Alle innlegg Sukkerforum

Sukker vs Real Life

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Swimmer to. 2 aug. 2012 03:01

Har vært på sukker i noen måneder nå, og er det noe jeg har oppdaget, så er det at det faktisk er mye enklere å treffe flotte jenter i Real Life enn her på Sukker. Nesten litt paradoksalt med tanke på at man her kan klikke seg gjennom hundretalls av jenter på noen få minutter. Jeg tror mye av problemet ligger i at folk her er alt for kresne. Og for å generalisere fryktelig, så tror jeg at jentene jevnt over er en del hakk mer kresne og urealistiske enn gutta. Har med forundring sett mange jenter med middelmådig utseende som enten ikke har skrevet profiltekst eller har fått seg til å skrive ting som "Det holder ikke at du blah blah blah. Skal jeg gidde å svare deg må du være original, morsom og blah blah blah". Hadde de prøvd seg med den på byen, hadde de blitt sittende alene i et hjørne. Something's not right here... Nei, å henge på sukker tror jeg er å investere tid på feil arena. Hvorfor kaste bort tid og krefter på jenter som er ekstra kresne når de flotteste finnes rett utenfor døra di (og som att på til er enklere å få kontakt med)!?

Skjult ID med pseudonym Bada Bing to. 2 aug. 2012 03:19

Jeg henger meg på den, lettere å treffe jenter IRL.

(kvinne 45 år fra Buskerud) to. 2 aug. 2012 07:08 Privat melding

Er jo flott hvis det er lett for dere å treffe damer irl.. Hvis jeg hadde hatt den muligheten hadde ikke jeg vært på nett jeg:) men i min hverdag er det jobb, barn og annen familie.. Og ingen menn med singellapp i panna.. Er det ikke lett å finne seg noen .... Så klart kan en gå ut på byen en kveld.. Men der blir det ofte en annen type sjekking enn det som fører til det jeg ønsker meg.. Som er en kjæreste... Derfor er ihverfall jeg glad for at det finnes nettdating, slik at det er mulig å treffe mennesker som er single og søker det samme ...

Til det at damer er så kresne... Jeg tror det skjer både med en del damer og menn som mister grep med virkeligheten og rotfestet når de er i denne virtuelle verdenen.. Er veldig viktig tror jeg å alltid tenke på at det man formulerer her inne enten på profil eller forum er noe man også ville kunne si irl til en fremmed... Bare mine tanker

Skjult ID med pseudonym ama to. 2 aug. 2012 08:20

til trådstarter:

det er godt mulig at mange er kresne, men det gjelder for menn også... Jeg betrakter meg ikke kresen, og jeg er av den typen som heller vil møte noen på en date for å se de an- for bare å lese en profil gir ikke det hele inntrykket. Noen som kan virke morsom i skrivemåte kan være kjedelig irl, eller omvendt. Så jeg sitter noen ganger igjen som "frustert" fordi jeg opplever at folk ikke vil gi meg en sjangse til å vise hvem jeg er.

men om det er lettere for deg å treffe å treffe jenter irl - hva gjør du her da? ;)

(kvinne 59 år fra Vestfold) to. 2 aug. 2012 08:27 Privat melding

Jeg ferdes ikke så mange steder der det er single menn,så derfor prøver jeg på nettet.Er ikke typen til å fly på byen og sjekke opp noen heller.Og jeg går ikke rundt og spør menn jeg ser om de er single:)

Kresen..vil heller kalle meg kvalitetsbevisst.Venter ikke på en drømmeprins for de finns bare i drømmer,men det er da lov å ønske seg det beste for seg selv:)

Skjult ID med pseudonym poppy to. 2 aug. 2012 08:34

TS

Du høres ut som en av de gutta som blir sure når de blir avvist her inne. Sur og litt bitter kanskje? Om det er så mye bedre IRL så hvorfor er du her da? Det er så kjedelig med menn som syter over at jenter er kresne og kravstore at jeg blir snart ør i huet mitt....Blæææ!! Vi er ikke mer kresne enn dere menn er, men vi kan ikke forholde oss til ALLE som skriver brev til oss heller. Da hadde vi plutselig hatt tusenvis med kjærester. Så var det dette med selvinnsikten også da....Og mange menn skriver jo i blinde til alle de kommer over. Gidder ikke lese profilen og se om de faktisk ER innenfor aldersgrensen jeg har satt, eller om de BOR der jeg søker fra osv......Tror ikke IRL er så veldig mye bedre enn på sukker. Når to mennesker møtes og det blir kjemi er det ett fett hvor man finner de. Men å tro at man skal finne kjæreste her inne på 1,2,3....Da er man kanskje litt VEL utålmodig:-)

(mann 47 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 08:35 Privat melding

Helt motsatt erfaring her.

