Alle innlegg Sukkerforum

Når forsvinner gamle meldinger?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TS to. 2 aug. 2012 19:36

Irriterer meg litt over at gamle meldinger blir lagret i loggen.
I hovedsak fordi jeg har byttet ut mange av bildene mine og da opplevd at mange flere svarer eller sender meg melding først. Men de jentene jeg har mest lyst på har jeg jo allerede skrevet til, skriver jeg da igjen til de vil de jo se at jeg sendte melding til de for 1-3 mnd`er siden og sjansene for å få svar da er jo minimal ettersom de fort tenker "han svarte jeg ikke sist gang, så han virker litt desperat som prøver igjen".

Er det en viss periode før disse meldingene slettes? Eller må man rett og slett slette profilen sin og lage ny for å få en "fresh start" her inne? Isåfall mister man jo rabattordningen, men det tjener jo sukker på...

Så jeg lurer rett og slett på om sukker spekulerer i dette?

Skjult ID med pseudonym Viggo to. 2 aug. 2012 19:38

ja.. herregud.. sukker spekulerer i å lagre loggen sin for å hindre at sånne som deg kan lure damene til å tro at det er første gang de hører fra deg når du prøver på nytt!

haha.. ikke den skarpeste kniven i skuffen du kanskje...

Skjult ID to. 2 aug. 2012 19:42

Er det en ting våre kvinnelige gullfisker husker er det meldinger langt tilbake i tid.
Har selv sendt ny melding til kvinner som sitter værfast her etter 12 mnd og fått passet stemplet et par ganger.
Så å sitte værfast her er tydeligvis bedre enn å forsøke å bli kjent med søkende likesinnede

Skjult ID med pseudonym haha to. 2 aug. 2012 21:05

Ha ha, ja den var god du!!! Selvsagt spekulerer Sukker i dette.....nei takk deg selv og sitt med skjegget i postkassa, hender toget har gått vet du :-))))
Og helt klart, vi damer husker, og finnes ikke mer patetisk enn de som desperat prøver gang på gang på gang!

(mann 40 år fra Oslo) to. 2 aug. 2012 21:08 Privat melding

Du fikk sikkert en melding til fordi du var så lett å glemme vettu @haha. Slik at han ikke husket å ha sendt deg en melding ;)

To måter å se det på :)

Skjult ID med pseudonym Harald to. 2 aug. 2012 21:20

Enig med trådstarter. For min del slettet jeg profilen og lagde en ny en, hadde tatt nye bilder etc. så profilen var mye bedre. Opplevde da at mange av jentene jeg hadde skrevet til før (men som ikke svarte meg) plutselig tok kontakt med meg.

På date nevnte jeg til hun ene at jeg faktisk hadde skrevet til hun før, men da ikke fått svar og syntes det var litt morsomt at hun nå tok kontakt med meg. Hun nevnte da at hun fikk så mange meldinger at det fort var noen som gikk i glemmeboken som hun hadde tenkt å svare.

Så dersom man havner i glemmeboken første gangen hadde det vært en klar fordel om jenta ikke ble påminnet fra loggen at det er melding nr 2 du sender men bare en "ny fyr" som sender melding som hun har lyst tli å svare på. Ser ei jente at hun ikke svarte forrige gang vil jeg tro at det føles litt rart å skulle svare på forsøk nr 2.

Så enig med TS

Skjult ID med pseudonym Hugo to. 2 aug. 2012 21:21

Jeg lagde ny profil og fikk dermed svar fra de som tidligere ikke hadde svart meg... Funka som gull og de husket meg tydeligvis ikke fra forrige gang

Skjult ID med pseudonym røykasokk to. 2 aug. 2012 21:28

Jeg lagde 2 profiler, en for mann og en for kvinne. Så sendte jeg mail fra mannen til kvinnen. Hun svarte ikke. Så lagde jeg 2 nye profiler, mann og kvinne igjen. Så sendte jeg fra kvinnen til mannen. Jaggu svarte ikke mannen gitt. Så nå er det bevist, kun menn svarer!

Skjult ID med pseudonym kar to. 2 aug. 2012 22:14

Hvis vedkommende liker å holde innboksen ryddig og sletter meldinger etter hvert så forsvinner de samtidig fra loggen i profilen også.

Det er ei jeg inderlig håper gjør akkurat dette, siden jeg for lenge siden sendte henne en melding, den ble aldri lest så jeg sendte en til, like ulest. Og nå plutselig, etter at jeg har hatt et halvårs pause, kommer hun på besøk. Så nå skal jeg svelge all stolthet og sende tredje del i monologen.

Skjult ID med pseudonym TS to. 2 aug. 2012 22:30

Kar:
Ok, var nytt for meg at den forsvinner dersom hun slettet innboksen sin, alltid tenkt at dersom jeg kan se den gamle meldingen så kan hun også se den.

Har dog min tvil på at så mange sletter meldinger etterhvert, men det skal ikke svare for alle andre her inne