Alle innlegg Sukkerforum

Møkkalei?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym wilma on. 1 aug. 2012 16:18

Jeg fikk fort bakoversveis den gangen for lenge siden, da jeg fant forumet her, og begynte å lese og etterhvert slenge inn noen meldinger.

Det gjorde noe med meg, det å se at så mange kvinner var møkkalei menn som var slik og slik, og at så mange menn var møkkalei kvinner som var slik og slik.

Og _som_ vi devaluerer hverandre, og _som_ vi setter fullstendig merkelige merkelapper på hverandre!

Jeg håper og tror at dette er et fenomen som først og fremst kommer fram på et forum som dette, og ikke at det er slik Ola og Kari generelt opplever hverandre?

Selv fant jeg forumet først da jeg etterhvert ble litt lei av meldinger frem og tilbake med menn, som viste seg å å ikke føre til noe, samt haugevis av førstedater som også ble bomskudd for meg.

Jeg håper noe så inderlig, inderlig at mye av det som kommer som drittkasting mellom kjønnene her inne, _ikke_ er slik Ola og Kari generelt opplever hverandre i hverdagen.
Det ville vært så utrolig trist!

Skjult ID med pseudonym jeppe on. 1 aug. 2012 16:31

Ansikt til ansikt er vi mye snillere. Pussig hvordan folk med fordommer mot andre grupper alltid gjør unntak med folk de (vi) kjenner personlig.

Skjult ID med pseudonym wilma on. 1 aug. 2012 16:35

Vet du hva @jeppe, det har du så veldig rett i. Og godt er det!
Hadde glemt litt det, jeg!
:-)

(mann 33 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 16:37 Privat melding

Men det er viktig å ikke tolke alt som klaging og syting, men en meningsytring da man har tross alt kjøpt et produkt.
Ser du på facebook sidene til Expert eller Elkjøp deler kunder sine tanker, erfaringer og ytringer om kjøp de har gjort av disse grossistene.

Når jeg f.eks skriver at jeg har vært her sammenlagt 4år og aldri fått en eneste melding og bruker den erfaringen til å konkludere med at norske jenter ser på meg som søppel og de helst skulle sett meg 2 meter under jorden, sier jeg inget sted jeg er møkkalei av kvinner eller at noen er slik eller slik.
Jeg klager heller ikke og jeg tror ikke Ola som kommenterer seg enig i mitt utsagn klager heller.

Så om du laget en seriøs tråd og ville ha et seriøst svar på et forum der det skrives mye bra og dårlig, mener jeg at du må se forskjell på erfaringer som blir ytret og tanker rundtomkring et sukkermedlemskap kontra mennesker som bare vil skrive stygge ting til andre og krangle.

(mann 40 år fra Akershus) on. 1 aug. 2012 16:39 Privat melding

Dette er jo en kjent sak fra omtrent alle verdens nettforumer og andre internettarenaer.
Så fort man sitter anonymt bak et tastatur så får de fleste seg til å si ting de ALDRI hadde turt å si face-to-face med et ekte menneske.
Det virker som man glemmer av at den som sitter i andre enden og leser mølet man skriver faktisk er er et levende menneske, som føler og som faktisk kan ta seg nær av det man skriver.

(mann 32 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 16:42 Privat melding

Det er mye lettere å dele kritisk mening på internett, der er man ikke like truet av sosial aksept.

Jeg tror at sånt forekommer gjennom personlig frustrasjon og der en vanligvis ville holdt kommentarer for seg selv, så kan en utagere her uten særlig konsekvens. Derfor tror jeg det virker som mye negativitet flyter rundt her.

-A

(mann 33 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 16:43 Privat melding

Det kunne ikke falle meg inn, i den verden jeg er vokst opp i ville en ikke hatt mange tenner igjen om en oppførte seg slik.
Å angripe noens person eller kjønn fordi du har en annen mening enn dem er noe jeg aldri kunne tilgitt en person for.

(mann 47 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 16:52 Privat melding

Har inntrykk av at forumsvirksomhet ofte får fram det verste i folk. Har også stussa litt over at sukkerforumet de siste månedene har blitt mye fullere av drittslenging og forakt enn tidligere, ihvertfall slik jeg opplever det.
Men sammenlikna med f.eks nettdebattene i Dagbladet eller VG er dette reineste Kardemommeby.

Skjult ID med pseudonym FrkNorell on. 1 aug. 2012 16:55

Jeg har hatt lang pause herfra HerrFekt. Det som slo meg, var at tingenes tilstand på forumet er som de alltid har vært?

