Alle innlegg Sukkerforum

Yngre elsker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Curious ti. 7 aug. 2012 17:02

Jeg er en mann 28 år som har lagt merke til at de damene jeg gjerne finner mest attraktive, er slanke og spreke damer godt ute i 30-årene. Tror det er noe i måten de kler seg og opptrer på. Som regel litt mer classy enn yngre jenter. Men de damene vil vel nesten utelukkende ha menn like gamle eller eldre enn seg selv? Eller er det flere av dere som kan tenke dere en yngre elsker? Hvis han er kjekk og sprek, selvfølgelig. :-) I så fall. Hvordan går man frem for å få tak i dere?

(mann 36 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2012 17:05 Privat melding

Sikkert mange cougers som ønsker seg en toyboy :p

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 7 aug. 2012 17:05

Dere lager en dedikert email og oppgir her, eller avtaler et treffsted, som en Volvo Amazon parkert på Shell-stasjonen i Storgata i Akershus.

Skjult ID med pseudonym miss ti. 7 aug. 2012 17:06

mulig jeg tar feil her...men det kan jo ha noe med at damer godt ute i 30-årene er ute etter noe mer en bare en elsker? En elsker er vel mer vanlig enten tidligere eller senere i livet, da 30 årene er litt "tid-for-å-stifte-familie-" periode!? ;)

Skjult ID med pseudonym <3 ti. 7 aug. 2012 17:07

TS:
Ta direkte kontakt davel :)

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 7 aug. 2012 17:10

@<3

Du vil at han skal kontakte deg direkte? :)

Skjult ID med pseudonym Curious ti. 7 aug. 2012 17:10

@miss: Vet ikke om du er i gruppen jeg sikter til. Men hvis du er: Sett at du treffer en yngre mann som slår beina under deg og forfører deg i senk. Sier du nei da?

Skjult ID med pseudonym Curious ti. 7 aug. 2012 17:11

@miss: Vet ikke om du er i gruppen jeg sikter til. Men hvis du er: Sett at du treffer en yngre mann som slår beina under deg og forfører deg i senk. Sier du nei da?

Skjult ID med pseudonym seriøstazz ti. 7 aug. 2012 17:11

Jeg er selv 29 år og finner flotte damer godt oppe i 30-årene utrolig seksuelt tiltrekkende;) kanskje de ikke er klar over at vi i 20-årene går og dagdrømmer om de;)

men miss har nok et godt poeng,, ikke har de rukket å bli skilt enda heller,,haha

og Lowry,, tipper du må være Enga-supporter?

Skjult ID med pseudonym miss ti. 7 aug. 2012 17:12

for et par år siden hadde jeg nok ikke sagt nei! Men nå...ja faktisk...

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 7 aug. 2012 17:14

@seriøstazz

Agnes i sEnga?

Skjult ID med pseudonym Curious ti. 7 aug. 2012 17:15

@miss: Interessant. Hva gjør at du ville sagt nei nå? Og hvor gammel er du forresten? Du sier du ville takket nei, men hvis du først faller... ;-)

Skjult ID med pseudonym <3 ti. 7 aug. 2012 17:18

Lowry:

(Du kjenner meg jo bittelitt.)

Jeg mente helt generelt :)

Skjult ID med pseudonym pus47+ ti. 7 aug. 2012 17:26

For det første..
Ikke hør på Lowry. Det virker veldig patetisk og ikke minst desperat. En kvinne som søker en elsker vil ha en mann som virkelig vil ha HENNE som elskerinne og ikke at det hvilken som helst kvinne som helst duger.

@Miss har et godt poeng. Du må nok gå lengre opp i årene hvis du ikke vil ha dette *kanskje det kan bli noe annet* syndromet:) Både for din egen skyld og kvinnens. Litt vanskelig å tenke slikt hvis det er 15 + i aldersforskjell.
Da er det lettere å nyte uten hemninger.

