Alle innlegg Sukkerforum

Blokkering av alle jenter som ikke svarer - nå får de iallefall ikke svart-muahahaha!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 11:33

Drittlei å sende en melding med dette som resultat:

- uten at personen svarer
- ser på profilen min
- leser meldingen
- ikke gir standardavslag
- egentlig er en falsk profil av en annen frustrert gutt
- beskylder meg for å sende ut massemail (spesielt spennende siden mange ikke engang gidder skrive profiltekst)
- er til latter for venninnegjengen hennes
- får kun beskjed om å skrive mer interessant for at hun skal gidde å bruke tid på meg
- dama chatter i 100 meldinger men har overhodet ingenintensjon om å møtes... (for mye fritid eller?)
- dama chatter i en måned og på dagen vi skal møtes, dumper det ned at hun har datet en annen i lang tid og da ikke kan ta den kaffen med meg engang
- damer som bryter avtalen om å møtes noen timer før når jeg har kjørt bil en time og satt av dagen for å møtes

Kan ikke forstå annet enn at likestillingen har gått altfor langt. Damer er mye verre enn oss gutta-vi får nå paye tilbake i plenum-hahaha! Er liksom vi verst med å sende meldinger til mange og pule rundt? Er det verre å sende en setning for å åpne for kontakt enn å bare ignorere? Får direkte innovertiss av dameprofiler med type setninger som "skriv noe skikkelig morsomt og originalt eller så gidder jeg ikke snakke med deg" - Jeeez! Og de damene som blir sure for at venninna også fikk en åpningsmelding-hva er greia-tror hun ikke vi også skjønner at hun også ikke bare snakker med en eneste gutt-get a grip on reality!

Fikk derfor en liten glede idag av å blokkere alle damene som hadde fått to-tre meldinger av meg, men ikke engang hadde giddi å sende standardavslag-litt digg!

Skjult ID med pseudonym 2eller3 on. 1 aug. 2012 11:41

Har vært en snill jente lenge nok, har erfart hvor flinke er menn å jonglere med flere. Nå gjør jeg det samme, skriver med flere, pule kun med en om gangen. Koser med på veien mens jeg leter etter den rette.

Skjult ID med pseudonym butterfly on. 1 aug. 2012 11:45

@ 2eller3

Heier på deg!

Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 11:48

YOU GO GIRL !

INGENTING GALT I DET !

Når man treffer den rette så slutter man med de tingene uansett!

Men hvorfor er det så jævlig vanskelig å svare på meldinger, eller hvorfor holde noen på gress i 100 meldinger eller holde noen på gress en måned?

Skjult ID med pseudonym belling on. 1 aug. 2012 11:50

Mange absolutte krav er visstnok mer effektivt enn å blokkere mange...

Skjult ID med pseudonym 2eller3 on. 1 aug. 2012 11:51

Gidder ikke skrive 100 meldinger med noen som jeg ikke vil møte uansett, bortkastet tid, forstår ikke heller hva er vitsen.
For mye fritid som du sa, mulig det.

Skjult ID med pseudonym asd24 on. 1 aug. 2012 11:51

Get a grip, selv. Du er på en datingside - folk snakker sammen. Selv i det virkelige liv er det relativt stor sjanse for at jenter, så vel som gutter, jonglerer for eksempel to personer helt i startfasen. Dere er jo ikke eksklusive bare etter en date, og spesielt ikke etter en internettsamtale! Og du må jo gjøre et og annet helt feil dersom det som oftest skjer er at du ikke får noen respons, så ikke legg all skyld på jenta. Jeg har vært her i to uker og kan telle på en hånd de jentene som ikke har svart, så kanskje det har noe med hva du nettopp skriver eller har puttet i profilen din.

(kvinne 30 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 11:55 Privat melding

Hvor mange slike tråder skal man lage da? Les heller på de andre, så skjønner du hvorfor det er sånn...

Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 12:01

@asd24

To uker....You have so much to learn my young, naive apprentice - hehehe!

Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 12:03

@Frk. Ingus

Man kan forstå dårlig oppdragelse og dårlig folkeskikk, men man trenger absolutt ikke tolerere det !

(kvinne 30 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 12:06 Privat melding

Nei, det skjønner jeg, men jeg mener - når du irriterer deg over så mye, så skjønner jeg ikke hvorfor du gidder bruke tiden din her. Prøv heller noe annet :) Sukker flyter over med overfladiske mennesker!