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) on. 1 aug. 2012 16:59 Privat melding

Siste tiden har jeg opprettholdt medlemskapet bare for å være på forumet.Det har gitt meg mye underholdning og glede. Sjekkebiten gjør jeg betydelig bedre IRL.
Men nå begynner jeg å bli lei pga alt oppgulpet,personangrep og nedrige tråder.Spesielt ille synes jeg det er at det lages tråder som kun har som formål å nedverdige kvinner og menn.Selv er jeg ganske hardhudet men blir ganske provosert når menn generaliseres til tullinger,overgripere,psykopater etc.
Det som gjør meg mest forbannet er trådene hvor kvinner kritiseres for å forfalle,bli tidlig gamle og "noen kilo for mye" !
Hva er poenget liksom ? Jeg ønsker ikke å bli satt i samme bås som de forsmådde mennene.
Jeg betaler så lite at jeg vil nokk fortsatt være medlem fordi jeg ønsker å være med på treff,fester ol.Det er en fin måte å treffe andre mennesker på.

Skjult ID med pseudonym John Doe on. 1 aug. 2012 16:59

Herrfekt@

det går i bølgedaler dette her. nå så er det ille. du har vel fått passet påskrevet et par ganger. men jeg regner med du takler det greit. for hva det er verdt,så syntes jeg du er (tidvis ;) ) morsom...

(mann 33 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 17:00 Privat melding

@Lenoise - Jeg aner ikke hvem du er, men det kan umulig stemme..vil du se innboksen min? hehe.. jeg har aldri fått en melding uten å sende først og har i 2012 ikke mer enn 6-7mld i innboksen, dog iforbindelse med diskusjoner på forumet.

Jeg må innrømme at jeg synes det var litt flaut og pinlig før, men nå synes jeg ikke det lenger, jeg synes ikke gutter skal skamme seg eller utvikle noen form for bitterhet eller sinne fordi en er uønsket.

En kan være supersosial og kose seg lik fullt ut i livet og være kjempeflink med mennesker på tross av at det motsatte kjønn ikke ønsker kontakt på sukker/fritiden.
Kanskje andre gutter som opplever det samme kan lese hva jeg tenker og ikke utvikle et negativt og bittert tankesett men heller tenke at det ikke er jentenes feil.

Skjult ID med pseudonym wilma on. 1 aug. 2012 17:09

LeChamp
Jeg tenker ikke at det er en typisk klaging- og sytetråd når jeg leser en tråd som har noe negativt å si om det motsatte kjønn.
Men jeg tar det som en informasjon, en tankevekker, og jeg kan bli både lei meg, oppgitt og provosert.

Jeg opplever deg som en veldig attraktiv mann, klok, morsom og annerledes, du er spennende og er en som kan boltre seg utenfor A4-formatet. Så det at du har de erfaringene du har med jenter, og at du mener du er fullstendig uønsket som kjæreste, er noe som forvirrer meg. Og du lager et bilde av jenter/kvinner som jeg ikke kjenner meg igjen i.
Jeg ønsker ikke å være en del av det kjønnet som opplever deg som søppel, men siden jeg er hunkjønn så har jeg allerede falt i den kategorien din, jeg har ikke noe valg!

(mann 47 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 17:17 Privat melding

John Doe:

Det stemmer nok at det går i bølgedaler, men jeg har likevel reagert mer i det siste enn jeg gjorde før.
Kan vel egentlig ikke si at jeg har fått skrevet påpasset mer enn andre, tenkte mest på de trådene og innleggene som generelt oser av negativitet og nedsettende generaliseringer. Ingenting galt med temperatur og livlig diskusjon, problemet blir når man ikke klarer å skille mellom sak og person.

Men nå er jeg ferdigsvømt, pigg og glad, så det skal mye til for å ødelegge humøret mitt nå. :-)

Skjult ID med pseudonym wilma on. 1 aug. 2012 17:22

@Herrfekt
Jeg har vært her myyye lenger enn deg :-) Dette er min tredje periode og mitt tredje nick.
Og ingen forandring har skjedd på forumet, forumet har sin egen rytme, det er absolutt ikke spesielt slemt her inne nå.

Skjult ID med pseudonym wilma on. 1 aug. 2012 17:34

@mrleft og @Alekh

Er det da slik at anonyme menn og kvinner (de er jo stort sett anonyme) gulper ut av seg ting de _egentlig_ mener, men ikke tør å stå for, nettopp fordi de kan gjøre det anonymt?

