Alle innlegg Sukkerforum

Verdighet,damer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Aight lø. 4 aug. 2012 11:07

-Bare et enkelt spørsmål til dere damer....når en mann sender en slibrig melding eller tilsagn skjønner jeg godt dere ikke svarer.Men når en mann sender dere en hyggelig melding med komplimenter,føles det ikke litt bedre å iallefall svare med et takk selv om mannen ikke forventer noe videre??Eller er dere for høye på pære til i det hele tatt å bruke energi på å svare om vedkommende ikke er din type?

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 4 aug. 2012 11:08

Jeg svarer alltid..

Men det var vel ikke det du var ute etter? det var vel mer å slenge ut litt dritt om de jentene du har sendt mail til som ikke svarer deg.. eller?

Skjult ID lø. 4 aug. 2012 11:16

Hos meg er det større sjanse til å få svar om han spør om jeg kunne tenke meg å bli kjent med han/slå av en prat. Lettere å si takk, men nei takk da, enn når noen sender et kompliment.

Han: Hei, du var pen. Hva gjør du i sommer.
Jeg: Hei, takk for det. Jeg tror ikke vi passer sammen.

....det blir jo bare superteit!

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 4 aug. 2012 11:21

Naaah. Jeg er nok høy på pæra, og er dessuten blottet for verdighet (det er så praktisk med de kjappe personlighetsanalysene man kan få her inne).

Herrlich! ;)

(mann 38 år fra Sør-Trøndelag) lø. 4 aug. 2012 11:24 Privat melding

-Slenge dritt?Som sagt,forventer ingenting....bare lurte på hvordan dere jenter tenker :) Det er jo klart,om man vil ha svar eller vil føre en samtale skriver man jo deretter med et sp.mål :) Får man da ikke svar tar man jo hintet :) Om så skulle være tilfellet kan man jo ikke bli sur,men heller bare ikke være til bry :)

Skjult ID med pseudonym søker lø. 4 aug. 2012 11:25

Bare pass deg lusa, ellers sender jeg melding til deg og da skal jeg gi deg personlighetsanalysene så det rekker.

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 4 aug. 2012 11:31

søker) - lø. 4 aug. 11:25

Oooh, nei. Et stykke tekst i innboksen? Nei, ikke det da. Det vet jeg ikke om jeg takler...

Skjult ID med pseudonym søker lø. 4 aug. 2012 11:37

Jeg elsker negging, så du blir nok ikke så høy på pæra da nei. Det hjelper ikke å bruke standardmelding for sextulling heller. Det er kun blokkering hjelper mot meg.

(kvinne 34 år fra Akershus) lø. 4 aug. 2012 11:43 Privat melding

Men hvorfor handler det om verdighet om man ikke svarer? Eller at man er høy på pæra? Mange jenter her svarer ikke da de blir overlesset med mail, å ikke få noe svar er vel et svar i seg selv eller? Er man en dårlige eller mindre verdt person om man ikke svarer? :)

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 4 aug. 2012 11:44

*gjesp*

Negging? På nivå med simple guttestreker. Det skal mer til for å tulle med mitt hode, gutten min ;)

Skjult ID med pseudonym Amarone lø. 4 aug. 2012 11:59

Har svart alle- alltid! Noen har det blitt flere meldinger med, andre har jeg sagt jeg ikke gidder pga slibrige meldinger. men jeg sier rett ut....

Skjult ID med pseudonym Alexis lø. 4 aug. 2012 12:05

Med all den dritten jeg av og til får tilbake selv om jeg prøver å svare/avvise på en hyggelig måte er det overhode ingen fare for at jeg blir høy på pæra! Men har helt klart blitt mer kynisk og fra å alltid å ha pleid å svare er det nå 50/50 sjanse for om jeg svarer eller ikke... Ok, kanskje 40/60...
Er det noen som bør tenke verdighet så er det vel dem som skriver brev fullt av sjikane bare fordi de ikke har fått positivt svar på meldingen sin.

Skjult ID med pseudonym søker lø. 4 aug. 2012 12:08

Gutten min?? Din...lus. Hvis du skal ha det på den måten så får du ihvertfall ikke tulle med det lille hodet mitt.

Skjult ID med pseudonym lusa lø. 4 aug. 2012 12:16

søker) - lø. 4 aug. 12:08

Psj. Buhu, liksom. Makan til sutring. Menn, asså.

(mann 46 år fra Aust-Agder) lø. 4 aug. 2012 12:25 Privat melding

Sender man en hei meldig så skjønner jeg at ikke alle svarer tilbake.men om en gutt/jente tar seg tid til å sende en lengre post og bruker litt tid på det.Ja da er det i mine øyne høflig å svare tilbake.

Men sukker er en plass hvor de fleste gir blaffen.

Skjult ID med pseudonym lea lø. 4 aug. 2012 12:33

Når du får en førstemld. som...ser du er stolt av kroppen din og det har du all grunn til klem ??? Dette er fra er godt voksen mann. For meg blir det kun blokkkkkk. Men komplimenter taes vel på forskjellige måter. Denne var altfor dum ass.