Når du kontakter en slik profil du kunne tenkt deg. Vær høflig. Legg ikke skjul på hva du vil ha. Uten å være grisete. Ikke bruk ord som Jeg er kåt nå..jeg er stiv nå ,skal vi knulle osv. Vi er fremdeles kvinner og vil gjerne at du snakker/skriver til oss på en normal måte. Så lenge du er ærlig skjønner vi hvor du vil hen uansett:)

Lykke til:)

Skjult ID med pseudonym Curious ti. 7 aug. 2012 17:34

@pus47+: Jeg tenker ikke at hvem som helst duger. Skulle det vært interessant, ville jeg gått for en jeg virkelig vil ha. Og ville heller ikke vært fremmed for tanken "kanskje det kan bli noe mer". Men ønsker at det skal starte som et elsker-forhold. Så får man se hvordan ting utvikler seg derfra. Og når det gjelder å ta kontakt: Ser disse damene oftere ute i real life enn på sukker egentlig.

Skjult ID med pseudonym pus47+ ti. 7 aug. 2012 17:50

Curious
Ok. Det kom ikke riktig frem det første i innlegget ditt Trodde du bare var på søken etter en elskerinne.
Jeg selv giftet meg med en gutt som var 27 år da jeg selv var 34 år. Det var ingen problem med alderen eller derfor det gikk skeis. Så mulighetene finnes. Du får bare prøve deg frem. er det noe du virkelig vil og går inn for. Så lykkes du sikkert. Er vel en del steder i Oslo som gjør letingen lettere. Men der får noen andre steppe inn og fortelle. Jeg har min elsker. Og skal ikke ha flere:)

Skjult ID med pseudonym miss ti. 7 aug. 2012 17:50

Er "bare" 31...men har venninner fra tidlig i 20 åra til tidlig i 40 åra...og det jeg nevner her er vel min oppfatning av hva tankene rundt dette emnet er i min venninnekrets ihvertfall...

men man finner jo også de som startet barneproduksjonen tidlig, og er ferdig med både den til midten av 30-åra og er godt skilt før den tid...de er nok klare for yngre elskere! lykke til i leitinga ;)

Skjult ID med pseudonym Alexis ti. 7 aug. 2012 18:04

Jeg er kvinne i midten av 30-årene, og jeg er overrasket over hvor mange førstemeldinger jeg får fra yngre menn. Det er stort sett gutter under 30 som tar kontakt når jeg er ute på by'n også.
Jeg klarer seriøst ikke å forstå hvorfor gutter som er 10-12 år yngre enn meg er så intressert i meg når det finnes så mange unge vakre jenter omkring.
Irl kan jeg nok komme unna med at gutta tror jeg er minst 5 år yngre enn jeg egentlig er, men her inne står jo alderen i stor skrift.
Kan ts eller noen andre være så snill å forklare meg dette?
Jeg har utelukkende trodd at det er en fantasi om å ha sex med en eldre dame som er grunnen, men de jeg har vært i dialog med påstår at de helt klart kunne tenke seg mer enn ons...
Er det virkelig sant, eller er det bare noe en sier fordi en vet en ikke kommer videre hvis en er ærlig?

(mann 40 år fra Oslo) ti. 7 aug. 2012 18:15 Privat melding

@alexis
Fordi damer som har passert 30 veldig ofte har en helt annen selvtillit og har mer tro på seg selv og sin egen kropp. Dette gjør nok at de utstråler mer og ser mer attraktive ut enn sine yngre medsøstre ( les de fleste ikke alle ). Det har nok veldig mye å si.

Som jenter liker også gutter selvsikkerhet hos partner.

Skjult ID med pseudonym Alexis ti. 7 aug. 2012 18:21

@sta1
Takk for svar. Det jeg da lurer på er hvorfor gutter/menn på min egen alder da helst søker damer som er yngre enn seg?
Skal ikke være enkelt gitt!

Skjult ID med pseudonym Curious ti. 7 aug. 2012 18:25

@Alexis: Jeg kjenner ikke deg, men kan si hva jeg generelt finner attraktivt med jenter i 30-årene. For det første er det noe med måten de ofte kler seg på. Jeg synes det er utrolig mye mer sexy å se en dame i en kroppsnær, flott lang kjole med bar rygg enn en jente med dyp utringning og superkort skjørt. Og det er ikke så mange jenter i 20-årene som kler seg slik. Synd... Har sansen for klassisk pene damer. Og så er det noe med væremåten også, men vet ikke om jeg klarer å sette fingeren på det... Kanskje litt mer selvsikre. Litt mer grasiøse. Sikkert et lite element av at det er spennende med en litt eldre dame også, men det er ikke hovedårsaken.

