Alle innlegg Sukkerforum

Uleste meldinger?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym OsloMann31 fr. 3 aug. 2012 00:23

Betalende medlem. Vært aktiv, lett og søkt. Vært endel her på forumet som leser. Vet hva jeg vil ha. Realistisk ift hva jeg har hatt av kjærester og flørtende forhold før. Masseutsender ikke mails, har masse bilder og god profiltekst.

I seleksjonsprosessen er det bildet som fort forteller meg om det kanskje kan være en tiltrekning, så sjekkker jeg bosted, alder, høyde etc. De fleste velges bort her. De som fortsatt er igjen sjekker jeg ut med å se mest på fotoalbum, profiltekst og hva de ellers skriver, matchscoren tar jeg med en liten klype salt, men den er med den også.

Etter alt dette er det ikke veldig mange igjen som jeg kunne tenke meg å bli nærmere kjent med IRL. Jeg bruker så mye tid på å gjøre meg litt kjent med den jeg skal utforme meldinger til og skriver noe om meg selv, litt om hva hun har skrevet og legger til noen spørsmål som jeg lurer på, om ikke bare for å få igang dialogen. Jeg prøver å ikke skrive hverken for kort eller for langt. Anser meg selv for å være mer enn gjennomsnittlig billedskjønn, oppegående og ålreit fyr, som funker fint IRL, men prøver dette som et morsomt alternativ.

Hva er det som skjer? Har vel skrevet til ca. 20 damer (beklager, men jeg synes det er for mye selv) for å se om de også var interessert i å bli nærmere kjent. Jeg fikk to - 2 - svar! Og de kan kanskje ikke engang regnes som svar! Det ene var en eneste fjasete setning som ikke ga noe annet inntrykk enn at jeg fikk svar .. Den andre var et par-tre setninger, hvor det var et kort svar på ett av flere spørsmål jeg hadde og informasjon om at hun var litt lei sukker og ikke var her inne mye! Av de andre atten utsendelsene viser det seg at elleve - 11 - av de jeg sendte ut meldinger til IKKE ENGANG HAR LEST MELDINGENE MINE eller ikke besøkt profilen min engang!!!!

Samtlige vet jeg har vært online og jeg har prøvd å chatte med noen av de. Men ikke engang fått avvisning på chatforespørselen.

Det jeg lurer på da: Er det slik jentene blir her? Er det flere med samme erfaringer? Er det noen sjanse for at det finnes falske profiler her inne? Det virker som det finnes fine profiler, som er noen ganger er online, men de leser ikke meldinger og kan ikke chatte? Har hørt om andre datenettsider som har "roboter", men trodde/tror ikke dette om sukker som skal være så svære...? Erfaringer fra begge kjønn velkomne, jeg vurderer seriøst å droppe dette nettdatinggreiene som et mislykket eksperiment...

Skjult ID med pseudonym kar fr. 3 aug. 2012 00:31

Av ren nysgjerrighet, sånn ca hvilken alder er det på de jentene du skriver til?

Skjult ID med pseudonym soma fr. 3 aug. 2012 00:35

Har kanskje ganske lik erfaring. Kan kanskje utlevere meg mye, til ganske mange damer og får få svar tilbake. Min erfaring er at det hjelper å vise sin humoristiske sans gjennom den personlige meldingen til dama. Men fryktelig mange her inne som virker som de er "spøkelser". De leser ikke meldinger, får ikke noen kontakt med de på chat og de svarer aldri-men det kan kanskje bare være deg og meg, men skjønner ikke helt hvordan de kan velge meg vekk når de ikke engang besøker profilen min ...

(mann 40 år fra Oslo) fr. 3 aug. 2012 00:36 Privat melding

Det er helt normalt at det ikke leses/svares på meldinger for mange. Grunnene kan være utrolig mange.
Det som fungerer ute i den store verden fungerer nødvendigvis ikke på nett.

10% svar er høyere enn mange andre menn ( og sikkert jenter ), så sånn sett er det ikke så dårlig. Selv om du synes de er en god match, trenger de ikke synes du er god match for dem.

Mange leser ikke meldinger hver dag, altså kan det ta tid før man før svar og de leser meldingene. Evt så ser de av starten på meldingen eller bare på bilde ditt og gidder ikke lese meldingen.

Skjult ID med pseudonym søker fr. 3 aug. 2012 00:37

Alvorlig talt.
Først forteller du oss at du velger bort tusenvis av flotte damer som du ikke ønsker å bli kjent med. Deretter klager du på at det er 20 damer som ikke ønsker å bli kjent med deg. Kan du ikke selv se hvor tåpelig det blir.

Skjult ID med pseudonym KONGEN fr. 3 aug. 2012 00:38

Ti prosent er over snittet. Jeg skrev litt om dette i en annen tråd. Hvis du har 5 prosent svar, så ligger du over snittet her inne. Det er mange menn som kan skrive hundre meldinger uten å få et eneste positivt svar.

Dette har ikke noe med rare dame å gjøre slik det høres ut som du mener TS. Dette er ren matematikk. Ta en kikk på kontoen til en veninne av deg hvis du har det her inne. Hvis hun ser bra ut også, så skjønner du plutselig at konkuransen er mye mye større enn du tror. Så du må justere strategien din etter den.

Skjult ID med pseudonym KONGEN fr. 3 aug. 2012 00:40

Kan legge til: Enig med "søker" du høres litt dust ut TS. Du tror du kan velge ut tyve damer blant en hel haug og forventer at disse liker deg? Da er du seriøst ute på bærtur.