I så fall er det jo trist, for da er det mange kvinner og og menn som virkelig er møkk lei det motsatte kjønn.

Skjult ID med pseudonym Bada Bing on. 1 aug. 2012 17:37

Begynner å bli litt lei, ja. Sukker er et rent diskusjonsforum for meg. Har heldigvis marginalt bedre mojo IRL, ellers hadde jeg spist en håndgranat forlengst:)

(mann 40 år fra Akershus) on. 1 aug. 2012 17:39 Privat melding

Mitt inntrykk er at det varierer sterkt.
Du har de som sier det de egentlig mener, men som sosiale konvensjoner tilsier at man rett og slett ikke sier slikt i det offentlige rom.
Så har du de som er ute etter å provosere, og sier ting de neppe mener eller har hold for å mene.
Så har du de som kverulerer for å kverulere.
Og til slutt de som føler seg bedre ved å rakke ned på andre, koste hva det koste vil.

(mann 32 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 17:46 Privat melding

@wilma

Jeg har ingen viten om hvem som egentlig mener hva - likevel tør jeg å påstå at i det noen tar på seg en maske, er det mye lettere å utagere enn med masken av. Om det er ting de har lyst til å prøve å si, eller ting de faktisk mener, det vet jeg ikke. Men faktum at det skjer er helt reell.

- A

(mann 40 år fra Akershus) on. 1 aug. 2012 17:51 Privat melding

@wilma:
Mine erfaringer er mange år på diverse nerdeforumer, gjerne med medlemmer som enda har noen år igjen til de kan stemme.
De er ofte de verste.
Har opplevd mere enn en gang å få slengt totalt banale ting mot meg selv om jeg skriver på en normal og voksen måte.
Man blir vant til det, og jeg har aldri sunket ned på det nivået selv om det virker som det er det de er ute etter.
Bare å svare tilbake uten å måtte ty til frekkheter, banning, personkarakteristikk etc så kan man i det minste gå med hevet hode. :)

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) on. 1 aug. 2012 18:04 Privat melding

Dess lengre jeg er her dess mere forstår jeg hvilken herlig, snill og god gutt jeg er :-)
Og ikke minst frisk till sinns og fine moralske verdier.

Skjult ID med pseudonym Seriøs on. 1 aug. 2012 18:07

Herrejemini, hvor seriøst skal dere ta drittkastingen da? Dette er et diskusjonsforum og der blir det bl.a kastet noe dritt frem og tilbake. Har sett politiske debatter som er verre enn dette her. Bare aksepter at slik kan en diskusjon utvikle seg.

Ellers tror jeg både menn og kvinner her inne har godt av å få en utblåsning her i diskusjonsforumet, det er ikke alle damer eller menn som er like hyggelige og mye merkelig oppførsel ute å går.

Direkte personangrep og mobbing er en annen sak, det skal vi ikke akseptere.

Skjult ID med pseudonym The One on. 1 aug. 2012 18:10

@wilma

Det er bare frustrasjon. Når alle de smågrinete mennene finner drømmedama så er alt rosenrødt igjen :-) Ikke noe å henge seg opp i!

Skjult ID med pseudonym RuneKA on. 1 aug. 2012 18:17

Jeg tror det er lettere å si det man mener, enten det er positivt eller negativt, når man ikke sitter ansikt til ansikt med den man prater med.

Selv husker jeg en spenningsfylt tenåringsperiode der jeg både sendte og mottok vakre ord og fine komplimenter via SMS med jevnaldrende jenter. Vi skrev ting vi (sannsynligvis) aldri ville turt å nevne om vi befant oss i samme rom. Dessuten fikk jeg en herlig følelse av skrekkblandet fryd når jeg som tenåringsgutt satt og ventet på svar, etter å nettopp ha sendt en flørtende SMS til ei søt jente.

Faktisk får jeg litt den samme følelsen ennå :)

Skjult ID med pseudonym wilma on. 1 aug. 2012 18:18

@mrleft kl. 1739:
Der forklarte du jo godt hva som kan motivere menn og kvinner til å devaluere det motsatte kjønn, eller hva som kan være grunnen til hvorfor nettdiskusjoner så ofte kan være en øvelse i å rakke ned på den andre :-)

Skjult ID med pseudonym wilma on. 1 aug. 2012 18:32

@Seriøs
Ja, hvor alvorlig skal vi ta drittkasting på nett? Så lenge man er på et åpent nettsted der alle som er betalende medlem, kan ytre seg, så bør man kanskje på forhånd forvente at det blir mest skittkasting og annet grums?
Eller kan man håpe på at det finnes mennesker der som er villige til å prøve å være både positive og konstruktive?

