Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Dizzy ti. 7 aug. 2012 20:21

Det er ikke noe hemmelighet at man blir blokkert og kan finne ut av det på onlinelisten når man søker på alle. Det er greit at noen har sila deg ut og ikke finner deg aktuell. Har også blitt blokkert en gang for at vedkommende synes jeg var frekk og ignorant, men denne personen var nok av den hårsåre typen ;) Men ved et par annledninger har jeg kommet over profiler hvor det står at vedkommende "ikke er aktiv" "deaktivert" (husker ikke helt), men de er tilstadig pålogget og jeg husker jeg har snakket med de tidligere. Jeg er høflig og finner ikke på noe tull. Så jeg vet jeg ikke har vært ufin og at det er grunnen. Hva har man gjort for noe "galt" da? Er dette en annen måte å "gjemme" seg bort fra brukere, bortsett fra blokkert?

(mann 35 år fra Hordaland) ti. 7 aug. 2012 20:25 Privat melding

Har lurt på dette jeg også faktisk, har sett en del folk som er på "sist pålogget" der dem er avlogget.

Er man blokkert av en annen bruker vil du få opp i bildet som kommer frem når man prøver å klikke seg inn på siden deres at "denne brukeren har blokkert deg" eller noe lignende, midt på siden.

Jeg har sett jenter blokkere vekk alle dem ikke finner som interresante/potensielle partnere, og det er jo deres valg. Ikke så mye du kan gjøre med det, men det "positive med det" er at hvis dem blokkerer deg direkte vil ikke du se deres profil heller =)

Skjult ID med pseudonym kar ti. 7 aug. 2012 20:28

Det er enkelte som deaktiverer/reaktiverer profilen sin ganske hyppig. Noen tror jeg er folk som deaktiverer hver gang de avtaler date eller går over til sms med noen og vil slippe kontakt fra andre imens, og det er jo veldig stuerent. Andre er gifte som deaktiverer hver gang de logger av fordi de tror de unngår å bli avslørt på den måten (hah).

Skjult ID med pseudonym Dizzy ti. 7 aug. 2012 20:33

@ badegakk. Ikke noe problem og bli blokkert. That's lifte ;) Ikke det jeg mener.

Jeg mener de profilen som ikke blir funnet, men som er online.

@ kar. Aha, tror jeg fikk riktig svar fra deg.

Eller er det noen andre muligheter?

Skjult ID ti. 7 aug. 2012 20:39

Når det kommer til oss som har venninner her inne, så blokkerer vi gjerne når vi vet at en mann er i dialog med venninnen vår.

Skjult ID med pseudonym Dizzy ti. 7 aug. 2012 21:05

@ (Skjult ID ) - ti. 7 aug. 20:39

Er ikke ute etter alle de rare årsakene til hvorfor kvinner blokkerer. Jeg har venner som er her inne og vi har vel aldri snakket om og blokke hvis noen tilfedigvis prater med den samme jenta. Det er jo poenget at man skal bli kjent her inne.

Det jeg er ute etter er de profilene som ser ut som en blokk, men er stadig online og når man trykker på den så står det noe som "denne profilen blir ikke funnet" fordi deaktiver eller noe sånt. Står ikke noe om blokk.

Jeg er bare nysgjerrig på hvorfor.

Skjult ID med pseudonym Minnie on. 8 aug. 2012 17:13

Så lenge Sukker ikke klarer å komme opp med en "skjul"-funksjon tilsvarende konkurrerende nettside, fortsetter jeg å blokke de jeg ikke finner interessante - for å kunne få noen nye ansikter opp i online-lister etc.

Det trenger ikke bety at det er noe som helst "galt" med personen jeg blokker, bare at jeg ikke tror han passer sammen med meg.

Skjult ID med pseudonym FrkNorell on. 8 aug. 2012 18:29

Man kan hake av for at man ikke skal stå i online-listen. Da finner ingen blokkere deg heller.

Skjult ID to. 9 aug. 2012 00:59

Jeg har blitt blokka en gang bare ved å titte. Skjønner ikke helt vitsen jeg da, men gir da f...!
Ser at mange blir blokkert til stadighet her inne... jeg blokkerer kun folk jeg kjenner og vet hvem er. Samt hvis noen er ufine.

Skjult ID med pseudonym Diaz to. 9 aug. 2012 01:17

Veldig enkelt dette... Jeg står alltid som offline selv når jeg er pålogget. Dvs at jeg havner på online listen for sist pålogget selv uten å få det grønne lyset på listen. Profilen min blir stående der til jeg *detter' ut av den listen når folk logger seg på bak meg i køen:) Slik kan jeg da være offline og ikke synes i noen lister hele kvelden. Når man da går inn på min profil vil det stå pålogget denne uken.. selv om jeg er her.

Skjult ID med pseudonym BadaBing to. 9 aug. 2012 01:21

Skjønte ikke dette jeg. Hvordan kan man se at man er blokkert???