Skjult ID med pseudonym mann30 fr. 3 aug. 2012 00:40

*ler av meldinga til søker*

Skjult ID med pseudonym ama fr. 3 aug. 2012 00:42

altså, jeg skjønner ikke hva enkelte driver med. Men det samme gjelder for enkelte menn også... jeg svarer absolutt alle - selv de jeg skjønner ikke er noe for meg. Men på den annen side, hvordan kan jeg egentlig vite det?? har jo en viss preferanse på utseende og interesser (men jeg mener: hvorfor er omtrent alle født med ski på beina her inne?? føler meg helt utafor for jeg liker ikke gå på ski... ) men jeg tenker at selv om en type ikke virker "kjekk nok" på bildet (huff.. dette hørtes skikkelig kleint ut ser jeg.. sorry) så tenker jeg at om hjertet er på rett plass og personligheten treffer meg så er jo det meste gjort. Og han vil jo da bli kjekk fordi han er snill og grei. så jeg er nå hvertfall av den typen som gjerne vil treffe folk for å se om det kan bli noe - og gjør det ikke det, nei da er det greit. Men det er svært få som vil det samme som meg :S

men jeg har som fast prinsipp å svare alle, for når man sender en melding så er man jo på et vis interessert. Og da mener jeg at jeg skylder en person å svare.

Skjult ID med pseudonym OsloMann31 fr. 3 aug. 2012 00:42

@00:31
Prøver å holde meg innenfor ca 8 år ned og to år opp. Hvilken erfaringer har du her inne. Føler vel at jeg har brukt timesvis hver dag her inne i ca. en måned til liten nytte...

@00:35
Viktig poeng du har der, som jeg ikke skrev i posten over. Både i mitt privatliv og her inne synes jeg humor er viktig og prøver ofte å bruke det aktivt. Prøver å styre unna tydelige egoboostere, utenlandske gifterbruder, helt klare uforsonlige forskjeller og humorfrie jenter ;)

Skjult ID med pseudonym mann30 fr. 3 aug. 2012 00:45

ama: ok

Skjult ID med pseudonym OsloMann31 fr. 3 aug. 2012 00:52

@00:37
Nei, jeg synes ikke det er tåpelig.

Jeg kan prøve å forklare mine tanker rundt det. Ja, det er tusenvis av flotte damer her inne, men det er helt naturlig at jeg og de, vet at det ikke fungerer at jeg i det hele tatt skriver til de. Alder må passe litt, bosted, høyde er viktig for mange damer. Damer på 175-180 vil gjerne ha en høyere mann enn 180 og skriver det. Altfor pene eller helt uattraktive damer er det liten vits å skrive med, eller snakke med på byen (du skjønner sikkert hva jeg mener med dette). Livet har vist at man går overens med en type mennesker og ikke en annen type mennesker-livet har en tendens til å vise hvilken hylle man er på IRL og ser ingen mirakelkurer bare fordi jeg er på nett-siden det er IRL jeg skal møte disse menneskene. Bare helt naturlige seleksjonsprosser gjør at tusenvis av damer faller vekk og de ville velge vekk meg også. Du sender vel ikke ut 2000 meldinger bare pga av at de er her inne du heller?

Det jeg har lært her inne (og mindre IRL) er at mannen er den aktive. Av mine 20 meldinger som både jeg og sukker mener passer rimelig bra, så lese majoriteten ikke meldingene mine.

Spørsmålet mitt er om jentene her inne ikke orker å lese meldingene de får, eller besøke profilen til den de får meldinger fra - eller om det er masse falske "profilroboter" her inne. Grunnen til det siste er at jeg virkelig ikke håper damer i Norge ikke engang leser meldinger de får på en dateside de selv lager seg en profil på-det er bare trist å tenke på...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 3 aug. 2012 01:01 Privat melding

kan være mange årsaker til det da.. jeg prøver å lese og svare alle meldinger jeg får, jeg vet at noen glir nok imellom iblant, for det lyser at jeg har melding nesten konstant, så er nok et brev eller to lengre bak på side 3-7 i innboksen som jeg ikke har fått lest enda. Men jeg er også selv aktiv og ser på profiler og er ikke redd for å sende en førstemelding om jeg synes det er interessant, men om jeg ikke sender en førstemelding, så betyr det heller ikke at det er uinteressant :)

Skjult ID med pseudonym søker fr. 3 aug. 2012 01:11

@Kommode1: Jeg sier ikke at det er galt å være selektiv. Jeg har da sent færre førstemeldinger enn det han har sendt og jeg har vært her en stund. Men en må da forstå at jentene har lov til å være like selektiv. Det er ingen jenter på sukker som har plikt til å bruke tiden sin på å svare oss (med mindre det er jenter som er ansatt av sukker eller et nigeriansk selskap, men da er det jo ikke sikker at jentene i det hele tatt er jenter).

Skjult ID med pseudonym OsloMann31 fr. 3 aug. 2012 01:14

@00:38, 00:40

KONGEN: jeg tror du er en sabla bra fyr, morsom mann og har hatt mange latterkramper den måneden jeg har lest postingene dine. Vi ville nok funket bra sammen på privaten også, uansett om vi kanskje ser på damejakten litt forskjellig :)

Mulig jeg høres litt "dust" ut (og er det) ;-D. Men jeg er ikke her for å lage flere hakk i sengestolpen min mer (nettopp kjøpt en ny seng med ny sengestamme). På den måneden jeg har vært her har jeg ikke fått ett eneste hjerte eller en eneste førstemelding.

