Alle innlegg Sukkerforum

Snål observasjon om respons

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dusten ma. 6 aug. 2012 00:24

Har en rar observasjon om respons jeg ikke skjønner. Registrerte meg "skikkelig" ca i fjor høst en gang og hadde profilen gående til omtrent i våres. Vil beskrive meg selv som attraktiv for de fleste jenter i 30-årene, både ift fysikk, utseende, økonomi, bolig og humor, de vel viktigste kriteriene på denne siden.

Fikk svar på omtrent alle meldinger jeg sendte, fikk mange trivelige "førstemeldinger" fra jenter, var på anslagsvis 15-20 dates og noen endte lengre enn andre. Traff også noen flere ganger, mange trivelige. Short story, det ble liksom ikke helt greia og jeg logget meg ut og vekk.

Så fikk jeg ånden over meg igjen og aktiverte profilen på nytt for en ukes tid siden. Samme bilde, stort sett samme tekst, samme alder, samme samme.

Det er virkelig ingen respons å få! Noen få er innom profilen, de som setter hjerter svarer ikke på hyggelige meldinger og mange leser ikke det jeg skriver, eller svarer ikke. En som satt et hjerte svarte jeg hyggelig (kanskje jeg bommet litt på teksten må jeg innrømme), og svaret var: Sorry vi passer ikke sammen og hjertet forsvant. Greit nok, men symptomatisk.

Pleide å sile ut på attraktivitet etc for et halvt år siden, og jeg var kresen. Ting endrer seg.

Jeg er overrasket! Hva er det som egentlig skjer? Er det sesongsvingninger? Er det ingen som legger noe i dette på denne tiden av året?

Lett å si at det er mange om beinet, jenter får masse meldinger etc., men jeg har altså vært av dem som faktisk HAR fått svar på stort sett alt! Jeg har mistet all mojo virker det ut som!

Er det andre som opplever det samme?

(mann 41 år fra Oslo) ma. 6 aug. 2012 00:28 Privat melding

Nei, opplever det ikke slik. Får respons som forventet.

(mann 42 år fra Nordland) ma. 6 aug. 2012 00:29 Privat melding

Jeg har aldri hatt mojo så jeg kan dessverre ikke gi deg noe godt svar her...

Men kanskje jentene er mer kresne nå? Eller kanskje bare litt færre er aktive nå i disse ferietider?

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 6 aug. 2012 00:29 Privat melding

Det er SALG!!! :P

Alle jentene er på shopping, så de har ikke tid til Sukker.

Helt klart sesongrelevant :)

Bare vent, om en måneds tid så må du kjøpe deg større postkasse ;)

Skjult ID med pseudonym Dusten ma. 6 aug. 2012 00:34

Ja, kanskje det er sesongen ja. Mulig lettere når høstværet slår inn, regner pisker på ruta og man sitter inne og kjeder seg mye mer.

At jenter generelt har blitt mer kresne på tre måneder tror jeg ikke noe på, kanskje jeg har blitt kjipere, så jeg får bli mindre kjip :)

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 6 aug. 2012 00:35

Fremdeles agurktid.. nå er det ennå for mye agurker på markedet der ute. Mindre grønnsaker i vinterhalvåret, da blir det bedre!

(mann 36 år fra Akershus) ma. 6 aug. 2012 00:35 Privat melding

Har hatt den omtrent stikk motsatte opplevelsen jeg nå. Fikk nesten aldri svar tidligere, men nå får jeg nesten svar på alt. Skjønner heller ikke greia, og klager ikke, men det er mye hyggeligere å logge seg inn, når det lyser gult på post boksen. :)

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 6 aug. 2012 00:53 Privat melding

litt stille for meg også...trøst deg med det da..hehe

(mann 41 år fra Oslo) ma. 6 aug. 2012 01:20 Privat melding

Det svinger veldig fra dag til dag. Men én observasjon har jeg gjort, og har diskutert det med andre for å se om det bare var meg.

