontakt med "kvinner over meg selv" (som mange ofte påpeker i debatter som denne) heller.

Jeg prøver å beholde motet oppe, men det er sannelig ikke lett bestandig...

Skjult ID med pseudonym Sta ti. 31 juli 2012 13:22

@Meg
Nå gir jeg veldig sjelden komplimenter i meldinger da, så men siden det ble nevnt av TS så tenkte jeg litt høyt rundt det :)

Ikke sant, det er ikke bare å skrive gode meldinger, så greit å prøve det selv før man så bastant dømmer menn som ikke kan det. Rett og slett få ett innblikk i hvordan det føles å selv komme på noe lurt å skrive.

Har vel også en liten teori om at det kanskje er letter for menn å takle avslag på en kjedelig standardmelding enn når man har brukt en time på å finne på noe lurt?

Merket selv at i starten kunne jeg skrive litt lengre meldinger, bruke tid på dem, men etter hvert som ingen svarte allikevel så ble de kortere og kjedeligere fordi man ikke gadd skrive lange brev til noen som knapt nok gadd åpne meldingene. Helt normal tankegang for mennesker at man ender opp med enkleste motstands vei til slutt.

Er nok dessverre mange kvinner som er slik, veldig synd for det er derfor dere vanlige, søte og fantastiske kvinner kan komme borti mange bittre menn, ved at de har vært borti litt for mange av disse som kun leker og ser ned på mange menn ( dette går nok andre vei også ja, med menn som oppfører seg likt - høna og egget dette )

Men hvorfor oppfører noen mennesker seg slik ovenfor andre? Hva gir det dem egentlig ved å oppføre seg som, tja hva skal man kalle det, idioter eller noe? Hva har skjedd med dem som gjør at de føler dette er en god måte å være på?

@leChamp
Det stemmer nok bra at det er mange menn som ikke får svar på dating sider, og at man blir holdt narr av i tillegg er relativt tungt ja. Og ikke rart man får en hatfølelse til kvinner, det er jeg enig i. Ser den.

Det svir absolutt at noen mennesker oppfører seg på den måten. Ser heller ikke fasinasjonen ved å tråkke på andre for kanskje å føle seg bedre selv? Hva vet jeg. Har ikke hatt det problemet. For alt jeg vet hadde jeg blitt likedan om jeg hadde fått like mye oppmerksomhet fra det andre kjønn? Det vet man aldri.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 13:24 Privat melding

Skal en helt fremmedperson du mest sannsynlig ikke vil svare finne på noe unikt?
Han har 1% sjangse for å få svar, hva er best...prøve å oppnå kontakt eller drite seg ut fullstendig for evig tid ved å formulere noe fint og positivt ut ifra en profiltekst som mest sannsynlig er helt lik de aller fleste i samme aldersgruppe.
Det står ingenting om hvem jenta er, istedenfor bare masse greier om trening 5.ganger i uken og at hun liker å reise.
What...hva skal en skrive ut ifra det?

Om en er uønsket som utgangspunkt, så er det å latterliggjøre seg selv å skulle finne et personlig hei til alle en må ta kontakt med for å finne den ene som svarer.

Skjult ID med pseudonym Julenissen ti. 31 juli 2012 13:25

Synes du er litt ufin mot trådstarter her veltrent. Det kommer jo fram at vi ikke er noe bedre. Selv om vi gutter kanskje ikke deler sukker med kamerater.

Men til ts. Det kommer jo fram at dere snakker om sukker.
Kan jeg spørre om du svarer alle som har skrvet noe mer? Ikke for å kjefte. Men om du ikke gjør det. Så bør du kanskje ikke ha for store forventninger til hva guttene skriver heller.

Skjult ID med pseudonym Meg ti. 31 juli 2012 13:27

Veltrent: Ropte du på meg? ;)

Som sagt tidligere så er ikke førstemeldingen så lett og skrive; og ihvertfall ikke om en vil skrive noe som skiller seg litt ut.. Det blir gjerne veldig likt andre som prøver og skille seg litt ut det også..

Men kan ikke legges skjul på at det er litt hyggeligere å få en melding som tydelig er direkte rettet på en selv. Uten at man er i overkant selvsentrert, bor på frogner, lever på kredittkort og studerer markedsføring..
Får man melding som er sendt til flere kan man kanskje tenke, bevisst eller ubevisst, at en nå må sette igang en konkurranse med andre jenter for å "overgå" de 50 andre som har fått samme melding; og det er ikke alltid det er så spennende å gå inn i.. :)

Skjult ID med pseudonym Sta ti. 31 juli 2012 13:29

@(Skjult ID ) - ti. 31 juli 13:22
Vi er stort sett veldig like ja. Poenget er jo da å forvente en orginal og helt spesiell melding selv om man er helt ordinær selv? Går det? Og når ble egentlig det å være hyggelig og ta kontakt for lite liksom? Får ofte inntrykk av at det skal sommerfugler i magen, fyrverkeri og det hele nesten før man har mottatt første meldingen ( hos noen vel og merke )

Er kanskje ett forventningsgap her? Hva man forventer og hva man faktisk får?

Er ihvertfall ikke unik selv, utenom at jeg er meg, rett og slett. Skal ikke skryte på meg at jeg er så sinnsykt mye mer spennende enn andre menn her, og vet at det er derfor man blir valgt bort. Klager ikke for det, men kjedelig er det jo :)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 13:33 Privat melding

@Sta - Jeg har ingenting av det hatet, men jeg er glad i meg selv og respekterer meg selv og vil ikke utsette meg selv for ekstrem ydmykelse for å behage en samfunnsgruppe som ikke liker meg og ikke vil ha noen ting med meg å gjøre.
Jeg personlig har ingenting imot dem, jeg synes norske jenter de beste og flotteste jentene i verden og de slår vel norske gutter i absolutt alt? idrett, utdanning, reising? hvor mange 23år gamle norske gutter har hatt en kjæreste fra australia og backpacket rundt i asia og samtidig fullført en bachelor eller master? ikke mange...men jeg vet om maaaange jenter.
Og de er så pene, jeg blir glad av å gå rundt i Oslo og bare se på hvor fine de er.

Så ingen hat her, tvert imot...det virker som det er jævlig mye mer tak i norske jenter enn norske gutter.

Men det betyr ikke at jeg er hjerneskadet og ikke oppfatter at de heller tar en kule i pannen enn å svare på min melding, så da er det litt vel overkill å skrive inngående og personlig for å finne den ene som ikke synes du var til å spy av.

Skjult ID ti. 31 juli 2012 13:33

Det er ikke snakk om forventninger eller originalitet eller fyrverkeri...det er bare snakk om at det er ikke så hyggelig når man får en melding som er litt spesiell, og man tror at den er rettet mot deg, og så er den ikke det, for den er sendt ut til 20 andre samme kvelden.

@Meg forklarer det veldig godt!

Skjult ID med pseudonym venninne ti. 31 juli 2012 13:36

Okay, gutter,- dette var ikke ment som noen sutremelding, og heller ikke som noen ovenifra og ned-melding.
KUN ment som et godt råd!
Jeg forventer INGEN lange utredende meldinger i første melding!
MEN jeg foretrekker heller en vanlig melding med et hei på deg, eller hvordan går det, enn en melding full av klissete komplimenter som tydeligvis ikke er myntet på meg..!
Jeg må innrømme at jeg hverken lever på kredittkort, bor på Frogner eller er særlig selvsentrert. (OG tro det eller ei; jeg er skarpere enn de fleste knivene i skuffen ;) )

Og syns det var veldig hyggelig å skrive med den personen jeg skal date nettopp fordi jeg ikke fikk et eneste kompliment før LANGT uti samtalen vår. Det behøver nemlig ikke å handle om meg! Men om hyggelige ting som betyr noe.
-Ikke hvor pene øyne jeg har eller hvor vakkert smil jeg har.. Det er nemlig andre ting jeg setter pris på foran utseendet. (selv om jeg vet at jeg absolutt ikke behøver å skamme meg over det)

Skjult ID med pseudonym kar ti. 31 juli 2012 13:39

Min forbannelse er at svarene jeg får på førstemeldingene mine er proporsjonale med avstand i reisetid. Bor damen mer enn 500km unna får jeg minst to A4-sider tilbake, og vi har dype, fine samtaler som renner ut i sanden etter en måned eller to siden ingen av oss egentlig er så mobile. Bor hun i samme bydel blir ikke meldingen åpnet.

Skjult ID med pseudonym Petter ti. 31 juli 2012 13:52

Nei, takke meg til en legeutdannet dame fra Tveita fremfor en som studerer markedsføring og bor på Frogner som den dama her.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 13:54 Privat melding

Der er jeg sterkt uenig, svært mange profiler handler f.eks om fotografi og hvor mye de elsker å ta bilder med speilreflekskameraet sitt når de er på fjellet eller lignende, jo kulere jo mer urbant selvfølgelig, bilde av en gammel murvegg er plutselig nytt og kult selv om en viss liten kar som het Andy gjorde det for over 50år siden.
Gjerne med et bilde av seg selv og kameraet i speilet, den er nesten alltid med..slik at en ser at det er et dyrt kamera.

Fotografi regnes blant mange som kanskje en av de vanskeligste fagene i verden, det krever tilnærmet ekstreme ferdigheter og ektreme kunnskaper for å mestre på nivå med det som national geographic magazine klassifiserer som amatørmessig i "send inn selv spalten" midt bladet.

Litt merkelig å basere halvparten av profilen på det, ganske heavy å utelate å nevne noe som helst om seg selv om person og hvem en er og heller påstå at en har ekstrem ferdigheter og mestrer både klatring, snowboard, ski, fotografi og 5.ganger hver uke på treningsstudio...hvorfor i all verden skrive hvor mange ganger en er på trening på en uke...hvor vanskelig kan det være noe å skrive om hvem en faktisk er?

Hadde en profil vært ordinær som du sier så er den 100ganger med spennende å lese enn det jeg har nevnt over og ihvertfall mye gøyere å skrive en personlig melding til selv om sjangsen er liten for å få svar.