For eks. skyld kan vi si at det er 2000 damer her inne i mitt bostedsområde. Bare med å kutte vekk den delen med åtte år ned og to år opp så faller fryktelig mange vekk, så kommer tydelige egoboostere, utenlandske passjegere, helt annet kroppslig ideal enn meg (fatsoene med McDonalds som hangoutsted), de som lokker med "chat", de uten bilder, de med kanskje ett halvveis bilde og tom profil, de som ikke har vært her på flere uker, de som skriver noe sånt som "skyhøye krav...kresen..du må skrive slik og slik for at jeg...liker du ikke feste hver langhelg så....elsker sofaen min...flytter kanskje til Oslo...drar fra Oslo om to mnd..generøs mann som kjøper gaver til meg kan jeg tenke meg å møte...liker å gå i demonstrasjonstog på søndager...etc".

Utvalget skrumper betraktelig men det er likevel mange igjen og jeg brukte endel tid på å skrive til tyve damer som jeg virkelig kunne se at vi erfaringsmessig ville kunne ha en veldig god sjanse for connection...

men problemet er at majoriteten ikke leser meldingene engang! Så når "profiler" ikke leser meldinger, ikke besøker profilen min eller svarer på chat begynte mistanken om "profilroboter" å gro fram. Selvsagt kan jeg bare være en dust som ikke vil innse nederlaget, men jeg synes det er veldig rart. Jeg er altfor nysgjerrig for at jeg ikke haddelest en medling eller sjekket ut bildene i en profil....

Men KONGEN, hva er målsetningen din her inne-nedlegge alt med to spredte ben ved uvilkårlig masseutsendelser eller har du noen standarder de må være innenfor (ikke ment fornærmenede-man kan alle lære noe nytt)? Noen erfaringer rundt "uleste meldinger", "ikke tilbakebesøk", "ikke chat aktivitet" eller "profilroboter"?

Skjult ID med pseudonym OsloMann31 fr. 3 aug. 2012 01:17

@00:42

Bra dame! Om alle her inne hadde vært som deg - *SUKK*

(mann 40 år fra Akershus) fr. 3 aug. 2012 01:34 Privat melding

Jeg mener det er normal høflighet å svare tilbake, så slepper folk å sitte å lure.

Skjult ID med pseudonym OsloMann31 fr. 3 aug. 2012 01:36

Kanskje litt frustret, men mest overrasket over at så mange meldinger ikke engang leses, profilen til den som sender meldinger ikke blir besøkt og når man attpåtil er på chatforumet sammen så blir ikke engang henvendelsen avvist-men blir bare stående som forespørsel....

Rare greier denne nettdatingen ;-P

Skjult ID med pseudonym Alexis fr. 3 aug. 2012 01:39

Leste forleden i en tråd at enkelte gutter/menn lager opptil flere falske profiler av ren nysgjerrighet.
Jeg vil vel tro at sannsynligheten for at du får svar når du har skrevet til en slik profil er svært lav.
Sånn sett så virker det som om dere gutta i stor grad kan skylde på hverandre og ikke bare på jentene når det kommer til det å ikke få svar på meldinger. Synes det er innmari trist at det er sånn. Tenker ikke de som lager disse falske profilene at det faktisk sitter noen i andre enden og faktisk håper på svar? At folk blir motløse når de sender ut titalls førstemeldinger og får under 10% svar...
Forstår godt at det er frustrerende å ikke få svar. Har riktignok ikke sendt veldig mange førstemeldinger, men opplever i stor grad både at svar uteblir og at meldingene forblir uleste når jeg sender, dette tiltross for at jeg er jente og stort sett får en del (daglige) førstemeldinger selv.
Synes vel gjennomgående at jenter får mye pepper her på forumet for at de ikke svarer på meldinger osv...
Ja, det finnes mange jenter som ikke svarer, og som kanskje flyter å at de får en flom av oppmerksomhet via meldinger, men synes ikke at en skal dra alle over en kam fordi det er en lav svarprosent. Det kan faktisk være andre grunner enn at(alle) norske jenter er overlegne. Just saying ;)

Skjult ID fr. 3 aug. 2012 01:41

Tja... det finnes andre steder svarprosenten er mye høyere.. Just saying ;)

Skjult ID med pseudonym søker fr. 3 aug. 2012 01:42

@Kommode1: Det tar jo litt tid å lese meldingen også da. Det høres kanskje ikke så mye ut å bruke 20 sekunder eller et minutt på å svare på en melding for oss som får en melding eller to i uken, men tenk litt på hvordan det er når det ramler inn bøttevis med meldinger hver dag.

Skjult ID med pseudonym OsloMann31 fr. 3 aug. 2012 01:51

@01:39
Lest den samme tråden og det er virkelig trist ja.

Har hatt det i bakhodet og antagelig valgt vekk endel av de. Hvis ikke er det endel gutter som har fritidsproblemer med å legge ut en haug med bilder og masse profiltekst ;-D

Har også hatt i bakhodet at de som ikke har vært her inne på flere uker antagelig ikke er de beste å skrive med :)

Men når man ser folk er her inne i flere uker og de ikke engang gidder å lese meldingen din blir man litt oppgitt !