Skjult ID med pseudonym Alexis ti. 7 aug. 2012 18:29

@ts
Ikke meningen å spore av tråden din altså! Men antar at jeg ikke er den eneste i den målgruppen du spør som også lurer på det samme som meg, og det er kanskje derfor vi er skeptiske til å treffe yngre menn :)
Rett og slett fordi vi ikke forstår hvorfor dere velger bort de unge til fordel for eldre.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 7 aug. 2012 18:39 Privat melding

Eldre kvinner vet hva de vil, og vet hva de liker langt mer ofte enn sine yngre medsøstre.
De er gjerne mer erfarne, samt at en yngre fyr kan få "boltre seg fritt" uten å bekymre seg for at dama hodestups forelsker seg i han og ønsker noe mer etter kun kort tid.

Det er gjengangeren jeg har fått høre når jeg har spurt yngre menn som har tatt kontakt om hvorfor de liker eldre kvinner :)

(kvinne 37 år fra Vest-Agder) ti. 7 aug. 2012 19:11 Privat melding

Jeg har hørt det mange ganger fra gutter i slutten av 20-årene, at de foretrekker noe eldre damer. Tror det har noe med selvsikkerhet og utstråling å gjøre, det er jo ikke til å stikke under en stol at 30-årene er fantastiske! Når det er sagt, er det vel bare å ta kontakt med dem du ønsker? På samme måte som du gjøre det med jevnaldrende?

Skjult ID med pseudonym wilma ti. 7 aug. 2012 19:11

@Curious
Dersom du ønsker deg en eldre elskerinne, så bør du vel gå en god del mer opp i alder hos kvinnen enn det virker som du gjør?
Jeg husker den gangen jeg fikk et elskertilbud fra en som var fem år yngre enn meg, han syntes eldre kvinner var såå vakre og sexy!
Det er lissom ikke gøy at en fyr fem år yngre enn meg ser på meg som en eldre kvinne som det kan være spennende å ha et elskerforhold med.

Skal du ha noen sjans til å finne en eldre elskerinne, så nytter det ikke å selv være i slutten av tyveårene og like kvinner et stykke ut i tredveårene. Du bør strekke strikken lengre ;-)

@Miney
Mange unge menn ønsker sex, om de får det av en kvinne som er voksen nok til å skjønne at dette bare er sex, men med kanskje bittelitt vennskap, samt at hun er erfaren nok til å vite hva hun liker, så er dette noe gutter kan like.
De vil ha seksuelle opplevelser, de vil boltre seg og eksperimentere.

Skjult ID med pseudonym Curious ti. 7 aug. 2012 22:12

@wilma: Å være i slutten av tyveårene og se etter en i slutten av tredveårene er vil å tøye strikken langt nok? Vi snakker jo cirka 10 års forskjell. Er da noe det? Når vi snakker om damer et stykke ut i førtiårene, så er det særdeles få som er like attraktive. Men hadde jeg funnet en så... Er ikke så mange av dem...

Skjult ID med pseudonym Lowry ti. 7 aug. 2012 22:15

Den øvre aldersgrensen, hvilken bør vi anbefale @TS der?

Vi bør vel ikke sette en, alt er bra bare hun klarer å huske elskeren fra gang til gang, og klarer å komme seg opp fra og ned i sengen uten hjemmehjelp?

Skjult ID med pseudonym ama ti. 7 aug. 2012 22:19

tja. .etter et "langt" liv med giftemål og diverse kjærester som alltid har vært eldre enn meg har jeg nå begynt å vurdere de som er yngre enn meg (jeg er nå 35), for jeg får stadig henvendelser fra gutter helt ned i 26-års alder som vil ha kontakt. Først ble jeg helt satt ut av det og tenkte kjære vene, vil denne "gutten" være med meg på noe vis? Og ja, mange vil visst det ;) litt uvant til å begynne med - men nå begynner jeg faktisk å like det ;) hehe

så jeg kan gjerne ha en lekekamerat som er yngre enn meg - no problem ;)

Skjult ID med pseudonym Curious ti. 7 aug. 2012 22:32

@ama: Du får avsløre hvem du er da vettu, så kanskje du hører fra meg ;)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ti. 7 aug. 2012 23:05