(mann 36 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 08:45 Privat melding

Samma det vel.. sukker er sukker...

(mann 46 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 09:16 Privat melding

Har nok av erfaringer her og IRL med jenter som mener at de er bedre en meg siden jeg ikke ser ut som en statue fra gamle Hellas og ikke er "kul". Fordelen her inne er at jeg her kan se og nyte at de er like single som meg 1,5 år senere :)

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 2 aug. 2012 10:47

RL, som i byturer, funker ikke for meg. Jeg blir ikke interessert i noen bare på utseendet, og dermed heller ikke kjent med dem da utgangspunktet er at jeg ikke er interessert.

RL, som i aktiviteter funker endel bedre. Da er førsteinntrykket litt mer enn utseende.

Nett funker mye bedre da det er personligheten som presenteres først. Den store fordelen med sukker er at utvalget er begrenset til personligheter som ikke er så altfor langt unna det man ser etter.

Skjult ID med pseudonym kar to. 2 aug. 2012 10:49

"Bermen". Må være litt kjønns- og alderavhengig, på mine lister er det side opp og side ned med bilder av pene, søte blondiner og brunetter (men altfor få rødhårede). Problemet er egentlig å skille mellom dem og finne de en tror en faktisk kan komme overens med. Ikke vanskelig å tenke seg at mange bare sender melding til hele hopen. Og jeg ser lett for meg at de som har vært litt mindre heldige/gjennomtenkte med profilbildet faller litt imellom og blir oversett (på enhver side med 50 bilder er det kanskje 5-10 sånne).

Skjult ID med pseudonym kvinne35 to. 2 aug. 2012 10:52

Alle vil gjøre en god deal, og derfor går ikke regnestykket opp ;)

Kanskje det ikke er så stor forskjell på hvor kresne menn og kvinner er, sånn egentlig?
Jeg får utallige mailer fra menn som ærlig talt burde forstå at jeg ikke ville hatt dem om de så var den siste mannen på jorda, noe jeg tidvis velger å tolke dithen at menn er (altfor) kresne.

Men så er det jo det at man ikke bare er et kjønn, men også en person. Rett nok ser jeg oftere par der mannen er mye mindre pen enn dama, men jeg ser selvsagt også det motsatte. Ergo må man kanskje konkludere med at PERSONER er kresne eller mindre kresne, ikke KVINNER eller MENN.

Skjult ID med pseudonym språkpurk to. 2 aug. 2012 11:29

Min erfaring er også motsatt i.f.t. TS'. Dette er vel en liten digresjon, men jeg har nå (og senest for et par minutter siden) vært borti noen jenter som åpenbart synes nettdating er vanskelig. Enkelte nye brukere ser ut til å få kalde føtter når en date nærmer seg fordi Sukker virker så overfladisk og hele relasjonen starter på et veldig distansert plan, uten at man har mulighet til å ta peiling på om kjemien stemmer. Kan være enig i at dette med kjemi er den store fordelen med å møte noen i virkeligheten og at det sånn sett er lettere, men for min del funker nettdating aldeles utmerket!

(mann 33 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 11:50 Privat melding

@Kvinne35 - Det kommer vel ann på person til person vil jeg tro.
Om jeg fikk like mange meldinger som en helt vanlig jente her inne ville jeg brukt mye tid å svare av den grunn at jeg synes det er kjempegøy å bli kjent med nye mennesker og du finner ofte ting du kanskje ikke fant ved første inntrykk av profilen, en må jo ikke date alle en skriver med selv om det er gøy å skrive med de.

