Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym ama fr. 3 aug. 2012 00:20

litt "irriterende" når jeg har sendt melding til en fyr- spurt om han vil treffes. Han har lest meldingen, men ikke svart.... :( om han ikke svarer tar jeg jo hintet - men siden meldingen allerede er lest: hvor lenge skal jeg vente på det endelige nederlaget? Ev oppturen? (må jo være optimist også... ;) )

og vi som hadde det så gøy på chatten, samme humor og greier... jaja. Men jeg kan vel fortsatt håpe? :) ...

Skjult ID med pseudonym Carpe_diem fr. 3 aug. 2012 06:49

Kan være at din mottager vet at så lenge en ikke er hjemme i ferien, er det like greit å vente med svar til en er hjemme og er tilgjengelig.
OL påvirker/reduserer også manges aktivitet på sukker ..?

Skjult ID med pseudonym fyr84 fr. 3 aug. 2012 06:51

kan ikke se å ha mottatt.

Skjult ID med pseudonym ama fr. 3 aug. 2012 07:04

@caepe_diem jeg er hjemme, fikk veldig inntrykk av at han er hjemme (siste feriedager nå..) men. kan jo ha fått feil inntrykk der. Så jeg velger å være optimist og tenke at han ikke er hjemme ;)

@fyr84 - sku du ha sett... krøll i systemet? ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 4 aug. 2012 01:07

Jeg har heller ikke fått noen spørsmål om å treffes. Ikke om jeg vet om jeg tør å treffe ei jente heller. :P

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 4 aug. 2012 04:20 Privat melding

Jeg foretrekker å ta utgangspunkt i at enhver fyr er uinteressert inntil det motsatte er bevist:p Det funker best for meg.
Mao, hvis jeg foreslår en date så tenker jeg at han er uinteressert inntil han evt svarer ja.
Det betyr at jeg ikke sitter og venter på svar, jeg bare krysser fingra mens jeg går videre og legger oppmerksomheten min annensteds :)
Mentaliteten blir litt som hvis jeg sender inn lottokupong:p

Skjult ID med pseudonym ama lø. 4 aug. 2012 10:47

@2d6 sitter jo ikke akkurat å tvinner tommeltotter fordi jeg ikke har fått svar. var bare det at jeg hadde så innmari lyst på et positivt svar - for han virka så ålreit! og når han har lest meldingen uten å svare.. ja det er jo svar nok egentlig ;) så nu er hans andre meldinger fjernet fra boksen og jeg er på nye eventyr! :)

Skjult ID med pseudonym mann-82 lø. 4 aug. 2012 19:05

Skulle vært en måte å markere meldinger man har lest, men ikke kan/vil/orker/gidder svare på, med at man har planer om å svare.
Ellers er den usikkerheten prisen vi må betale for at flere innen begge kjønn anser grunnleggende høflighet som unødvendig tidssluk på nettet. 2d6 har nok en god innstilling til det hele.

Skjult ID med pseudonym Viggo lø. 4 aug. 2012 22:52

Du må være klar over at en del av oss gutta får enormt mange meldinger så ikke alltid vi rekker å svare dere med en gang!

Skjult ID med pseudonym ama lø. 4 aug. 2012 23:34

@viggo - jeg beklager. jeg tok ikke det i betraktning jeg... for meg så handler det om prioriteringer. Jeg får også til tider ganske mange meldinger og noen tar det lengre tid å svare på enn andre... av forskjellige årsaker - men jeg er nok litt utenom det vanlige for jeg svarer, kanskje ikke med een gang, men venter ikke så lenge hvertfall når det kommer en konkret henvendelse. Men jeg har skjønt at jeg gjør det litt annerledes enn mange her. Men meg om det ;) håper ikke du er av typen som får vondt i fingra av alle mailene dine ;)

men sukker er heldigvis en stor fiskedam og jeg blåser en lang marsj i han som ikke svarte, for nå har jeg skaffet meg en date med en annen herlig type og det var dagens beste. Jeg fant en krone på bakken i går, så jeg visste at noe godt ville skje :):)

Skjult ID med pseudonym James sø. 5 aug. 2012 00:46

Jeg får så mange meldinger at jeg rett og slett går i surr og glemmer å svare. Det er nok mange andre menn her som opplever det samme her inne.