@ Curious, damer i alderen du ettersøker har et enormt utvalg av yngre, villige elskere for når de vil ha det, så du skal være massivt interessant, lett å være sammen med (uten for mange guttenykker), sjarmerende, god i senga og ikke fremstå som 'needy' for å lykkes. Og de går lei ganske fort og tar lengre pauser før en ny ung elsker plukkes opp. Hele tiden leter de etter et skikkelig kjæresteemne, så du kommer alltid i andre rekke. Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Curious ti. 7 aug. 2012 23:13

@Ann Thrax: Hehe, er ikke helt sikker på om det du beskriver helt gjenspeiler virkeligheten. De fleste av mine kompiser ønsker jenter som er yngre enn seg selv. Jeg er heller unntaket enn regelen. Så jenter får faktisk mindre å velge mellom jo lengre opp i tredveårene de kryper. Og er du over førti, så kan du som regel se laaangt etter en gutt i 20-årene. Men unntak fins som sagt. Jeg er ett av dem. Men treffer jeg en i førtiårene, så vil det nok aldri kunne utvikle seg til noe langvarig. Vil jo at dama skal ha noe krefter igjen når jeg selv er i førtiårene. ;) Og treffer jeg en i 20-årene med egenskaper som en i 30-årene, da er jakten over. :-)

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 7 aug. 2012 23:33 Privat melding

Selv om de fleste gutter ønsker seg en jente på egen alder eller yngre, så betyr ikke det at det er en del yngre gutter som tiltrekkes av eldre damer (med tanke på sex).

Men jeg tror at damer på min alder (pluss minus fem-ti år) merker mer til disse "unntakene" enn kanskje gutter på deres egen alder gjør. Fordi en god del av dem holder det skjult for kompisene sine at de gjerne går for ei som er en del eldre ;)

Så der finnes nok en del mørketall blant dere unge menn når alt kommer til alt ;)

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ti. 7 aug. 2012 23:35

Du får tro (håpe) hva du vil. Men siden du, i motsetning til meg, ikke er en dame i aldersgruppen du søker, vet du ikke hvordan virkeligheten ser ut ;) Og den er faktisk slik at markedet kryr av 20-åringer som gjerne vil. Du er nok regelen, ikke unntaket. Der ute irl, og her, innboksen tyter av dere. Riktig søte er dere og! Men om dere faktisk er en 'match som elsker' vet jeg ikke.

Skjult ID med pseudonym Curious ti. 7 aug. 2012 23:43

@ Ann Thrax: Jepp, det finnes mange som kan tenke seg sex med en eldre kvinne. Men that's it. Det er IKKE regelen at yngre menn ønsker en eldre kvinne som kjærestemateriale. Det er unntaksvis. You've got my guarantee! Vil du tro noe annet fordi det er behagelig, så be my guest.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax ti. 7 aug. 2012 23:49

@ Curious, hvem sa kjæreste? Jeg snakket om elskerforhold, trodde du gjorde det samme. Er da heller ingen eldre damer som vil ha en liten gutt som kjæreste.

(kvinne 44 år fra Aust-Agder) ti. 7 aug. 2012 23:49 Privat melding

Nå var det vel ikke snakk om kjærestemateriale her? ;)

For da er det ekstremt få unge menn som ønsker seg ei som er en del eldre enn han.
Og det samme går andre veien ;) Det er svært få eldre damer som ser på en langt yngre fyr som kjærestemateriale.

Så der snakker vi skikkelig "unntak fra regelen" :P

Skjult ID med pseudonym Curious on. 8 aug. 2012 00:00

Da jeg startet tråden, mente jeg egentlig elsker med potensiale for noe mer. Og at jeg i så fall gjerne kunne tenkt meg en ut i tredveårene. Mener jeg er et av unntakene der. Og det er vi tydeligvis alle enige om? Men nå mener tydeligvis @Ann Thrax at det ikke finnes damer som ønsker dette?

@Ann Thrax: Hvorfor vil ingen kvinne ut i tredveårene kunne tenke seg en elsker med potensiale for kjæresteforhold med en 28-åring? Skal jeg være ærlig, så vil jeg nesten si at en dame med en slik mulighet er ganske heldig! Det finnes menn i slutten av tyveårene som er mer modne enn de fleste jenter på samme alder. Og det er gjerne de som ønsker en eldre dame.

