Alle innlegg Sukkerforum

"Flørt som kan utvikle seg"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym redd sø. 5 aug. 2012 19:36

Hva legger en gjengs sukkerperson i dette?

(mann 36 år fra Oslo) sø. 5 aug. 2012 19:37 Privat melding

Trenger det så stor forklaring? Man ønsker en rolig start med en flørt, men er åpen for å ta steget videre om det klaffer?

Skjult ID med pseudonym bønna sø. 5 aug. 2012 19:40

..en flirt som kan føre til en lengre flirt og/eller sex - vennskap - samboerskap - graviditet - giftermål - krangel - skilsmisse - økonomisk ruin - barnevern - sosial utestenging - karakterdrap - drap - store overskrifter - død og elendighet.

(fritt etter kriminallitteraturen)

(mann 33 år fra Hordaland) sø. 5 aug. 2012 19:40 Privat melding

Etter en lignende tråd der det kom frem at jenter stort sett tolker det som "sextulling", forandret jeg det til "langvarig forhold..." hos meg selv. :P

Selv tolker jeg det på samme måte som Slemtiger.

Skjult ID med pseudonym Drake sø. 5 aug. 2012 19:43

Søndagskjæreste har plutselig blitt ett alternativ! Når skjedde det? skal ikke sette det selv men det har jo vært opptill flere diskusjoner om akkurat det der.

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 5 aug. 2012 19:48

Søndagskjæreste ble kalt elsker av sukker før.

Skjult ID med pseudonym rakel sø. 5 aug. 2012 20:00

Samme som Slemtiger.

Skjult ID med pseudonym Megigjen sø. 5 aug. 2012 20:12

Når jeg ser noen skriver dette tenker jeg de ikke vet om de faktisk har lyst på et forhold eller ikke.
Litt sånn vi kan date, ha sex og finne på ting sammen en stund men det er nå ikke sikkert jeg holder meg bare til deg og langt fra sikkert jeg egentlig ønsker deg som kjæreste.

Men det sagt selv om det er det jeg tenker er jeg veldig klar over at det nok ikke er alle som har satt det som tenker slik.
Men det blir vel som at en del gutter her inne tydeligvis tror at når jeg skriver langvarig forhold så har jeg tenkt til å ta en date og så flytter vi sammen.
Selv om man er ute etter langvarig forhold så må man jo date en stund og bli kjent med hverandre før man finner ut om dette er en man vil være kjæreste med og være kjæreste en god stund før man begynner å tenke på å flytte sammen og alt som kommer etterpå.
Jeg har stukket ganske fort et par ganger når jeg har møtt på menn som etter noen telefonsamtaler begynner å snakke om hvor vi skal bo, om vi skal ha barn hva er økonomisk mest rett å gjøre.
I mitt hodet betyr langvarig forhold at man er klar og ønsker å finne noen man kan se for seg å dele resten av livet med ikke å hoppe på første og beste og hive seg i et samboerforhold.

Skjult ID med pseudonym lusa sø. 5 aug. 2012 20:13

Hva søren mener du med en "gjengs sukkerperson"? Jeg nekter å tro at jeg er av samme ulla som alle dere andre!

(mann 40 år fra Oslo) sø. 5 aug. 2012 20:17 Privat melding

@lusa
Familiens sorte lus faktisk!

slemtiger sa det vel i grunn helt greit. Men det tolkes sikkert forskjellig av alle ja ;)

Skjult ID med pseudonym Lowry sø. 5 aug. 2012 20:45

Forumlus er en egen kategori :)

Skjult ID med pseudonym kar sø. 5 aug. 2012 21:11

Jeg hadde "langvarig forhold" på i starten, men jeg fikk inntrykk av at jentene tolket det mer som "temmelig desp" og følte meg litt avslørt, så jeg byttet det til "flørt som kan utvikle seg".

Langvarige forhold må jo også begynne et sted, men jeg involverer meg ikke med noen hvis jeg på forhånd tror det ikke har sjans til å vare.

Skjult ID med pseudonym Hei sø. 5 aug. 2012 22:03

Man må jo smake på godsakene før man bestemmer seg på å kjøpe. Kjøpe i dette tilfellet synonymt med å gå inn i et forhold.

Skjult ID med pseudonym redd sø. 5 aug. 2012 22:29

'Jeg hadde "langvarig forhold" på i starten, men jeg fikk inntrykk av at jentene tolket det mer som "temmelig desp" og følte meg litt avslørt, så jeg byttet det til "flørt som kan utvikle seg".'

Dette var hva jeg tenkte på, lurte på om det var en allmenn oppfattelse av begrepene, eller om det var min fantasi.

@lusa:
gjengs betyr alminnelig.