Skjult ID med pseudonym Drake fr. 3 aug. 2012 01:58

Du vet det finnes en liste med folk med svargaranti sant.... Just saying... Krever at du alltid svarer selv på henvendelser fra den listen (og det er en glitch ang. blokking av brukere) men om du alltid vil ha svar så er det veien å gå.
Kan ikke alltid få i pose og sekk...

(mann 30 år fra Hordaland) fr. 3 aug. 2012 01:59 Privat melding

Sykt kult å bare sende "hei" og få 90 % svar rate.

Skjult ID med pseudonym OsloMann31 fr. 3 aug. 2012 02:02

@00:41

Som hvor da?

Skjult ID med pseudonym OsloMann31 fr. 3 aug. 2012 02:06

@01:59
Mener du deg selv? Ikke bare leser ALLE meldingene dine, men 9 av 10 svarer tilbake-bør flytte til Hordaland da kanskje-hahaha !

Eller på en helt annen datingside ?

Eller kanskje en helt annen planet ;-P

- Selv ikke KONGEN kan matche den statistikken ;-D

Skjult ID med pseudonym OsloMann31 fr. 3 aug. 2012 02:08

@01:58

Ikke så opptatt av svar, men hyggelig om meldingene ble åpnet iallefall og kanskje lest ;-D

Skjult ID med pseudonym Drake fr. 3 aug. 2012 02:15

hahahahahaha... "ikke så opptatt av svar"... Nå har jeg hørt den også... ta deg en bolle.

(mann 30 år fra Hordaland) fr. 3 aug. 2012 02:21 Privat melding

Det er lett, bare putt opp et profilbilde av en skikkelig hunk som ikke er deg selv. Så kommer svarene trillende inn.

Skjult ID med pseudonym Drake fr. 3 aug. 2012 02:24

Du må virkelig slutte å se på deg selv gjennom smaragdbriller eller hva enn du holder på med som gjør det så uendelig utenkelig at noe annet enn akkurat ditt glis er fristende, at Folk ikke klarer å stå over å åpne ett brev kun fordi de to første linjene er cheezy eller at alderen ikke passer. At de ikke akkurat nå har en hyggelig samtale med noen andre som de virkelig har tro på og dermed ikke vil starte noe nytt, sånn med en gang.

expand your mindset, or be forever baffeled by the complexity of the incomprihensible.

Du min kjære venn lider av Gudkomplekset, den innbilske troen at alt kan tenkes ut, alt kan forklares og alt kan ordnes om du jobber hardt nok med det.

http://www.ted.com/talks/lang/en/tim_harford.html

Denne er faktisk verdt 18 min av livet ditt om du er villig til å forstå budskapet.

(mann 30 år fra Hordaland) fr. 3 aug. 2012 02:27 Privat melding

Det er ganske kult å være en gud da.

Skjult ID med pseudonym OsloMann31 fr. 3 aug. 2012 02:29

@02:15

Ok, DRAKE, spiser ei bolle nå *mumle-slafse* - du får for den ;-D

Seffern er svar viktig...

...men ikke for denne tråden her som handler om noe så sykt provoserende, som at en personlig melding man bruker endel tid på IKKE ENGANG BLIR ÅPNET OG LEST. Svarer de ikke så har de vel lest meldinga, sett profilen og funnet ut at det ikke er noe for dem-fair enough (selv om jeg respekterer avslag mer).

@02:21
Hahaha, jævlig bra comeback!

Men du bør ha rimelig bra overtalelsesevner når du møter de på date...type: kompisen min kunne ikke komme, men han sendte meg i stedet ;-D

Skjult ID med pseudonym OsloMann31 fr. 3 aug. 2012 02:36

@02:24

Wow, Drake, nå er det din tur til å ta deg ei bolle, jeg har spist min...

Er det ikke vanlig folkeskikk å åpne meldinger og lese de... Føler ikke at jeg har et "Gudkompleks" av den grunn.

Skjult ID med pseudonym Drake fr. 3 aug. 2012 02:49

Du vet ikke hva jeg mener med gudkomplekset engang før du har sett videoen, og enkel aritmetikk avslører att det har du ikke enda.
Veit jeg kommer på ganske sterkt, unødvendig mye krutt, men klarer ikke si det på noen annen måte, sry hvis det setter deg ut.

Skjult ID med pseudonym søker fr. 3 aug. 2012 03:02

@Drake: Jeg har sett den nå. Lærerikt, takk for tipset.

Skjult ID med pseudonym Oslomann31 fr. 3 aug. 2012 04:01

@Drake, søker

Er dere samme person eller ;-P

"Gudkomplekset" er godt beskrevet og definert i lang tid, er faktisk ikke denne fyren som har funnet på dette begrepet. Dessuten er det ikke en film spesielt om "Gudkomplekset", men han bruker begrepet for å vise at det ikke må stå i veien for "Trial and Error" prosessene. Har du egentlig skjønt filmen selv? Han tjener bare penger på å forklare et gammelt begrep i en ny innpakning. Videoen er bra, men helt irrelevant for denne diskusjonen og meg. Det var 18 minutter av livet mitt jeg ikke fikk igjen. Du får det til å virke som jeg sutrer fordi de 20 jentene jeg skriver til ikke alle går på dates med meg - deres GUD. Jeeez, du er jo helt på viddene, mann!

Det eneste jeg synes er merkelig og dårlig på dette kontaktforumet, er at aktive brukere som visstnok søker kontakt her inne, ikke engang åpner og leser meldingene sine... Det igjen får meg til å mistenke at det finnes dårlig folkeskikk / nettikette her inne eller kanskje "profilroboter" som andre datingnettsteder har har og jeg lurte på om andre hadde samme erfaring. Istedet for å komme med dette "Gudkompleks"-tullet ditt, kunne du heller kanskje delt noen av dine egne erfaringer for å vise at dette var alminnelig, bare skjedde meg eller noe i den duren...?

