Alle innlegg Sukkerforum

Det beste er å lage et pinlig øyeblikk

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Akershus) on. 1 aug. 2012 01:33 Privat melding

F.eks, løsne dekselet på mobilen, og rist litt på den sånn at dekselet faller på bakken. Så ser du på personen og sier "Oi, dekselet løsnet og falt på bakken :O" Så kan du opplyse om at du lagde et pinlig øyeblikk, og vise til øyeblikket ved senere anledninger dersom stillheten tar overhånd.

Skjult ID med pseudonym kar on. 1 aug. 2012 12:01

Du kan jo for eksempel vise til denne tråden.

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 12:59 Privat melding

kar; haha, enig!

Skjult ID med pseudonym viller on. 1 aug. 2012 13:34

@kar

Spot on, he he .)

Skjult ID med pseudonym -Bene- on. 1 aug. 2012 15:00

Jeg elsker awkward silence. Og jeg elsker icebreakere. Den beste icebreakeren er "så, har du pult i det siste?", helst til en person man har hatt en liten affære med tidligere.

Skjult ID med pseudonym søker on. 1 aug. 2012 15:09

@-Bene-: Da vil jeg jo svare "nei, det er derfor jeg er blitt så desperat at jeg ville treffe deg igjen."

(mann 37 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 16:44 Privat melding

Så problemet og løsningen er det samme? Far out..
Kan man bruke det samme pinlige øyeblikket til å redde det fra å bli et pinlig øyeblikk?
F.eks. ved å forklare at man lager et pinlig øyeblikk for å ha noe å snakke om i fremtidige potensielle pinlige øyeblikk? Eller blir det da bare en selvforsterkende effekt slik at det pinlige øyeblikket blir enda pinligere?
Og ville man ikke da også ødelegge dette øyeblikket som kur for fremtidige pinlige øyeblikk?

Her gjelder det å trå forsiktig, folkens!

Skjult ID med pseudonym lusa on. 1 aug. 2012 16:50

Jeg har alltid med meg en liten sammenleggbar lommespade i fall jeg kommer ut for kommentarer ala hva Bene beskriver. Flittig brukt.

(mann 34 år fra Akershus) on. 1 aug. 2012 17:32 Privat melding

Som Erikmy sier, fortell at du skal lage et pinlig øyeblikk, og lag det, så har du avskaffet pinlige øyeblikk med den personen for alltid :O

Skjult ID med pseudonym iPodagra on. 1 aug. 2012 17:35

Pinlig stillhet = <3 Jeg snakker ikke på date, KUN for å skape pinlig stillhet. Og i likhet med @-Bene- er den kommende icebreakeren ulidelig spennende noen ganger.

Neeeida. Jeg har heldigvis unngått pinlig stillhet på mine dater. Bank i bordet, kryss i taket, tenna i tapetet og alt det der. Men om det skjer så foretrekker jeg nok icebreaker á la "har du pult i det siste?" framfor noe annet kjedelig som f.eks været.. Tror ikke jeg gidder å begynne å mekke på mobiltelefonen lizzm.

(mann 34 år fra Akershus) on. 1 aug. 2012 18:00 Privat melding

Mye annet man kan gjøre da :-)

Oi, jeg veltet bordet :O

Ops, jeg kastet vesken din over gaten :O

Ånei, jeg glemte å betale barnebidrag :O

Skjult ID med pseudonym søker on. 1 aug. 2012 18:09

Jeg foretrekker litt pinlig stillhet på date. Dette fordi jeg finner at 15 sekunder med pinlig stillhet kan fortelle like mye om hvorvidt en passer sammen som 15 minutter small talk.

Skjult ID med pseudonym iPodagra on. 1 aug. 2012 18:09

Hehe, DET er bedre forslag etter min smak. Ser for meg at en combo av de der gjør underverker for fremtidig dating og whatnot.

Skjult ID med pseudonym iPodagra on. 1 aug. 2012 18:12

Men @søker, er det da pinlig stillhet hvis begge vil ha litt av det..? Da er det vel bare stillhet..? Hvis man sitter der noen sekunder, ingen sier noe. Man ser på hverandre. Får et lite smil i munnviken. Ser de pene øynene. Sånne ting. Det er ikke pinlig stillhet. Det er vellykket stillhet. Noe helt annet. :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 1 aug. 2012 18:55 Privat melding

Pinlig stillhet er pinlig dersom det er tydelig at den ene eller begge overhodet ikke er interessert og egentlig ønsker å komme seg bort derfra så fort som mulig.

Men dersom begge parter tiltrekkes av hverandre så blir ikke den pinlige stillheten pinlig på en pinlig måte. Da blir det i verste fall bare litt sånn "flaut-rødme", og det er jo bare søtt :P