Skjult ID med pseudonym Sta ti. 31 juli 2012 13:58

@venninne
Det er også måten jeg skriver meldinger på. Bruker ikke komplimenter stort sett, fordi jeg liker å faktisk mene det før jeg slenger rundt meg med de. Har fortsatt til gode å sende bare "hei" eller "hvordan var din helg" type meldinger. Men har uansett lavere svarrate enn de som gjør nettopp dette, så hva kan man trekke av sluttning ut fra det? Har for egen del trukket den at jeg ikke er kjekk nok for de jeg har sendt til, enkelt og greit.

@(Skjult ID ) - ti. 31 juli 13:40
Var vel ikke kritikk av at de er lite orginale? Men av kravet om at VI må være det, selv om de ikke er det. Er ett aldri så lite missforhold mellom hva de gir og hva de krever. Da blir det jo feil, blir sånn enveis, de bare krever men vil ikke gi ( dette gjelder jo aldri alle - som med alle generaliseringer er det alltid mange unntak )

Er absolutt lov å være ordinær, er ikke noe mer enn det selv, så kan jo ikke kreve at hun skal være sinnsykt mye bedre liksom.

Er jo ingen som egentlig tar feil, de svarer ut fra det de selv har opplevd og opplever.

Kan jo ta ett eksempel fra noen kamerater jeg har snakket med om sukker angående respons. Og noen blir overlykklige den dagen de faktisk har fått en førstemelding selv, de sier ingenting om hva som sto i den, bare at det nesten er en flaggdag fordi de mottok en melding. Sånn sett kan man nok tolke at menns og kvinners forventninger er relativt forskjellige til tider ;)

Setter som regel ting litt på spissen og overdriver litt for å få til litt diskusjon og tankegang :)

@LeChamp
Har heller ingen hattanker om kvinner, hvorfor det liksom. De er mennesker de også, vakre, skjønne, frustrerende, utfordrende, morsomme osv osv.

Leste forresten en undersøkelse fra datingsider for en stund siden. Og av alle menn, var det vel 56-60% som ALDRI fikk ett eneste svar og dermed ga opp hele opplegget. Det stod ingenting om andre veien dog, vært spennende å se noe å sammenligne med. Så det er vel grunnen til at mange menn fokuserer på svarprosent, fordi det er ett relevant problem for dem, som damene ikke vil eller kan sette seg inn i?

@kar
hehe har merket meg det samme, har faktisk fått respons fra ett par som bor langt unna og min eneste skikkelige førstemelding fra ei jente kom fra ei som ikke var flyttbar. Typisk :p
Forresten en skikkelig dårlig førstemelding, noe hun selv skrev i meldingen, men svarte uansett og hun var kjempehyggelig og en flott jente. Så man skal ikke dømme personen kun ut fra førstemeldingen

(mann 40 år fra Hordaland) ti. 31 juli 2012 14:02 Privat melding

Heilt enig i det mange skriver! Mange jenter sender berre sånn standardmelding eller mekrer med hjerte, eller dei seier heisann eller noko :)
Er jo så klart noko som skriv myhkje om kor godt dei liker profilen min, men det spelar ikkje noko rolle for meg kva dei skriv, med unntak av om eg liker profilen til jenta da. Om ho da har fått med seg kven eg er, så er det eit kjempestort pluss. Men mange profiltekstar er berre sånn standardgreier: liker å vere med venner, trene og jeg er positiv og blid. Bla bla..

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) ti. 31 juli 2012 14:07 Privat melding

Jentene har jo sagt i andre tråder at trynefaktor rår.....og det skjønner man jo.
Så jeg mener det må være greit at den første setningen må få lov til å være "Hei der" eller lignende.
Gjerne etterfulgt av et par setninger til av valgfritt innhold....alt ettersom den man kommuniserer med.
Man skal jo egentlig bare vise fram trynet. Får man et svar så kan man jo innlede litt dypere samtaler enn det overflatiske man startet med.

Å sende slike masseutsendelser er jo litt lavmål....

Skjult ID med pseudonym Sta ti. 31 juli 2012 14:07

Ett annet lite innspill til jentene over, dette er nok ikke kritikk fra menn, men heller innspill på hvordan det ser ut fra andre siden. Det kan lønne seg å prøve å sette seg inn i den andre siden problem for å få en annen forståelse av det annet kjønn ( det gjelder forsåvidt menn også ). Bedre det enn bare å grave seg rett ned i skyttergraven med å klage tilbake med diverse ;)

Spør heller mer om hvordan, hvorfor og hva angående det den andre klager på så kanskje vi lærer noe om det annet kjønn. Dette oppleves forskjellig for hver person og det å klare å sette seg inn i hvordan andre oppfatter ting er en veldig god egenskap. Viser at man er reflektert og kan tenke litt lenger enn egen nestipp. ( stort sett flink selv, men ikke alltid :p noen dårlige dager er man skikkelig grinete og veldig sta )

Skjult ID med pseudonym watchersky ti. 31 juli 2012 14:14

Vi synes at dere mennesker ser like ut også.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 14:19 Privat melding

@Sta - Ja enig der, bortsett fra morsomme...det er veldig sjeldent, kanskje Sarah Silvermann og Rosanne Barr.
Enig i det og, det er ingenting pent eller tiltrekkende ved mannens desperate ensomhet blandet med seksuell frustrasjon og der han representerer en høyt uønsket skikkelse, er nok best å overse det da det generelt er veldig stygt.
Men denne tråden synes jeg blir som å stoppe opp ved en Sigøyner og instruere han i hvordan skal tigge fra deg, greit han tigger men det får vel være måte på, tigg til meg slik du ikke har tigget til andre før...rist mer på koppen og kall meg noe annet enn "chef chef" ..du kalte jo nettopp kameraten min det

Skjult ID ti. 31 juli 2012 14:23

Hvis man vil sitte igjen med noe annet enn småpenger, så er det kanskje ikke så dumt å ta til seg et råd da?

Skjult ID med pseudonym Hillario ti. 31 juli 2012 14:24

Er det noen her inne som sender bare "hei" og "du virket jo hyggelig" så er det jo dere jentene da.

Har selv vært på sukker i rundt 5 mnd nå. Er det en ting som er sikkert så er det at det virkelig fungerer å sende ut "standard" mail til masse jenter for så å ta opp tråden med de som svarer.

Selv brukte jeg timesvis på å se på masse bilder, lese tekster, gå inn i "leiligheter" for å finne jenter jeg likte av de første 50. Men skjønnte jo etterhvert at det er bortkastet tid.

Sendte så etter hva jeg selv og kamerater kan forstå, meget gode åpningsmeldinger som var personlig. Av disse fikk jeg altså 6 svar på de ca 50 meldinger. Brukte kanskje 20-22 timer totalt. En av disse skrev jeg rundt 100 meldinger frem og tilbake med. Gikk ut 3-4 ganger men det ble ikke noe mer en bare noen kaffekopper.

Så sendte jeg virkelig standariserte meldinger og sendte litt bedre meldinger en TS beskriver i sitt første innlegg. Da sendte jeg vel rundt 350 meldinger til alt som kunne krype og gå av jenter jeg likte her inne.
Jeg så utelukkende på alder, location og selvfølgelig utseendet.

Men av de 350 meldingene jeg skrev så fikk jeg svar fra i overkant av 100 jenter. Da var det bare for meg å gå inn å lese alt av profiltekst, leiligheter, interesser og gud vet hva av disse jentene.

Da var ting snudd på hodet og det var nå JEG som skulle velge meg ut noen av de jentene som kontaktet meg. Det har ført til masse dates, og noe sex.

For meg fungerer det i hvertfall å sende ut til syyyykt mange jenter og skrive mer eller mindre bare "hei". Skjønner at noen jenter ikke liker det, men i bunn og grunn så er det ikke hva meldingen jeg sender inneholder, men hvordan mitt profilbilde ser ut. Liker de bilde så klikker de seg inn på profilen, liker de den så svarer de kanskje. Slik oppfatter jeg situasjonen.

Ble lang post dette her... noen som har lignende erfaringer?

Eneste måten Sukker.no kan få vekk dette "problemet" på, må jo være at at i profilen din så står det hvor mange "1.meldinger" du har sendt den siste uken eller noe. På den måten synker verdien din som "profil" hvis du skriver mange 1.meldinger. Og folk må spare på kruttet.

Men sannheten er vel at sukker tjener på at folk sender så mange meldinger som mulig for det skaper mer trafikk og mer klikks.

Skjult ID med pseudonym FragleFru ti. 31 juli 2012 14:25

Dæven steikje... Skjønner jeg har gått glipp av noe her inne..For jeg har ingen venninner her, annet enn de jeg er blitt kjent med her inne. Har derfor ikke fått sjansen til å sammenligne " tullinger" OG diskutere dem med venninnene mine... Oh shit- stakars meg som har gått glipp av mye morro................

Skjult ID med pseudonym Hillario ti. 31 juli 2012 14:26

Skulle ønske sukker kunne offentliggjøre brukermassen sin.

For jeg vet at den er på rundt 69% gutter og 31% jenter. Det forkarer også en hel del...

Skjult ID med pseudonym Sta ti. 31 juli 2012 14:27

@LeChamp
Det finnes morsomme jenter altså, kjenner flere ;)

Skjult ID med pseudonym FragleFru ti. 31 juli 2012 14:29

Sta.skjønner du siktet til meg...

Skjult ID med pseudonym Meg ti. 31 juli 2012 14:29

Sta: Ja, det er nok noe vi jenter burde tenke mere over. ;) Jeg skal ærlig innrømme at jeg fortsatt tar meg selv i å tenke "teite mann, hvordan kan han tro jeg går på noe sånt", SELV om jeg har testet ut hvor vanskelig det er. Så jeg er nok ikke en av de fantastiske og søte kvinnene du nevner! ;)

Vi lærer jo som små av våre foreldre at om vi mener noen er dumme nok så er det stuerent å snakke dritt om dem. Og lærer man det ikke av foreldrene så lærer man det gjerne på skolen.. Det er like sosialt (og destruktivt) som å røyke, og gir en følelse av at en er bedre enn andre.. Og det er jo en god følelse uansett om man forstår den er falsk eller ikke... Og sitter man fler og snakker så er det lettere å tro på det som sant, enn om man sitter tenker det alene..