Skjult ID med pseudonym asd24 on. 1 aug. 2012 12:12

@PRINSEN

Ok. Jeg kan også lage meg en tråd en dag og vitse av meg kommentarer. Det er derimot ikke noe givende. Men jeg kan likevel si at jeg ikke kjenner meg igjen i flertallet av trådene på dette forumet, og definitivt ikke denne. Så enten er jeg hunk, eller så gjør du noe skikkelig feil.

Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 12:41

@asd

Du er sikkert hunk-men jeg vitser med deg siden du kanskje ikke har lest tråden godt nok!

Jeg sier ikke noenting om at det er negativt at damer sjonglerer med menn her inne-jeg gir 2eller 3 faktisk cred for det!

Jeg sier ikke at jeg ikke får respons i det hele tatt-det har jeg faktisk fått.

Det tråden stort sett handlet om var ytterpunktene om total ignorering av kontaktforsøk som kaster bort tiden min og holdes på gress i 100 meldinger/en måned før man sier ifra at det ikke passer. Og når 1000 mann sender meldinger til en søt jente på en uke kan meldingen din ikke bli lest av den grunn, men sender du et par til kan hun "finne" deg igjen-og det har skjedd meg mer enn en gang. Ekstra frustrerende med denne erfaringen når noen damer uffer og sukker seg over at fyren ikke skjønner at hun ikke er interessert etter fem-seks meldinger. Hey, uten avslag er døren fortsatt åpen, hvor mange hjerneceller eller kalorier tar det å trykke på standardavslagsknappen??? Selv har jeg opplevd meget koselige opplevelser etter den femte eller sjette meldingen når jeg først får svar ;)

Blir faktisk ganske glad for standardavslag eller enda gladere for et personlig avslag - da slipper jeg å kaste bort tiden min mer på å prøve å bli kjent med den personen, når den andre tydeligvis ikke kjenner den samme kjemien.

Kanskje vi forstår hverandre bedre nå?

@Frk Ingus
Gikk på en smell med å betale over for lang tid.....men blir ingen fornyelse her. Har følelsen at det er MYE større andel menn enn kvinner her inne og etter det jeg kan se som fanatisk heteroseksuell er det flere og kjekkere menn her inne enn andelen digge damer. I tillegg konkurrerer man med på meldingsfronten med enhver fjøsnisse som IRL ikke engang tør å gå bort til en søt jente og starte en samtale, men er en hunk bak tastaturet (",)

Hadde jeg brukt timene jeg har logget her inne på å se etter profilbilder, lese profiltekster, se på score, skrive meldinger, prøve å bli kjent med noen og hvem de er ift bybesøk, er den rene "nedleggings/hoppe i høyet/kosetiden" atskillig høyere på byturer. Noen ble det gode forhold ut av på byen. Men hadde håpet sukker var en ny og bedre måte å bli kjent med potensielle kjøresteemner på, særlig siden byturer er mer og mer boring, men ble nok lurt av markedsføringen...

På byen treffer man iallefall personen med en gang, man trenger ikke bruke en uke på meldinger for å ta en pils og en halvtimes samtale eller avtale dette senere....

Men ser gjerne at je

Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 12:46

...g har mer å lære på sukker som kontaktforum.

Foreløpig har jeg det moro med å blokke iallefall (og ja jeg skjønner hvor barnslig og lite nyttig det er) og har det moro med forumtråder...

Det er jo ganske interessant hvor mange som melder seg inn på sukker, men som bruker tiden sin på forumet enn å gå alle de datene sukker lovet oss - de venter vel alle til tiden deres går ut-jeg er en av dere nå-muahahaha ;)

Skjult ID med pseudonym FrkNorell on. 1 aug. 2012 12:50

Du blokkerer altså damene som ikke svarer deg, sånn at de ikke får svart deg?
Det må da være helt greit? Både for dem og deg.

