Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym TS to. 29 mai 2008 21:20

Jeg har et fint liv. Jeg er glad, positiv og lykkelig for alt jeg har. Jeg har venner, familie, jobb, leilighet, bil og alle muligheter til å gjøre hva jeg vil!

Allikevel er det noen dager hvor jeg blir trist og føler savn og ensomhet...
Savn etter en kjæreste, en å dele livet mitt med, en å dele hverdagen med og en som er min annen halvdel. Frustrasjon over at "alle" i vennekretsen har noen og alle spørsmål om hvorfor jeg fortsatt er singel. Da blir jeg skuffet over at jeg ikke har funnet dette enda, frustrert over at jeg ikke får det til og sint på alle som jeg har gitt mitt hjerte til som ikke ville ha det :(
Jeg kan føle at jeg er helt patetisk som legger ut en profil på internett for å finne min hjertens kjær. Presenterer meg så godt jeg kan, legger ut bilder og viser meg i all min sårbarnhet. At dette er så viktig for meg at jeg logger meg på hver eneste dag, flere ganger om dagen, spent på nye meldinger, nye profiler. Kanskje, kanskje finner jeg han eller han finner meg... Nå har det gått noen måneder uten hell, og skuffelsen når meg :(

DA HAR JEG FORUMET og alle som skriver her :) Dere får meg til å håpe, smile, le, bli oppgitt, bli engasjert
og fremfor alt får meg til å føle at jeg ikke er alene om alle følelser og tanker jeg har om min singelstatus :)

Så takk til alle dere som skriver inn på forum. Dere får min dag til å bli lysere!!

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig to. 29 mai 2008 21:52

Selv takk for et innlegg som var nydelig skrevet! :)

Skjult ID med pseudonym TS to. 29 mai 2008 22:21

Takk Fornøyelig! Det er godt å bli sett og forstått :)

Skjult ID med pseudonym Lille my to. 29 mai 2008 22:27

Enig med deg,TS. Har alt jeg egentlig trenger,og er i utgangspunktet storfornøyd. Har egentlig ikke hatt så lyst på kjæreste før nå......Har nok noe med at min bestevenninne skal flytte en del mil fra meg. Føler meg liksom litt ensom,selvom jeg har mange venner igjen. Men,det er alltid noen en har nærmest,som betyr mest. Vi har gjort mye sammen,og hun har også være singel like lenge som meg. Nå blir alt liksom så anderledes. Føler meg noe trist,selvom......

Skjult ID med pseudonym TS to. 29 mai 2008 22:33

Tosomheten med en venninne kan være overraskende likt tosomheten man opplever med en kjæresten - hvis man ser bort fra kyss, klining og sex ;) Jeg har også opplevd dette, og på mange måter dette kanskje en en av mange grunner til at jeg fortsatt er singel.. Jeg skjønner veldig godt at du føler en tomhet når hun nå flytter fra deg, skjønner det veldig godt. Kanskje dette er sparket i rumpa du trenger for å finne en reel partner, altså en mann? :) Vi får holde sammen her, til vi finner Den Rette!

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 29 mai 2008 22:34

TS

Takk for et fantastisk fint innlegg ---------- det er så deilig med slike herlige, positive, flotte ord!

Jeg slår følge på de gode tingene du skriver om -------- bortsett fra at jeg sjelden eller aldri sliter med savn og frustrasjon over et manglende kjærlighetsliv.........det er nok fordi jeg ikke har vært singel mere enn siden november i fjor, samt at jeg har en sukkermann i kikkerten som gir meg mange gode samtaler og mange flotte stunder. Hva dette blir til kan bare tiden vise :-)

Forumet har utelukkende bidratt til utrolig mange fornøyelige stunder (og noen litt lettere hissig også...hehe), og jeg har fått mange herlige venner igjennom tiden på Sukker :-) Det er rause, flotte, vakre og hjertegode mennesker som jeg setter umåtelig stor pris på ---- mange har jeg også truffet IRL..

Så jeg takker også --------- til dere som får min hverdag til å bli enda lysere!

Skjult ID med pseudonym Lille my to. 29 mai 2008 22:35

Ja,høres ut som en god ide,TS : )

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 29 mai 2008 22:37

Er det ikke SUPERFLOTT at vi har hverandre her inne!! Vi trenger slett ikke føle oss ensomme tross alt! :-)))

Skjult ID med pseudonym TS to. 29 mai 2008 22:41

Jaaaaaaaaaaaa :) Takk bloomie

Skjult ID med pseudonym Lille my to. 29 mai 2008 22:43

JAAAAA,det er jo bare å skrive her,om en føler seg ensom : )

Skjult ID med pseudonym solo to. 29 mai 2008 22:54

Ja er det ikke herlig, dere.
Her har vi en bit av det vi savner, noen å diskutere med, utveksle meninger med, bli "oppgitt" over, "snakke" med, få noe gode tilbakemeldiner fra, gi noen gode tilbakemeldinger til. og "rangle" utover i sene kveldstimer med når vi strengt tatt skulle sovet!!!