Jeg har alltid tenkt at kvinner er mer sosiale enn menn, men har begynt å ombestemme meg litt.
Der jeg trener er det 1000vis av medlemmer og et enormt lokale, jeg får en ny venn der omtrent etter hver eneste trening og har vel fått en 20stk kamerater jeg skravler med og legger til facebook og blir kjent med etter noen måndes trening, samtidig hilser de alle fleste guttene på hverandre der så det blir like mye prating om trening.
Men jentene som trener der i f.eks de samme gruppetimene uke etter uke året rund sier ikke et kvekk til hverandre der de står 10-15minutter før gruppetimen begynner å vente, kanskje to venninner snakker litt men det er vel det, resten står bare å er på hverandre.

Det kan jo være litt av forklaringen på hvorfor så mange jenter på sukker er ikke er spesielt imponert over å få så mange meldinger, det er kanskje en litt forutinntatt myte at jenter er så voldsomt sosiale.

Skjult ID med pseudonym FrkNorell to. 2 aug. 2012 12:08

Hehe, LeChamp. Sånn er det der jeg også trener. Tilnærmet, i alle fall.

(mann 42 år fra Nordland) to. 2 aug. 2012 12:38 Privat melding

@kvinne35: Ehm. Du får meldinger fra "menn som ærlig talt burde forstå at du ikke ville hatt dem om de så var den siste mannen på jorda" og tolker det til at det er DE som er kresne? Hahaha... :D

Skjult ID med pseudonym Diaz to. 2 aug. 2012 13:02

@wolfcry

Skjønner @kvinne35 godt jeg.
Om du i din profil er slank,kjekk,trener ,sosial osv.Og du søker en likesinnede. Og får en melding fra en jente som har sofaen som sitt eneste oppholdsted. Burde ikke hun ha skjønt at det ikke er noe vits å skrive til deg? Hvem er kresen her? Hun som skriver til en som i utgangspunktet er uoppnåelig. Eller du som ikke kunne tenkt deg i din villeste fantasi å bli kjent med henne?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 2 aug. 2012 13:13 Privat melding

Den dagen man selv ser alle de damer/menn man seiler glatt forbi her inne fordi de ikke er "tiltrekkende" nok i ens egne øyne og etter egen standard, så skjønner man også hvorfor man selv blir oversett av andre.

Jeg tør vedde på at det er ingen her inne som ikke selv har "bladd forbi" en jente eller gutt som svært mange utenforstående ville anse som langt mer tiltrekkende enn en selv ;)

Så her kaster vi alle stein i glasshus dersom vi klager over at "middelmådige" kvinner eller menn overser oss. Som om vi liksom er noen glansbilder selv alle sammen ;)

Det hjelper ikke om man selv anser seg som et varp, enten det er utseendemessig og/eller personlighetsmessig. For det er ikke en selv som avgjør hvor attraktiv man "burde være" i forhold til noen som helst andre, verken her inne eller ellers i verden.

Og om man letter kommer i kontakt med det annet kjønn utenfor Sukker, så betyr ikke det at man ikke "rettmessig" blir "oversett" av mange her inne.
Smaken er alltid sannheten for den enkelte, og man kan derfor ikke selv avgjøre utifra egne erfaringer ellers hvor på skalaen man "burde" ligge i forhold til "den eller den" ;)

Slutt å klag, og se heller på dem som ønsker kontakt ;)
For der finnes alltid noen som ønsker kontakt med en :)
Selv om det kanskje betyr at man må gå i seg selv, fordi man da plutselig står på "den andre siden", og er den som "avviser" ;)

Skjult ID med pseudonym FrkNorell to. 2 aug. 2012 13:16

Hva gjør at du avviser noen, Minney?

Skjult ID med pseudonym språkpurk to. 2 aug. 2012 13:18

@Diaz
Ser den, men det kom jo ikke fram av innlegget til @kvinne35 at hun aldri i verden ville hatt disse mennene fordi de ikke matchet henne på interesser eller personlihet

Skjult ID med pseudonym språkpurk to. 2 aug. 2012 13:20

...slik du beskriver. Hørtes på meg ut som om hun kun snakket om utseendet, men mulig jeg tar feil.