Det er da alminnelig folkeskikk å åpne og lese meldinger - men ifølge deg har jeg et "Gudkompleks" som synes det ! ? ! ?

"Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded."

Skjult ID med pseudonym -Bene- fr. 3 aug. 2012 04:22

Har et par meldinger som ikke er lest og har et par meldinger som er lest, men ikke besvart. Må innrømme at det føles best at de ikke er lest, men det er samtidig kjipt å vite at meldingene ikke er lest selv om vedkommende er online. Samtidig er det kjipere å vite at de er lest, men ikke aktuelt å besvare.

Skjult ID med pseudonym Oslomann31 fr. 3 aug. 2012 04:30

@-Bene-

Kan du fra en kvinnes ståsted forklare meg eller gi meg noen grunner til hvorfor noen kvinner velger å ikke lese meldinger fra noen man ikke har fått meldinger fra før, når de uansett er aktive brukere her inne ?

Skjult ID med pseudonym SandraDee fr. 3 aug. 2012 07:53

Finnes flere forklaringer;

Skriver med en type og skal møte ham irl. Forhåpentlig vis er han mr.right, men erfaringer tilsier at bra kjemi på nett ikke nødvendigvis er like bra irl. Har ikke lyst til å skrive med flere fordi jeg tror at å ha fokus på mange samtidig ikke gir den enkelte den oppmerksomheten de kanskje fortjener, så når jeg får mld fra noen med høy score og utseende som appelerer lar jeg være å lese denne. Når ting er avklart med den jeg allerede var i dialog med åpner jeg og svarer på meldingen ut fra hvordan situasjonen er der og da.

Har logget på fra mobil når jeg egentlig ikke har tid til å skrive gode svar/svare i det hele tatt på mld, og så har mld rett og slett gått i glemmeboka fram til neste gang jeg tar ei opprydding i meldingene.

Slettet mld, enten med vilje eller ved feiltakelse.

Du har sendt melding til, som du har nevnt selv, en "profilrobot" eller en falsk profil.

Finnes sikkert xxx flere forklaringer, men dette er ihvertfall noen

(mann 33 år fra Oslo) fr. 3 aug. 2012 09:14 Privat melding

Men du må også ta kultur med i beregningen, som mann i Norge har du to generelle utfordringer.

Selv om norske jenter er penest i verden og mest sannsynlig flinkest i verden i det meste, har de av en eller annen gunn klønete lav selvtilitt...jeg fatter det ikke, da de er i en klasse av elite som ikke finnes noe andre steder i verden bortsett fra den landsbyen i Russland i ural-områder der tv og reklameselskaper fra midtøsten henter jenter pga deres sinnsyke utseende og evne til å lære språk rekordfort.

Også er autisme uten tvil vanlig i Norge, du kommer ikke rundt det og det er liten grunn til å late som om mange mennesker i vårt samfunn ikke har diverse grader av autisme.

Det kan godt hende personen ikke greier å svare deg da hun faktisk ikke kan? hun vet ikke hva hun skal skrive, hun gjør som samfunnet forteller henne, går med sånn tur-sekk med bilde av en rød rev på og synes speilreflekskamera er kult og frp er slemme osv.....prøver du å faktisk snakke til henne som en person så tror jeg ikke det er mulig for henne å svare.

Derfor synes jeg det skulle vært en sånn avvisningsknapp der det stod " Beklager, jeg er tilbakestående og kan dermed ikke besvare ditt brev".
Også droppe den lykke til videre da det omtrent er det mest ydmykende du kan si til en levende person, lykke til videre betyr FUCK OFF.
Lykke til videre er det ultimate passive agressive move og lite nødvendig.

Skjult ID med pseudonym L fr. 3 aug. 2012 11:16

@Søker

Som TS irriterer jeg meg også stort over meldinger som IKKE BLIR ÅPNET OG LEST.
Dersom en melding blir åpnet og lest samt profilen min besøkt så tar jeg manglende svar som et "svar" på at hun ikke er interessert.

Det TS (og forsåvidt jeg) lurer på er hvordan damer har blitt så utrolig flinke til å dømme bøker etter omslaget, eller som her på sukker, profiler etter det bitte-bitte-bitte lille profilbilde ved siden av meldingen i innboks.
Hvordan de kan vurdere og avgjøre at man er TOTALT uinteressant uten å vite NOE MER enn brukernavn og profilbilde (i bitte-bitte-bitte-bitte-mini-format).

Les TS sitt første innlegg å ta "riktig" ball...

P.S til dere som klager over at TS sorterer ut så mange damer.
Er det ikke akkurat det damer klager som mest over i disse "svar" trådene. At gutter ikke har lest noe som helst, skriver langt utenfor sin aldersgruppe, sitt område, sine interesser og egentlig ALT i profilen.

Er det ikke en fordel at en jente som som aldri beveger seg utenfor Ring 3 og aldri går på ski ikke blir kontaktet av en bonde fra øvre-indre-dalsøkk hvor man må gå på ski for å komme til garden og eneste fritidsaktivitet er å gå på ski???

Er i hvert fall det jeg leser som grunner til at damer ikke svarer i HVER ENESTE slik diskusjon!!