Takk TS og alle dere andre for at dere holder meg oppe for lenge!!! *ler* Kan liksom ikke finne senga uten å ha tatt en tur innom her!!

Skulle egentlig vært i seng for jeg må prøve å være oppe før fuglene i morgen, men "MÅTTE" innom forumet for å se om det var noe nytt her. Blir jo nesten som å komme hjem til "noen" i heimen, ta en prat og slappe av litt før sengetid!! Synd jeg ikke kan ta dere med når jeg legger meg også. Hadde vært fint å vite at det lå "noen" ved siden av også!!

Du er ikke alene TS, vi er mange som har det sånn og det er jo litt godt å vite. Av en eller annen (idiotisk) grunn så gjør det alt litt lettere. Og det er så herlig, vidunderlig flott når noen sier det rett ut som du har gjort TS og da følger vi andre med og det letter og lyser opp litt for oss alle.

Men selv om jeg absolutt ikke har lyst er jeg desverre nødt til å si takk for meg i kveld. (Er den fornuftige delen av meg som sier det!)
Ønsker dere alle flotte mennesker en vidunderlig natt med herlige drømmer og en skjønn, varm og behagelig dag i morgen.
NATTA!!

Skjult ID med pseudonym TS to. 29 mai 2008 22:58

Takk, takk, takk, takk, takk Solo. Din melding var varm, velskrevet og åpen :) Ja, vi er flere og vi holder sammen! Ha en god natt og en en fantastisk dag i morgen. Husk, det er fredag og du har hele helgen foran deg :) Stor klem fra meg til deg

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 29 mai 2008 23:15

Kjære TS og alle dere andre.

Jeg hiver meg på her og takker jeg og for et selskap som jeg ikke ville vært foruten. I alle fall ikke som singel...
Tror det er mange som må inn å sjekke før de legger seg, ja.... Det er virkelig mange flotte mennesker her som i aller høyeste grad har beriket mitt liv også!

Skjult ID med pseudonym TS to. 29 mai 2008 23:18

Jeg blir så glad for at dere svarer på innlegget mitt - det varmer virkelig - i denne merkelige, virtuelle verden vi alle har kastet oss ut i!

Skjult ID med pseudonym ElFrodo to. 29 mai 2008 23:21

Klart jeg har glede av dere alle. Er nok blitt litt avhenging men det er en fin gjeng å bli avhengig av. :-))

Skjult ID med pseudonym rika to. 29 mai 2008 23:28

Jeg prøvde virkelig å løsrive meg herfra ved å faktisk date og hygge meg stort, men dere vet, gamle vaner er vonde å vende...osv.. Her er det utrolig fine folk, så det er er vel en grunn til at vi holder til her inne!
-Men, det blir ikke unger av det!! Hehe..

Skjult ID med pseudonym Bloomie to. 29 mai 2008 23:28

Helt enig, El Frodo!
En superfin gjeng å bli litt avhengig av! :-)))

Natta til dere alle, med mange gode, varme, lyse og sommerlige tanker fra meg!

Skjult ID med pseudonym Min_mening fr. 30 mai 2008 09:48

Hei, TS og alle andre her!
Takk for innlegget! :-) Det var godt å lese dette innlegget, mellom alle frustrasjoner i andre tråder... Opplever en fin ærlighet og vennlighet i det som skrives her. Jeg har såvidt oppdaget forumet, og ikke "kastet" meg ut i det ennå. Men det er morsomt å gå inn og lese litt hva som rører seg i andre likesinnede. Det er godt med gjenkjennelse. Virker som om mange kjenner hverandre godt, men dere har jo bare pseudonym her. Hvordan vet dere hvem dere snakker med? Har ikke alltid lyst at alle skal vite hvem jeg er.

(mann 48 år fra Oslo) fr. 30 mai 2008 11:03 Privat melding

De har blitt kjent over tid. Noen ganger skriver de uten pseudonym slik som meg nå og da husker man jo hvem de er. De har møtt hverandre på fest og forskjellige aktiviteter vi har hatt så det er ikke farlig på noen som helst måte :)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 30 mai 2008 11:09

Fra boomie: Hei Min_mening!

...for å svare på det siste først:

Det er slett ikke slik at alle vet hvem alle er, men mange skriver regelmessig i forumet, og slik sett blir man "kjent" fordi man skriver som regel under samme pseudonym hele tiden. Sånn sett kan du føle deg trygg, når du foretrekker å forbli litt "mystisk" (full respekt for det! Det er DITT valg, og dette ER faktisk et diskusjonsforum hvor identitet ikke er påkrevet).

En del av oss er forumianere fra "Kø-lapp", og har også møtt hverandre IRL, både på Sukkerfest og andre steder.
Ett tips til: mange av oss (som også kjenner hverandre IRL) bruker våre profilnick som pseudonymer....og kan slik sett søkes opp via Matchlister --> "søk kallenavn".....hvis nyskjerrigheten din tar overhånd på enkelte, så er det jo bare å gjøre et forsøk der!