Jeg merker spesielt at om jeg sitter alene med noen (f.eks. på jobb) det er vanskelig å finne samtaletemaer med, er veien kort til å tenke på personer, gjerne som jeg vet veldig mange andre snakker stygt om, og få lyst til å dra igang en samtale om det.. Mulig jeg er alene om å "oppføre" meg sånn men det er ihvertfall de gangene jeg har lyst til å "hoppe på" den spiralen.. Har lært meg å heller snakke om noen veldig kipe nyheter eller sånn.For vi mennesker er like glade i å snakke om negative ting som i negativt om andre... Virker det som. Så neste steg er å begynne snakke om noe positivt i slike settinger isteden.. :D

Skjult ID med pseudonym Hillario ti. 31 juli 2012 14:30

Til alle gutter som vil lære masse:

Bare lag dere en falsk profil (gratis jentebruker).

Legg opp et par bra bilder av en random jente.

Sitt tilbake og se hva som kommer av førstemeldinger. Det er rundt 300 meldinger i uken som da kommer. (har prøvd det med 4 forskjellige falske profiler). Det stemmer hver gang.

INGEN JENTER orker å lese 300 meldinger, ergo ser hun kun i spalten til venstre der bilde er. Er gutten kjekk nok så blir han lest nøye og profilen glant på før et svar kommer. Er ikke personen attraktiv i jentas øyne så er det kroken på døra før meldingen blir klikket på.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 14:30 Privat melding

@Sta - Men det er så sjeldent at det ikke er verdt å nevnte i noen demografisk beskrivelse av hunnkjønn i Norge.

Skjult ID med pseudonym Bada Bing ti. 31 juli 2012 14:33

Ikke bare bare å finne opp kruttet hver gang man skal sende en melding. Jeg for min del har så å si slutta helt, logger meg på sukker for å se om det er no æksjn på forum. Trist men sant.

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) ti. 31 juli 2012 14:33 Privat melding

Det er nok ikke i sukkers interesse å offentliggjøre brukerfordelingen.

Menn er deres fokusgruppe. Så hvis de flagger at sukker har 10-20% jenter, som sikkert er nære sannheten, vil de få litt mindre nye profiler.

Skal også ikke se bort i fra at mange av de profilene som ikke svarer også er falske profiler opprettet for å holde en viss balanse. Dette kan lett ferskes ved å bruke bildesøk på de profilene.

Alle andre dating-sites gjør det...så hvorfor ikke sukker?

Skjult ID med pseudonym FragleFru ti. 31 juli 2012 14:36

Hillario har sikkert et poeng. Gjelder kanskje en yngre ldersgruppe, men...Og kanskje noe sentralt, ala Oslo.. Så om det er fakta så er det lett å forstå at noen ikke orker svare på 300 meldinger....

Skjult ID med pseudonym Sta ti. 31 juli 2012 14:39

@LeChamp
Må ha vært heldig som har funnet morsomme jenter da gitt :)

@Hillario
Den er absolutt testet ja ( nysgjerrigheten ble for stor til slutt ), og som du sier, meldingene renner inn og kanskje 1% av meldingene var noe mer enn av typen hei. Så da ender man nok opp med å se på bilde ja.

Tanken slo meg også, hvor mange menn har gjort det samme og er det disse profilene vi alle sender til og ikke får svar? ;) Kanskje sitter det ikke engang jenter i andre enden på mange av jenteprofilene, men en nysgjerrig gutt/mann? DA er det ikke rart man ikke får svar. Alt er ikke som det ser ut på nett.

@Meg
Litt mer utfordring ( ala kardemommeby ): Ville du likt at andre snakket slik om deg? Gjorde narr av den kjolen du selv synes var din fineste? At du synes den nye hårklippe var pen på deg, men nei alle andre snakket stygt om den? Er lett å snakket negativt om ting ja, verre er det å faktisk snakke positivt om ting :) Det var dette med å tenke seg om før man ytrer seg, ikke alltid like lett ( er ingen engel selv, men prøver ihvertfall ).

Skjult ID med pseudonym Sta ti. 31 juli 2012 14:40

@Bada Bing
Da er vi to ;) Absolutt trist.

Skjult ID med pseudonym Sta ti. 31 juli 2012 14:43

@FragleFru
Det vet jeg ingenting om, for jeg kan ikke koble nicket til noen jeg har blitt kjent med, så da må du nok hinte litt mer :)

Skjult ID med pseudonym Meg ti. 31 juli 2012 14:44

LeChamp: Om du ikke har fått meldinger før, som du påstår (noe jeg egentlig stiller meg skeptisk til), så tipper jeg du får det nå. Lurt å stille med åpen profil når man er så morsom som du er! ;) Morsom OG smart! Makan til mann. :)

Skjult ID med pseudonym wolfcry ti. 31 juli 2012 14:45

@kar - ti. 31 juli 13:39

Akkurat det med avstand har jeg også registrert. OM noen mot formodning skulle ta kontakt kan du ta deg faen på at hun bor i Oslo (eller helst Kristiansand bare for å virkelig være langt unna). Fikk faktisk en førstemelding fra ei i Akershus for noen dager siden. Flott jente, men alt for langt unna.
Men de innenfor rimelig nærhet blokkerer meg etter at jeg kun har besøkt profilen deres. Rart det der...

Har faktisk fleipet med kompiser om at dersom jeg skulle finne på å flytte en dag så er jeg ganske sikker på at jentene her ville fått opp interessen, mens jentene i nærheten ville startet å blokkere meg bare jeg besøkte profilene deres... :P

Skjult ID ti. 31 juli 2012 14:46

Bare et lite hjertesukk....

Er det ikke snart på tide å slutte og generalisere?
Noen gjør sånn og noen gjør slik...
Gjør akkurat hva du vil, men ikke sitt og sutre hvis det ikke fører fram.
Noe funker for enkelte, men ikke for andre.
Sorry, verden er ikke rettferdig så hvorfor skulle dating på Sukker være det?
(mener ellers at alle burde være høflige og utvise vanlig folkeskikk, også her inne)

Uansett, hvorfor bruke tiden på å irriterre seg over det som ikke funker eller de som ikke gir respons?
De er ikke interessert!!!!!
(tror heller ikke at flere blir det når dere sitter her inne og gulper..:-))

Skjult ID med pseudonym Sta ti. 31 juli 2012 14:54

@(Skjult ID ) - ti. 31 juli 14:46
Interessant at det å dele erfaringer faktisk er oppgulp og klaging :) Da har man lært noe nytt i dag også!

Dersom man ikke ser på det som ikke fungerer, hvordan skal man da komme på ting som kanskje fungerer?
Gjør man det samme hele tiden og forventer ett annet resultat, er man pr definisjon sinnsyk :p

Har konkludert for egen del at ingen er interessert, så tviler på at aksjene blir mindre verdt enn 0 uansett :p

@wolfcry
Kanskje fordi man fint kan snakke med noen langt unna, uten fare for at det faktisk skjer noe? En slags sikkerhet for at det ikke vil være en mulighet for at det skjer noe?

Skjult ID med pseudonym wolfcry ti. 31 juli 2012 14:58

@Sta: Ja, kanskje noe sånt. Er jo tydeligvis langt fra bare jeg som opplever det.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 15:02 Privat melding

Og for de jentene som vil blokkere oss "oppgulpere" slå dere løs ;)

Skjult ID med pseudonym Meg ti. 31 juli 2012 15:03

Sta: Takk for spørsmål for å vekke empati, men jeg har det altså. Selv om jeg tenker at noen 1.meldinger blir i overkant teite. Sex meldinger f.eks. ;)
Men det du sier er vel noe alle jenter går igjennom og kanskje aldri slipper unna; så en gjør faktisk lurt i å lære seg å ikke bry seg om det men heller passe på sin egen munn, som du også nevner. ;)

Det jeg IKKE var klar over er at "vi" jenter er så tydelig stygge med motsatt kjønn også.. Men alder MÅ vel være et element her? Og miljø?

Skjult ID ti. 31 juli 2012 15:05

@Sta

Beklager, men har vanskelig for å se på alt som blir skrevet her som kun en objektiv deling av erfaringer.

Nå skrev jeg vel ikke at du ikke skulle gjøre noe med det som ikke funket.
Jeg spurte hvorfor irritere seg..
Å forandre på det som ikke funker er for meg så naturlig at jeg ikke følte behov for å skrive det..

Greit at man ikke kan være like positiv hver dag, men det hjelper lite å skylde på "alle de andre".

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 15:06 Privat melding

@Wolfcry - Jeg tror jeg aldri har besøkt en profil uten å ha blitt blokkert, men jeg har ikke noe støtende i profilen eller noe sånt...alltid synes den blokkerigsgreia er så voldsom.

@Meg - Det er nok ingen jenter i min aldersgruppe som bruker forumet eller leser forumet, få eller ingen som er superbrukere da de ikke behøver å betale for å få meldinger, så nei det er lite sannsynlig.

Skjult ID med pseudonym Meg ti. 31 juli 2012 15:11

LeChamp: Generalisering er å overdrive, så tar den. ;) Du missforstod, evt jeg uttrykte meg dårlig; for det var ikke i en setting der det var snakk om hyggelige meldinger til andre jeg generaliserte oss alle.

Utover det så ler jeg bare videre og heier på deg! Du har et bra opplegg på gang her. :D

Skjult ID med pseudonym Meg ti. 31 juli 2012 15:16

Skjult ID. Dette er vel en av de få trådene den siste tiden som ikke har sklidd ut til ren drittslenging... Det var en som prøvde seg over her med caps og det hele, men det var det... Kan godt kalle det oppgulp, men ser ikke mange irriterte her ihverfall! :)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 15:16 Privat melding

Hvilket opplegg og hvordan kan du heie? Er jeg med i et løp? eller en rebus? Jeg er hvit men kommer aldri til å bli så hvit at jeg melder meg på løp eller rebuser hehe.

