Alle innlegg Sukkerforum

Respons på et hjerte..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende on. 1 aug. 2012 21:32

Når jeg har satt hjerte, eller sendt kompliment, til en "fjott"... og vedkommende er inne og kikker på profilen min og ikke responderer på noen måte. Er det ikke da case closed? Er vel ingen vits i å håpe på annet da? Fjerne hjertet, slette melding (nei, jeg er ikke av dem som blokkerer. Jeg venter tålmodig på denne nye knappen som snart skal komme...) og lete videre?

Meninger mottas....

Skjult ID med pseudonym kar on. 1 aug. 2012 21:52

Profilen din vekket ikke nok interesse til at han tok kontakt med deg. Skriv en melding selv du, så kanskje det skaper nok nysgjerrighet til at du får svar.

(kvinne 45 år fra Oppland) on. 1 aug. 2012 21:53 Privat melding

Nei da, skriv et brev og si " Hei jeg satte et hjerte på deg, fordi jeg likte det jeg så av profien din. Ser du også har kikket litt på meg, fant du noe du likte?

Bare som et eksempel, ofte vegrer vi oss litt til å skrive det første brevet, men i blant blir man positivt overrasket :) Lykke til.

Skjult ID med pseudonym singelvest on. 1 aug. 2012 21:56

ja, ser på flere tråder her at damene vil heller ha en melding i stedet for "bare" et hjerte.. da er det vel samme saken med menn også.. skriv en melding til han da!

Skjult ID med pseudonym FrkNorell on. 1 aug. 2012 21:57

Noen ganger får jeg mail fra menn som har tittet på profilen min flere dager før.
Men nå har jeg aldri brukt hjertefunksjonen her, men sender melding.

Skjult ID med pseudonym Kman on. 1 aug. 2012 22:02

Det vel likestilling her også...Flesteparten av jentene her inne krever en melding, og da holder det ikke med og si hei eller hei, du var ei flott jente. Meldingen må være unik og personlig. Så om du får til en slik melding, ja så er det ikke sikkert det er nok heller...for man skal gjerne måtte ha et utsende som faller i smak hos den du skriver til....

Så det er bare en ting og si...hjerte holder ikke, skriv meldin...og ja...LYKKE til ;)

HAHAHAHAHA.............

OBS! den var vel ikke grønn denne trøden eller? :P

Skjult ID med pseudonym søker on. 1 aug. 2012 22:04

Hvorfor blir menn som kun setter et hjerte nærmest latterliggjort på forumet mens kvinner som setter hjerte forventer å få respons?
Tenk om meldingssystemet på sukker hadde vært slik at det ikke var mulig å sende melding til noen før begge to hadde satt hjerte på hverandre. Da kunne mye av frustrasjonen vi leser om på forumet vært unngått.

Skjult ID med pseudonym pjusk on. 1 aug. 2012 22:05

Fikk nettopp rødt hjerte av en mann( kjekk på profilbilde) men med INGENTING skrevet i profilen sin. Da er det j.. vanskelig å gi fornuftig respons. Han sendte en melding like etterpå så vi har meldt fram og tilbake og ingenting har skremt meg enda. Tilslutt syntes jeg at jeg burde sette et hjerte jeg og da.Vil jo ikke såre fyren heler. Det ble gult med en påfølgende hyggelig og spøkefull melding om at hjerte ble gult inntil d sto mere i profilen. Blir litt svett av røde hjerter- vet ikke helt hvordan ta det.- trives bedre med de gule:)

Skjult ID med pseudonym Mann on. 1 aug. 2012 22:07

haha Dette MÅ være en Jente..

Welcome to our world...

(mann 38 år fra Oslo) on. 1 aug. 2012 22:08 Privat melding

Jeg synes det er utrolig" lame" å sette hjerte uten å også sende en melding. Om man er interessert, men ikke tørr å sende en melding, så finner ikke jeg den personen veldig attraktiv. Ikke meningen å være slem, bare min ærlige mening. Mitt tips er å sende han en melding.

Skjult ID med pseudonym søker on. 1 aug. 2012 22:13

@superkis: Det er jo ikke sikkert at alle vet hvordan det fungerer. Når jeg begynte på sukker så satte jeg hjerte på jenter fordi jeg trodde det kun var bokmerke som bare jeg kunne se.

Skjult ID med pseudonym pjusk on. 1 aug. 2012 22:14

Superkis: var nettopp d jeg gjorde- sendte ham en melding.

han svarte nå at han skulle legg inn mere, men at han egentlig syntes d var bedre å møtes. Skjønner jo den , men jeg kan da ikke drive å treffe alle "hjerteknekter"- vil jo ha litt mer å gå på enn et bilde av karen og melding om at han er interessert i meg.

Skjult ID med pseudonym sytepaven on. 1 aug. 2012 22:19

Hvorfor skal du legge ansvaret for å ta kontakt over på han? Vil du prate med ham, så PRAT da vel!

Skjult ID med pseudonym Jørgen on. 1 aug. 2012 22:28

@ts

Vet ikke, kanskje du sikter for høyt?

Tror du kommer lenger med en melding, er ikke mye til initiativ å bare huke av et hjerte. Du må gjøre deg interessant, være morsom og utfordrende i meldingen du sender.

Skjult ID med pseudonym Tr.heim to. 2 aug. 2012 01:36

Jeg fikk et gult hjerte for ei ukes tid siden, har vært innom profilen hennes et par ganger for å lese/se. Skulle nå endelig sende ei mld til vedkommende, men nå er hun sporløst forsvunnet!
Har hun blokkert meg, eller har hun slettet profilen sin? Uansett nedtur når jeg nå endelig skulle sende mld til ei søt bergenserjente som er stasjonert i Trondheim!