Alle innlegg Sukkerforum

Hva forventer/ønsker dere jenter å prate om over meldinger?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Soldier on. 1 aug. 2012 04:36

Har sendt meldinger til en del jenter her og fått svar på de fleste av dem. De fleste åpningsmeldingene har vært ganske korte og enkle. Prøver å sende meldinger som er enkle å svare på. Noen av dem med litt humor. Men det viser seg at mange av jentene etterhvert slutter å svare etter 2-4 meldinger (fra hver part). Hva skyldes dette?!? Litt frustrerende egentlig. Hva forventer dere å få ut av en samtale her på sukker? Jeg kan i alle fall si hva jeg ønsker: Å starte en enkel kommunikasjon for å finne ut noe om den andre parten. Og deretter (ganske kjapt) spørre om en enkel date for å sjekke om kjemien er der. Men hvis jentene her ikke gidder mer enn 2 meldinger før de stopper å svare, så blir det jo vanskelig. Hva forventer dere av de første meldingene egentlig? Ønsker dere at mannen skal være komiker? Lyriker? Bad boy? Skulle tro det var nok å vise at man er en normal kar med et liv, interesser og humor. Og som er nysgjerrig på jenta han prater med. Men det er kanskje ingen god strategi? Gi meg et hint da!

Skjult ID med pseudonym Petter on. 1 aug. 2012 09:24

Nok en mann som ydmyker seg til å legge seg flat ovenfor damene og tigger og ber om tips om hva HAN kan skrive til dama for hun skal være fornøyd.

TS: Hva med å ta rollen som MANN, vis hvem som er sjefen. Det burde være DU ikke sant?? Da ydmyker du deg ikke selv som mann gjennom å skrive poster som dette.

(mann 69 år fra Vest-Agder) on. 1 aug. 2012 10:02 Privat melding

Hei,

you cannot possibly know during those first messages what it is best to talk about, and of course it follows that neither can you discover much about a person during the first messages, and i am not talking about how they look or what they have, but who they are and what they feel.

Just be yourself and write what you feel, if you get cut off after 3 or 4 messages then it shows a degree of shortsightedness on the part of the other person and that may be a personal attribute that you do not wish to find in a partner anyway.

Skjult ID med pseudonym FrkNorell on. 1 aug. 2012 10:45

Jeg forventer poetisk førstebrev. Ikke nødvdigvis med rim i, men blomsterstøv, stakittgjerder og lønnetrær er ok. Svarer alltid dersom det er skrevet på nynorsk.

Videre er det fint å kunne snakke om Darwin, palentologi, frimerkesamlinger og Coehlo.

Skjult ID med pseudonym asd24 on. 1 aug. 2012 10:59

Jeg er ikke annerledes på nett enn IRL, og følger samme høflighetsstandard og fremgangsmåte som ved en "virkelig" samtale. Kartlegging i starten, før det sporer avgårde i den ene eller andre retningen - den ene samtalen forskjellig fra den andre. Hva jenter forventer at jeg skal skrive i førstemeldingene gir jeg egentlig litt blanke f i.

Skjult ID med pseudonym ama on. 1 aug. 2012 11:47

jeg forventer ikke noe spesielt :) men det jeg "forventer" er at man svarer når man får en melding. Enten at man sier nei takk på en grei måte dersom man ikke er interessert mer, eller setter inn et av disee standardsvarene. De er jo greie ;)

men ellers satser jeg på at mannfolka er seg selv og at de prøver å gi et godt inntrykk. så prøver jeg tilbake :)

(mann 32 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 17:28 Privat melding

Jeg tror at med en gang samtalen blir standardisert, det jeg mener med det er "small talk", så blir det kjedelig.
Her er konkurransen mye større enn om du satt på en cafe eller en bar, her må du skille deg ut og faktisk være deg selv.
Prøv å ikke tenke på hva de ønsker å høre, da opptrer du falskt og det vil de oppdage ganske raskt (2-4 meldinger kanskje? ).