Skjult ID med pseudonym Ann Thrax on. 8 aug. 2012 00:30

Det er nok noen, men unntaket heller enn regelen. De finnes da, har sett flere her på forumet. Men det med alder og attraktivitet i yngre menn som kjæresteemner for oss jevner seg gjerne ikke ut før mennene blir ca 33-34 + . Ting endrer seg nok betraktelig for menn når de runder 30. Men de fleste søker vel ikke mer enn 2-4 år ned i alder, noen 6. Og 'modenhet' er noe kvinner og menn ofte definerer forskjellig. De mest attraktive er menn på egen alder og litt eldre. Mindre eldre jo eldre vi blir, ofte. Det at vi er 'heldige' hvis noen i 20 åra er interessert er feil, ikke slik hoderegninga hos hunnkjønnet foregår.

Skjult ID med pseudonym Mann 27 to. 9 aug. 2012 14:18

Har ganske ofte opplevd interesse andre veien; ofte jeg ser "eldre" damer gi meg lange blikk... Så det er kanskje en fantasi blant damer den veien også?

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 9 aug. 2012 14:34 Privat melding

omtrent halvparten av meldingene jeg mottar er fra menn i 20 årene, hva de vil med meg, vet jeg ikke.. for jeg har skrevet i profilen at jeg ikke er interessert i et seksuelt forhold, men er ute etter langvarig forhold. De er uansett altfor unge for min del :p

Skjult ID med pseudonym poppy to. 9 aug. 2012 14:38

Selv foretrekker jeg at de er eldre enn 28 år. Av erfaring er yngre gutter som regel umodne og heller ikke spesielt god i sengen. Så for min del bør de være eldre;-) Men alt er relativt.....Noen går igjennom nåløyet, andre ikke!

Skjult ID med pseudonym Nils to. 9 aug. 2012 14:42

Det er veldig enkelt.
Det er vanskelig og for mange gutter umulig å ha sex med pene jenter fra 18-26år.

Etter å ha prøvd der, med diverse kurs og ditt og datt og ikke kommet noen vei.

Gjennstår kompromisset.

Det blir da kvinner i slutten av 30årene/40årene.

Om det faktisk valget stod mellom en vakker fruktig ung jente på 22år med spretten liten duggfrisk rompe og ertende pupper og en litt mer værbitt kvinne på 40år, så vil 10 av 10 menn velge det første.

Men det valget eksisterer ikke for de aller fleste, dermed blir det da milfjakt...som en god nummer to.

Andre forklaringer er bare vissvass og alle vet det til en viss grad.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 9 aug. 2012 15:02

@Nils

Nja, ikke helt enig med deg der altså. Jeg har fått tilbud fra veldig pene unge gutter. Sånne som ikke har hatt noe problem med å finne seg ei snerten ung berte. Så for noen er det vel andre ting som spiller inn;-) På andre siden er ikke jeg NOE interessert i en så ung mann. Spiller ingen rolle om hvor fast og fin han er i fisken. Jeg foretrekker en som er over 30 uansett! ;-)

Skjult ID med pseudonym Nils to. 9 aug. 2012 15:32

Nei det stemmer nok ikke, Poppy.
Jeg vet om mange veldig kjekke gutter som ikke får lykken til hos sine gjenvaldrende og dermed blir det bare å fokusere på de eldre.
Beklager, men ingen levende heterofil mann velger bort frøken glad, slank og spretten på 22år.

(mann 33 år fra Akershus) to. 9 aug. 2012 15:57 Privat melding

@nortibia

Du ser bedre ut enn de fleste på min alder, og du virker smart, hyggelig og morsom. Jeg kan resonnere meg fram til at du blir gammel og rynkete lenge før meg, men når vi gutter ser noe vi liker blir det fort veldig vanskelig å resonnere.

(mann 33 år fra Akershus) to. 9 aug. 2012 16:04 Privat melding

@Nils

For noen er det ikke enten eller, men både og.

Skjult ID med pseudonym poppy to. 9 aug. 2012 16:58

@Nils

Hvorfor skulle ikke menn kunne gjøre det? Jeg velger jo bort de unge sprettne 22 åringe guttene. Det er ikke alle som er kun ute etter et perfekt ytre! Selv om du kanskje er det;-) Just saying