(mann 33 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 13:22 Privat melding

@Minney - Men se for deg at du er mann med et normalt utseende og du kontakter i flere år kvinner med utseende kanskje realistisk sett under ditt eget, men alle disse velger deg bort fordi de får mange meldinger og mye oppmerksomhet på nett.
Realistisk sett kan de se ut som om de får et liv i ensomhet uansett hvor lavt ned de firer på kravene.

Ville du klaget eller hvordan ville du løst situasjonen?

Skjult ID med pseudonym Bada Bing to. 2 aug. 2012 13:27

Jøss så snurte folk ble da. Er det banning i kjerka å si at man lykkes bedre IRL enn her inne? Jeg har null og niks mojo her inne, men henger jeg på Løkka en kveld blir det bænkers flørting på et eller annet nivå.

(mann 47 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 13:31 Privat melding

Er da ikke banning det, Bada Bing? Men det er unektelig litt interessant at det later til å være enten-eller uansett om det gjelder byen eller nettet. Jeg tar meg ihvertfall ofte i å lure litt på akkurat det.

(mann 36 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 13:34 Privat melding

Den største fordelen med sukker er at jeg har innsett at det ikke nytter å være passiv å vente på at noe magisk skal skje.

Derfor har jeg tatt meg selv i nakken og tvunget meg til å være mer aggresiv og utadvendt ute enn normalt. Gjett hva, ingen damer blir sure for at en hyggelig fyr kommer for å slå av en prat, så lenge man ikke er ufin. Selvfølgelig kan den grisefine dama ha type, eller herpes eller whatever, og derfor ikke være keen, men muligheten er også store for at ingen av de andre gutta har baller nok til å si hei til henne (av samme grunn.. hun er for fin) og at hun setter stor pris på oppmerksomhet.

Så gutter, få ut fingern og gjør noe konstruktivt for dere selv :)

(mann 33 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 13:50 Privat melding

@Slemtiger - Uenig der, har jobbet som vakt på utesteder når jeg var student og det er vel mer normalt at jentene lager grimaser til hverandre så gutten som var hyggelig og kom bort ikke ser, og når han går så flirer de og henger han ut.
Men helt enig at en må gjøre noe konstruktivt om en ikke vil leve et fryktelig ensomt liv, kanskje en er heldig og blir født som kvinne i neste liv om en oppfører seg bra hehe.

(mann 36 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 13:55 Privat melding

@LeChamp

Kommer vel helt ann på guttas fremgangsmåte.. om han kommer med en standard klisje av en sjekkereplikk så er det ikke rart at de himler med øynene og gir tegn til venninne sine om at de skal komme å redde henne. Dehar tross alt hatt en mengde av de gutta på besøk tidligere på kvelden.

Min erfaring etter å ha sluppet meg litt mer løs er at de ikke er så farlige som man skulle tro. Jenter er faktisk hyggelige dyr :p

Skjult ID med pseudonym FrkNorell to. 2 aug. 2012 13:57

Jenter går jo ofte ut i flokk og det står respekt av en mann som tør å gå bort og snakke til en av jentene.

(mann 33 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 13:59 Privat melding

@Lechamp - Igjen uenig, men jeg mener ingenting negativt, er bare uenig.
De kan gjerne være hyggelige mot gutten men han ville nok bli lei seg om han så grimasene eller fikk høre hva de sier etterpå.
Jeg har snakket med mange jenter jeg anser som festglade, tiltrekkende og hyggelig som synes er det forferdelig strevsomt med gutter som kommer bort og de føler de må være hyggelige, og ikke får brukt kvelden slik de ville.

(mann 36 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 14:07 Privat melding

@LeChamp

Sikkert fort gjort å bli lei "maset" når gutta nærmest står i kø med håpløse kommentarer, men jeg er overbevist om at absolutt ALLE damer kan la seg sjarmerei senk av den rette fyren som.

