Alle innlegg Sukkerforum

Ha barn/når barn

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Aust-Agder) lø. 31 mai 2008 01:36 Privat melding

Ser det er gjennomgående mange jenter som ikke ønsker barn ( tolkes slik når de har blodrødt blad ), men som også har grønt blad på NÅR de ønsker at det passer å ha barn. Blir ikke det som å si at man vil ha vil gå tur med bikkjer, men ikke ha en?
Synes det er en motsigende påstand...

Hva er greia, hvis noen vet det?

Skjult ID med pseudonym Pappa1 lø. 31 mai 2008 01:50

Hehe...interessant spm som jeg og har lurt litt på! :-)

(kvinne 31 år fra Oppland) lø. 31 mai 2008 08:42 Privat melding

Her kan det være at en i matchen har svart 5 i skalaen, midt i mellom ja og nei på om de ønsker å få barn, og så har du svart et fullt ut ja. Og på hvor lenge det er til at man ønsker barn kan være 5 år på skalaen, som kanskje matcher ditt svar.. (for eksempel) ... Ikke sant? Det beste er jo bare om du spør en du har match med, hva hun har svart :)

Skjult ID med pseudonym anejulie lø. 31 mai 2008 08:55

Jeg er usikker på om jeg vil ha flere eller ikke, og tenker at om jeg skulle bli gravid, planlagt eller ei, så ville det vært best før jeg var førti.Derfor har jeg skrevet et evnt. når.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 31 mai 2008 09:32

Ser ikke noen motsetning i det å ville kunne gå tur med hunder, men ikke ha en selv. Mye ansvar med hund, og de må luftes minst 2-3 ganger hver dag. Har selv hatt hund før, og er generelt glad i bikkjer. Men det er noe helt annet å i blant gå en tur med en annens hund enn å ha en selv 24 timer i døgnet - med det ansvaret og de begrensningene på dine egen muligheter til å f.eks. reise på ferie i utlandet som det medfører. Så synes ikke det var den beste sammenligningen ;)

Sikkert mange som mest har lyst på egne barn og ikke andres, uansett hvor politisk ukorrekt eller hyklerisk det måtte høres ut. Dessuten vil de jo i et forhold knytte seg til barnet så vel som partneren, og miste begge to hvis det skulle bli slutt med faren/moren. Så synes ikke det er så rart.

Når det er sagt synes jeg selv at det hadde vært helt greit å innlede et forhold med en alenemor hvis jeg møtte en som jeg synes var søt og hyggelig nok. Har ikke barn selv, men liker unger og de pleier å like meg også (hunder også for så vidt, uten sammenligning forøvrig). Men på grunn av blant annet det med å miste barnet du kanskje har blitt glad i sammen med kjæresten ved et eventuelt brudd, er jeg nok mer forsiktig med alenemødre enn andre. Dessuten er jeg først og fremst ute etter en kjæreste og ikke en familie. Så selv om jeg har latt det stå "greit med barn" her på sukker så pleier jeg ikke å oppsøke alenemødre aktivt.

BTW: Hvis noe synes jeg er hyklerisk så er det ok, jeg kan leve med det.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 31 mai 2008 09:40

HEi kropro.

Jeg er nesten helt sikker på at jeg ikke vil ha flere barn, men om det skulle skje, må det av naturlige årsaker skje nokså raskt.
Dermed får jeg helt rødt blad med de som gjerne vil ha barn, men grønt blad på når de vil ha barn (de fleste er aktuelle er jo rundt 40 år, så det er vel grenser for hvor lange man da ønsker å vente).

Det er jo litt tøysete. Jeg fant nylig ut at det var bedre å sette 100% nei og 10 år/ aldri på når barn. Men det er egentlig litt misvisende det, og. Jeg synes det burde holde å vite om man ønsker barn/flere barn. NÅR avhenger jo av så mange ting..Men for alle kvinner over 37 har man ikke så mye valg på når, og derfor blir kombinasjoen av disse to spørsmålene litt misvisende for mange.

Skjult ID med pseudonym FantaFree lø. 31 mai 2008 12:32

Jeg har ingen ting i mot å inngå et forhold med en som har barn, men vil ikke føde fler selv.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 31 mai 2008 18:03

hmmm... hvis det er blodrødt blad vil jeg tro de har svart på helt andre del av skalaen og ikke er intresert i unger .
Det er litt vankskelig å svare noe på når man vil ha barn , men noe må man svare.. derfor grøndt blad på det .
men hvis du lurer er jo det beste å spørre den du er insstresert i , folk kan tenke noe og ikke får frem helt hva de mener.
Har vært igjenom det selv å missforstå blader ;o)

(mann 37 år fra Aust-Agder) lø. 7 juni 2008 00:19 Privat melding

Skjønner jo at det ikke er alle som har lyst på barn, men synes uansett at det da blir litt feil å sette at det passer å få det om 5 år.
Men dere har jo gode svar som alltid dere hehe....

Nå er jeg absolutt ikke imot å møte noen med barn jeg da, ikke derfor jeg spør. Tror faktisk at jeg er like interessert i de med barn fra før og så lenge de kan tenke seg flere. Men slikt er ikke alltid forutbestemt nei.

Men skal tenke på det neste gang da, at når jeg ser noen med rødt blad så kan det være at de bare er usikre... Nå er jeg ikke inne å sorterer blant de rundt 40 så det med tiden rundt å få barn skal ikke være så strengt blant de jeg kikker innom...

@lilleulv
Jeg skjønner deg godt så skal tenke på det fremover!