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 4 aug. 2012 12:37 Privat melding

Jeg pleier å overse komplimenter, for å si det rett ut.
Årsaken er at kanskje ~60% av alle som kontakter meg kommer med minst ett kompliment, og når man får mange komplimenter så mister de all effekt.

For å fortsette med å være helt ærlig, så har jeg sagt til ham jeg dater at jeg synes det er veldig behagelig at han IKKE kommenterer bildene mine eller utseendet mitt(!)
Jeg tar gjerne komplimenter på personlighet, men jeg foretrekker faktisk å være foruten kommentarer på hvordan jeg ser ut ifra noen som ikke er min kjæreste.

1. Når man kontakter noen på nettdating så er det ren logikk at man synes den personen er pen. Begge parter skjønner dette, og derfor er det ikke vits å understreke.

2. Jeg skygger banen veldig raskt dersom jeg får en følelse av at utsendet mitt er viktigere for en fyr enn personligheten min. Jeg vil IKKE ha en fyr som er mer opptatt av utseendet enn personligheten min, og det innebærer at han må klare å vise at han er mer opptatt av å bli kjent med personligheten min enn å se på bilder av meg.

Skjult ID lø. 4 aug. 2012 16:49

lashes

Snur du bare ryggen til folk som henvender seg til deg "live" også? Eller ikke svarer når folk prater til deg? Man kan umulig få så mye meldinger her inne at man ikke klarer å svare på de som er seriøse, altså som er litt mer enn: Hei, fine pupper.Det handler om grunnleggende høflighet

Skjult ID med pseudonym lashes lø. 4 aug. 2012 17:21

Skjult ID ) - lø. 4 aug. 16:49

Jeg gjør ikke det nei, men nå svarr jeg på all mail jeg får her inne også, men nå blir jeg ikke overlesset med mail heller;) Men, jeg var medlem på en annen nettside og der ble jeg overlesset, jeg fikk ca 70-80 mail om dagen i en 2 uker (nei jeg sier ikke dette for å skryte på noen som helst måte, jeg skriver samtidig at her inne får jeg nesten ikke mail, nesten ikke betyr kanskje 2 i uka) der svarte jeg ikke av den enkle grunn at det tok for mye av privatlivet mitt å sitte å svare på hei på deg mail.. Svarte de som virket intressante..

Grunnleggende høfflighet er noe annet enn verdighet, det er klart høflig å svare, men uten verdighet er det ikke.

Hvor fikk du det fra at JEG ikke svarer her inne eller irl?

(kvinne 41 år fra Telemark) lø. 4 aug. 2012 20:13 Privat melding

Var en lignende tråd her inne for litt siden og jeg skrev det samme da.

Jeg svarer alle, uansett om de sender en standard "Du er søt" eller om de faktisk tar seg bryet med å skrive litt mer. Jeg svarer aldri avvisende, erfaringsmessig så kan det være de med de mest tragiske åpningspostene som faktisk tør opp litt etter en post eller to og har litt vettugt å komme med allikevel. Jeg svarer også før jeg sjekker profilen deres.

Jeg forsøker å behandle alle her inne med respekt, ser at det får jeg respekt tilbake av. Enda jeg svarer alle så har jeg tilgode å få noe negativt pes i etterkant. Tenker at en mann som sender meg et brev har allerede satt seg i en sårbar situasjon, særlig de som faktisk skriver noen ord. Da fortjener de en grei respons tilbake også.

Og ja, jeg får endel post her inne, men det er bare hyggelig. Har tilgode å blokkere noen som helst, har aldri hatt behov for det. Jeg er faktisk her for å se om det finnes noen for meg, ikke for å ha ett sted å henge i evigheter. Tenkte det var greit å sjekke hvordan dette fungerte og få tilgang til mennesker jeg vanligvis ikke ville truffet. Jeg tar utgangspunkt i at motparten ønsker det samme. Hvis ikke så sorterer de seg selv ut rimelig kjapt uansett :p

Skjult ID med pseudonym Pedro lø. 4 aug. 2012 20:44

Nei, sukker-jenter svarer ikkje alle normale greie meldinger, men syns d e bedre å ignorere. Fy skam seg!

Skjult ID med pseudonym tralalalal lø. 4 aug. 2012 20:52

Max 20 % av de jeg skriver til svarer, og jeg skriver IKKE meldinger av typen "Halla skjer a" eller "Du ser sexy ut - hankypanky at my place?"

Mange i overkant selvgode damer i alderen 18-30 her. Men nå har de vel ikke skrevet under på noen kontrakt om at de må svare heller, så det er vel lite å få gjort med det.

Og jeg vil helst bli sammen med noen som opptrer respektfult overfor andre, så det er forsåvidt en grei måte å sile ut mange av de mindre oppegående på :-)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 4 aug. 2012 20:57 Privat melding

De som svarer ER (kanskje) interessert, de som ikke svarer er IKKE interessert. Verre er det ikke.

Skjult ID med pseudonym Gerimax lø. 4 aug. 2012 21:13

@Ts

De er vel ikke interressert ! Gå videre til noen andre eller prøv igjen noen dager eller uker senere hvis du virkelig liker jenta ......Tro på deg først og fremst :)