Skjult ID med pseudonym Alexis fr. 3 aug. 2012 12:38

@NavleMann
Det du skriver vitner om uvitenhet ang autisme. Ufint av deg å dra denne gruppen mennesker inn i en slik diskusjon. Svært mange autister fungerer forbausende bra i samfunnet tiltross for en stor hjerneskade. Mange autister liker ikke nærkontakt og har av ulike grunner ikke samme savnet/behovet etter/for en kjæreste som andre uten de utfordringene en autist har i livet (merk; mange, ikke alle). Det er derfor lite sannsynlig at en autist vil opprette en profil på et nettsted som Sukker.
Forøvrig er autisme mer utbredt blant gutter enn jenter.

Det er nok mange ulike grunner til at folk ikke leser meldingene de får, men jeg synes vi skal respektere alle mennekser i samfunnet nok til å ikke kalle hverandre tilbakestående.

Skjult ID med pseudonym goesaround fr. 3 aug. 2012 13:29

NavleMann: Asberger heller enn autisme, men som Alexis sier så finner du nok ikke så alt for mange av dem her. Men ut fra hva du skriver her og flere andre steder så er nok ikke du veldig kompetent til å gjennkjenne det..
Om man ikke går utifra at man ser seg selv i andre (og da BARE seg selv og ikke den andre) så kan du nok gjenkjenne mange som kan virke lett tilbakestående, ja... (Sorry, men det måtte bli sagt) Lykke til videre. :)

Skjult ID med pseudonym Drake fr. 3 aug. 2012 13:57

@(Skjult ID med pseudonym Oslomann31) - fr. 3 aug. 04:01

grunnen til at jeg ikke kommer med egen erfaringer er at det har sånn 5-6 andre postet før meg og bekreftet at det du har opplevd er normalen, men du aksepterer ikke at dette er normalen og leter fortsatt etter en enkel løsning på et ekstremt komplisert problem, Du vil helt spesifikt vite om det er nett-etikette, om det er ditt, datt, du vil ha en spesifikk diagnose! Du HAR fått beskjed om at "dette er normalt, tålmodighet er kuren" men du peser på videre som om det finnes noe bedre svar...

Derfor diagnotiserer jeg deg med gude-komplekset.

Skjult ID med pseudonym Dahl fr. 3 aug. 2012 15:56

@TS, hvis du vil at de skal lese meldingen din så må du starte den riktig for det er det eneste de ser.

I meldingsboksen så vises de første 20 tegn eller noe.

Om du starter meldingen med:

Hei du, måten profilteksten din er utformet på får deg til å ... <- mer ser de ikke i innboksen
eller
Hei, et lite råd, har du tenkt på hva bildene din ...

Da blir de nok i alle fall lest uansett hvem avsender er fordi de muligens inneholder noen form for kritikk eller spydighet. Det leser de faktisk. ;)

Kanskje de ikke er interessert i å finne seg noen kjæreste i det hele tatt? Hvem vet, damer kan være merkelige vesener.

Skjult ID med pseudonym NM fr. 3 aug. 2012 16:05

Dahl: Er det ikke det som kommer under kategorien negging?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 3 aug. 2012 16:05 Privat melding

Kanskje disse 20 damene har "silt ut" sine menn på samme måte som du silte ut og fant dem.
Og at du ikke er en av dem de kan tenke seg kontakt med :)

Det hjelper jo lite om du anser deg selv som et "varp" på noe vis, og at du anser deg som "passende" for disse damene. De kan jo ha en helt annen "smak" enn det du har :)

Så uansett hvordan dette henger sammen, så kan du ikke på noe som helst vis legge noen "skyld" på disse damene for at du ikke får den responsen fra dem som du kanskje forventet.

Du må bare prøve igjen :)
Med noen andre damer :)
Verre er det ikke :P For sånn er det for svært mange av oss her inne, også oss damer ;)

Og de mennene som tror at damer blir nedrent av post her, tror jeg har en tendens til å høre dette fra de peneste damene her inne ;) På samme måte som de peneste mennene sikkert også får bøttevis med post hele tiden.

Men vi er mange her inne, både damer og menn, som sliter med å få kontakt med de profilene vi selv anser som "attraktive" :D
Så det er bare å slå rot og finne frem tålmodigheten ;)

Skjult ID fr. 3 aug. 2012 16:09

orka ikke å lese gjennom hele tråden, men har du tenkt at på samme måte som du velger bort mange jenter så kan det hende at 18 av de 20 som du sendte melding til, velger deg bort?

de kan se profilbildet ditt når de ser meldingen, kanskje de syntes du er av den "helt uattraktive" typen og gidder ikke å sløse bort tid på i det hele tatt lese brevet ditt?

men det som slo meg først var at du virker veldig eller altfor seriøs, nesten som du ser på dette her som om du skulle skaffe deg en ny jobb eller kjøpe ny bolig! er det en ting jeg har lært av å være her inne ganske så mye lengere enn deg, så er det det at veldig få jenter liker karer som virker så seriøse som du virker her.

bare prøv å se for deg hvordan det hadde gått hvis du gjorde det samme med jenter i det virkelig liv. du sier at de fleste her inne faller ut etter at du har vurdert dem ut i fra utseendet, bosted, alder og høyde. hadde du spurt om disse tingene med en gang om du snakket med en tiltrekkende jente, og sagt "ha det bra" hvis hun ikke bodde i nærheten av deg, var i riktig aldersspenn og hadde "rikitg" høyde?

