Alle innlegg Sukkerforum

Go East Young Man

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Hordaland) fr. 3 aug. 2012 09:11 Privat melding

Nei tittelen betyr ikke at jeg har gitt opp Norske kvinner for å finne meg ei Russisk mail order bride.

Jeg gjenåpnet mitt supermedlemskap her på sukker for snart 3 måneder siden og så da at de fleste av mine matcher kom fra det sentrale østlandet og de som faktisk var fra mitt hjemfylke (Hordaland) kom utelukkende fra Bergen. Jeg skrev da på forumet at jeg burde flytte til Oslo for å finne meg noen og nå har jeg bestemt meg for at jeg må flytte.

Jeg har funnet ut her på sukker at jeg kan finne noen men at mer enn utseende, jobb personlighet så er det å finne seg ei dame basert på de samme tre ting som eiendomsmeglere ser etter, location location location. Viss du ikke kan møte kvinnen du passer bare så bra med og som du har så fine samtaler med så er det hele dødfødt.

Så etter at jeg kommer hjem fra min ferie i NYC og min 3 måneder betalingsperiode som supermedlem er over så vil jeg deaktivere min profil og flytte vekk fra Haugalandet og finne meg en jobb. Om det blir Bergen eller Oslo vet jeg ikke, mest sansynlig Oslo da jeg har bodd i Bergen og at det er en større sansynlighet for å finne noen der (både jobb og dame).

Så hva sier dere, er det plass til en ekstra kjærlighetssyk Vestlending i hovedstaden? Vil det å flytte til en storby, vår eneste storby, hjelpe meg og hva planer har dere for å finne lykken?

(mann 34 år fra Akershus) fr. 3 aug. 2012 10:00 Privat melding

Jeg tror nok hadde det vært så enkelt som å flytte til Oslo for å få seg dame tror jeg fort det hadde blitt fullt i gryta! Men jeg mener har man kjemien og begge to har interessen av å faktisk prøve å få til noe burde ikke avstanden ha noe å si. Det er klart du vil ha mye bedre mulighet for å få til dater hvis du bor i Oslo, men tror ikke du dermed skal ta for gitt at du får deg dame, er ganske mange single i oslo:)
Og angående det her med dating, av erfaring vet jeg det er mange som "vil" møtes men når det først kommer til stykket har de ikke mulighet allikevel..så ikke få noen falske forhåpninger:)

(mann 42 år fra Nordland) fr. 3 aug. 2012 11:02 Privat melding

Vær forberedt på at du plutselig blir interessant for damene i nærområdet du bor i nå etter at du har flyttet. Og at interessen der du flytter til plutselig blir dårligere... ;)

Skjult ID med pseudonym RussM lø. 4 aug. 2012 10:49

Tror ikke det at å flytte til Bergen eller Oslo vil fikse alt og at jeg om noen få måneder vil ha kone, barn, hus, bil og hytte på landet (med mindre jeg finner ei alenemor som har hus, bil og hytte på landet, hei til dere forresten ;))

Poenget er at jeg vil ikke på på dette stedet lenger, har nå vært her i 6 og et halvt år og jeg liker ikke kvinnene som bor her og de kvinnene som er virkelig flotte fra mitt distrikt har allerede flyttet til Bergen eller Oslo. Når det gjelder jobb så har jeg ingen fremtid her jeg må ut så det vil i hvertfall ikke bli verre det kan bare bli bedre.

Skjult ID lø. 4 aug. 2012 18:09

Faktisk tenkt tanken selv.. Har vært på noen dates i Oslo(ca to timer fra her jeg bor.) Men det skal MYE til at jeg tar turen dit for en date igjen. Og selv etter en bra date så stopper det som regel ganske fort av seg selv pga avstanden. Tror nok det er enklere for de i Oslo her på Sukker.. Men trenger kun en bra dame da, og hu kan være hvor som helst.. bare litt bedre odds i Oslo..