Men det bekrefter også det @Sta skrev, det er umulig for kvinner å forstå den siden av mannens liv som gjelder nettopp dette, istedenfor å bare hviske det bort og vifte det vekk og le av det så forstår du fort hvorfor en skapning som mest sannsynlig vil leve hele resten av sitt uten en eneste positiv opplevelse med det motsatte kjønn og det nærmeste han kommer frivillig fysisk berøring av det motsatte kjønn er om han får en kvinnelig prest som berører kisten hans i hans begravelse.
Da forstår du som kvinne mye bedre hvorfor han kanskje valgte samme åpningsmelding og ikke helt så den store inspirasjonen til å skrive en roman.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 15:21 Privat melding

@(Skjult ID ) - ti. 31 juli 15:05
Nå spørs det hvordan du leser alle innleggene da. Men vi skriver alle litt forskjellig og har forskjellig måte å uttrykke oss, noen flinkere enn andre. For de fleste er det selvsagt å prøve noe annet, men hvordan/hva gjøre annerledes og hvordan det man har erfart til nå er faktisk å utveksle meninger om erfaringer gjort. Skrivemåte kan gjøre at mottaker får en avsmak fra budskapet, ved at de ikke har samme erfaringer og synes det er syting/klaging/oppgulp osv osv.

Hvor fikk du egentlig irritere seg fra? Hvem fremprovoserte at du mente noen irriterte seg? Har vel lest fint lite irritasjon, men heller undring og nysgjerrighet for hvorfor ting er som de er. Men vi ser jo ting forskjellig da.

Nå skylder jeg ihvertfall ikke på andre. Er veldig flink til å legge skyld på meg selv, litt for flink faktisk. Så her i gården ligger ihvertfall all skyld hos meg.

@meg
Tviler på at det er så veldig alders eller miljøspesifikt heller. Det har blitt observert fra alder 20 -50, de med dårlig utdannelse, med meget god utdannelse. Så vet ikke om det har noen innvirkning :) Men interessant er det uansett :) Hvorfor dette behovet til å snakke ned om andre? Nå skal det sies at de er flinke til å snakke stygt om andre kvinner også da, så det kan jo rett og slett være personligheten som gjør at man er sånn. Sitter ikke med fasitten, bare noen observasjoner som er gjort :)

Har ikke merket de samme bemerkningene fra menn faktisk, men om vi bare tenker det uten å si det høyt er jo en mulighet.

Skjult ID med pseudonym Bada Bing ti. 31 juli 2012 15:32

LeChamp burde fått en medalje for å åpent tale den ensomme mannens sak. Jeg kjenner omtrent ingen single jenter, og de som er det er gjerne på full fart inn i et nytt forhold. Har aldri skjønt matematikken i at det tilsynelatende vrimler av single karer, mens "alle" jenter er i forhold.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 16:05 Privat melding

Vel det burde jo være en form for likestilling da det er biologiskbetinget at det er for mange menn ingen vil ha.

Kvinner som ikke finner en make kan bli kunstig befruktet og få full støtte som aleneforsørger.

Burde ikke jeg da som ikke faller i norske jenters smak kunne få f.eks adoptere? .

Jeg kan jo faktisk dokumentere at jeg er komplett, helt og holdent uønsket av norske jenter da jeg har det på svart og hvitt, da jeg har sendt melding til jenter av alle typer, forskjellige aldre og utseende og ikke fått svar.
Barn er det kuleste som finnes i mine øyne, men det er lite sannsynlighet for at jeg kan få det når jeg som sagt ikke er ønsket av det motsatte kjønn.

Det er rart hvordan det bare oversees, lees vekk og komplett bare drites i, jeg kunne lett se for meg at jeg adopterte to småtasser i 30årene mine og hadde det dritfett med dem, og kameratene mine blir som onkler for dem og jeg sørger for at de får alt de trenger i en sunn oppvekst.

Men neida, det er ikke lov, spermbank finnes det overalt men vi kan ikke akkurat leie oss en livmor.

Skjult ID med pseudonym Meg ti. 31 juli 2012 16:27

Sta1: Da konkluderer jeg med at jeg er litt naiv... Og velger å fortsette å være det. :) Min teori på hvorfor finner du litt lengre opp i samtalen her. :)

LeChamp: Har sett flere her på din alder. Motsatt kjønn til og med! Ha! Du er med i et løp jo! Og når du legger deg ut her med åpen profil er du en ivrig deltager... Jeg sa du var smart, la vær og kveruler og fortsett med det du gjør! ;) Du er jo like naiv som det jeg er om du tror at ikke kvinner også sliter med det du nevner her.

Ang barn og banker så tror jeg ikke jenter som er alene kan gå til en slik en og bestille. Samme med adopsjon,, Det er egentlig helt bak mål, men den letteste måten og få barn på uten å være i et forhold eller lignende er en tur på byen og "håpe" man treffer ei som er rimelig uansvarlig. Du får søke opp noen alenemammaer som trenger litt avlastning og stille som helgepappa eller noe. Evt begynne å jobbe i Home Start. ;)

Skjult ID med pseudonym Batman ti. 31 juli 2012 16:50

Jeg er en mann i slutten av 20-årene som, i motsetning til mange andre kan det se ut som, har fått flere hundre brev av jenter her inne. Rundt 99% av disse brevene har vært noe som:

"Vet ikke helt hva man skal skrive på en slik datingside, men...."
eller:
"Hei, du var kjekk".

Jeg har fått 2 meldinger som har vært interessante eller velskrevet av norske jenter....2 av rundt 300. Da er det litt rart at mennene på denne siden skal være Edgar Allan Poe og lire av seg et nytt poetisk mesterverk for hver jente de tar kontakt med.

Personlig så skriver jeg bare "hei" til jenter fordi jeg vet at bildene betyr 95%.

I likhet med LeChamp har jeg også vært på vors hvor jenter har sittet å ledd av meldinger de har fått fra det de omtaler som tapere og stygge gutter. Flere av jentene jeg har drevet på med fra sukker.no har også beklaget seg til meg om hvor dårlig utvalg det er på sukker og skal vise frem bilder og meldinger til meg selv om jeg er totalt uinteressert.

Mitt råd til gutter på denne siden er å ikke sukker.no så seriøst. Nettdating er enda mindre seriøst enn å være på damejakt på byen. Ta bra bilder og skriv det som du merker fungerer, ikke hør på hva denne trådstarteren skriver. Om man hører på hva jenter sier ender man opp som sinnsyk. Pass også på å ha flere baller i luften. Skriv med 4-5 stk samtidig, samtidig som dere er på byen og jakter, samt andre plasser. Da tar man ikke ting så seriøst, men jenta blir bare en av mange nesten helt identiske jenter.

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 31 juli 2012 16:56

"men jenta blir bare en av mange nesten helt identiske jenter".

Høres ut som veien å gå (wtf?)

ellers... sikkert sant nok.

Skjult ID med pseudonym Batman ti. 31 juli 2012 17:04

Ja, det er faktisk veien å gå. Som Le Champ påpeker så er norske jenter nærmest identiske. Det er veldig avslappende å holde på med mange samtidig. Da ser en hvem som utmerker seg positivt. Mye av problemet til mange gutter på sukker.no tror jeg er at de ser seg ut en jente(som egentlig ikke er noe spesiell) og tilfører denne jenta en haug med feilaktige og fantasifulle egenskaper fordi de er utsultet på det motsatte kjønn. Hvis man holder på med flere ser man at jenter er akkurat som alle andre, og man ser tydelig hvem som kan være positive å ta med seg videre i livet og ikke.

Skjult ID med pseudonym wolfcry ti. 31 juli 2012 17:08

@Batman: For alle oss som sliter med å få kontakt med EN kvinne hørtes det der virkelig ut som veien å gå ja... :P

Skjult ID med pseudonym lusa ti. 31 juli 2012 17:09

Veldig til utgreiing :))

Du får prøve å imponere noen andre med oppdagelsene dine ;)

Skjult ID med pseudonym Meg ti. 31 juli 2012 17:17

Batman: Du har jo et poeng... Men nja... Det poenget forsvinner kanskje litt i....hmmm...holdningene som skinner igjennom det du skriver..
MEN så var det sikkert rettet til menn og ikke jenter så da skal jeg sikkert ikke mene så mye om det; men jeg krysser ihvertfall fingrene for at ikke så alt for mange følger dine råd/syn på ting.. :)

Skjult ID med pseudonym The One ti. 31 juli 2012 17:33

Men er det så vanskeig å skrive en litt fantasifull førstmelding da? Hvis det eneste jeg har å by på i en førstemelding er "ååå så vakker du er" hvordan blir livet sammen med den personen da tenker jeg! F.eks nå sitter jeg hjemme i stua og ser at jeg mangler jo gardiner, eller "mangler". Det er jo noe damene har funnet ut at er lurt og ha. Dersom jeg kommer over en profil jeg liker og ser at hun liker interiør, oppussing osv så spør jeg henne " du jeg trenger nye gardiner, eller kanskje jeg trenger det, er det noe lurt jeg bør tenke på evt kan du anbefalle noen". Hun svarer og vips så er dialogen igang og med litt flaks så er amors piler ute å flagrer i luften.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 17:38 Privat melding

@Meg - Nei det stemmer ikke, kunstig befruktning kan kjøpes etter sjekk hos lege der du må blant annet avlegge hivtest og lignende og det hjelper ikke å kalle meg kverulerende eller "med på leken" når jeg blant annet har en kvinneligkollega som gjorde nettopp det.
NAV dekker 20% av summen det koster å bli befruktet og du får status som aleneforsørger og den støtten det innebærer.

Det er helt sinsykt at det ikke finnes samme muligheter for menn der, jeg er ikke interessang for norske jenter uten at jeg klager over det, det er hverken min eller deres feil at jeg ikke passer til deres smak og jeg kunne heller aldri tenkt meg "kjøpt" kjærlighet fra asia eller øst-europa.
Med andre ord burde det finnes et tilsvarene tilbud når det gjelder f.eks adopsjon for gutter i min situasjon, slik det finnes for jenter.

Skjult ID med pseudonym who else ti. 31 juli 2012 17:54

ah. Jeg konkluderer, etter å ha lest hele denna tråden, at jeg skal sende 400 dønn like meldinger til jenter, kun basert på hvor hun er og hvordan hun ser ut. Thats it. Får heller drite glatt i om mange kjenner hverandre og kan peke og le så lenge det kan lede til noe morro! *yeah*

Skjult ID med pseudonym Meg ti. 31 juli 2012 17:55

Det var ikke det du ikke skulle kverulere på.

Men jeg var ikke klar over at man kunne få det uten noen partner.. Status som aleneforsørger er ikke så veldig mye og rope hurra for etter det første året faktisk...