Skjult ID med pseudonym L fr. 3 aug. 2012 16:16

@Minney:

Hvordan siler dere damer ut om vi men er interessante ENE OG ALENE på grunnlag av profilbilde?
Meldinger forblir ulest og de besøker ikke profilen, men fortsatt har dere tydeligvis MER ENN NOK informasjon til å dømme en person nord og ned.....

@(Skjult ID ) - fr. 3 aug. 16:09
det med profilbilde begynner å bli en mer og mer trolig teori, profilbilde viser seg jo stadig oftere å være mer enn tilstrekkelig for å dømme en mann nord og ned....

Jeg hadde nå kanskje trodd at når man har gått til skrittet å melde seg inn her at man var såpass åpen at det i hvert fall ikke kan skade å se hvem denne personen er.
Men igjen, der er tydeligvis damene noen racere på "bok etter omslaget", eller person etter profilbilde.

Skjult ID med pseudonym Dahl fr. 3 aug. 2012 16:17

@NM

Har null peiling på hva negging er.

Poenget var å starte meldingen så det ser ut som du har noe kritikk eller noe negativt å komme med. Resten av meldingen kan være hyggelig og positiv. Nysgjerrigheten hennes tar rett og slett overhånd.

Da har hun i det minste sett deg og lest profilen din.

Skjult ID fr. 3 aug. 2012 16:52

ja, det første som faller meg inn er at de ikke syntes jeg er tiltrekkende, det at det skal være profilroboter har faktisk aldri falt meg inn!!

men alvorlig talt, hvordan er det du tenker? altså, for meg så virker det som at det er greit at du ikke bruker tid på profiler der du syntes jenta er helt uatraktiv, så hvorfor skal det være anderledes for jentene? eller er det slik at selv om du ser en profilbilde du syntes tilhører en uatraktiv jente så går du inn på den for å lese gjennom den, se på bildene, matchtree, leilighet osv? nå antar jeg grovt her, men jeg tror du ikke gjør det! så hvorfor skal kvinner som syntes du er uatraktiv gidde å lese eller gå inn i profilen din?

og bare så det er sagt, jeg svarer alle som sender meg brev, stygg, pen, tynn, feit, ung eller gammel, og skulle ønske alle gjorde det samme ut av ren høflighet. men jeg vet også at mange jenter får MYE post her inne, og da blir det til at de svarer de som de syntes ser kjekke ut, enkelt og greit.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 3 aug. 2012 17:02 Privat melding

wow..

kan jeg også få en bolle ? uten rosiner takk :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 3 aug. 2012 18:31 Privat melding

@L

Jeg vil tro at alle damer og menn her inne kan gå igjennom alle profiler de har match med og kun basert på profilbildet sile ut flere de bare "vet" at de ikke er interesser i.

Og det handler ikke om å ikke gi noen en sjanse, det handler om å være ærlig og realistisk.

Det kan jo også være andre ting inni bildet som man ikke kan vite om. Alt fra at personen kanskje har god kontakt med en annen akkurat nå, og derfor ikke svarer tilbake eller leser meldinger, til at alderen (den ser man jo uten å gå inn på profilen) ikke er riktig, til andre ting verken jeg eller du klarer å tenke ut i farta :)

Get over it tenker jeg :)
Hvorfor kaste bort tid på det man ikke får gjort noe med. Og kast hvertfall ikke bort tid på å legge "skylden" noe sted, for dette med nettdating er en ærlig sak -begge veier- hvor man ikke kan kreve eller forvente noe av den andre parten.
Og så lenge ingen er direkte uhøflige og ufine i måten de henvender seg til deg på eller svarer deg på, så har du egentlig ikke noe grunnlag for å dømme noen.

Og hvertfall ikke gå i den fella at du setter jenter i en "bås" bare fordi din opplevelse ikke svarte til forventningene.

Får man ikke svar, så viser jo det bare at man har valgt feil jente å skrive til :)

Og får man sjelden svar, så kanskje man har et mønster i hvordan man velger jenter som man bør se på og endre :P Uten sammenlikning forøvrig, men enkelte jenter kan ikke skjønne hvorfor alle menn viser seg å være drittsekker....og så ser de ikke det at de jo kun løper etter badboysa hele tiden, og begår samme feilen igjen og igjen. Og det nytter jo ikke å si noe, fordi de jo "ikke kan noe for" hvem de tiltrekkes av. Og de kan hvertfall ikke presse seg til å tiltrekkes noen de ikke anser som "midt i blinken" for dem ;)

Vi har nok et snev av slikt alle mann når det kommer til hvordan vi siler ut dem vi tror at vil passe oss ;)

(mann 40 år fra Oslo) fr. 3 aug. 2012 18:38 Privat melding

Mmmm fikk også lyst på bolle, med sjokoladebiter helst!

Noe som kan være til ettertanke:
---
Har noen klikket seg inn på en profil der profilbildet er bra og når man ser på albumbilder lurt på om dette er samme person som på profilbilde? Noen gang tenkt på at dette kan være omvendt også, profilbilde ser dårlig ut men at det ser mye bedre ut i albumet?

Noen har faktisk dårlige bilder, og noen kan ikke velge bilder av seg selv ( meg inkludert ).