Skjult ID med pseudonym Bada Bing to. 2 aug. 2012 14:19

For å presisere, jeg har ikke akkurat magnetisk tiltrekningskraft IRL, hehe... Bare bedre enn på sukker, for her er det virkelig helt katastrofe:) Har vel ikke knekt den nettdatingkoden... Men der er jo du helt bad ass har jeg skjønt, HerrFekt:) I hvertfall her på forum.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) to. 2 aug. 2012 14:55 Privat melding

@ FrkNorell

Jeg har ingen konkret fasit på hva som skal til for å avvise noen, for det kan være så utrolig mye.
Alt fra at fyren feks er like gammel som foreldrene mine, eller så ung at jeg kunne vært mora hans, til at han "krasjer" med meg på ting som er viktig for meg (feks grunnleggende verdier i livet), til at jeg skjønner at jeg ikke vil klare å dele seng med fyren :)
Og når det er sagt, så er det mange menn som er langt over meg på "utseende-skalaen" som jeg aldri ville ha klart å dele seng med fordi de ikke tiltrekker meg rent fysisk.

Det at noen er kjekk, middels, eller mindre pen, har i praksis ikke alltid noe å si mht om man faktisk er fysisk tiltrukket av vedkommende. Hvertfall ikke for min del :)
For er der null "glimt i øyet" etter min smak (her tror jeg vi har forskjellig oppfatning alle sammen, og derfor ikke kan belage oss på at dersom noen har fortalt en at man har glimt i øyet så vil alle mene det), så hjelper det ikke om fyren ser ut som en renspikka fotomodell.
Da tar jeg heller en "kurt nilsen", som i mine øyne er mindre pen, men som har utstråling slik jeg ser det :)

@Hvordan vet man at man alltid blir valgt bort fordi alle disse kvinnene får mye oppmerksomhet?
Jeg kan i enkelte perioder (sist jul var det helt sykt i postkassa mi) få mye post, for så å ikke få et eneste brev på mangfoldige uker. Men jeg vet jo hva jeg ser etter her inne, så uansett om det er mye eller lite post så er det jo mange av disse brevene jeg "avviser" som ikke har noe osm helst med at jeg har fått mye post ;)
For jeg er ikke plutselig noe "mer interessert" bare fordi jeg får lite post over en lang periode :)

Jeg har jo også vært her lenge, og dermed også blitt "avvist" av mange menn.
Men jeg vet jo hvorfor det er en del som ikke finner meg interessant, og har roet meg med det :)
For jeg vet jo at den dagen jeg finner en som jeg finner en gjensidig god tone med, så har jeg i det minste funnet en som tar meg som jeg er :)
Det er jo ingen vits i å henge seg opp i alle dem som ikke vil ha en. Man kan sikkert endre på enkelte småting hos en selv dersom man ser noe som gjør at man hindrer seg selv i å finne den rette. Men utover det så tenker jeg at det er bedre å være seg selv, og så får man heller være litt lite attraktiv frem til det dukker opp en diamant som også ser diamanten i deg :)

Skjult ID med pseudonym TS Swimmer to. 2 aug. 2012 19:22

Ser at enkelte synes jeg sutret da jeg skrev innlegget, men det var altså ikke meningen. Poenget mitt var at mange setter så høye krav fordi de tenker: "jeg har jo ingenting å tape på å klikke meg videre. Her er det jo så mange!" Og hvis for mange tenker slik, så skjer det jo ikke så mye... Jeg klager ikke på jentene her, men mener vel heller at arenaen kanskje ikke er den beste.

Og et annet poeng: Jeg synes mange ønsker å skrive i det uendelige før man ønsker å treffes. Det synes jeg også er unødvendig. De som her snakker om "glimt i øyet", hva betyr det når man kun kommuniserer via tastaturet? Jeg ønsker å treffe jenta fortest mulig for så å finne ut om det er noe kjemi.

Og hvorfor jeg er her når jeg synes ting er enklere IRL? Fordi jeg TRODDE det skulle være enklere på sukker. Men det er det i alle fall ikke for meg. Kanskje er jeg for dårlig på å oppnå kontakt via tastaturet. Når jeg flørter IRL, bruker jeg stemme, øyekontakt, smil, kroppsspråk og fysisk kontakt. Men det hjelper jo lite med slike fremgangsmåter her...