Vi menn blir våryre og klare for å treffe damer ganske tidlig på våren, men damer later til å være mer søkende når det nærmer seg sommer...dvs en mnd eller to etter oss. Og så virker det som at kvinner søker forskjellige typer menn tidlig på sommer fra høst og vinter. Det ligger nok mye i innstinktene våre (mennesket). Kvinner velger ofte utfra sykluser av en eller annen sort. Kan variere mellom fysisk tiltrekning, trygghet økonomisk, maskulinitet, status osv...

Jeg personlig tror nok ikke at du trenger å gi opp, men smøre deg med tålmodighet. For det kommer nok en bølgetopp før eller siden. :))

Skjult ID med pseudonym Dr. Nackel ma. 6 aug. 2012 02:21

Det hele kommer ann på hvor du kommer fra. Hvilke signaler sender du ut der du er nå? Da du var inne tidligere hadde du kanskje en helt annen holdning og utstårling. Du fikk kontakt og levde og bygde på suksessen "Kult, dette funker, la meg snakke med flere"
Så meldte du deg ut fordi det ikke var din greie.
Men noe gjorde at du meldte deg inn igjen? Hva da? Hvorfor? Kanskje har "det" ført til at du kommer fra et litt mer desperat sted nå enn du gjorde tidligere? Eller et sted som utrsåler mer usikkerhet. Du har ikke den samme roen og utstråling som du hadde før.
Tenk igjennom hvem du er og hva du har å tilby. Hvem er du? Hva har du å tilby jentene? Vil du møte jenter for å ikke være alene, eller fordi du har noe å gi eller noen større grunn? Å tenke at det er sesongen på året mener jeg blir helt feil. Da gjelder det å heller gjøre om strategien og tenke hvordan kan man bedre møter jenter på sommeren her inne? Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Sussi! ma. 6 aug. 2012 10:31

@ minney: er så glad for at vi er forskjellige jenter her inne. SALG?? Kan nesten ikke tenke meg noe værre enn gale damer og kjøpesentre mitt på sommeren :)

Skjult ID med pseudonym Dominans ma. 6 aug. 2012 10:36

@Minney

Sier sitt om kvinner i dagens samfunn, setter salg høyere enn kjæreste ;) noen som kjenner seg igjen? hehe

(mann 40 år fra Oslo) ma. 6 aug. 2012 11:44 Privat melding

Hmm kanskje jeg skal sette opp salg i profilen også!!!

Shopping er gøy det til tider - må passe seg for å banne i kirka da men :p

Men er med på en shoppingdate altså! Kjør på ;)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 6 aug. 2012 13:28 Privat melding

Håper da inderlig ikke at noen presterte å ta den kommentaren min om salg seriøst???

:P

(mann 40 år fra Oslo) ma. 6 aug. 2012 13:43 Privat melding

Haha her tas alt veeeeldig seriøst altså @Minney ;)

God gammel svensk rea er tingen :p

Har nok litt å si med sesonsvingninger vil jeg tro :)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ma. 6 aug. 2012 13:56 Privat melding

Har nok også en del med tilfeldigheter å gjøre :)
Og seff sesong :)
Slik sett vil det jo være litt naturlig at sommeren er den tiden hvor det kanskje er mest vanskelig å få kontakt med folk, selv om mange likevel får kontakt nettopp om sommeren :P

Jeg for min del merket julesesongen noe ekstremt i år (eller er vel mer riktig å si i fjor).
Plutselig sånn rundt når juleferien begynte så fikk jeg så mye post som jeg aldri har fått før. Og det var like brått over når juleferien var over rett over nyttår.
Har aldri opplevd noe liknende verken her eller andre steder.
Men jeg regner ikke dermed med at det samme skjer nå til jul, for jeg vet at det kan ha vært helt tilfeldig :)

Tror vel strengt tatt det ikke finnes noe enkelt svar på hvorfor man får mer kontakt i noen perioder enn andre. Spesielt ikke når vi alle opplever disse svingningene forskjellig, og det sjelden oppleves likt to ganger.

Skjult ID med pseudonym Singelvest ma. 6 aug. 2012 22:31

sesongsvingninger faktisk! :) du verden.. det kan ikkje bare være at de kvinnene TS sender til ikke ser på sender som interessant, eller er det slik at du TS mener du er og var guds gave til kvinnene? og alle bør være interessert i å svare deg?