Skjult ID ti. 31 juli 2012 17:56

pussige greier....jeg har fått koselige meldinger fra mange menn..og noen av dem har jeg møtt noen ganger... Synes ikke de meldingene jeg har fått har vært standardmeldinger...men heller at de har lest profilen min og kommenterer at jeg virker ærlig, blid, lite opptatt av å ha de "riktige" aktivitetene pågang...men heller er meg selv.

Jeg er ikke peneste dama i verden, men jeg er skarp og velutdannet og sier akkurat hva jeg mener i svarene mine...og jeg svarer alle. Bedre å svare ærlig at du ikke er min type... enn å ikke svare i det hele tatt...synes jo det er trivelig at noen har likt meg godt nok til å ville ha kontakt!

Får mange meldinger fra menn som er langt yngre enn mine 43 år som faktisk antyder at de er lei damer på egen alder som er mest opptatt av hva andre synes... Kanskje et tips til dere yngre å være ærlige i profilen framfor å lage en "forfinet" egenreklame. Min innstilling er at jeg faktisk vil finne meg en som liker meg for den jeg er ...og ikke pga noe jeg later som jeg er...

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 18:04 Privat melding

@Meg - Kvinner kan....menn kan ikke, noe som er veldig rart da gruppen av uønskede ressursterke menn er enom i Norge, og ikke bare bygda.

(kvinne 41 år fra Telemark) ti. 31 juli 2012 18:46 Privat melding

Jeg har som en liten "regel" for meg selv å svare alle som sender post til meg FØR jeg sjekker profilen deres. Dette gjør jeg uansett om deres åpningsreplikk fenger meg eller er standard "Du er søt" Det har litt med min respekt for de mennene å gjøre.

Jeg svarer, kortere eller lengre svar helt avhengig av hva som avsender har skrevet. Så tar jeg en titt på profilen for å se hvem som har vært i kontakt. Ofte er det de med de dårligste åpningsreplikkene som har mest å komme med etterhvert som de ser de får respons.

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg personlig legger endel vekt på utseendet. Helt klart. Men føler at alle de gutta som har kontaktet meg fortjener en ærlig sjangs og en hyggelig respons. Om kontakten stanser etter noen ord frem og tilbake er helt og holdent opp til dem. Fenger de min interese og har noe matnyttig å komme med så fortsetter jeg bekjentskapet. Hvis ikke så dør det en naturlig død etterhvert.

Jeg har ingen problemer med å forstå at man mister litt av originaliteten hvis man har vært her en stund og at man kanskje velger et "sikkert kort" i starten. At noen, menn eller kvinner, sitter og sammenligner og flirer og ler over andre medlemmer er direkte usmakelig. Mange av oss er faktisk ganske sårbare oppi alt dette og ønsker virkelig å finne noen på ett eller annet plan.

(mann 34 år fra Vestfold) ti. 31 juli 2012 19:00 Privat melding

Nå får du nok mye mail, Jenta-76 ;)

(mann 40 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 19:07 Privat melding

@Jenta-76
Er liksom ikke mer som skal til for å kanskje finne den man leter etter :)
Da virker du veldig mye mer åpen og på leting enn ganske mange her inne ut fra det jeg har fått inntrykk av ihvertfall, all ære til deg. Da tror jeg nok du også finner de som kanskje ikke har det gode førsteinntrykket men de som faktisk er verdt å beholde over tid.

Har også den filosofien, men får dessverre ikke meldinger å svare på så får i grunn ikke testet den i praksis :p
Men de tja to gangene det har skjedd har jeg svart ihvertfall og tatt det som det kom.

Og uten noen respons mister man egentlig troen på at det er noe poeng å sende selv, dessverre. Man vet egentlig at det kun trengs en, men etter mange nok meldinger uten at noe skjer så gidder man liksom ikke fortsette heller. Man får vel heller den følelsen av at ingen er interessert allikevel, så da kan man gi opp med en gang. Ingens feil egentlig, men det er vel den konklusjonen de fleste andre ( egentlig bare hørt menn si det ) ender opp med.

For de damene som er her klager de heller over useriøse tullinger som ikke skjønner noen ting. De klager heller på for mye respons enn noe annet.

Det er faktisk fristende å bare ta ett bra bilde, skrive noe usannsynlig dumt i profilen og spamme med en eller annen standard kjip melding kun for å få svar. Men det kommer nok ikke til å skje for min del.

Direkte usmakelig var ett godt uttrykk i grunn :)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 19:15 Privat melding

Jeg har lært meg en ting i løpet av de siste årene, og det er at damer som regel ikke vet hva de vil ha eller faller for. Så at ei dame skal fortelle oss gutter hva vi skal eller ikke skal skrive, det tar jeg med en klype salt for å si det sånn. Personlige meldinger skriver man når man har fått en gode tone med damen, men at den første meldingen skal være personlig om det ikke er noe å kommentere, ser jeg ikke helt poenget i. En del profiler består kun av 4 bilder, med stor utrigning i samtlige. Hva skal man skrive da, "Er de ekte?":)

Er dama interessert av ditt utseende, så skal du skrive rimelig mye galt for å ikke få svar. Er hun ikke interessert av ditt utseende, så kan du for all del få svar om du er flink eller morsom til å skrive, men det går ikke noe lenger enn noen få meldinger frem og tilbake.

@Lehamp, takk for sist, og det du skriver om damer som ler av gutter, er selvfølgelig veldig trist. Men det er ennå mere trist at de damene har så lav selvtilit, at de må heve sin egne ved å tråkke ned på andre. Selv om det er vanskelig, så kan man jo egentlig ikke annet enn å synes synd på de.

(mann 32 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 19:17 Privat melding

Er det mere greit med et standard svar enn et standard brev? Hehe

Skjult ID med pseudonym Rune ti. 31 juli 2012 19:21

Vi kan vel konkludere med at sukker ikke gjør underverker med mannens selvtillit :)

Et spørsmål til dere jenter, hvis en mann ser mye bedre ut enn deg selv ville dere da tatt kontakt eller ignorerer dere meldingen da?

Skjult ID med pseudonym belling ti. 31 juli 2012 19:24

@superkis, re: er de ekte, takk for tipset.

Skjult ID med pseudonym KONGEN ti. 31 juli 2012 19:52

Veldig uenig Rune. Sukker har gjort underverker med min selvtillit! Hvorfor dere skriver at dere får et svar per hundre meldinger er helt uforståelig for meg. Kanskje sikter dere altfor høyt? Eller skriver kjedelige ting? Jeg er i alle fall ikke mer en middels kjekk og ca tyve prosent svarer meg. To/tredeler av de som svarer blir med på date. Så jeg tror rett og slett det er noe galt med strategien deres.

Når det er sagt så har jeg opplevd akkurat det LeChamp skriver. At det er veninnegjenger som driter ut folk her inne. Har til og med opplevd å sende melding til ei og fått svar fra flere andre om hvor stygg jeg er og hvordan jeg burde dra til helvette osv. Ganske spesielt kan man si! Har også veninner som er her inne og de har vist meg profiler av menn de synes er helt grusomme. Spesielt er det menn som tror de er raffe og hinter til sex og uforpliktende forhold som har fått den behandlingen. Men det varierer sikkert fra veninnegjeng til veninnegjeng.

Så hvordan kan du bruke sukker til å heve selvtilitten i stedet for å la det bli hugget litt vekk av den for hvert svar du ikke får?

Jo, du innser at her inne er det minst fem gutter per jente. Så du må ha i hodet at dette er ren matematikk. Ikke alle vil være interesserte i deg heller, så hvis du får svar fra feks fem prosent av de du sender til, så gjør du det faktisk bedre enn de fleste! Det har ikke noe med kjipe damer å gjøre, det er ren mattematikk!

Når du har forstått at du må sende meldinger... mange meldinger så er det på tide å tenke litt på hva du skriver. Du må også se litt på hva du skriver i profilen din. Poenget er da du må skille deg ut hvis du skal ha noen sjangs. Jeg har hatt god suksess med helt latterlige meldinger her inne. Sånn ala typer "ferdig, kom og tørk!!" osv Skill deg ut og virk for all del ikke dritkjedelig! Har du ikke fått mer enn et svar etter hundre meldinger, så må du se over profilen din og hva du skriver. Profilen er det viktigste. Ha fokus på gode bilder og skriv korrekt norsk (jeg er elendig i norsk og får høre det hele tiden av damene) Sørg for at du skiller deg ut.

Skjult ID med pseudonym KONGEN ti. 31 juli 2012 19:52

Etter hvert vil du da få dates. Men du er en av flere hun dater. Så hvordan øke odsene? Jo, du dater en hel haug av dem! Tre dates per uke er passende. Feks mandag, tirsdag og onsdag. Den som virker mest interessant spør du ny date med til helgen. Resten av uken bruker du på kompisser og trening osv. Etter hvert (for min del tok det femten/tyve dates) så er dating rimelig kjedelig for å si det rett ut. Du vil overhodet ikke være nervøs, du har jo f… to til bare denne uken.. og tre forige uke.. sukk!! Dette gjør noe med damene. For DE er ofte nervøse mens du er avslappet som få. Du vil oppleve at du gir fullstendig blaffen i om de avviser deg, for du tar det ikke personlig. Men du vil oppleve at du også får færre avvisninger.. Fordi det er du som er i kontroll og er avslappet med det hele og ikke damene.

Så hva er moralen? Jo, liten respons koker ned til matematikk og repetisjon av en taktikk som ikke fungerer. Date mange, du vil oppleve at de faktisk liker deg bedre da og det igjen øker selvbildet ditt. Som igjen gjør at de liker deg enda bedre.
Vet at mange sikkert blir sure her nå, men jeg er ikke her for å skaffe kompiser.

Skjult ID med pseudonym Roger ti. 31 juli 2012 19:57

@TS takk for godt forslag til førstemelding. Har du flere?

Skjult ID med pseudonym -anja- ti. 31 juli 2012 20:10

Aller først må jeg nesten beklage på vegne av alle jenter her inne! Jeg visste ikke at det er vanlig å sammenligne meldinger eller lese de opp på fest. Det kunne aldri falt meg inn!