Skjult ID med pseudonym Gørl on. 1 aug. 2012 12:55

Helt uten ironi: Flott med blokkeringer av de som irriterer deg så mye at du ikke har lyst til å møte dem.
Men de andre? Det er bare latterlig. Jeg ventet tre uker med å svare på en melding nå fordi det var sommerferie, og jeg gidder ikke da å sitte med barn på ferie og bruke tid på sukker. Kunne lett blitt blokkert av det. Men siden han ikke blokkerte eller sendt esur oppførlgermail,, tenkte jeg at det var et godt tegn, jeg svarte og nå skal vi snart møtes.
:-)

(mann 38 år fra Vestfold) on. 1 aug. 2012 13:02 Privat melding

blokkerer lett de som ikke svare på mld etter noen dager...det er derfor blokkerings knappen er der.....for å luke ut de som ikke er intressert....:)

Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 13:06

Hmmm, fin tanke...men tviler på at de færreste venter tre uker med å sjekke kontoen sin her inne hvis de faktisk har et reelt ønske om å møte noen..før du kaster deg på tastaturet sa jeg FÆRRESTE (seffern er det unntak). Men hovedsakelig de som irriterer er de som leser meldingen, leser neste og ikke engang gidder se på profilen min...langt mindre sende et avslag...Og de fleste damer her inne har gratiskontoer så det kan virke som de bruker sukker som et egobooste opplegg før de går på byen for å bli skutt ned av hunken de fikk meldinger av som IRL som velger venninna deres ;-P (ja, sagt med mest ironi og komikk, men med et snev av min oppfattelse av sannheten) ;-D

Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 13:08

@hans80

Takk for den, begynte virkelig å tro det var bare meg som var sær... ;-P

(mann 38 år fra Vestfold) on. 1 aug. 2012 13:14 Privat melding

hehe nei er nok ikke bare du som gjør det.......det er sånn det er på nettdating.....tar ikke nettdating så seriøst før jeg blir kjent med en jeg kan være seriøs med...) masse bra i RL også...:)

Skjult ID med pseudonym lusa on. 1 aug. 2012 13:17

Buhu, ikke blokker meg. Da blir jeg så trist (?)
På tide folk skjønner hva blokkeringsfunksjonen er til for. Makan.

Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 13:18

@FrkNorell/Gørl

Sender en massemelding her ;-P

Hahaha-ikke sant. Logikken er jo mildt sagt skjør. Blokkere de som ikke svarer, så de ikke får svart deg.

Så sitter man der og tenker at man kanskje går glipp av sitt livs kjærlighet siden man da mister enhver mulighet for den annen person til å kontakte deg. Det kan jo være at hun har tastaturskrekk eller noe siden hun etter syv leste meldinger ikke greier å sende et avslag eller besøke profilen min ;-P

Nei, blir litt som å luke vekk uoppdragne folk med dårlig folkeskikk og egoboostere. Men siden jeg var den som tok kontakt forventer jeg at de kan gi avslag .... eller sender melding tilbake....

Men jeg har jo skjønt at falske jenteprofiler fra gutter gir jentene et dårligere rykte enn de fortjener-de svarer neppe...forhåpentligvis...derfor styrer jeg unna de uten fotoalbum med samme jente på forskjellige steder, de som vil ha deg til å betale på andre sider, utlendinger som vil ha norsk pass, ett profilbilde med tydelig "tatt fra annen nettside bilde", de som ikke engang gidder å bruke 2 min på nettsida si etc....men likevel er det massedårlig erfaringer...

Skjult ID med pseudonym mann30 on. 1 aug. 2012 13:23

veldig trøttsomt å blokkere da. :)

Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 13:24

@lusa

Helt uenig. Dette er ikke noe høna eller egget problematikk.

Blokkeringsfunksjonen burde være helt unødvendig.

Enten får man et svar med invitt til å bli videre kjent eller så sender man et avslag-ferdig. Sukker har til og med laget et avslag til jentene hvis det kommer for mange meldinger og de ikke gidder å skrive et avslag selv - bruk det!!!

Det er så jævlig irriterende når damene lar det tikke inn melding etter melding uten å foreta seg noe. iallefall når noen ikke svarer før du har vist interesse ved å sende de tre-fire meldinger! Selvfølgelig kan de la meldingene tikke inn og booste egoet sitt for seg og venninnene, men det hadde vært så mye mer voksent å sende eget avslag eller trykke på en standardavslagsknapp!

Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 13:43

@mann30

Hehehe, sikkert tanken til masse damer også.