Skjult ID med pseudonym The One on. 1 aug. 2012 18:43

Men wilma, jeg går utifra at du har hatt et forhold før. Når han da har vært håpløs (i dine øyne) og du snakker med venninnene dine om det, så sier dere mannfolk er helt håpløse. Generaliseringens verden ikke sant! Slik er det her inne også.

(mann 33 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 18:45 Privat melding

@Wilma - Jeg lager ikke noe som helst bilde, jeg gjør akkurat slik som du etterlyser da jeg er både positiv og konstruktiv.
Jeg har hverken kritisert jenter eller deres smak og respekterer at de meget sannsynlig ut ifra min erfaring etter flere år på sukker mest sannsynlig hadde spydd over hele seg om de befant seg i nærheten av meg.

Jeg mener at en ikke skal pekefinger på det motsatte kjønn og bli sånn høyrevridd skjuldt-id mann som skriver stygge tng om kvinner på internett fordi han føler seg avvist.

Det er ingen skam i at norske jenter ikke liker meg, og det burde ikke være noen skam for andre gutter heller....så sant en vil mennesker vel og er en god person er det ingen grunn til å utvikle hat eller bittre tanker og lelelser...tenk så mye du sparer på å vite det du får bekreftet gjennom sukker..er du en av de guttene som jentene ikke vil ha kan du også sette forhåndsregler for deg selv, f.eks roe ned beskyttelsesinnstinktet litt og ikke ende opp hos tannlegen for å rekonstruere deler av overkjeven siden du trodde du var en helt og skulle hjelpe en russejente som ble utsatt for blind vold/overgrep....ikke satan om jeg ville løftet en finger i dag når jeg har fått bekreftet ganske grundig at via sukkers mangfold av jenter fra et bredtspekter at de hater meg.
Og det er jo positivt, det er ikke spesielt sunt å skulle å ønske å hjelpe en gruppe mennesker som helst vil se deg 2 meter under.

Så jeg er helt uenig at det er lite konstruktivt eller negativ å ytre sine erfaringer, meninger og tanker ........Jeg innrømmer at jeg synes det var pinlig før og flaut å ikke få noen meldinger, men hvorfor skal det være flaut om noen har sin grunn til å ikke like en? Så fort de guttene som opplever det samme som meg greier å tenke slik tror jeg mye av det negative som skrives om kvinner på forumet vil forsvinne, man skal respektere folks smak krav til en partner, ikke kritisere det.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 1 aug. 2012 18:48 Privat melding

Det er vel også gjerne slik at de som blir mest "sinte og frustrerte" og føler for å "denge løs" på andre fordi de ikke kan innse at det er en selv som gjør noe galt når man ikke får de resultatene man ønsker, har en tendens til å løpe til forumet for å ytre sin guffe.

Vi må huske på at det er svært mange her inne som aldri skriver på forumet. Og det er også mange her inne som skriver meningene sine, diskuterer så fillene fyker, men holder det på et saklig nivå (bortsett fra dersom man slenger på litt humor og ironi da....men da er det jo ikke vondt ment :)

Jeg for min del har ikke noen problemer med å skrive akkurat de samme meningene mine om ting og forholdet menn/kvinner/dating på Facebook, som jeg gjør her inne. Eller for den saks skyld si akkurat det samme foran både venner og andre i virkeligheten.
Så for meg er ikke dette noe fristed hvor jeg blåser ut ting jeg ikke kan si ellers.
Og jeg tror mange er som meg :)
Det må jo være lov å ha en saklig mening om feks menn som blir ufine dersom de får et høflig avslag uten at det betyr at man går i strupen på alle menn. For det samme gjelder jo dersom det er damer som blir ufine dersom de får et høflig avslag.
Så for meg handler ikke diskusjonene om kjønn og krig mellom kjønnene, men meninger rundt "handlnger" som evt blir begått og som ikke er helt bra.

De fleste av oss er jo her fordi vi ønsker å finne oss en kjæreste :)
Og man finner jo ikke kjæreste ved å rakke ned på en hel gruppe av det motsatte kjønn og viser at man har null innsikt i dette med å gå i seg selv og endre der først.