Jeg er seriøst på jakt etter en kjæreste, og som flere av jentene lenger opp svarer jeg alle menn. Jeg sjekker profilen først, men det er for å ha noen knagger så jeg kan stille de noen spørsmål om ting de har omtalt i profilen. Noen unntak er det selvfølgelig, jeg svarer ikke menn som skriver om sex i første meldingen.

Det er hyggelig om mannen har lest profilen min og spør meg om noe personlig, men jeg svarer også de som bare sier hei eller lignende. Jeg syns det er kjempevanskelig å skrive førstemeldinger selv, så setter ikke så høye krav. Det viktigste er jo at man finner tonen etterhvert :)

Og ja, det finnes jenter som ikke skriver om snowboard, klatring eller foto. Eller som ikke har bilder av en murvegg i albumet. Men disse jentene får iallefall ikke 300 mld i løpet av en uke. Jeg får kanskje 3... Hehe. Og jeg skriver noen førstemeldinger selv også. I løpet av den siste uka har jeg skrevet 5 stk, alle er lest, jeg har fått 1 svar. Og ja, jeg er ingen skjønnhet, men en normalt utseende jente.

Skjult ID med pseudonym Rune ti. 31 juli 2012 20:19

@Kongen, er enig i hva du skriver og at riktig holdning er "key". Positiv innstilling er viktig. Men jeg tror for de aller fleste menn her inne og noen damer så er sukker dårlig for selvtillitten. For meg går det litt i rykk og napp, noen perioder får jeg massiv respons, mens andre ganger er det helt tyst (meldinger blir ikke lest engang). Når man da går langt ned på skalaen og møter like dårlig respons så må jeg si at det ikke gjør underverker med selvbildet.

Litt nedfor i dag, holdningen blir bedre i morgen. Takk for godt innspill :)

Skjult ID med pseudonym MikkeMus ti. 31 juli 2012 21:01

Bryr meg null om innhold i en førstemelding og jeg sjekker kun album for å se om jeg gidder å svare. Gidder ikke å svare bestandig heller, også hva angår jenter som kan ha noe interessant ved seg. Hender jeg har litt skrivesperre, og etterhvert så glir de nedover på lista og fader bort før jeg får ut fingeren.

Er jo litt pes også med den vissheten som ligger der, om at jeg tidvis må anstrenge meg for å være hyggelig, interessant og morsom. Også kommer datingpeset etter det. Men det hender jo jeg gidder da

Skjult ID med pseudonym TS ti. 31 juli 2012 22:34

Heisann!!!
Må si at det er mange her som leser første innlegget med sine egne duggete briller på...!!! Hvem har sagt at vi jenter leser innleggene for hverandre på fest...????
Dette ble oppdaget ved en tilfeldighet da min venninne glad og fornøyd ringte meg og fortalte at hun hadde fått en hyggelig mld på Sukker. (Noe jeg er sikker på at flere, også gutter/menn deler med kompiser.) men når hun leste mld for meg virket den veldig kjent, og ganske riktig; jeg hadde får NØYAKTIG samme mld litt tidligere på kvelden. Da var plutselig ikke mld så hyggelig lenger, bare en floskel med tomme ord uten slagkraft. Det var da vi begynte å lure på pm det var flere slike, og det var det.
Jeg syns faktisk det har noe med respekten for den man skriver med jeg da. Og ikke skrive om hvor vakre øyne man har f.eks, når det bare er copy/paste.. Men det er mulig jeg er gammeldags...??? Fordi jeg ønsker meg et seriøst forhold basert på mer en tomme ord og masseproduserte komplimenter..? Skjønner bare ikke hvor dere begynte å blande inn at vi satt og festet og lo av dette, for vi syns heller bare dette var litt trist og respektløst.. :/
Et eller annet sted her er det noen som har følt seg skikkelig tråkka på og dratt det skikkelig ut til venstre.. Men for all del..
Jeg har ingen gode forslag til åpningsmld jeg, for det tar jeg der og da. Leser profilen til den jeg skal skrive til og finner noen å spørre om, eller i det minste noe som gjør det personlig!
Som tidligere nevnt! Innlegget var kun ment som et godt råd, ikke som latterliggjøring av noe slag!
Beklager hvis noen føler seg trampa på.......
Mvh TS

Skjult ID med pseudonym MrNice ti. 31 juli 2012 22:51

Det kan jo hende at venninna di også var vakker og at han måtte stoppe opp igjen for å kommentere?

Når en mann kommer bort til deg på byen og byr på en sjekkereplikk, tror du at den er spesialdesignet for deg? :)

Var dette ment å være en sytetråd? Synes den var morsom å lese jeg.

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 31 juli 2012 23:16

Byttedyr er i prinsippet like siden de skal nedlegges, men ikke helt like likevel.

Det er forskjellige arter av byttedyr, som må fanges på forskjellige måter, så litt tilpasning kreves.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 23:32 Privat melding

@Superkis - Hyggelig :) Ga ikke du meg whiskey på en fest engang hehe?

@Kongen - Godt skrevet, det blir feil å kritisere den uønskende for å ønske seg oppmerksomhet og nærhet når han er villig til å gi så mye av det selv.
@Rune - Jeg må innrømme jeg er enig der, jeg har vært her av og på i 3år og meldte meg vel inn sammen med 3 kamerater og vi satt alle skype og tullet med profilene vår og lo og koset oss og tenkte det skulle mye lettere fremover å møte søte jenter.
De andre slettet seg ganske fort da de ikke fikk svar og følte det var missledende markedsføring at de kunne bli kjent med jenter, forøvrig er jeg den minst kjekke av dem så ironisk at det var meg som ble - men jeg tok en interesse for forumet og har brukt det tl å drepe mye dødtid når jeg har kjedet meg.

Men den delen meg av som flørtet, åpnet dører, bar kofferter, smilte og sa fine tng og lekte helt på byen når en jente ble plaget er helt borte, helt død........da jeg har skrevet over noen år til et bredt utvalg av alle slags norske jenter og de alle har sett på meg som søppel uansett hva jeg har skrevet og hvor personlig, blir det helt på trynet å skulle oppføre seg slik nå i en alder av 27år når jeg vet hvordan de ser på meg....er det et ledig sete på bussen eller trikken ved siden av en norsk jente så velger jeg å stå, selv om jeg synes hun er søt så vil hun mest sannsynlig føle et stort ubehag ved å sitte ved siden av meg etter mine erfaringer fra flere år på sukker. Jeg skammer meg dypt over å ha gått rundt og smilt og sagt fine ting til jenter som en tulling i butikker, treningsstudier og lignende nå som jeg forstår generelle synet de har på meg.
Er ikke så lenge iden jeg skrev til en jente at jeg synes hun hadde en kjempefin sommerkjole på bildet sitt og minnet meg veldig om en serie jeg så på NRK som liten der Catherina Zeta Jones alltid så helt nydelig ut i sånne lette sommerskjoler, for å så sitte 2 seter foran henne på trikk nr.13 fra grefsen og høre hvilken jævla stygg tulling hun synes jeg var som skrev noe slikt.
Samtidig har jeg ingen bitterhet og har ingen problemer med å innrømme at norske jenter er helt nydelige, jeg blir ofte kjempeglad av å se på dem når jeg er ute å tusler og er fullt klar over at det ikke er deres feil at jeg ikke er deres smak, det har ingenting å si for min selvfølelse eller wellbeeing...jeg er en lykkelig gutt som elsker mennesker, kulturer og tanken på å få enda flere venner fra alle mulige rare steder i alle mulige former ogfarger.

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 31 juli 2012 23:34

Synes det er megatrist at sukker oppleves slik som det :-/

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 23:46 Privat melding

Jeg kunne forøvrig aldri skylde på et kjønn eller mene ett kjønn er bedre enn det andre, negativt og dårlig kvinnesyn syes jeg er forkastelig og jeg blir kvalm av å høre på gutter som omtaler jenter med kjellsord og skal brøle ut i utide om hvor dårlig jenter til å parkere biler eller gud vet hva.

Det eneste jeg mener er at det burde være likestilling når det gjelder potensialet for å utvikle en familie, om homsofiile kan søke om livmor mot samtykke, enslige kvinner kan bli anbefalt av fastlegen til befruktningsklinikken i københavn og få viktig økonomisk støtte fra nav som også gir en slags "aksept" for valget så burde normale, oppegående, hyggelige gutter som møter de generelle krav også kunne adoptere, da det f.eks strengt talt ikke er min feil at jeg ikke er ønsket av det motsatte kjønn da jeg alltid er blid og hyggelig, hjelpsom og tar stor stolthet i det.

Derav svar til trådstarter som mener gutter som "spyr" ut tilsvarende eller nokså like meldinger til flere jenter, hvor motivert ville du selv vært til å skrive en unik og graverende åpningsmelding til en person som mest sannsynlig ikke liker deg og ikke vil ha noe med deg å gjøre.
Du vet du har ingen eller liten sjangs til å kunne etablere et normalt samliv med det motsatte kjønn og du har heller ingen andre alternativer enn det som er for meg uetisk og forkastlig, nemlig thai eller fattigstilte kjøpekjærester om du noen gang skal komme nærme noe slikt.

Jeg synes det er viktig at slikt blir sett på som en ytring om muligheter, og ikke syting eller klaging....jeg driter fullstendig i at jeg er søppel for norske jenter, det har ingenting å si for mitt velvære eller min oppfatning av verden, jeg ber simpelthen om muligheten til å oppleve det samme som dem når det gjelder familieetablering, det er sikkert mange adoptivbarn der ute i utholdelige situasjoner som kunne fått ett fantastisk liv med en enslig adoptiv-pappa men det blir sikkert bare latterliggjort og ledd av.

Skjult ID med pseudonym søker ti. 31 juli 2012 23:48

@LeChamp: Hva er det du gjør galt?

Når jeg tidligere har sett deg på forumet så har jeg i grunnen antatt at du er en som kan få alt du peker på uten å anstrenge deg. Du har jo alt. Utseendet ditt er ihvertfall i orden, forum innleggene dine viser jo helt klart at IQ'en er på plass også. Du er positiv. Du kan skrive. Du er reflektert. Det virker som om du bryr deg om andre mennesker. Hvis ikke damene finner deg attraktiv så kan jo ikke vi andre ha en sjanse. Helt ærlig så har jeg faktisk trodd at du var en av de virkelig populære gutta på sukker.