Veldig trøttsomt å trykke på den standardavslagsknappen da...mye bedre å skrive og snakke om hvor mange menn som ikke skjønner at de må slutte å sende meldinger når de ikke får svar;-P

Det beste er at jeg fikk en skikkelig fin melding, fra en skikkelig digg dame, som jeg har sendt syv meldinger til (som er lest av henne) før hun svarte akkurat nå!!!

Må kanskje vurdere å vente lenger med å blokkere - og alle damer som klager over at vi menn bør skjønne at vi ikke skal sende masse meldinger til de og ta taushet som avslag, bør kanskje ta seg ei bolle ;-D

Uten avslag i meldingen er det tydeligvis bare å spamme på med meldinger - til slutt får du svar ;-D

Its a waiting game-hvem blokkerer først - eller standardavslagsknapp, hva er det a???

Skjult ID med pseudonym MikkeMus on. 1 aug. 2012 13:50

De mest attraktive jentene har alltid "en på gang". De treffer alltid de som de vil in real life. Sukker blir bare en booster for dem. Allitid litt spennede å få 50 meldinger i innboksen daglig. Og se om det finnes en eller annen der som overgår noe. Så gutter: det handler om å overgå noe

(mann 33 år fra Vest-Agder) on. 1 aug. 2012 13:51 Privat melding

Til TS:

Men oppnår du noe positivt med alt dette da? Vinner du noe på det selv?

Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 13:54

@MikkeMus

Damn, da er det virkelig noen av gutta som får kjørt seg - hahaha...

På den annen side er det bra, blir letter for oss andre gutta in real life da STOREPUSENE allerede er i køya med noen andre-hehehe...

Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 14:00

@Sefiroth

Folkeopplysning? Bedre nettikette kanskje? Tar jenter dette til etterretning greier de kanskje trykke på standardavslagsknappen etterhvert?

Kanksje en egoboost for meg selv? Se om andre har samme erfaring, om hvor normalt det er?

Kanskje en liten utblåsning... Man blir litt lei av at man har sendt fire-fem personlige meldinger til en jente som uffer og sukker seg over alle gutta som vil ha henne og at de ikke skjønner at hun ikke er interessert når hun ikke sier noe....når den neste jenta KREVER fire-fem meldinger før hun gir et svar tilbake (og en slik en hadde jeg etterhvert en veldig hyggelig opplevelse med ;))...

Når du tenker etter kommer du sikkert med enda flere grunner, positive/negative, som kan komme ut av dette du også...?

Hva slags erfaringer har du på området? Svar på alle førstemeldinger, standardavslag, personlig avslag, først svar etter en haug meldinger....?

Skjult ID med pseudonym oo on. 1 aug. 2012 14:01

sukk... hvor mange tråder om det samme tema...

Enig med Sefiroth - hva oppnår du med slike tråder?
Skal vi synes synd på deg TS?

Jeg er nok en usedvanlig kvinne (ifølge dette innleggeet) jeg er betalende medlem, sender ut 1.meldinger til de menn jeg finner interessante, svarer stort sett alltid selvom det betyr "nei takk", har hatt mange gode dialoger med mange menn - men jeg har ennå ikke funnet den jeg ser etter. Kanskje jeg er kresen, men vil heller kalle meg bevisst på hva jeg ønsker i livet av kvaliteter og verdier. Og bevisst hva slags partner jeg ønsker meg. Er det noe galt i det?

Tar du "hva som helst" Prinsen? Siden du fremdeles sitter å sutrer har du vel også luket ut noen damer?

Skjult ID med pseudonym lusa on. 1 aug. 2012 14:04

PRINSEN (pseud), 1 aug. 13:24

Hm. La meg tenke.

(...)

Nei, kommer ikke til å begynne med det.

(mann 33 år fra Vest-Agder) on. 1 aug. 2012 14:09 Privat melding

Jeg opplever det samme som deg, PRINSEN. Er ikke så veldig aktiv med å sende ut meldinger, men hvis jeg først gjør det, så får jeg svært sjeldent svar.

Men derimot får jeg en rekke besøk da. Jeg skjønner meg på frustrasjonen for din del og mange andre menn her inne, men samtidig forstår jeg også kvinnene. Prøver å se ting an fra begge sider.

Den framgangsmåten din som jeg ikke har tro på i dette tilfellet er: "Med vondt skal vondt fordrives". Hvis man klager over dårlig/ingen respons så setter man seg selv i et dårlig lys, med å være bitter, negativ og sutrete.