Men det er trist at det skal være noen få som ødelegger for resten her inne. Eneste vi andre kan gjøre er vel å heve hodet og holde fokus på dem som faktisk har noe positivt å bidra med, eller dem som diskuterer saklig og som får en til å svirre litt på tannhjula oppi topplokket :)
For uten diskusjoner så får man jo heller ikke ny "input" i de små grå ;)

(mann 33 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 18:53 Privat melding

@Minney - Helt enig, dine holdninger hadde nok gjort nettet et mye sunnere og mer harmonisk sted, istedenfor en gytegryte av høyrevridde avviste sinte hvite menn med ekle tanker og planer...usj.
Jeg ville aldri legge skylden på norske jenter for at de ikke liker meg, heller en erfaring og det er det...jeg forstår ikke behovet for å skylde på noen eller være sint på noen.

Skjult ID med pseudonym joda on. 1 aug. 2012 18:54

Vet at du har fått melding, Lechamp. Har tatt deg på det før, og du har moderert til ytterst få. :-)

Skjult ID med pseudonym wilma on. 1 aug. 2012 18:58

@the One
Nope, når jeg har avsluttet et forhold, så var det ikke fordi jeg opplevde menn generelt som håpløse.

Jeg har vært veldig lei meg de få gangene jeg har avsluttet et forhold fordi de riktige følelsene etterhvert forsvant.
Jeg lager meg ikke fordommer mot menn generelt av den grunn :-)

(mann 33 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 19:01 Privat melding

@Joda - Ja jeg har fått en av moderator/admin som jobber for sukker, men jeg har aldri logget på sukker og fått en melding.
Har utallige ganger måtte høre på hvor stygg og jævlig jeg er når jeg har befunnet meg foran jenter på buss/trikk/fest jeg har sendt melding til så jeg vet jo at meldingene blir lest og ikke bare slettet, så det er jo noe positivt.
Før synes jeg sånn var leit og jeg kunne gå hjem fra fester og bli trist av det, men nå bryr jeg meg ikke og tenker at det er ingen skam rundt det og det er helt feil at så mange gutter skammer seg over å bli avvist på sukker osv.

Skjult ID on. 1 aug. 2012 19:20

Høres veldig rart ut det LeChamp skriver.. at jenter hater ham og sier stygge ting... alle ser jo at han er en pen mann.. Må da være noe alvorlig galt med disse folka.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 1 aug. 2012 19:23 Privat melding

Skam skaper jo bare usikkerhet, og usikkerhet skaper ofte sinne som enten blir rettet mot en selv (typisk kvinner) eller mot andre (mer typisk menn).

Ingen burde skamme seg over å bli avvist eller få et (eller tusen) nei her inne.
Men samtidig må man heller ikke gå i den fella at det er dem som sier nei som skal skamme seg.

For hvem man tiltrekkes av og ikke er jo ikke noen sin feil :)
Det er en svært ærlig sak, som ingen har noen "skyld" i.

Men nå tenker jeg selvfølgelig på høflige avslag, og at folk godtar høflige avslag på en høflig måte.
Alt som går på personangrep og som rett og slett er krenkende mot en person er overhodet ikke greit.

Det er forferdelig trist at du har måttet høre ord som stygg og jævlig om deg selv LeChamp. Heldigvis viser det egentlig bare at det er disse jentene som egentlig er usikre på seg selv og som har problemer.
En dame med bakkekontakt og empati, ville aldri ha liret av seg slike ord om andre menn :)
Så godt du kan heve deg over det nå :)

Jeg har selv opplevd liknende ting da jeg var yngre, så jeg vet hvor mye det svir dersom man ikke klarer å heve seg over det. Heldivis blir man mer erfaren og selvsikker med årene, og da lærer man seg å overse slikt "piss" fra andre :)

(mann 33 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 19:26 Privat melding

Folk har veldig forskjellig smak, har vært på vorspiel der jenter ler seg ihjel av meldinger fra en gutt jeg kjenner som blant annet har vært med i flere kjente serier for HBO med mindre roller og lignende pga hans flotte utseende.
Det jeg skriver har et poeng, poenget er når jeg forteller hvordan jeg har opplevd sukker på et ganske bredt grunnlag så burde det ikke være så ille for andre gutter å senke skuldrene, kanskje fortelle hvordan de opplever og føler det..istedenfor at de blir sinte og skriver stygge og nedlatende ting om kvinner bak-skjultnick.....men nå får jeg jo tydeligvis endel kritikk for å dele min erfaring.

