Alle innlegg Sukkerforum

what a girl needs...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym more... lø. 23 juni 2007 04:05

Gutter... tenkte jeg bare skulle si noe som burde være ganske opplagt....

Jenter kan få kjøpt akkurat det de trenger på kondomeriet (som en glup person formulerte for meg i kveld) - de fleste over en viss alder vet dette svært godt - og har allerede et utvalg (her finnes det unntak, men de fleste juger om de sier noe annet - fordi de har venninner som er oppfinnsomme på bursdager). Det eneste de ikke kan få kjøpt der, er kroppskontakt, flørtende blikk, kroppskontakt... sa jeg kroppskontakt, forresten? forspill, skikkelig klinings (med tunge), hud mot hud.. osv...

Sorry, men etter nok et kjedelig tur på byen, gir jeg snart opp. Det spiller ingen rolle hva du kan gjøre med... "saken" din (slutt å mase om det!!!), det som spiller noen rolle er hva annet enn den du kan stille opp med. Forstår du det, kommer du så inmari mye lengre!!! Les og lær! (Jeg driter i hvor mange cm den er, sorry)

*hjertesukk - hjem alene - nok engang - ganske oppgitt*

Skjult ID lø. 23 juni 2007 09:59

Hadde du truffet meg så ville det nok være større fare for at du gikk lei av klining og kos med hele kroppen og alle sanser. Tror aldri jeg får nok hudkontakt. Den mest fantastiske i verden er å kjenn/se/høre en kvinne som når toppen.Varmt, mykt, svett, skjelvende. Alle sanser må være innkoblet i en sånn situasjon. Helst både 6. og 7. og mere til. Det må selvølgelig dryppe lit på meg en gang i blant. Enveiskjøring fungerer dårlig.
Jeg må kritisere en del av dere kvinner også, nemlig dere som har en mann kun på grunn av det er umulig å få en massajestav til å vaske opp. Jeg har opplevd det.

(mann 46 år fra Oslo) lø. 23 juni 2007 10:49 Privat melding

elsker kroppskontakt!
betyr ingenting for meg om eg ikkje får brukt staven, hvis eg kan få ligge tett inntil varm hud med heile meg! Bare stryke med hendene over alt, og helst få det samme i retur. Kan ligge i timesvis og bare kjenne varm hud mot min. Puling erlit oppskrytt i forhold til kos og nærhet.
Er tydeligvis underernært på bar hud mot min.

Det er ikkje alle gutter som bare er ute etter å gjøre triks med tryllestaven...

Skjult ID med pseudonym snekregutt lø. 23 juni 2007 10:58

Damer som tenner på kroppskontakt... trodde det var penger de tente på jeg.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 23 juni 2007 11:25 Privat melding

johnny, tryllestaven er nok mest magisk for oss gutta... ;-)

Men, mer seriøst. Jeg vet jo ikke hvor mange menn som "maser" om beskaffenheten og evnene til tryllestaven når de er på sjekkeren, men det må jo virke? Hvis ingen kvinner hadde falt for den stilen, så ville de vel ha slutte med det?

(kvinne 40 år fra Oslo) lø. 23 juni 2007 15:03 Privat melding

Hvor i alle dager er det du går ut hen? På Karl Johan? Fritidsklubb? Kanskje på tide å skifte beitemarker dersom lokalet domineres av menn som skryter av pikken sin i steden for å snakke og le og danse med deg. Det finnes bedre steder. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym kosejente lø. 23 juni 2007 15:40

Det er ingenting som er så deilig som en skikkelig kosegutt!! Film og sofakos eller lange søndagsmorgener...

Mine erfaringer tilsier det at menn - etter hvert som de får rast litt fra seg i begynnelsen av 20-årene - roer seg litt med alderen og setter mer pris på nærheten og kosen enn bare sex.

For å ikke få helt abstinenser har jeg et par kamerater som jeg "koser" litt med innemellom.... Med det mener jeg typen ligger på sofaen og ser film sammen, gode å klemme litt på og sover i samme seng om det er sent og jeg ikke kommer meg hjem. Synes det er genialt å ha noen å kose litt med uten å være i et folhold. Vi har alle godt av litt kropskontakt! Det er bare sundt!! Og så lenge jeg ikke har en kjæreste er det jo den eneste muligheten jeg har (one night stands er ikke helt min ting)...

(mann 35 år fra Oslo) lø. 23 juni 2007 16:22 Privat melding

Tenkte det samme som Moneypenny.

Kan liksom ikke se for meg at de fleste menn er sånn på byen. Hvis ikke du legger opp til det da selvfølgelig. Kanskje du gjør det?

Tror nok du kommer langt med å finne deg et annet utested. Det er nok av menn som er selvsikre nok til å ikke snakke om snabben sin.

(mann 59 år fra Oslo) ma. 25 juni 2007 00:29 Privat melding

Noen jenter tror at de kan få mink på samme måte som mink får mink, og en del gutter forholder seg kanskje etter det..
Om du har dratt skuffet hjem fra byen fordi ingen har villet flørte litt og halt deg med ut for å "rydde dansegulvet", eller satt seg ned for å prate med deg for å bli litt bedre kjent, tror jeg muligens du har valgt "feil" utested.?
Hiv deg med på Sukkerfesten den 30. (neste lørdag) så vil du nok se at det er forskjell på folk, og det blir sikkert kjempetopp uansett alder eller kjønn. Der er du bare nødt til å komme i kontakt med nye mennesker, og kanskje dukker "drømmeprinsen" opp som ikke går rundt å skryter av hvor mange cm han kan stille opp med...