Hvorfor ikke ta de 10 sekundene for å sjekke albumet ihvertfall for å se om det kanskje er ett dårlig profilbilde? Førsteinntrykk er nettopp det, første inntrykk. Ikke nødvendigvis det riktige inntrykket :)

Men nå er jeg alt for nysgjerrig til å la vær å se på en profil selv om de bare er på besøk på min da :)

Skjult ID med pseudonym Drake fr. 3 aug. 2012 18:59

Dette passer jo fint inn med den andre posten om å rett å slett ikke ha profilbildet, tvinger folk til å gå inn å sjekke albumet, og da ender de ofte opp med se på flere bilder før man klikker seg videre. Dette kan kanskje hjelpe TS med sitt "de har jo ikke sett ordentlig på meg engang" problem.

Skjult ID med pseudonym lusa fr. 3 aug. 2012 19:27

Hvem baker?? Gi meg en bolle, for søren! Sleng på en kaffe. Litt melk.

(mann 40 år fra Akershus) fr. 3 aug. 2012 19:41 Privat melding

@sta1:
Akkurat det du nevner der har jeg skrevet om før i en annen tråd.
Det jeg poengterte er at hvis man baserer seg kun på profilbildet som står ved siden av en melding så kan man fort gå på en smell.
Har sett en del damer som har et profilbilde som ikke akkurat vekker interesse, men som har albumbilder som er VESENTLIG bedre.
Kanskje det er en måte å sile vekk de overfladiske på?

(mann 40 år fra Oslo) fr. 3 aug. 2012 19:45 Privat melding

Jepp er nok en veldig god måte å sortere vekk de som er for overfladiske ja. Og så sortere man kanskje vekk de som er sånn halvseriøse og bare vil ha noe kortvarig? Alle har jo sin smak da, sånn er det bare.

Skal ikke påberope meg å være noe bedre enn alle andre ihvertfall, for det er jeg ikke. Men prøver ihvertfall å lese profilen før jeg evt tenker at dette passer nok ikke. Og her har jeg nok bommet mange ganger for alt jeg vet. Men er jo lov å utfordre folk til å tenke litt annerledes innimellom :) Gjør man ting annerledes får man ett annet resultat enn tidligere ihvertfall, det er sikkert.

(mann 40 år fra Akershus) fr. 3 aug. 2012 19:49 Privat melding

Leser nesten alltid profilen før jeg evt blokkerer.
Kan jo være at det som ser ut som svovelkis faktisk er rent gull. :-P

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) fr. 3 aug. 2012 20:12 Privat melding

Man baserer seg jo ikke kun på profilbildet alene :)
Det tror jeg svært få her inne gjør :)

Og jeg har også opplevd at bilder i album kan være langt bedre (eller mindre attraktive) enn profilbildet.

Men jeg vil tro at svært mange her inne ville ha bladd forbi profiler på grunnlag av profilbildet dersom det var bilde av "Moskva-Marit" (slik hun så ut før...vet ikke hvordan hun ser ut nå) eller "Vidar Teisen".
Sånn for å sette folk litt i "bås".
Det er noen ganger profilbildet er så langt fra hva man tiltrekkes av at man faktisk ikke ser noen vits i å bruke disse "ekstra minuttene" for å gi fyren eller dama en "sjanse".
Det handler jo også om bruk av egen tid, og ikke bare gi alle en sjanse fordi at det kan jo hende at bildene i albumet er milevis fra profilbildet.

Det er jo mange ganger en forskjell fra profilbildet og albumbildene. Men sjelden det er snakk om at forskjellen er Vidar Teisen til Brad Pitt liksom.

Og vi har alle noen profilbilder vi glatt hopper forbi rett og slett ene og alene pga profilbildet.
Hvertfall dersom det handler om at man skal inn og se på profiler fordi man leter etter en kjæreste :)

Nå føler jeg meg litt slem, for det er jo sikkert en del damer og menn som også vil like Moskva-Marit og Vidar Teisen (det skrives kanskje med Th? :P men det er jo ikke så viktig i denne sammenhengen).
Og personlighetsmessig så har vi vel alle en kamerat eller venninne av motsatt kjønn som vi liker veldig godt......men som vi ikke tiltrekkes av rent fysisk (for "stygg", for "tykk", for "maskulin" (hvis det er jente), for "feminin" (hvis det er gutt), osv).
Men det hjelper jo ikke om personligheten er aldri så til stede dersom man ikke vil klare å dele seng med vedkommende. Og det vil de aller fleste av oss i en del tilfeller fort kunne se basert på et profilbilde.
(så sant ikke profilen er falsk eller gjort noe annet "tull" med da, men da driver jo vedkommende med lureri, og det er hvertfall ikke noe tiltrekkende :P )

Skjult ID med pseudonym Dahl fr. 3 aug. 2012 21:02

@Minney, helt enig med deg. Skal være ærlig å si at hvis jeg ser at jenta er veldig tjukk på profilbildet så går jeg heller ikke inn på profilen hennes. Jeg passer ikke sammen med en tjukk jente og det er heller ikke noe grunn for å gå inn der. Hun kan godt være snill, hyggelig og kul, men som du sier så ville jeg jo ikke invitert henne til senga. Hun må heller ikke være for gammel, men det finner man ikke ut av før man har gått inn på profilen.

Jeg har møtt mange jenter her inne som har profilbilde som en supermodell, men som slettes ikke er så fin når hun møtes i RL. Tror jenter generelt er flinkere med å få tatt et bilde hvor de ser mye bedre ut enn de er.

Skjult ID med pseudonym The One fr. 3 aug. 2012 21:10

Det går hit det går dit
det går rundt en liten bit
det startar på et kick
det är en makaløs mekanik

Det är en evighetsmaskin
det är en evighetsmaskin