Skjult ID med pseudonym wilma on. 1 aug. 2012 19:39

@LeChamp

Opplevde du at min tilbakemelding til deg var kritikk? :-)

(mann 33 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 19:44 Privat melding

@Wilma - Vel poenget mitt er at det burde godt nok å være akseptert som uønsket, hviilke grunner norske jenter har for å hate meg bryr jeg ikke om, det er selve statusen som "hatet" som det ikke burde være noen grunn til å skulle forklare, begrunne eller være flau over.
Så fort de guttene som opplever det slik, begynner å tenke slik så vil alle de hatfulle postene mot kvinner bak skjultenick forsvinne.....tenk så mye bedre stemning det blir på norske forum om de guttene skriver noe positivt istedenfor å fortsette med kvinnehatet sitt fordi er frustrerte.

Skjult ID med pseudonym wilma on. 1 aug. 2012 20:11

LeChamp
Vel, jeg aksepterer ikke deg som uønsket, sånn er det med den saken

Skjult ID med pseudonym wilma on. 1 aug. 2012 20:24

LeChamp, fordi jeg ikke klarer å se annet enn at du burde være ønsket av mange fine jenter!

Jeg tror nettkontakt er veldig vanskelig, jeg, sånn generelt.

Skjult ID med pseudonym Anaïs on. 1 aug. 2012 20:43

Jepp, det er til tider vanskelig å kommunisere/formidle på nettet :-( Man blir ikke oppfattet på en ordentlig måte, særlig når man ikke er flink til å bruke smilefjes, visse komiske uttrykk og ellers høres rett kjedelig ut, som i mitt tilfelle. Hva hadde blitt av meg hvis ikke RL hadde eksistert?!! :-O
Jeg synes at det er veldig lett å glemme at det faktisk sitter mennesker bak pseudonymene/nickene/profilene og det er i grunn trist.

Dette med drittkastingsbølger er nok en del av systemet, desverre. Men tror ikke at forumet er representativt for Kari og Ola "sukkerbrukere" Normann. Det er helt klart også en plattform for utblåsing og for de som har glede av å få visse reaksjoner blant resten av forumbrukerne, tror også at en del av disse bruker flere pseudonymer for å oppnå dette...(høres i hvert fall spennende ut å tro dette ;) Ellers finnes det andre som virkelig bruker diskusjonsforumet for å få tilbakemeldinger ang. viktige temaer/dilemmaer. Jeg har faktisk lest en del fine tråder som har holdt seg innenfor temaet på en veldig respektfull måte og med mange gode bidrag..ja...det finnes gode muligheter her. Problemet er at de som liker å ødelegge stemningen lager mye støy (eller mange tråder/innlegg) men sånn er det bare. For meg er det "take it or leave it"...så jeg er litt av og på her.

Dette med grov generalisering og nedlatende kommentarer mellom kjønnene ser jeg som noe så utpreget i samfunnet ellers at man ikke kan forvente noe bedre her.

Når det gjelder anonymiteten, er jeg anonym og det er bare et valg jeg tok og som jeg ikke misbruker, men ser at dette med anonymiteten til tider kan være problematisk og misbrukes på det groveste. Jeg synes at det å la være å lese/kommentere er et godt alternativ. Ellers ok og billig underholdning. Mye søppel, men gullkorn forekommer innimellom. Det som er fint her er mangfoldet i forhold til brukernes bakgrunn, synes jeg. Men det er bare min oppfatning av det hele.
(måtte poste på nytt etter å ha falt av stolen p.g.a noen skriveleif i mitt innlegg ;-))

(mann 33 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 20:52 Privat melding

@Wilma - Poenget mitt er å gjøre det legitimt, det er ikke negativt for meg...jeg gir da faen hva de synes om meg.....at de hater meg er deres sak og det respekterer jeg og jeg ber bare frustrerte menn respektere det og ikke bare skrive en masse stygge ting om kvinner bak skjultid.

(kvinne 33 år fra Sør-Trøndelag) to. 2 aug. 2012 10:17 Privat melding

Det er vel sikkert mange her inne som, anser sukker for en god arena til å møte andre av det motsatte kjønn. Det er jo ikke sikkert det blir noe mer, men uansett hyggelig å kunne ta en kopp kaffe med et nytt spenende mennenske... det synes i alle fall jeg :)

Skjult ID med pseudonym arnold fr. 3 aug. 2012 09:41

Det er ikke bare på forum her og andre nettsteder folk er flinke til å så splid og splittelse.

Det er et generelt fenomen IRL.

Skjult ID med pseudonym M41Kr.s. fr. 3 aug. 2012 14:11

@TS

Interessant diskusjon du trekker opp.