Skjult ID med pseudonym oo on. 1 aug. 2012 14:18

vil vel heller si at nettetikette burde gjelde alle. Det er ikke bare kvinner som er uhøfflige med å ikke svare. Det er ikke kun kvinner som sender en haug med svar og deretter uteblir og ikke gidder å svare igjen. Dette er et fenomen som er tilnærmet normalen i denn nettverdnen. Så ta det ikke så personlig!

Keep on smiling så ordner alt seg til slutt, enten her eller der.

Skjult ID med pseudonym mann30 on. 1 aug. 2012 14:18

PRINSEN: 7 meldinger uten svar. det er et godt forslag kanskje jeg skulle prøve meg på den engang. however trøttsomt virker det også (hvis man ikke vet hvor det fører frem) :D men man får kanskje litt mer oppmerksomhet enn bare ei melding. synes ei melding er nok jeg da. for lenge siden sendte jeg noen meldinger til ei og samme dame. først sendte jeg ei melding, og lang tid etterpå når jeg tydeligvis sendte nummer 2 (uten at jeg hadde visst at jeg hadde sendt en første melding fordi jeg hadde slettet den) så fikk jeg svar. men den korte samtalen førte ikke noe steder tilslutt. :D

(mann 32 år fra Buskerud) on. 1 aug. 2012 14:34 Privat melding

Av og til så begriper jeg virkelig ikke hva andre gutter og menn her inne klager sånn for. Det er da ikke umulig å få svar? Jeg får det jo tross alt :p Men seriøst:

@PRINSEN:
Tar jeg feil hvis jeg sier du ikke filtrerer ut hvem du faktisk sender melding til? Det er jo isåfall en ganske grov feil.

«- beskylder meg for å sende ut massemail (spesielt spennende siden mange ikke engang gidder skrive profiltekst)»
Dette må jo bety at du sender meldinger til de med en tom profil. Hvorfor i alle dager skal du det? Jeg holder meg langt unna å skrive meldinger til sånne jenter. De kan se så fantastiske ut og matche så bra de vil, det skjer bare ikke. Hvis hun ikke klarer simple ting som å plotte ned noen stikkord om seg selv, hva hun leter etter og ikke leter etter, og hva hun driver med og interesserer seg for, ja så er det noe galt. Enten eier hun ikke selvinnsikt, ellers så hører man rett og slett ikke hjemme her. Det finnes helt sikkert unntak fra dette, men da har de værsågod å sende en melding selv.

Når jeg sender meldinger så liker jeg å stort sett ha en viss ide om at det kommer svar tilbake. Med andre ord, jeg filtrerer ut de jeg har en stor mistanke om ikke passer, og sender _ikke_ meldinger til de. Det innebærer at jeg stort sett har god tro på at vi faktisk passer sammen, de gangene jeg sender meldinger. Jeg leser profilen og ser at vi faktisk ikke har kolliderende interesser eller personligheter, eller ev. forsøker å lese ut av det hele hvor viktig det faktisk er eller spør om det (med varierende resultat naturlig nok). Når hun beskriver en drømmemann så er det hint om at man bør passe inn i beskrivelsen også, og gjør jeg ikke det så sender jeg da faktisk ikke en melding. Hittil opplever jeg da at det finnes plenty andre som isåfall vil passe bedre.

Er det tydeligvis noe så enkelt jeg har skjønt, som andre gutter/menn ikke skjønner?

(mann 33 år fra Vest-Agder) on. 1 aug. 2012 14:50 Privat melding

@Hybrid: Du har skjønt det, og har en sunn innstilling til hvordan nettdating fungerer i praksis. :)

(mann 35 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 15:04 Privat melding

TS er svært frustrert. Tror det er veldig mange som er det. For min del så er det greit å slippe ut frustrasjonen. Det er en menneskelig reaksjon. Man blir hele tiden hysjet ned dersom man klager over noe.

Men slik Sefiroth skriver så oppnår man ikke noe positivt med det i bunn og grunn, men det kan sammenlignes med dersom du spiser noe som smaker vondt. Da gir man som oftest uttrykk for det.

"Løsningen" vil være å holde seg unna det som smaker vondt da?. hahah.

