Alle innlegg Sukkerforum

Oppslagstavlen dominert av gutter/menn eller tar jeg feil?

Vis siste innlegg
(mann 59 år fra Oslo) fr. 22 juni 2007 22:28 Privat melding

Hvorfor er oppslagstavlen dominert av gutter / menn? Har ikke dere kvinner noe å si? (Et lite spark på leggen med oppfordring til å "ta livet av teorien min").....

(kvinne 62 år fra Akershus) lø. 23 juni 2007 09:46 Privat melding

Auuu nosu ikke spark så hadt da(ler). Da har jeg bidratt til att det er ytterliger en kvinne på oppslagstavla. Det kan jo være at vi kvinner skriver brev i stedet for å skrive på oppslagstavla. Vi godt voksne (ant. år) bruker vel kanskje tiden på profiler og å skrive brev vi nesten aldri får svar på. Jeg er selv av den typen. Sveiper innom oppslagstavlen av og til, men ser at det er de yngre som skriver der. Til god-vin vil jeg bare si at på seg selv kjenner man andre. Stuter kan være ålreit de og.

(kvinne 41 år fra Hordaland) lø. 23 juni 2007 15:45 Privat melding

God-vin: jeg håper virkelig ikke du var seriøs i det første innlegget ditt.... i så fall er det ikke rart du er singel...
har i grunnen ikke tenkt over at det er så veldig mange flere menn enn kvinner som skriver innlegg her... men det er jo mye de samme som går igjen...

(mann 37 år fra Oslo) sø. 24 juni 2007 20:04 Privat melding

Fornøyelig å lese morsomme og snedig formulerte innlegg er det uansett. :)
(Og der ga også jeg et kompliment til en av samme kjønn!)

(mann 59 år fra Oslo) ma. 25 juni 2007 00:02 Privat melding

Se der ja.. Noen som voknet!
Mommine: Sparket var ikke hardere enn at du skrev noen ord, toppers! Selv skriver jeg også en del brev, eller snarere kort, men "postman Pat" er litt treigere enn internett, og "i vår alder" følger vi jo med i tiden..Har du ikke sett reklamen; "jeg forventer effektivitet"..? At de yngre dominerer oppslagstavlen er det jo mulig å endre på ikke sant? Kanskje vi har noe å tilføre selv om vi er single og over "gjennomsnittsalderen"?
God-vin: Takk for komplimentet! Ikke alltid like lett å følge tankerekkene dine, men tror jeg får med meg poenget. Håper andre også ser ironien i det du skriver. (Ingen ironi uten en viss undertone av seriøsitet..) Håper du har det bra og trives med deg selv og ungene i den situasjonen du er i..Life must go on, og Sukker er kanskje ikke det værste stedet å så noen frø?
Og til alle dere andre; Jeg synes det er helt ok å være anonym med innleggene, men om du tør å røpe alder og kjønn er det litt lettere å forholde seg til det som skrives.
(PS. jeg skal på megaparty på lørdag 30. i regi av Sukker. Det blir sikkert kjempetopp!!!!)

(kvinne 62 år fra Akershus) ma. 25 juni 2007 08:12 Privat melding

Vel Nosu har vært våken hele tida jeg. Hos meg kommer "postman pat" bare med slike brev med en gulaktig lapp nederst. Det står en masse stygge tall på dem og . Internetten tror jeg og har begynt å ha samme tempo som "postman pat" her hos meg i hverfall. Postkassen er helt tom for brev her. Jeg lover at jeg skal begynne å bidra på oppslagstavlen mer. Vi burde vel ha en del å tilføre vi og siden vi har levd en stund.Jeg er litt "sjenert" (les uerfaren ) i forhold til å skrive sånn i hytt og gevær enda, men begynner å komme meg. Synes jeg selv da. Jeg må bare stille meg bak god-vin i at du holder deg veldig godt. Til god-vin: Jeg og håper du har det bra. Det er ingen lett situasjon du er i. Jeg håper du har ett nettverk rundt deg som du kan snakke med og få litt hjelp av. Man trenger det. Jeg håper inderlig at du kan finne det du leter etter her inne. Kan bare ønske deg lykke til i letingen.