Alle innlegg Sukkerforum

hyggelig date, så ingen ting...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym søta on. 1 aug. 2012 20:28

Jeg var på en date forrige uke, men en flott kar som jeg hadde snakket mye med på forhånd, på telefon og her inne..
Daten var hyggelig, varte i 5 timer, masse å prate om, lang koselig middag, og han spurte meg hva jeg synes og ønsket sa selv at han gjerne ville treffes dagen etter.. Ga meg laaang ha det-kos, kyss på kinnet og virket oppriktig interessert..
Jeg sendte melding da jeg kom hjem, og takket for en hyggelig kveld. Fikk ingen svar.. sendte ny melding dagen etter, tenkte kanskje han ikke hadde fått den (skjønner at han helst sikkert hadde fått den første, men måtte allikevel)... så hørte jeg ikke mer fra den kanten nei.. Hva skjer da? Vi er voksne mennesker, det går ann å avvise høflig! Jeg hadde helt klart tålt å høre at han ikke var interessert allikevel.. Hva synes dere om folk som ikke svarer?? Og ja du (mannen jeg datet) , hvis du leser dette, så ta det til deg, og vit at det er normal folkeskikk å svare.....

(mann 42 år fra Vestfold) on. 1 aug. 2012 20:30 Privat melding

Enig :)

(kvinne 59 år fra Vestfold) on. 1 aug. 2012 20:32 Privat melding

Sånne er ikke noe å samle på!!

Skjult ID med pseudonym rakel on. 1 aug. 2012 20:34

Herregud for et fjols, blir helt matt av slik oppførsel! Men sett fra en annen side, det kan jo ha skjedd noe som gjør at han ikke svarer deg.

Skjult ID med pseudonym FrkNorell on. 1 aug. 2012 20:34

Man får jo ikke akkurat mulighet til å samle på dem, siden de forsvinner?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) on. 1 aug. 2012 20:35 Privat melding

De gangene jeg har vært ute for noe slikt (er veldig lenge siden sist da men....), så slites jeg mellom å bli litt pisst over at de ikke kan gi beskjed om at sorry, men jeg er ikke interessert i noe mer.
Og tanken om at noe faktisk kan ha skjedd vedkommende (bilulykke eller liknende).

(kvinne 30 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 20:37 Privat melding

Trikset er ofte å holde litt tilbake. Det er synd det må være sånn, men slik at det nå blitt. Jeg var faktisk på date med en fyr en gang som sa til meg at han ikke taklet damer som sendte melding rett etter daten. Man takket jo for en hyggelig date på selve daten, da var det jo ikke noe poeng i å sende en melding rett etterpå, mente han. Og når du da har sendt en ny melding igjen dagen etter uten svar på den andre, kan det være han syns det ble litt mye. Kanskje vi har datet samme personen, hvem vet ;)

Skjult ID med pseudonym søker on. 1 aug. 2012 20:40

@Minney:
Helt enig. Jeg har opplevd en som rett og slett uteble fra 4. date og ikke svarte på noen slags måte. Hun hadde falt for en annen og tenkte det var best å bare bryte tvert. Hun forsto ikke at jeg var svært bekymret for om noe hadde skjedd henne. Det kreves bare noen få ord i en SMS.

Skjult ID med pseudonym søta on. 1 aug. 2012 20:40

det var jo en ulykke jeg var redd for også, som nok var grunnen til at jeg sendte andre melding.. Lå til og med våken og tenkte på om det hadde skjedd ham noe den natten..
Men så så jeg jo raskt at han er aktiv her inne igjen, så det var nok ingen ulykke.. utelukkende manglende sjelsevner ;)

Kan godt være at han ikke likte meg, men da skjønner jeg ikke hvorfor han tok initiativet til å avtale ny date, og at daten varte så lenge... jaja...

Noen raringer skal man komme borit...