Takk for at du deler dette med oss.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 23:53 Privat melding

@-Bene-
Absolutt trist, men for mange oppleves det dessverre slik. Hadde vel sikkert hatt den samme følelsen av sukker om ikke jeg hadde vært aktiv på forumet og truffet en del folk fra forumet :)

@LeChamp
Tror nok du har en mulighet til å adoptere, men usikker på hvor "lett" det er for single i det hele tatt å komme gjennom nåløyet. For man skal vel nesten være superforelder der i gården, mens de som får dem selv kan være så ille som de vil ( vel nesten da :p )
Men burde jo absolutt være en mulighet for at single også kan adoptere.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 23:54 Privat melding

jJeg gjør ingenting galt og har det kjempebra, dette er ikke syting og jeg bryr meg ikke om noen ler av meg for det jeg skriver eller lignende.
Men skal en ha status som likeverdig myndig medlem av samfunnet synes jeg også en burde ha de samme muligheter og der mangler klart endel ting som jeg har nevnt over.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 23:55 Privat melding

@Sta1 - Jeg har faktisk undersøkt da jeg godt kunne tenke meg å gjøre det i 30årene da jeg synes barn er det kuleste i hele verden, og nei du kan ikke.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 23:58 Privat melding

@Søker - Forøvrig er det mange mange gutter her som både med bildet og navn har skrevet at de ikke får svar, meldinger eller lignende, så det er ikke noe nytt jeg skriver om den biten.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 31 juli 2012 23:58 Privat melding

@LeChamp
Det er jo håpløst ja, absolutt en sak som burde frem som likestillingssak. Men menn regnes fortsatt som dårligere omsorgspersoner enn kvinner, dessverre. Selv om dette er mye mer personavhengig enn kjønn.

(mann 33 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 00:04 Privat melding

@Sta1 - Helt enig, selv om en er dritt, søppel og levende avføring for det motsatte kjønn burde en ikke bli sett på som søppel av samfunnet, man burde lov til å bidra slik en kan og få bevise at en er vel så god som omsorgspersoner som alle andre.

Skjult ID med pseudonym søker on. 1 aug. 2012 00:07

@LeChamp: Neida, det er ikke nytt jeg ble bare litt overasket over at det kunne gjelde deg også:)

Når det gjelder adopsjon så husk at veldig mange av byråkratene og politikerne som jobber med dette har et veldig negativt syn på menn, det er vel gjerne derfor det har valgt å arbeide med dette.

(mann 33 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 00:23 Privat melding

@søker - Det er trist at det skal være sånn, jeg har mange gode kamerater som hadde blitt overlykkelige om det var mulig, de som meg er ikke ønsket av det motsatte kjønn og synes andre alternativer er forkastelige samtidig som de vil bli i Norge pga familie og venner.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 1 aug. 2012 00:48

"Halla snella! Ser du er over lovlig alder, liker gutter og film og så matcher vi på matrielle ting, porno og sex.
Så hva tycks, skal jeg komme og hente deg i Lamboen så drar vi hjem til meg, ser litt porno på 80"rn og ser hva vi blir i humør til? ;)"

Er ikke så komplisert å lage en melding til ei jente som viser du har tatt hvertfall en liten titt utenfor albumet. :P

Skjult ID med pseudonym Alexis on. 1 aug. 2012 02:32

Dette tror jeg er den mest intressante tråden jeg har lest her på forum noen gang! Takk til ts!!

Min første tanke var at jeg er helt enig med ts; det er ikke sjarmerende å få flotte komplimenter for så å oppdage at flere andre har fått akkurat den samme meldingen.
Ikke fordi jeg tror at jeg nødvendigvis er så mye mer spesiell enn andre, men rett og slett fordi jeg ville følt meg dum hvis jeg falt for den.
Derfor synes jeg faktisk at det er helt greit å få ei førstemelding som sier; "Hei! Har du hatt ei fin helg?"
Så enkelt kan det altså gjøres! Hvis en finner profilen til avsender intressant, er det lett å følge opp med samme spørsmål tilbake, og dialogen er i gang. Hvis den ikke er av interesse kan en svare uten å åpne for videre dialog, og håpe på at avsender har tatt hintet og samtidig ikke kan avskrive deg som uhøflig fordi du ikke har svart.
Selvfølgelig er det mye mer hyggelig å få ei melding som viser at vedkommende har lest, og også funnet noe personlig og intressant i profilen min som gjør at han vil skrive akkurat til meg. Men jeg har forståelse for at avsender da synes det er mer kjipt å ikke få positiv respons, samtidig som det også kan bli vanskeligere å gi et avslag hvis du føler at vedkommende har lagt "sjelen" sin i førstemeldingen. Derfor synes jeg det er helt greit å ikke bli veldig personlig før en har sjekket ut om den andre i det hele tatt er villig til å gi noe respons.
Er det bare i mitt hode dette virker logisk?

Et annet spørsmål som dukket opp når jeg leste denne tråden; Stemmer det virkelig at det er 31% damer og 69% menn på Sukker?
For i så tilfelle, hvis alle da gjør som (Skjult ID med pseudonym Hillario) - ti. 31 juli 14:30 skriver, og oppretter opptil 4 fire falske jenteprofiler... Hvor mange % dame/jenteprofiler er da reelle?
Og i så tilfelle betyr det jo i praksis at man rett og slett ikke skal forvente å få svar på maximum 1 av 5 sendte meldinger...
Forstår godt at dette kan ta motet fra enhver... Er forøvrig ikke mer naiv enn at jeg forstår at det også må være mange jenter som lager gutteprofiler, så det jevner vel kanskje statistikken litt uten at det rettferdiggjør å opprette falske profiler. Shame on you guys!

@LeChamp; Jeg leser hva du skriver, men nekter å tro at du aldri har fått førstemeldinger, og aldri får svar på de meldingene du skriver... ;)

(mann 40 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 02:44 Privat melding

@Alexis
Er vel det som kanskje er litt av problemet, at jenter faktisk nekter å tro at gutter ikke får noen svar eller førstemeldinger. Fikk litt av det samme fra noen venninner som også bruker sukker, til de så meldingene og til hvem jeg sendte uten å få svar. Da ble det fort stille :) skal ikke si at jeg aldri får, men 2 førstemeldinger på ett år + ca 10-12 svar ( regner da de som faktisk har svart mer enn kun på førstemeldingen ) kan vel nesten regnes som ingen ;) * må sies at jeg ikke har vært aktiv med å sende meldinger siste ca 2 måneder da *

Virker som damene ikke tror at det kan være så dårlig stilt før de faktisk ser det med egne øyne. Det er faktisk så ille for noen. Selv om det kan virke helt umulig for dere :)

Sist sukker svarte var det 60% aktive gutter, 40% jenter. Hvordan de regner aktive profiler husker jeg ikke. Men overvekt menn ja, det blir 1,5 ganger så mange menn, som ihvertfall ikke får noen match, samt de damen ikke vil ha uansett om de var de siste brukerne på sukker.

Så det er en god mulighet for at det faktisk er sant.

Skjult ID med pseudonym søker on. 1 aug. 2012 02:58

Dette med fordelingen trenger ikke å være så ille som det høres ut som. At det er halvannen gang så mange menn som kvinner på sukker betyr jo egentlig bare at menn bruker 50% lengre tid på å finne en partner. Det kan jo umulig være verdens undergang?

Skjult ID med pseudonym Alexis on. 1 aug. 2012 03:00

@sta1
Ikke rart dette er den mest intressante tråden jeg har lest på forumet.
I tillegg til at den ikke har sporet helt av har jeg faktisk lært noe nytt ;)
Takk for godt svar!

Må vel innrømme at jeg er en av dem som må se det med egne øyne for å tro at det er sant, for det hadde jeg virkelig ikke trodd.
Skjønt, etter å ha vært på Sukker i noen måneder så har jeg jo forstått at jeg er mer naiv enn jeg trodde jeg var også da ;)

(mann 40 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 03:03 Privat melding

Det er vel faktisk sånn at det blir en del menn som aldri finner noen, det tar rett og slett en mann og en kvinne per par, når alle er matchet blir det kun menn igjen. Ikke er det noe kølappsystem heller :) er man sist så kan man fint forbli der i evigheten. Ingen garanti at man finner noen her, selv om det hadde vært kjekt noen ganger.

(mann 40 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 03:12 Privat melding

@alexis
Derfor jeg liker forum, fordi man kan lære å se hvor forskjellig folk er, kommuniserer og erfarer akkurat det samme. Er litt spennende når man ser alle de forskjellige sidene. Har faktosk vært en av de få som ikke har sporet helt av på lenge ja :)

Har lært litt selv også, så en god diskusjon er tingen.

Tror egentlig man kommer lenger om flere var litt naive og nysgjerrige enn å mistenkeliggjøre alt som blir skrevet :)

Nu er det kvelden, sov godt :)

(mann 33 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 07:32 Privat melding

@Alexis - Jo og jeg klager ikke over det, jeg synes det er veldig spesielt med gutter som krever svar fra jenter på sukker og blir sinte om de ikke får svar, det er jo på grensen til cyber-mobbing og burde vært strengt forbudt.
Det jeg sier at min erfaring kan brukes til å forklare endel spørsmål som dukker opp her, samtidig er det flere gutter som skriver at de har erfart et samme samt en gutt til her som skriver akkurat det samme uten at han hverken syter eller klager.
Han forteller at slik er det og er til og med enig med meg når det f.eks gjelder argumentet mitt om enslig adopsjon for fedre.
Hvorfor norske jenter ser på meg som søppel er totalt uinteressant og jeg har ingen negative tanker eller noe syte om det, jeg bare går ikke rundt som mr.flørtete og hyggelig som jeg gjorde som f.eks 20-26åring da det er svær ydmykende å skulle være hyggelig mot noen som helt klart ser ned på meg og ser på meg med en dyrisk forakt som kanskje ikke så lett kan beskrives med ord.
Samtidig har jeg ikke sagt ett eneste negativt ord noe sted om norske jenter, jeg synes de er fantastiske og de kan ikke noe for at de ikke liker meg, derfor er det viktig for meg å understreke at dette ikke er syting, klaging, generalisering eller angrep på en gruppe.
Det er en erfaring jeg deler fordi jeg føler det kan forklare TS og endel andre hvorfor noen ting er som de er, TS ville vite hvorfor gutter spyr ut meldinger som er like eler ligner, jeg ut ifra mine erfaringer forklarer at det er profiler som ikke forteller noe om seg selv...1500 ord om reise,yoga,snowboard, speilreflekskamera og at en trener 5ganger i uka føler jeg ikke sier noe om en persons personlighet, spesiet ikke når flertallet har akkurat det samme i sin profil.
Det betyr ikke at jeg kritiserer eller sier noe som helst negativt om de jentene, de er sikkert helt fantastiske, jeg er bare uenig med dem om at deres profil sier noe om hvem de er, samtidig understreker jeg at jeg utallige ganger har sett jenter sitte i gruppe og le av fyren som har sendt dem melding også understreker jeg at mange gutter er som meg, totalt uønsket og at dette sammenlagt fører til at blir endel copypaste og da føler jeg at har gitt TS ett svar som kanskje ror litt vekk fra at gutten som sender like meldinger gjør det fordi han er en dust.