(kvinne 34 år fra Østfold) to. 2 aug. 2012 19:27 Privat melding

Sukker er rett og slett bare kjøttmarked. Nei, er enig med TS, RL er bedre.

Skjult ID med pseudonym Anaïs to. 2 aug. 2012 20:02

Jeg bruker sukker rett og slett fordi jeg for tiden bor i gokk og mitt nåværende nettverk ikke ser lovende ut m.h.t mulige partnere. Jeg har ikke klart å fungere her på sukker. Jeg er en elendig sukkerbruker, meget passiv og mangler nok den nettdating-chipen. Jeg synes det er mye lettere IRL å få oppmerksomhet fra menn jeg finner tiltrekkende. Problemet er at skandinaviske menn (eller i hvert fall de som jeg finner attraktive) er veldig sjenerte og da har vi et problem, fordi i mine 10 år i Norge har jeg dempet betraktelig min latinske pågangsmot og blitt...ja...sjenert selv. På byen, altså nattliv er heller ikke min greie, men jeg regner med at man kommer stadig i kontakt med nye mennesker når man er aktiv nok og har en del interesser. Jeg tenkte at her på sukker ville det bli lettere å få kontakt med interessante menn, men har store problemer med selve systemet, altså... den ebayaktige måten å se på mennesker... men det er bare min oppfatning av det hele, jeg lærer stadig nye ting her, men er nok på vei ut. Synes det blir lettere å flytte til en stor by og bruke mine dådyrøyne for det de er verdt ;)

(mann 42 år fra Nordland) to. 2 aug. 2012 20:10 Privat melding

Hmm... *Litt nysgjerrig på hvem Anaïs er...*

Skjult ID med pseudonym kar to. 2 aug. 2012 20:13

Sukker er greit for sånne som meg som ikke klarer å overbevise seg om at kvinner en treffer på "der ute" har noe ønske om at en tar kontakt. På nett er det på en måte... enklere.

For det andre lar det en få en pekepinn om enkelte faktorer en ellers kanskje ikke oppdager før etter en stund, som ønske om barn, sektmedlemskap, etc.

Så nettet har sin misjon selv om den er litt bedrøvelig til tider.

(mann 40 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 20:13 Privat melding

@Anaïs
Problemet er nok ikke sukker i seg selv, men det at man har så mange valg som man ikke klarer å skille så godt gjør nok noe med oss ja, skal være enig i det :) Man må nok ville noe mer enn bare bruke sukker for at det skal skje noe mer. Følelsene kommer nok ikke av at man kommuniserer gjennom sukker.

Hva savner du mest av det skandinaviske menn gjør og de latin-amerikanske? Hvilke fremstøtt er det du savner mest? Ble litt nysgjerrrig :)

Skjult ID med pseudonym kar to. 2 aug. 2012 20:15

Tipper det ikke er fløyting med bilhornet som savnes.

(mann 40 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 20:17 Privat melding

@kar
Føler kanskje at man heller starter litt i feil ende med for mye informasjon før man møtes. Først attraksjon, så utforskningen som gjør at man får følelser. Merker at det er mye bedre å ha en samtale enn meldinger på sukker.

Det som skrives i melding, selv hvor kjedelig tema er kan bli sexy om det er live, siden man da kan flørte med stemmebruk, øyekontakt, berøring osv. Blir en helt annen stemning, med akkurat samme "manus". Dette blir veldig fort borte ved for mye brevveksling og merker at dette med attraksjonen blir litt borte på den måten dessverre.

Skjult ID med pseudonym . to. 2 aug. 2012 20:23

Både sukker og irl funker veldig bra, men man må bruke litt ulik fremgangsmåte :)

(mann 38 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 20:46 Privat melding

1.Har jentene på sukker et kunstig høyt selvbilde, definitivt, det er ikke noe å diskutere engang. Men heller ikke så rart, med tanke på at de tydeligvis får massevis av meldinger.

2. Er det lettere å komme i kontakt med damer på byen enn på sukker, definitivt, dersom man ikke er redd for å gå frem til damer. Er man sjenert og nervøs, så kan det være at sukker er en bedre plass.