Skjult ID med pseudonym The One on. 1 aug. 2012 20:41

Sier ikke at det er slik i dette tilfellet, men jeg er et rotehue når det gjelder mobil, nøkler og sånne unødvendige gags. Gi han litt tid og så ringer du han og sier du har sendt melding, men ikke fått svar, og lurte på om det var skjedd noe :-)

Enten blir han forlegen for og ha vært en fjortiss i oppførselen sin ellers blir han glad for at du tok kontakt....vinn vinn kaller vi det :-)

Skjult ID med pseudonym søta on. 1 aug. 2012 20:43

frk.ingus...hehe...ja det kan jo være! Jeg mener jo ikke at jeg maste da. For meg er det normalt å takke for en hyggelig kveld, når det har vært det vel å merke ;) og fortelle at man kom trygt hjem etter bilturen... Hvis det blir for mye mas for han, da er det jo like greit å få det avklart med engang ;)

Skjult ID med pseudonym rakel on. 1 aug. 2012 20:43

Hvis han er aktiv herinne igjen sier vel alt!

Skjult ID med pseudonym søta on. 1 aug. 2012 20:45

Nei takk "The One", er nok ikke det som skjedde her... det har gått 8 dager, og det er vel litt naivt vel ;) Han kunne jo fint ha tatt kontakt her inne.....

(kvinne 30 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 21:00 Privat melding

Haha, han høres ut som han jeg traff. Send meg gjerne nicket hans på inboks, så får jeg avklart det! Hehe..
Ja, det er jo bare normal høffelighet, men ikke alle vet hva det er :)

Du finner deg noe bedre! Nok av mannfolk her inne :)

Skjult ID med pseudonym The One on. 1 aug. 2012 21:04

@søta

Åhh, såpass. Da setter vi han under hyllen ubrukelig :-)

Skjult ID med pseudonym Justy on. 1 aug. 2012 22:43

Hadde dette vært omvendt og damen ikke hadde svart hadde gutten fått hode og ræva full av dritt av folk her inne....

(mann 38 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 22:44 Privat melding

Har man vært på en 5 timers date med ei dame, og så ikke svarer på en melding, så eier man ikke ryggrad.

Som noen av damene nevner ovenfor, så kan både menn og damer få kalde føltter om de opplever mange meldinger etterpå. 1 eller 2 er ikke mange, men det går mere på når de sendes og hva som står i de. Får jeg 2-3 meldinger i løpet av en kveld ifra ei dame jeg nettopp har vært på date med, så kan jeg fort få kalde føtter, men det har som sagt veldig mye å gjøre med inneholdet i meldingene. Så moderasjon i begnnelsen er vel veien å gå, frem til begge blir varme i trøyen og vant til hverandre.

Skjult ID med pseudonym søker on. 1 aug. 2012 22:46

@OnlyOneK: Det trenger da ikke være noe galt. Slik er jeg også. Jeg forsvinner uten å kommunisere. Det betyr ikke at noe er galt, det er bare personligheten som er slik. Jeg er like lojal og ærlig som andre selv om jeg ikke ringer hver dag.

Skjult ID med pseudonym Jørgen on. 1 aug. 2012 22:50

@søta, når du ikke er interessert responderer du da på sms med avslag eller ignorerer du?

Har opplevd samme scenario som du med jenter jeg har vært på date med. Det er ikke noen god følelse og man skjønner ikke helt hva man har gjort galt. Men sånn er det bare, svarer h*n ikke så er det ikke noen interesse. Vet ikke helt hva som er minst sårende jeg, mangel på respons eller å få et verbalt/skriftlig avslag.

Skjult ID med pseudonym sweet, 45 lø. 11 aug. 2012 15:30

@søker
Du viser lite respekt for motparten.. Og taperen er faksk du.. Trenger ikke være noe galt?? Det som er galt er jo deg.. Motparten vil aldri vite om interessen er der, og går videre.. Nok seriøse å velge på.

@søta
Glem en sånn idiot.. Viser lite respekt..