I kø-lapp er det ALLTID herlig stemning, tråden har gått litt tregt i det siste, men slik er det. Vi vet at vi har hverandre uansett! :-)))

Ha en stråååååålende sommerdag! :-))

Skjult ID med pseudonym Bloomie fr. 30 mai 2008 11:10

Ja, der rakk Sukker å forklare litt først, Min_mening.....jeg holdt på å skrive mitt innlegg, så jeg så ikke at redaksjonen svarte deg før nå.... :-)))

Skjult ID med pseudonym feminin59 fr. 30 mai 2008 14:16

Tusen takk for en nydelig tråd.
Godt med optimismen som råder i denne.
Er forholdsvis fersk som superbruker, har sittet litt på gjerdet, synes det var i overkant negativt i enkelte tråder.
Lurte litt på om det var det rette stedet å være, ser nå at her inne er det så mange, flotte mennesker.

En fortsatt fin og positiv sommerdag, og helg til alle her inne!

Skjult ID med pseudonym Bloomie fr. 30 mai 2008 15:03

Det kan se litt rart ut at Sukker har lagt ut en melding på vegne av meg, men jeg kom i skade for å reklamere for et arrangement som ikke har noe med Sukker å gjøre. Sukker redigerte dette bort, og la tilbake resten av innlegget mitt..... :-))))

Skjult ID med pseudonym Lady inred fr. 30 mai 2008 15:33

Uansett en vakker tråd. Må være solen som gjør oss så glade. Og nå er det helg! Hurra!

Skjult ID med pseudonym Frkcino fr. 30 mai 2008 19:39

Tusen takk for så fin tråd... ;o)))

Ja FORUMET er et supert sted og jeg vil si takk til alle dere flotte mennesker jeg har fått lov til og
bli kjent med her inne....

Dere er bare supre og ja det er faktisk veldig hyggelig i min hverdag at dere finnes. Så enig med TS....

Stor klem til dere alle... og TS han kommer når du minst aner det.... ;o))

Skjult ID med pseudonym solo lø. 31 mai 2008 00:23

Det er ille at det er mange timer siden noen skrev noe her, altså!!
Og siden jeg absolutt må slenge fra meg noen kommentarer før jeg stuper i køya så vil jeg bare si:

En av de fineste tingene med forumet er at her "skravler" vi samme om man er 20 eller 60, om man har intresse for "den" personen eller ikke, om matchtellet er 20 elle 90.

Jeg vet ikke, men du verden for noen fester det må bli (har ikke vært på noen sukkerfest/sammenkomst ennå) om vi klarer å holde samme stilen der!!
Dere som har vært på en eller flere, er det samme stilen?? I så fall kan det ikke være "mislykket" om man treffer DEN personen eller ikke for man har truffet alle de andre og hatt det gøy sammen.

Jeg er spent og gleder meg til jeg får muligheten til å treffe alle "sukkerklumpene" en gang i fremtiden (snart)!!

Skjult ID med pseudonym Moi lø. 31 mai 2008 19:11

Tusen takk for en nyyyyyydelig tråd, TS.

Til solo: ja, det er likedan på sukkerfestene. Jeg har vært på to stykker, og det er alltid like moro å gå rundt å se om det er noen "kjente" og lete opp de som befinner seg på match-kortene. Ikke ta det for høytidelig, fester er for å ha det morsomt, finne nye venner og kanskje også en kjæreste, dersom du er riktig heldig ;-)

Skjult ID sø. 1 juni 2008 00:02

Det kan være frustrerende å være singel. Man føler seg annerledes, sett på som en særing og kanskje man også føler at man må forsvare sin sivilstatus selv mot fremmede? Fordelen med internett er jo nettopp at man kan se at man ikke er alene. Det finnes andre mennesker som har det akkurat som deg. Dette bør man benytte seg av, føle samhørighet og få styrke og inspirasjon til å leve ditt liv som DU vil!

Skjult ID med pseudonym Bloomie sø. 1 juni 2008 21:32

For en nydelig helg, dere!!!

To dager ved sjøen --------- fantastisk, og 0700 i dag tidlig var det målt 18,5 grader i vannet ----- utover dagen vil jeg tro det nærmet seg 20!

........og så måtte jeg bare sørge for å bringe denne herlige tråden til topps i forumet igjen! *ler!


:-)))

Skjult ID med pseudonym Min_mening ti. 3 juni 2008 08:12

God morgen! Det er så godt å starte dagen med å tenke på alt som jeg er takknemlig for :-) Her sitter jeg i et av verdens rikeste og fredligste hjørner med god helse og egen arbeidsplass, venner og nydelig sommervær! Og jeg er enig med Bloomie om at denne tråden må holdes varm og jevnlig komme på toppen! Så får det heller være at han som skulle ringe tilbake lar vente på seg.. Han skal ikke få ta fra meg mitt gode humør!

Ha en flott junidag!

Skjult ID med pseudonym TS ti. 10 juni 2008 10:22

Da er sommeren endelig her, og mitt superbrukermedlemskap utgår om få dager..
Jeg tar sommerfri fra sukker - og håper at vi ikke sees her til høsten ;o)

GOD SOMMER, ALLE SAMMEN!!