Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym ama on. 1 aug. 2012 14:27

hva er greia med å sette hjerte på noen men ikke ta kontakt? og når man har tatt kontakt men ting dabber av som de av og til gjør hvorfor fjerner man ikke hjertet? Synspunkter på dette eller? ;)

Skjult ID med pseudonym mann30 on. 1 aug. 2012 14:29

hvordan har det dabbet av om jeg tør spørre?

(mann 33 år fra Vest-Agder) on. 1 aug. 2012 14:31 Privat melding

Er vel et slags håp om at den som blir satt hjertet på, tar kontakt. Litt naivt å tro. :)

Om ikke annet, så har man vist den personen at man finner ham/henne attraktiv og interessant.

Skjult ID med pseudonym mann30 on. 1 aug. 2012 14:33

jeg har ett eksempel på hjerter jeg har satt, som jeg ikke engang visste var der. :P
så jeg satte et gult hjerte etter at jeg fjerna de hjertene, dama hadde ikke sendt meg ei eneste melding så lenge hjertet var der. hehe. har jo ikke engang møtt dama, aner jo ingenting om henne. så så jeg at hun kunne vært interessant å bli bedre kjent med kanskje.

Skjult ID med pseudonym nyfikendam on. 1 aug. 2012 14:39

Det blir vel å sammenlikne med å smile til noen man ser på byn, og dersom vedkommende smiler tilbake (setter et hjerte i retur), kan man ta kontakt?

I alle fall trodde jeg det. Må kanskje revurdere, for de jeg setter hjerte på svarer jo ikke. Så det er altså ikke noe vits i?

Skjult ID med pseudonym mann30 on. 1 aug. 2012 14:40

nyfikendam: jo det er vits. du bestemmer over hva du vil gjøre med hjertene dine liksom.

(kvinne 43 år fra Akershus) on. 1 aug. 2012 14:47 Privat melding

Hva er meningen med å sette hjerete hvis man ikke svarer hvis den du har gitt hjerte til sender en melding tilbake? Opplevd 2-3 ganger

(kvinne 59 år fra Vestfold) on. 1 aug. 2012 16:50 Privat melding

Har fått en haug gule og røde hjerter men ikke et eneste brev fra de.Bare ferdige komplimenter fra de som ikke er betalende medlemmer innimellom.

(mann 40 år fra Akershus) on. 1 aug. 2012 17:00 Privat melding

Jeg bruker hjertene slik som nyfikendam skriver.
Setter hjerte på de jeg er nysgjerrig på.
Hvis de ikke besøker profilen, eller setter hjerte tilbake eller sender mld så går jeg ut i fra at de ikke er interessert.
I noen tilfeller så skriver jeg en melding i tillegg, men det blir sjeldnere og sjeldnere fordi jeg egentlig har gått lei av å forfatte allrighte førstemeldinger som ikke en gang blir lest.

Skjult ID med pseudonym ama on. 1 aug. 2012 17:00

@mann30 det dabber av når meldingene liksom stopper opp litt.. jeg prøver innimellom å ta opp igjen tråden - men da er de stille som østers.

og har fått veldig mange rød hjerter, men så få tilbakemeldinger fra de som gir dem. Jeg er nå kanskje naiv, men jeg blir litt smigret når noen setter hjerte på meg - for da antar jeg at jeg kan være interessant for noen. Og det er jo alltid hyggelig :) og jeg skjønner at man kan ombestemme seg.. det har jo jeg gjort også, når man møter noen utenfor skjermen så er det ikke alltid at ting er som man trodde - og sånn er livet så det er ikke noe stress, men da pleier jeg å fjerne hjertet for da er jo ikke mannen interessant lenger. Men mannfolka bare lar de stå..

(mann 32 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 17:16 Privat melding

Jeg lever i troen om at det er håp for at kvinner også tar kontakt med menn her inne. Sender jeg et hjerte så viser jeg at jeg har lagt merke til personen og at jeg liker det jeg ser eller er nysgjerrig.

Dessverre er kulturen vår slik at kvinner kan stort sett sitte å vente på at menn skal ta initiativet, likevel har jeg troen på at det kan skje og det har skjedd en sjelden gang.

- A

Skjult ID med pseudonym iPodagra on. 1 aug. 2012 17:24

Jeg er mannfolk, og både tenker og gjør veldig mye likt som deg hva gjelder hjerter, @ama. Bør vel ikke være så himla naivt å tenke sånn - eller er det naivt av meg å tenke? Jeg setter i alle fall hjerter på de jeg er nysgjerrig/interessert i. Kanskje i tillegg til å sende melding. Noen ganger i steden for å sende melding, hvis det ikke passer for å meg å forfatte noe der og da, men alikevel huske profilen til senere. Dette skjer gjerne hvis jeg kommer litt tilfeldig over profiler idet jeg skal logge av f.eks. Og dabber samtalen av etterhvert, prøver jeg å gjenopplive den. Hvis det fremdeles blir bare pjatt og går tråkt, kommuniserer jeg nettopp det og sier at jeg avslutter den av samme grunn. Heller det enn at det bare dør ut er min mening. Felles for dette er at jeg FJERNER hjertet igjen. Det er fort gjort og alt blir mye "ryddigere".