Alle innlegg Sukkerforum

Normal høflighet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurer sø. 5 aug. 2012 19:05

Jeg er så forundret over menn som ikke sier direkte ifra at de faktisk ikke har lyst til og møtes eller si at dette ikke var den rette. ( Helt sikkert damer også som gjør slikt, men det kjenner ikke jeg til.

For en kort tid tilbake hadde jeg skrevet litt med en fyr og vi hadde avtale om at vi skulle møtes en dag. Dagen før spurte jeg om vi skulle avtale noe mer, men fikk aldri svar. Slikt er uhøflig tenker jeg. Hadde det vært motsatt og jeg allikevel ikke hadde lyst eller tid ville jeg gitt beskjed.

Og etter at man har truffet noen, og ikke har lyst til mer kontakt er det for meg naturlig å si høflig i fra.

Hva mener dere andre?

Skjult ID med pseudonym Vianaldo sø. 5 aug. 2012 19:08

Helt enig. Vær ærlig å si det som det er. :) Men det gjelder nok like mye den andre veien det her ja.

Skjult ID med pseudonym ama sø. 5 aug. 2012 21:21

helt enig, det er så useriøst å ikke si fra! det tar bare noen få sekunder å sende en melding her og bare si at det ikke passer eller ombestemt seg eller hva som helst.. skjønner ikke at det skal være så vanskelig.

Skjult ID sø. 5 aug. 2012 21:43

Det positive er at du oppdaget hva slags person han er allrede før date:)
viser bare hvor useriøs han er.

Skjult ID med pseudonym Amarone sø. 5 aug. 2012 21:45

Koster veldig lite å svare... JA eller NEI...værre er det ikke..men som tidligere sagt her, ja godt du fant ut FØR date.....

Skjult ID med pseudonym smurf sø. 5 aug. 2012 21:46

Sånn er det da enormt mye av her,,, nesten så enn kan bli frustrert innimellom...

Skjult ID med pseudonym Hei sø. 5 aug. 2012 21:53

Noen ganger er det stress forbundet med det å svare og si det ikke blir noe videre. Fins damer som dramatiserer det hele og nærmest krever avklaring på hvorfor. Ikke nok med det har jeg opplevd å få flere smser i ettertid der jeg har måttet forklare meg om igjen. De damene har sikkert litt issues. Men det jeg vil fram til er at kanskje mannen er redd for å bli på en måte avhørt?

(mann 38 år fra Buskerud) sø. 5 aug. 2012 21:55 Privat melding

Selvsagt er det uhøflig, men her inne bør du ikke å bli overrasket, og det er nok noe du bare må venne deg til.

(mann 56 år fra Oslo) sø. 5 aug. 2012 21:55 Privat melding

Ja, dette høyrest både respektlaust og særs uhøfleg ut (tek atterhald: Det kan jo ha hendt noko alvorleg med mannen).
Har sjølv opplevd å stille på date utan at den andre parten kom.
Og i begge tilfella hadde vedkomande telefonnummeret mitt; det ville vere ei smal sak å melde ifrå!
Nuvel.
Kvinna i mitt liv ville heilt sikkert meldt ifrå! :-)

(mann 41 år fra Oslo) sø. 5 aug. 2012 22:57 Privat melding

panegyrisk, jeg opplevde en gang at ei jente sendte melding to timer før for å bekrefte tid og sted, så det ikke var missforståelser. Uten at hun dukket opp.. Ble bare glad til jeg. Da slapp jeg i alle fall å kaste bort tiden min på henne :)

Skjult ID med pseudonym Lurer sø. 5 aug. 2012 23:37

Greit nok at man slipper å bruke tid på slike personer som allikevel ikke ønsker å møte opp osv. Men uansett synes jeg at man bør høflig skrive at man ikke ønsker noe mer kontakt.

Det er jo ikke alle jeg har lyst til å ha kontakt med heller, og da har jeg høflig skrevet at det ikke passer meg og ønsket lykke til videre på jakten. Skal jo så lite til.....

Skjult ID med pseudonym Sage ma. 6 aug. 2012 00:11

Synes også det burde være en selvfølge. Jeg var på en date med ei herfra en gang, men merka fort at det ikke var noe særlig med "kjemi" mellom oss. Det kom også frem at ho hadde jugd til meg allerede før vi møttes... Så jeg sa direkte til ho at -det her funker ikke, så det blir nok ikke noe mer mellom oss.

Da skjelte ho meg ut og sa - men det er fordi du ikke prater.
Jo takk for den tenkte jeg. Jeg var jo tross alt den som prøvde å finne ut mer om denne jenta da, men fikk bare korte svar som ja, nei, kanskje. Ble lite samtale ut av det for å si det sånn!

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 6 aug. 2012 07:18 Privat melding

Ja, det er utrolig irriterende når gutter gjør slik (jeg kan jo bare snakke for MIN del og har da kun opplevd det fra motsatt kjønn..)
Om han hadde avslutta det hadde det vært lettere å legge tankene bort, men om man ikke får svar går man jo og lurer.... "sa jeg noe galt/var jeg ikke pen nok likevel/hadde han funnet en annen/er det min feil?"

(mann 56 år fra Oslo) ma. 6 aug. 2012 08:18 Privat melding

Dette er kanskje den største ulempa ved internett generelt; fråveret/distansen frå "real life" sliper ned tersklar i alle retningar. Tenkjer her på dei mentale tersklane; dei etiske og moralske.
For mange er dette kjærkome - av ulike årsaker har dei endeleg ein arena - eit forum - der DEI har makta. Utan å fordømme nokon av DEN grunn.

Der vi sit bak tastaturet, i vårt eige, har vi "all makt"; vi er både dommar og bøddel i ein og same person - vi kan finne på å oppføre oss på eit vis vi aldri ville drøymt om elles. Og det vi kallar "normal høflighet", gjeld ikkje lenger.

Tragisk, men sant. :-(
Korleis kome dette til livs?

(mann 69 år fra Vest-Agder) ma. 6 aug. 2012 09:37 Privat melding

Hi,

what happened to you is probably very common given the very large percentage of people that are simply not serious about what they are doing here.

If you have chatted here for some time and decided to tae it to the next level, if he/she was one of the many unserious then the "no response" is the way they usually take.

Problem is that if they respond and say they do not wish to continue then it follows that some of the things they may have said were simply not true, and the strange thing is that these people do not like to be seen as time wasters by the very people they are offending.

Skjult ID med pseudonym smurf ma. 6 aug. 2012 12:31

Kan jo være de som "ikke møter opp" lusker i buskene, og ikke titter frem fordi de ikke liker det de ser da :)

Skjult ID med pseudonym lusa ma. 6 aug. 2012 12:42

Hjafyffaen!!

Skjult ID med pseudonym Lurer ma. 6 aug. 2012 12:46

smurf - nå startet tråden med at vedkommende og undertegnede hadde en avtale om en dag, men så ble han plutselig borte. Har ikke svart noe mer på meldinger.....så noen lusking i buskene var ikke årsaken her.

Og siden jeg og de jeg ønsker kontakt med burde være godt voksne mennesker forundrer det meg enda mer.

Har ikke menn mot nok til å si ifra at de ikke ønsker kontakt?

Skjult ID med pseudonym Jesus ma. 6 aug. 2012 20:02

@Lurer, er nok ikke kjønnsspesifikt. Det er hva som skjer når den ene parten ikke er interessert. Norge er et land med veldig mange konfliktsky mennesker, men "silence" er også et svar. Og gutter spiller ikke hard to get på den måten, så svarer vi ikke så er vi ikke interessert. Caphice?