Alle innlegg Sukkerforum

Window shoppers!!! Unge damer :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym on a good on. 1 aug. 2012 00:45

Er det mange her som går på date. Jeg spørr dere ung kvinner her inne og helst dem som ikke er her å diskuterer til vanlig. Jeg har selv vært på date her for en stund siden med noen forskjellige. Jeg registrerte meg igjen og ser at mange av de samme fjesene er her inne samtidig som det har kommet mange fler her også.

Er det sånn at dere som har vært her en stund bare er Window shoppers. Hva med dere nye. Dere vil ha værdens beste , kjekkeste mann men får det ikke:). Mulig man er litt kravstore ?. Eller suger de mennen dere treffer her inne.

Tar dere unge søte kvinner her inne det man skriver i hurtigfakta og tekst, matchtall veldig seriøst. Hjelper det så mye når man ikke kjenner personen du møter eller har dette hjulpet etter møte med personen. Dater dere personer med høy match og lav match samtidig eller er det bare de med høy match??.

Når man skriver første brevet til dere, hva vil dere høre. Et langt brev med masse vas eller bare noen korte fornuftige ord som spørr deg om hvordan dagen har vært.

Humor i hurtigfakta og tekst er det viktig?

Hva med å ta dere ut på en date som inneholder litt aktivitet i stede for den vanlige ølen eller kafen, thats nice but a bit boring.

Skjult ID med pseudonym shwupp on. 1 aug. 2012 02:01

Jeg er også på min andre runde. Etter at jeg egentlig fikk en kjempetreff første gang som varte i flere år.

Et kort brev, som viser at man har lest den andres profil syns jeg er bra.

Dessuten, nå som jeg er her igjen, har jeg fått et stort luksusproblem, som gjelder dating. Jeg har nemlig truffet TO fyrer som er fantastiske og flotte på hver sin måte! Det har ikke noe særlig med matchtallet å gjøre, tror jeg. Jeg har en helt ok match m begge (ca 90). Men jeg syns altså det er kjempevanskelig å date to samtidig, og hvis jeg kommer ut av dette med skjegget i postkassa, lover jeg å aldri gjøre det mere!

Hadde ikke mye interesse av å møte en til, da jeg allerede hadde møtt en jeg likte veldig godt, men jeg hadde bare møtt ham en gang, og det var ikke så enkelt å treffe ham igjen, så jeg tok altså en date til, med en annen, også var det ganske klaff der også! Både kjemien og endorfinene er der, med begge (!) mens den fornuftige og praktiske sansen min forteller meg at dette nok kan by på problemer... Dessuten "har" jeg ingen av dem, og det som ville være utgjort er om jeg klarer å skremme bort begge to...

Skjult ID med pseudonym Jente29 on. 1 aug. 2012 11:58

Jeg vil høre;
bli med å ta en kaffe:)
- da gjør jeg det om han er kjekk og har en bra profil med innholdsrik tekst som sier noe om han ;)

Skjult ID med pseudonym FrkNorell on. 1 aug. 2012 12:05

Selvsagt er jeg kravstor. Jeg er ikke ung og søt lenger, så jeg føler jeg kan tillate meg det.
De som tar kontakt med meg er jo også kravstore?

Jeg dater aldri flere samtidig, men jeg lar meg fenge av menn med humor i profilteksten.
I første brevet er det viktig at relevante opplysninger kommer fram. Kan han for eksemplel håndtere en kulegrill? Har han kulemage? Hvor mange og hvor kule venner har han? Vet han hva et ulelager er? Sånne ting.

Skjult ID med pseudonym kar on. 1 aug. 2012 15:55

Ulelager er det et kulelager blir når det er slitt ut.

Skjult ID med pseudonym FrkNorell on. 1 aug. 2012 16:57

Fnis. Jeg sliter litt med at siden henger. Jeg skriver og bokstaver forsvinner. Kan ikke skylde på autokorrekt for disse små, men tidvis morsomme ordfeilene dukker opp fra meg.

Skjult ID med pseudonym ama on. 1 aug. 2012 17:37

jeg for min del er bare sånn halvveis opptatt av dette matchtall greiene. Jeg tenker at tall kan da ikke definere kjemi, vennlighet, humor og egenskaper? Til en viss grad kan det kanskje det, men allikevel. Ville ikke vært avvisende om en med machtall 71 sendte meg en melding. Om han så grei ut og hadde lyst å treffes kan det godt tenkes at jeg hadde sagt ja. for tenk om han var unntaket..... det kan være perler blant de lavt-tallede også ;)

i første melding er det greit komme med et kompliment av noe slag kanskje og et slags bevis på at du har lest profilen min? :)

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 21:18 Privat melding

Jeg har vært her siden januar ifjor.

"Er det sånn at dere som har vært her en stund bare er Window shoppers. Hva med dere nye. Dere vil ha værdens beste , kjekkeste mann men får det ikke:). Mulig man er litt kravstore ?. Eller suger de mennen dere treffer her inne."
Kravstor er jeg sikkert, men ikke mer enn at jeg innimellom finner noen som jeg synes passer. Det er derimot ikke alle disse som synes jeg passer.

"Tar dere unge søte kvinner her inne det man skriver i hurtigfakta og tekst, matchtall veldig seriøst. Hjelper det så mye når man ikke kjenner personen du møter eller har dette hjulpet etter møte med personen. Dater dere personer med høy match og lav match samtidig eller er det bare de med høy match??."
Ikke veldig seriøst, men jeg lar selvfølgelig disse tingene være en pekepinn, slik det jo skal være.
Hurtigfakta er som regel det aller første jeg ser på i en profil, men jeg tar forbehold i at de kan være mangelfulle.
Mange sliter med å forstå hvordan matchtallet fungerer, og hvis man svarer feil så kan det få "fatale" følger. Derfor tar jeg matchtallet med en god klype salt - det kan være et resultat av misforståelse for hvordan man bør besvare relasjonstesten.

"Når man skriver første brevet til dere, hva vil dere høre. Et langt brev med masse vas eller bare noen korte fornuftige ord som spørr deg om hvordan dagen har vært."
Jeg liker ikke meldinger som er baare smalltalk, for det er så utrolig uinteressant. Jeg vil helst lese noe som forteller meg at vi har felles fritidsinteresser, noe som begge synes er gøy å prate om.

"Humor i hurtigfakta og tekst er det viktig?"
Nei. Det hjelper, men det er overhodet ikke noe jeg tenker på.

"Hva med å ta dere ut på en date som inneholder litt aktivitet i stede for den vanlige ølen eller kafen, thats nice but a bit boring."
Kjempefint, sålenge jeg får være med å bestemme hva slags aktivitet det skal være:)