Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerkatalogen

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2012 10:28 Privat melding

Mulig det er meg det er noe galt med, men jeg får en følelse av å sitte å bla i store kataloger. IKEA katalogen for eksempel. Vi sitter hjemme i sofaen med en god kopp med drikke, så blar vi oss igjennom hundrevis av profiler, ser på bildene, leker litt med fantasien om produktet vi ser på passer inn i hjemmet. Vi sjekker høyde, lengde og bredde. Leser beskrivelsene og forsøker å få et inntrykk av om dette vil være et godt kjøp.

Er det noe småting man ikke er helt fornøyd med så blar man seg fort videre, for muligheten er mange og utvalget er nærmest ubegrenset. Når man kommer over noe man synes virker som et røverkjøp så klikker vi fort på "kjøp" (les: send brev) og forsøker å sikre oss et eksemplar. Resten av dagen går man rundt med en god følelse av å ha gjort et kupp :)

Ha en flott dag alle sammen :)

(mann 40 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2012 10:36 Privat melding

Får heller beslutningsvergring selv... er så mange fine produkter ;) Men så var det at man kun kan ha ett av gangen, da blir det vanskelig :p

Men ja kjenner meg godt igjen i den beskrivelsen etterhvert. Blir litt blind for det som faktisk sitter bak skjermen.

Du får ha en fantastisk dag selv!

(mann 42 år fra Nordland) ti. 7 aug. 2012 11:17 Privat melding

Egentlig en ganske dårlig "katolog" da siden man aldri får det man "bestiller"... :P

Skjult ID med pseudonym Stevia ti. 7 aug. 2012 11:23

Jeg synes verden er full av flotte kvinner, jeg. Men å finne en som både er flott for meg, og som synes jeg er like flott for henne, se det er utfordringen...
i mellomtiden er det hyggelig å treffe mange som kan bli gode venner om det ikke blir noe mer.

Skjult ID med pseudonym -Bene- ti. 7 aug. 2012 11:26

Det hjelper neppe i en tråd som dette å si at jeg blir lei ting dritfort. Materialistiske ting, that is. Ikea er derfor ypperlig for meg, for du kan banne på at jeg blir dritlei stolene til spisebordet etter et halvt år, vil ha noe annet. Da er det greit å ikke ha brukt en forrmue på dem. Kjøpte f.eks en cinema-sofa ifjor høst, nå vil jeg ha en ordentlig sofa. Hnngh.

Skjult ID med pseudonym ama ti. 7 aug. 2012 11:52

@slemtiger - jeg syns du har så mange fine tanker og refleksjoner. Syns egentlig det er rart at vi har så lavt machtall. Ikke at jeg alltid henger meg opp i det, men...

jeg skulle ønske at man tok sjansen på å prøve noe nytt jeg. gå litt utenfor komfortsonen sin (altså da mener jeg meg selv også... man har jo gjerne en preferanse på utseende/høyde, interesser osv som matcher sånn tålelig med en selv) -prøv en annen type jente/gutt og kanskje man blir positivt overrasket! Om ikke man treffer blink i hjertet sitt så har man antakeligvis blitt en positiv erfaring rikere og sannsynligvis hatt en veldig ok "date". Men virker som mange bare kjører i sitt vanlige spor hele tiden. ..

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 7 aug. 2012 12:03

Innser at manglende katalogerfaring er en ulempe her.

@bene
Du trenger ikke behandle sofaen på lik linje med alle andre du legger deg på!
Lag sofa selv, så blir dere en annen type forhold!

Skjult ID med pseudonym bønna ti. 7 aug. 2012 12:09

TS Ja, det synes jeg var en presis framstilling. Bortsett fra at "røverkjøpene" straks viser seg å være utsolgt, jeg har mistanke om at de produktene aldri noensinne har vært tilgjengelig, for de gode tilbudene er alltid! utsolgt :-b Her skulle forbrukerrådet vært koblet inn.

Garantien for varer på "salg" er også så som så.

(mann 36 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2012 12:10 Privat melding

@ama

Hyggelig å høre, tar det som et kompliment :)

Jeg tenker det samme som deg, man må ut av komfortsonen for å utvikle seg selv. Jeg vil ikke risikere å gå glipp av fine opplevelser bare fordi jeg skal gå rundt inne i min egen boble. Er som du sier, hva har man å tape?

Nå forventer jeg nesten at du sender meg en melding i innboksen asså, ellers må jeg skru på jegerinnstinktet og snuse deg opp selv. Noen fordeler skal man ha av å være et rovdyr :p

(mann 40 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2012 12:25 Privat melding

Anbefaler å prøve utenfor komfortsonen. De mest spennende jeg har møtt har vært utenfor mine vante preferanser. Har vært skikkelig moro og ikke minst eyeopener ;)

Har vel i grunn forkasta de fleste preferansene mine og blitt mer åpen for det meste :)

Skjult ID med pseudonym who ti. 7 aug. 2012 13:18

hehe. Ikea du liksom.

De fleste har muligheten til å kjøpe akkurat det de vil på Ikea, prøv heller en katalog med Italienske biler. Der kan du bla og drømme deg bort i det meste, mens det er størst sansynlighet for at du ender opp med en Fiat eller Alfa hvis du jobber litt ekstra. ;-)

(mann 36 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2012 20:37 Privat melding

Hmmf.. tror dere ikke at jeg fikk melding fra katalogsiden om at de var utsolgt.. det hadde vært ekstremt stor pågang etter dette produktet så de hadde gått tom :p

(mann 36 år fra Akershus) ti. 7 aug. 2012 21:10 Privat melding

den her sukkerkatalogen er det jaggu lett å gå seg bort i. Mye vakre modeller i katalogen, men gjør det at man blir for kresen?

Skjult ID med pseudonym ky_niker ti. 7 aug. 2012 21:27

Det burde vært hyggelig om noen kunne lage og distribuere (gratis, selvsagt) en trykkutgave av kataloggen.

Da slipper vi å betale månedsavgiften her.

Eller lage en periodisk versjon (på papir, selvsagt). Slik at jeg slipper å logge inn hver gang jeg vil gå gjennom!..

Skjult ID med pseudonym miss ti. 7 aug. 2012 21:47

@ vianaldo :

Jepp!! Man bør av og til legge bort katalogen i perioder for å bli litt mer realistisk til hva man faktisk er på utkikk etter og hva man egentlig trenger! Lett å bruke all pengene sine på fancy utstyr, så sitter man der men noe vakkert men ubrukelig og fortsatt har samme behovene som tidligere...men fortsatt mangler det man EGENTLIG trenger for å ha en hverdag man er fornøyd med!