3. Det er ikke slik at alle menn som er på sukker, er det fordi de ikke får det til in real life (byen osv.), i mitt tilfelle er heller det motsatte tilfellet. Men hvorfor begrense seg til kun real life, når man lever i 2012 og kan prøve ut teknologi? Her på nett har man også muligheten til å bli kjent med folk på en annen måte, enn for eksempel på byen.

4. Jeg er også lei alle gutter som maser og klager, men jeg tror jeg forstår bakgrunnen for frustrasjonen til mange. Kan det være slik at noen gutter så på sukker som den siste sjansen til å finne seg noen, etter utallige misslykkede bytuer eller for eksempel sosial angst? Kanskje var forventningene til nettdating så høye, at de rett og slett ikke var mulig å oppnå. Da sier det seg selv at skuffelse er stor når man innser at man heller ikke får det til her.

Bare så det er sagt, så er det lite sexy med gutter som klager og syter, heldigvis bruker de fleste skjult id:) Hva med å prøve å også jobbe litt med seg selv, være litt mere positiv? Kanskje man ikke var like perfekt som man selv trodde? Min videregående lærere sa en gang noe veldig fornuftig "Alle er så opptatt av å finne den rette, men hva med å prøve å være den rette?"

Skjult ID med pseudonym TS Swimmer to. 2 aug. 2012 20:58

@ sta1: My point exactly: Vanskelig å skape attraksjon via meldinger. Skulle ønske flere kunne gå for et møte tidligere i prosessen så ikke endeløs tasting dreper alle muligheter for tiltrekning.

@ Anais: Tips til deg og jenter generelt hvis dere ønsker kontakt med en mann dere ser på byen: Hint ved å gi han et blikk og et lurt smil som tydelig viser at du er interessert. Dersom du i tillegg er plassert relativt tilgjengelig, går jeg lett bort til deg for å prate dersom jeg er interessert (jenta fjerner mye risiko for mannen ved å gi et signal om interesse). Med tilgjengelig mener jeg at mannen ikke må trenge å kjempe seg gjennom en venninnegjeng for å oppnå kontakt. Beste scenario: Alene ved baren. Verste scenario: Sittende ved et bord omringet av venninner i heftig samtale. I sistnevnte scenario vil det garantert være mange menn som selv med stor interesse ikke kommer bort.

Skjult ID med pseudonym FragleFru to. 2 aug. 2012 20:58

Tro du meg, superkis..jeg har IKKE høy selvtillit..men jeg har vært her en stund og jeg HAR datet noen..har faktisk også fått meg en fantastisk kjæreste her inne! Så for min del var i.r.l ikke stedet, men sukker var det...... Hadde jeg gått ut døra og gått på byen, vel, kanskje jeg hadde truffet en der. Tak og pris at jeg ikke gjorde det. Da hadde jeg ikke truffet " han" ......
Slutt med klagingen. ER det bedre der ute, ja så gå ut, leit og finn! Noen er både på tastaturet og ute på byen... Mye funker, men man må ville det og.....

(mann 38 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 21:07 Privat melding

@fraglefru

Jeg tror deg, og gratulerer så meget:) Når man skriver, så skriver man basert på et generelt grunnlag. Jeg har ikke muligheten til å forklare hvordan jeg opplever hver enkelt dame på sukker. Men på et generelt grunnlag, så er min opplevelse foreløpig at damene her inne har et kunstig høyt selvbilde kontra for eksempel det å møte damer på byen. Men jeg har ingen som helst problemer med det, og full forståelse for at det blir sånn når man får masse meldinger, selv tar jeg jo av bare jeg får en melding.

Skjult ID to. 2 aug. 2012 21:36

Jepp mye lettere å treffe jentene i virkeligheten,spes på insomania i pattaya:):) makan til flotte damer

Skjult ID med pseudonym mann30 to. 2 aug. 2012 22:46

TS: fordi jeg er dum-snill.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 2 aug. 2012 22:51 Privat melding

vel, jeg foretrekker å si hei osv her og så møtes for en kaffe temmelig raskt for å se om der er noe kjemi.. Sukker er bare et redskap, og poenget er jo ikke å ha en virtuell kjæreste eller flørt i all evighet til en går lei, men å skape relasjoner som en bygger videre på i virkeligheten.