Også foreslår jeg en løsning for gutter som meg som er totalt helt og holdent uønsket av norske jenter, nemlig at vi også får muligheten til å kunne lage familie og være omsorgspersoner-omvioppf

(mann 33 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 07:34 Privat melding

om vi møter alle generelle krav bortsett fra samboerstatus som idag er et krav.

Skjult ID med pseudonym Jaja on. 1 aug. 2012 10:05

Er det så rart det blir sendt ut en masseproduserte meldinger (fra oss gutta)?? De profilene jeg har vært innom følger stort sett samme mal:

- De inneholder overhodet ingen informasjon, kun bilde (noen ganger er dette fraværende også)

- De inneholder svært lite informasjon, og konkluderer med "Lurer du på noe så spørr!" Veldig morsomt å lese slike profiler :P

- Profilene er velskrevet og formulert, men skiller seg ikke ut fra andres. Masseproduserte ord som "utadvent", "bein i nesa" ,"står for det jeg mener" osv går igjen veldig mye :) Tror ikke jentene tenker egentlig over hva som ligger i disse ordene. Men, uansett, det jeg vil fram til er at disse beskrivelsene sier veldig lite om jenta når "alle andre" skriver det samme :)

(kvinne 31 år fra Buskerud) on. 1 aug. 2012 11:26 Privat melding

Nå har jeg fulgt med på denne diskusjonen og blitt litt inspirert til å endre min profil litt. Rett og slett fordi jeg også synes det er kjedelig at folk ikke svarer, eller plutselig slutter å svare. Jeg er fullt klar over at det er noen klisjeer der, men er det nødvendigvis så ille? Det står der fordi jeg "er sånn". Ellers så føler jeg at jeg har skrevet om meg selv, og ikke det jeg tror andre vil høre. Synes som flere andre her at det er kjedelig når samtalen plutselig blir død, har opplevd det mange ganger. Er det min profil som er mye kjipere enn det jeg tror? Eller er jeg også bare en av mange?

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 1 aug. 2012 11:38

Mailing er ikke alltid et så godt kommunikasjonsmedium mellom ukjente når formålet er nettdating.

Jeg husker i farten et tilfelle der samtalen på mail døde ut to ganger, men der muntlig samtale fungerte greit på date etter at jeg inviterte til det.

(kvinne 31 år fra Buskerud) on. 1 aug. 2012 11:49 Privat melding

Nei, det er jeg jo enig i. Det man sier kan veldig fort bli tolket annerledes enn det var ment som rett og slett fordi man ikke hører den andre si det og heller ikke har mulighet til å se kroppsspråket. Det er vel også en grunn til å møtes tidligere. Er det derfor folk slutter å svare? Fordi man tolker ting på en annen måte en ment?

Skjult ID med pseudonym Danty on. 1 aug. 2012 12:43

@TS.. Du skriver - ti. 31 juli 22:34, bl.a.

"Da var plutselig ikke mld så hyggelig lenger, bare en floskel med tomme ord uten slagkraft. Det var da vi begynte å lure på pm det var flere slike, og det var det.
Jeg syns faktisk det har noe med respekten for den man skriver med jeg da. Og ikke skrive om hvor vakre øyne man har f.eks, når det bare er copy/paste.. Men det er mulig jeg er gammeldags...??? Fordi jeg ønsker meg et seriøst forhold basert på mer en tomme ord og masseproduserte komplimenter..?"

Jeg må minne deg om, ts, at det du her omtaler er en FØRSTE-melding, -en henvendelse fra en fyr som - antagelig - i utgangspunktet ikke hadde et snev av forventning om å få noe svar tilbake, uansett hvor unikt han hadde skrevet til deg.

Det er opp til deg å svare og se hva det ville ha ledet til. Kanskje du da hadde fått mer enn bare tomme ord og floskler. Men du forventer altså førstemeldinger med slagkraft, som er designet for deg?
Du skriver at du ønsker deg et seriøst forhold basert på mer enn tomme ord og masseproduserte henvendelser? Kan du ikke liksågodt oppnå det ved å gå i dialog med en som sendte deg en masseprodusert førstemelding? Til det har jeg å si at det er masser av seriøse mann som sender ut masseproduserte førstemeldinger av årsaker du har fått forklart her i tråden. Så er det opp til deg å finne ut om de er seriøse eller ikke. Syntes du fremstår som selvhøytidlig, fordomsfull og hoven, jeg :)

Skjult ID med pseudonym Danty on. 1 aug. 2012 12:53

Dessute, ts, så er det her på sukker snakk om profiler og ikke personer. Selv om det står mennesker bak disse. Jeg syntes det er vanskelig å lese noe mer ut av profiler enn at de kan "ha noe interessant ved seg" Har knapt sett en profil som er "aha"..Å ha noe interessant ved seg, er det veldig mange profiler her som har. Med disse ønsker man kanskje å finne ut mer - gå i dialog osv. Men dette forutsetter at motparten også finner noe interessant ved din profil, noe som kompliserer ytterligere. Siden det er hannkjønnene her som ser ut til å ha rollen som initiativtakere og at det foregår en intens konkurranse som øker proporsjonalt med attraktivitet, så må en være smart. kanskje er det smart iallefall effektivt å sende ut meldinger til alle jenteprofiler som har det til felles, at de "har noe interessant ved seg", slik vi har lest at andre her i tråden har skrevet at de har gjort. Det er jo bare en teknikk og den sier intet om personen bak.

Skjult ID med pseudonym FrkNorell on. 1 aug. 2012 13:23

Morsom lesing!

Dersom det er så frytelig få dameprofiler, synes jeg det er fantastisk at noen menn klarer å finne over 300 jenter som er av interesse. Og da til og med ut fra bosted.

Skjult ID med pseudonym Danty on. 1 aug. 2012 13:38

Dersom det er 10 000 interessante manneprofiler som konkurrerer om disse 300 interessante jenteprofilene, så kan det vel kunne gå ganske hardt for seg allikevel, FrkNorell? eller? hehe

Skjult ID med pseudonym FrkNorell on. 1 aug. 2012 13:42

Tror vi virkelig det er sånn, Danty?
10.000 interessante manneprofiler? Her inne?

Skjult ID med pseudonym L on. 1 aug. 2012 18:51

Det som slår meg, gang på gang på gang på gang, er hvor flinke dere jenter er til å dømme en bok etter omslaget, eller som her, dømme en mann etter profilbilde/FØRSTE-melding.

Dessuten, tar det så ulidelig lang tid å i hvert fall åpne meldingene dere får?
Kunne dere ikke i det minste late som om dere leste hva vi skrev?
men dette faller vel tilbake på dem med bok, omslag, mann og profilbilde.....

Skjult ID med pseudonym Brum on. 1 aug. 2012 19:41

Synes egentlig det er litt trist. Her er det masse helt allreite single damer og karer, som gjerne vil ha seg en kjæreste. Så får vi ikke til de innledende rundene engang. Og skal vi tro denne og x andre tråder, så er det først og fremst fordi menn massemailer og damer ikke gidder å se skikkelig på gutta. Så hvem sitter med nøkkelen? Hvis vi slutter å sende meldinger, skjer det i alle fall ikke noe. Så da ligger vel nøkkelen hos dere damer?

1) Dere damer som ikke seriøst er interessert i å treffe en mann: Ha dere ut! Slett profilene deres! Jeg legger ut bilder og personlig informasjon her. Jeg er ikke interessert i å være underholdning, brevvenn eller verktøy for å massere usikre damers selvbilde.

2) Dere som seriøst er interessert i å treffe en mann: Ta dere tid til å se litt nærmere på profilen, og kanskje til og med utveksle et par meldinger, før dere konkluderer med at det ikke er noe for dere. Det er en grei sak, men jeg blir saftig provosert noen ganger når jeg får en "tror ikke vi passer sammen" fra damer som ikke har sett profilen engang. Jeg ser faktisk ikke så ille ut på profilbildet.

Det har skjedd meg tre ganger nå at jeg har truffet (og fått draget på) damer IRL som tidligere har avvist meg her. Det sier vel kanskje at de var litt kjappe og burde gitt meg en liten sjanse?

Skjult ID med pseudonym tralalalal on. 1 aug. 2012 22:07

75% av damene her svarer ikke til tross for at man sender hyggelig meldinger med spørsmål og gjerne et kompliment (ikke nødvendigvis utseende) - så kan godt skjønne at en del tyr til "standardmeldinger".

Hilsen oppegående og normalt bra utseende mann på 26.

(mann 33 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 09:28 Privat melding

@tralalalal - Veldig interessant at du skriver det, da du sier du har et normalt utseende og er oppegående/hyggelig.
Jeg kan forstå at jeg ikke får svar/meldinger da jeg er 197cm/120kg og synes jeg selv er fryktelig morsom.

Men må innrømme at du overrasket meg litt der om du er en typisk normal hyggelig norsk gutt med et normalt utseende og kanskje attpåtil lys/blond? Jeg vet at endel gutter ikke får svar og ingen skam i det, men hadde trodd slik du beskriver deg at den gruppen du tilhører fikk endel meldinger og endel svar.