Et tips er å spørre om absurde ting du genuint lurer på. Det er ikke en fasit som fungerer, men jeg har opplevd utrolig mange ganger at det fungerer for meg. Hvis du i tillegg klarer å spørre et spørsmål som er absurd men også har noe med personen du stiller det til å gjøre, så har du klart noe mange ikke klarer.

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym iPodagra on. 1 aug. 2012 17:56

Hvis man klarer å holde interessen og nysgjerrigheten oppe over lengre tid/flere meldinger er man godt i gang. Dette gjelder jo både for seg selv og motparten. Når det å svare på meldinger er kjedelig eller et "ork", da blir det vanskelig skvise ut mer saft av seigmannen for å si det sånn.

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 21:08 Privat melding

For min del så blir jeg ikke særlig interessert i å prate(jeg kan svare, men lite interessert) hvis ikke de første meldingene forteller meg at vi har interesser til felles.
Rundt 70% av alle som kontakter meg har ca ingenting av interesser til felles med meg, så dette er den kjappeste måten å skille seg ut fra resten(!).

Skjult ID on. 5 sep. 2012 18:21

Kan være vanskelig å vite hva man skal skrive, men personlig liker jeg positive meldinger uten "skjera", "hvordan går det", "hvordan har helga vært?". Kjedelig!

En morsom melding der vedkommende byr litt på seg selv og legger opp til en spennende samtale etterfulgt av et spørsmål ;)

Skjult ID med pseudonym petitt on. 5 sep. 2012 18:26

Jeg syns det er ganske kjekt med lange meldinger, men så er det jo måte på hvor mange lange førstemeldinger man gidder å sende av gårde om kun et minimum av disse besvares :)
Men som sagt, med lange meldinger er det alltid noe å svare på. Få dama/jenta/kvinnen til å fortelle om seg selv, da går det glatt vettu ;)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 5 sep. 2012 18:29 Privat melding

Dersom damene (det samme gjelder jo også mennene) ikke svarer lenger etter et par meldinger, så er det som oftest et tegn på at de ikke er interessert :)
Og at de kanskje har svart på de første meldingen av ren høflighet, at de ikke hadde noen der og da som var interessante å skrive med, eller annen grunn som likevel går på at interessen ikke er høy nok til å ønske noe mer kontakt.

Så det er ikke alltid problemet ligger i det at man trenger å skrive noe annerledes :)
For er man interessant nok for vedkommende, og skriver helt normale meldinger, så holder gjerne det i massevis ;)

Ikke gi opp håpet :)
Til slutt så finner du ei som fortsetter kommunikasjonen med deg :)

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 5 sep. 2012 18:31

Hvorfor er vi så raskt ute med å mene at "motparten" må være en idiot, når vi ikke får den responsen vi søker?

Hvis noen skriver til meg og det er uendelig intetsigende meldinger ("idag var det veldig fint vær....") som jeg ikke føler noe behov for å svare på, så er det jo ikke noe feil med MEG.

Samtidig må jeg regne med at andre kan mene at mine meldinger er dødskjedelige og at de slutter å svare.

Vi er jo ikke like. Hva som fascinerer oss i meldinger, er høyst forskjellig. Noe jeg skriver som jeg selv syns er kjempevittig, kan være idiotisk for en annen.

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 5 sep. 2012 21:06 Privat melding

Jeg har som regel svart på meldinger som han tydelig har lagt litt flid i, eller som treffer humoren min. Faren er jo da at det er meldingen som "tvinger" meg til å svare, og ikke interessen for den som har sendt den, og da mister ofte samtalen piffen etter noen få mailer og renner ut i ikkeno..
Jeg har også som regel svart på korte standardmeldinger OM jeg finner profilen (bilde OG tekst) hans interessant- og disse samtalene har vart lengre og gjerne endt opp i treff. Om svarene hans forblir korte og "frasete" renner også disse ut i ikkeno..

De som sender ut en intetsigende melding, og som samtidig ikke har en særlig interessant profil/ noe til felles med meg, og ikke gjennomtenkt profilbilde/albumbilder så svarer jeg aldri.