Mitt håp derimot er at dette formuet i sin helhet ikke gjenspeiler det norske folk.
I så fall er jeg _virkelig_ skremt!

Ikke misforstå, det finnes mange utrolig interessante, seriøse og spennende tråder her inne. Men generelt er det 90% vås og tull. _Jeg_ styrer i allefall unna forumet for det meste, det er liksom ikke derfor jeg er her, og når det er sagt, så foretrekker jeg å være hyggelig for å oppnå, den_rette_ kontakten med den jeg forsøker å finne her inne. :) Svarer kun på, i mine øyne, seriøse tråder.

Du virker å være ei klok dame wilma, men jeg stusser på at du har din tredje profil og runde her inne, hvorfor det? ;) Kanskje du er i ferd med å bli ett forumtroll? Kanskje har du også erfart menn på din måte, devaluert og satt merkelapper på de? Hva vet jeg... ;)

Uansett, mitt råd er...oppfør deg ordentlig her inne og få den responsen du fortjener...
Kanskje kan verden bli en bedre plass, om vi alle er vennlige mot hverandre!

Hvem vet? ;))

Lykke til og ha en strålende dag! :D

(mann 40 år fra Oslo) fr. 3 aug. 2012 15:12 Privat melding

Som med de fleste forum der det er mulig å være anonym kommer nok tanker ut som mange har, men de bare snakker med venner/venninner om på privaten normalt sett. Mye drittkasting er nok noe folk tenker selv om de nødvendigvis ikke ville sagt det face to face.

Er som alkohol, det fjerner noen sperrer man har edru :)

@M41Kr.s.
Tror ikke det hjelper sånn nevneverdig på responsen at man oppfører seg ordentlig altså :) Kanskje for oss på forumet over tid så har det litt for seg.

Men være vennlige mot hverandre er nok tingen ja. Hvorfor være en kødd liksom? Hva får man ut av det?

Ha en strålende dag du også!

Skjult ID med pseudonym M41Kr.s. fr. 3 aug. 2012 18:37

@sta1

Enig i det, men jeg mente sånn generelt her inne. Også med tanke på alle tråder om manglende respons etc. :))

Noen få finner nok en vis glede i det også, dessverre!

Takk :D

(mann 33 år fra Hordaland) fr. 3 aug. 2012 20:09 Privat melding

Nettdebatter blir alltid veldig polariserte. Det er lett å overdrive sin egen mening litt, og det er de ekstreme meningene som får oppmerksomhet. Skriv et relativt nøytralt innlegg i en debatt, og det drukner garantert i mengden, mens det polariserte synet vekker interesse, og blir tatt tak i. Videre vil nok mange som ikke har slike "ekstreme" syn droppe å skrive i tråden. Alt dette fører til at man får inntrykk av at folk har langt mer ekstreme meninger enn hva som er tilfellet.

Anonymitet hjelper jo heller ikke. =)

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 12:08 Privat melding

Enig med det som blir sagt her- forumet er ikke til å kjenne igjen i forhold til min forrige sukkerperiode; da var det tips og sosiale aktiviteter, hyggelige folk som løftet hverandre opp fremfor slik det er nå; nå er visst ingen bra nok, jenter er arrogante og gutter er duster.. Triste tider!

(mann 40 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 12:15 Privat melding

Faktisk blitt merkbart dårligere de siste 4 mnd ca også synes jeg. Var en del bedre rundt juletider, så det har nok også en del med hvem som bruker forumet siden det hele tiden skiftes, noen kommer til andre blir borte :)

Jeg er bra nok for meg selv ihvertfall, det burde jo være noe @IjUkulele, du er jo også bra nok :)

Ha en fantastisk dag alle sammen! Stay positive ;)

Skjult ID med pseudonym xxx on. 8 aug. 2012 12:24

IjUkulele (kvinne 32 år fra Oslo) - on. 8 aug. 12:08

Du kaster jo sten i ditt glasshus, der du drasser rundt på og støtter de mest arrogante selvutnevnte "messias-er" der man forsøker å leke litt på uformelle treff.

Begynne å gå litt i deg selv kanskje.

