Alle innlegg Sukkerforum

Sonans vs Bjørknes

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jane doe fr. 3 aug. 2012 11:01

Hei. Flytter til Oslo om en kort stund. Skal ta opp Matematikk R1 og Kjemi 1 første halvår og lurte på hva jeg bør velge. Toppkarakter er ikke viktig, blir fornøyd med fem eller fire. Siden jeg er ny i Oslo er det ganske viktig for meg å bli kjent med andre. Lurte derfor på om noen har anbefalinger på om jeg bør velge Sonans, Bjørknes eller gratis voksenutdannelse. Jeg er gutt på 22.

(kvinne 30 år fra Oslo) sø. 5 aug. 2012 13:51 Privat melding

Er du opptatt av et hyggelig miljø rundt deg, ville jeg valgt Sonans. De som jobber der er veldig imøtekommende og kjempe hyggelig. Pleier arrangere hygge for elevene inni mellom, så det er en fin måte å bli kjent på. Får du en lærer ved navnet Terje, kan jeg love deg en undervisning som du ikke bare sitter igjen med mattekunnskaper, men timer med mye latter og morsomme historier. Knall fyr :) De er flinke på Bjørknes også, har flere venner som har gått der, men føler at der er det mest fokus på toppkarakter.

Gratis voksenutdannelse høres jo knall ut da, så da må du jo neste se selv om du vil få gratis og muligens ende opp med en del eldre, eller betale litt mer for det sosiale.

Gikk på Sonans i 3 år, og var kjempe fornøyd :)

(kvinne 43 år fra Akershus) ma. 6 aug. 2012 13:57 Privat melding

Jeg har gått på Bjørknes for mange år siden. Fikk det jeg betalte for! Veldig fornøyd

Skjult ID med pseudonym RuneKA ma. 6 aug. 2012 14:30

Jeg gikk også på Sonans i tre år. Var veldig, veldig fornøyd med det, både med hensyn til lærere og den sosiale biten :)