I de gangene jeg selv har tatt initativ så har jeg fått nesten null respons. Men men..jeg tenker nå: Pffff next please :D. Da har jeg ikke tapt noe og den personen fortjener ikke min respekt eller tid lenger.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 1 aug. 2012 15:09

Tror noen jeg føler meg straffet av å bli blokkert om jeg svarer for sent? Seriøst? At det skal ha en oppdragende effekt? Skivebom. Tenker bare at det er en person med liten tålmodighet. Om jeg av en eller annen grunn er uaktuell, er det helt fint å bli blokkert... (bortsett fra et visst møbel her på forumet som jeg gjerne skulle sagt noe hyggelig til privat).

(mann 32 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 17:10 Privat melding

Heldigvis har Sukker en egen knapp i søket sitt som heter noe sånt som "svar garanti liste".

Er det et garantert svar du er ute etter, så send en melding til de som passer for deg fra den listen.

Vær tydelig i meldingene du sender at du ønsker et svar, selv om det er et avslag. Gjør det lettest mulig å svare, med andre ord ikke skriv ting som: "Hva skjer a" "Hva har du gjort i sommer" osv, men heller bruk enkle spørsmål.

Det er faktisk spørsmål som leder en samtale, så om man stiller et enkelt konkret spørsmål som er lettest mulig å svare på, så øker sannsynligheten for et svar.
Sender du første melding så forventes det at du leder samtalen, vis interesse for akkurat denne personen, ikke en generell person, samtidig som du holder på dette med enkelheten av spørsmålsformuleringen.

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 18:38

@14:01

Du er jo akkurat en slik dame jeg kunne ønske alle damer på sukker var, så nei det er ikke noe galt i det, heller veldig, veldig bra.

Hvorfor skulle jeg ta hva som helst og selvfølgelig har jeg luket bort noe-men med en hyggelig melding, ikke ved ignorering. Poenget var at jeg var lei ytterpunktene til mange damer her inne-ignorering og gressholdingen...

Er det ingen som leser trådstarten?

Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 18:41

@14:09

At det er mindre respons fra damer har jeg (igjen) IKKE noe problem med-det er folkeskikken med å ignorere noen som starter en samtale med deg.

Det er en forskjell på lite respons ift ønsket kontaktutvikling og det å si "takk, men nei takk..."

Selv jeg klarer å si nei takk til tiggerne på Karl Johan når de spør meg om å gi penger, jeg setter ikke nesa i sky, hever meg over de og går videre mens jeg prøver å ignorere de de neste 150 meterne...!

(mann 38 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 18:44 Privat melding

Bare jeg som foretrekker inget svar fremfor standard avvisning? "Jeg tror ikke vi passer sammen bla bla bla" synes jeg bare blir kleint, det vet ikke hun noe om. Da synes jeg det er bedre at hun ikke svarer, det betyr "jeg synes ikke du er attraktiv", og det har jeg faktisk ikke noe som helst problem med:)

Skjult ID med pseudonym PRINSEN on. 1 aug. 2012 18:53

@14:18
Litt kinkig ja når noen blir sure for to meldinger, og mener du ikke tar hintet, mens andre krever syv meldinger før de svarer og faktisk blir med på en date... Litt lettere om den første gruppa trykker på standardavslagsknappen...

@14:34
Dette er ikke en ny tråd om å ikke få svar. Det får jeg. Det er egentlig en tråd om at mange damer ikke tar seg tiden til normal folkeskikk og gidder å trykke på standardavslagsknappen når de ikke ønsker kontakt, men lar det renne inn meldinger og i tillegg klager på det...Forøvrig enig i fremgangsmåten din, synes den er sunn og bruker den allerede som en rød tråd.

Hmmm, det er tydeligvis standarden her inne, at man ikke kan forlange at noen sier fra at de ikke ønsker kontakt etter en uønsket førstemelding. Man skal bare "skjønne" at den andre ikke vil ha kontakt, BORTSETT fra de gangene man er i kontakt med de damene som uten å si det krever syv meldinger før de svarer...

Jeeez, hva er problemet.
Får man en førstemelding fra noen man ikke passer sammen med: TRYKK PÅ STANDARDAVSLAGSKNAPPEN !

Da slipper HAN og vente og HUN slipper flere meldinger (hvis det er det hun vil da)!