Skjult ID med pseudonym ijukulele on. 8 aug. 2012 12:38

xxx: nå skjønner jeg ikke hva du mener..? Støtter jeg messiaser? Prøver vel stort sett å være hyggelig mot alle jeg treffer jeg, uavhengig av oppførsel og dumskaper på forumet.. Ja, til og med DU hadde fått en klem, kan jeg love deg!

sta; takkertakker! Hyggelig at tannløse siklejenter også beskrives som "hotte" evnt "bra nok"?!! ;)

(mann 40 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 12:45 Privat melding

Haha @ijukulele, du kan få sagt det. Du så jo bare veeldig sulten ut ;) og ikke på mat haha
Nå var det ikke meg som presterte den hot kommentaren da :p Men det kunne fort vært det * skjemmes *

Skjult ID med pseudonym wilma on. 8 aug. 2012 13:31

@sta
Jeg synes aktiviteten i forumet alltid har gått i bølger når det gjelder innhold og nettoppførsel, og synes ikke det er spesielt ille her nå.
Men mye sinne og aggresjon mellom kjønnene har det vært her hele tiden (synes jeg).

Det var kjekt å lese alle kommentarene i denne tråden, jeg fikk et litt større perspektiv og skjønner litt mer nå :-)

Og en fantastisk dag ønskes den kloke @sta også, og alle dere andre :-)

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 15:19 Privat melding

Sta; du også kunne ha sagt "du er ikke hot nok for meg" til ei?! Makan til gjeng ass ;-)

Skjult ID med pseudonym M41Kr.s. on. 8 aug. 2012 15:21

Fin tone her nå hehe..

@wilma
Er det noen grunn til at du unngår å svare på enkelte spørsmål? ;)
Bare nysgjerrig. :)

(mann 40 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 15:26 Privat melding

@IjUkulele
Haha nei tror ikke det, men har lett for å slenge ut en morsomhet uten å tenke, og da kan den tolkes en smule galt kan du si...

Gjorde det her om dagen... var ei som var litt sliten under beina... og min kommentar var at jeg kunne ihvertfall ikke bære henne... * I mitt hode var det pga min dårlige rygg og mangler på muskler, men i det jeg sa det så hørte jeg at det kunne skikkelig feil, altså hennes vekt... da skulle jeg ønsket det var ett stort svart hull i bakken... * Så skal aldri si aldri :p
Men det er ikke vondt ment altså, selv om det høres sånn ut ;)

Men ja, makan til gjeng haha

Skjult ID med pseudonym wilma on. 8 aug. 2012 15:47

@M41
Tråden var i ferd med å dø ut, i tillegg hadde du et så ukjent nick, så jeg var ikke sikker på om du brydde deg om å sjekke om du fikk svar, samt at jeg ikke helt forstår hva du spør meg om.

Jeg har ingen sinte eller hatefulle fordommer ovenfor menn.
Jeg er en skikkelig langtidssingel kvinne, og jeg er neimen ikke sikker på om jeg kommer til å havne i et forhold igjen.

Grunnen til mine pauser fra Sukker har ikke vært fordi jeg har funnet en mann, hvorpå jeg har kommet tilbake fordi det ikke funket med mannen.
Grunnen er mer det at Sukker kan være en tidstyv, samt at det kan være ganske frustrende og utmattende over tid å være åpen og mottakelig ovenfor mennesker (menn) jeg treffer her.

Et nettroll er jeg ikke, men ut i fra den gjengse oppfatning av hva som er et forumtroll her inne på Sukkerforumet, så kan det godt være at jeg blir et forumtroll en liten stund framover :-)

Skjult ID med pseudonym M41Kr.s. on. 8 aug. 2012 17:44

@wilma
Er alltid interessert i ett svar, nå jeg spør ;)
Kanskje ikke de klareste spørsmålene, og mere ett fremme om muligheten for at vi alle kan la oss lede til å kategorisere mennesker. Jeg tror vi gjør det ofte, og ganske generelt i samfunnet i dag. De fleste ganger uten å tenke over det. :)

Det er jo godt du ikke har hatefulle fordommer. Da tror jeg også du nok kommer til å havne i ett forhold igjen, men kanskje først når du har truffet den rette :)) Det er alltid ålreit å ta seg noen pauser innimellom...så kan man med nytt mot, hive seg ut i det igjen når man er klar! ;)

At sukker kan være en tidstyv...joda, men det blir jo slik fordi man tillater det. Ingen som truer deg til å logge inn, er det vel? :P

Hehe, ja det er fort gjort å havne er inne som ett formtroll...men det har i allefall jeg tenkt å styre unna! :)

Nei...ut i naturen, sola og sommeren, for snart er den over!

Takk for var wilma, og en rktig god sommer til deg og alle andre tråd deltagere! :))

Kos dere! :D

Skjult ID med pseudonym wilma on. 8 aug. 2012 18:22

@M41
En riktig så fin sensommer ønskes deg også :-)