Alle innlegg Sukkerforum

Følelser som svinner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Anonymous to. 2 aug. 2012 15:58

Hei, jeg har kommet i kontakt med ei her som jeg liker ganske godt, vi har hatt lange samtaler sammen og har vært på skype og sett hverandre der, vi hadde strålende kjemi og liker hverandre kjempe godt og vi ble fort betatte for hverandre og skal møtes om ikke så alt for lenge, men hun dro bort i noen dager og nå merker jeg at følelsen begynner å svinne mens hun dro.
Er dette normalt? Jeg har utrolig lyst at dette skal utvikle seg til noe, men jeg er engstelig for at følelsen ikke kommer og at jeg ender med å såre hun...

Skjult ID med pseudonym asd24 to. 2 aug. 2012 16:01

"Jeg har utrolig lyst at dette skal utvikle seg til noe, men jeg er engstelig for at følelsen ikke kommer og at jeg ender med å såre hun..."

Det der er jo feil tankesett! Først skal følelsene komme, dernest skal ønsket om at noe skal skje komme frem!

Skjult ID med pseudonym Askeladden to. 2 aug. 2012 16:01

Jeg kan overta for deg kompis,kan bare si at jeg har tatt noen operasjoner siden sist hun så deg/meg på cam:-P

Skjult ID med pseudonym søker to. 2 aug. 2012 16:12

Jeg vet ikke hvor gammel du er. Hvis du er veldig ung så høres det ikke normalt ut at følelsene forsvinner på den måten. Hvis du er eldre og har hatt mye følelsesmessig smerte så er det jo bare en beskyttelsesmekanisme.

Skjult ID med pseudonym Anonymous to. 2 aug. 2012 16:44

Jeg er 20 år og har hatt mer smerte enn glede ut av følelser for noen. Men jeg vet at hun her er å spare på og vi vet hva vi vil, men jeg hater meg litt sjøl at følelsene mine ikke sitter på plass enda.

Skjult ID med pseudonym søker to. 2 aug. 2012 16:52

Jeg vet at mange vil være uenig med meg i dette men mitt råd er å ikke tillate deg selv å ha for sterke følelser så tidlig. Kvinner kan være grusom og det er du som blir sittende igjen i smerte helvetet. Hold igjen følelsene og la de heller slippe til litt etter litt etter hvert som du blir trygg på henne. Det høres nok litt kynisk ut men du MÅ beskytte deg selv.

(kvinne 30 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 18:14 Privat melding

Enig med kommentaren over meg :)