Kun tre ganger har jeg opplevd kjemi fra første stund, og samtaler som jeg har gledet meg til å lese/svare på, og som kunne fortsette hele kvelden og natten- og disse har alle endt opp i hyggelige treff :)

Det jeg prøver å si er vel at om hun finner DEG interessant (profiltekst/bilde), så har det lite å si hva du skriver i førstemailen.

(mann 34 år fra Rogaland) on. 5 sep. 2012 21:14 Privat melding

Johnny Depp er alltid eit samtaleemne for jenter

Skjult ID med pseudonym ms on. 5 sep. 2012 21:29

..det er ofte etter et par tre meldinger man finner ut hvordan person man snakker med, hvordan han skriver, og hvordan han tar humoren din osv....om det da ikke faller i smak , dør det ut .

Skjult ID on. 5 sep. 2012 21:45

Jeg er kvinne og har opplevd mye av dette, både at jeg slutter og skrive fordi jeg mister interessen og motparten har sluttet å skrive med meg. Et svært enkelt tips som kanskje har blitt nevnt er å ALLTID stille et spørsmål til slutt rett før du skal logge av, så får du kanskje svar fra damen og denne åpner du ikke før dagen etter når du har tid til å fortsette samtalen. Ikke sikkert dette hjelper, men jeg merker selv at det er vanskelig og stadig komme opp med noe nytt med mailer fra menn (som er både velskrevne og hyggelige fra mennene) når de KUN forteller om seg og sitt og ikke stiller meg et eneste spørsmål. Må si jeg stusser over det siste.... de er tydelig interessert og har tatt kontakt med meg, men lurer virkelig ikke på en eneste ting i over 10 meldinger, bare prater i vei og vær og vind. Hyggelig det, men jeg lurer jo på om de i det hele tatt vil bli kjent med meg?

Så STILL SPØRSMÅL, FLØRT og VIS AT DU ER INTERESSERT! Trenger ikke å se ut som Brad Pitt for å få draget; selvtillit og humor, KOMPLIMENTER (de pene vel og merke) og et par spørsmål i teksten....LYKKE TIL!

Skjult ID med pseudonym W12 on. 5 sep. 2012 21:50

Det er tragisk at folk tror det har stoir betydning hva som faktisk sies i de første 10 meldingene. Personkjemi vil aldri komme frem i tekst uansett. Derav det stadige tilbakevendende problemet at folk går på date med noen de har hatt svært god kontakt på internett, hvor det viser seg at de likevel ikke har noe å si til hverandre ... Og når man likevel nevner Johnny Depp, hva forestiller seg de damene som ønsker å ha noe ut av dette at Depp ville skrive i en første melding. Kan si at det sannsynligvis ville være "hvordan har helga vært?" Bare å akseptere.

Skjult ID med pseudonym W12 on. 5 sep. 2012 21:54

Det er tragisk at folk tror det har stoir betydning hva som faktisk sies i de første 10 meldingene. Personkjemi vil aldri komme frem i tekst uansett. Derav det stadige tilbakevendende problemet at folk går på date med noen de har hatt svært god kontakt på internett, hvor det viser seg at de likevel ikke har noe å si til hverandre ... Og når man likevel nevner Johnny Depp, hva forestiller seg de damene som ønsker å ha noe ut av dette at Depp ville skrive i en første melding. Kan si at det sannsynligvis ville være "hvordan har helga vært?" Bare å akseptere.

Skjult ID on. 5 sep. 2012 22:00

@ W12 21:50 Spørsmålet til TS var vel hjelp til å holde samtalen i gang på nett først og fremst..... tror vel de fleste vet at personkjemi best oppleves IRL selv om jeg personlig aldri har blitt veldig negativt overrasket på date over de jeg har snakket med på nett. Det har blitt med vennskapet/vennefella, men noen store avvik fra oppfatningen på nettet har ikke jeg hatt, men kanskje jeg bare har vært heldig. Mange hyggelig folk her synes jeg.