Alle innlegg Sukkerforum

Vil ikke ha forhold- tilbudene strømmer på!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gørl on. 8 aug. 2012 09:30

En venn av meg sa han ikke hadde set på maken til pågang etter at han hadde bestemt seg for å ikke havne i forhold igjen, og formidler dette når han møter kvinner. Er vi så lette å trigge at det i seg selv blir en utfordring vi bare MÅ se om klarer å endre på?

Skjult ID med pseudonym speedy6617 on. 8 aug. 2012 09:41

Kansje det er veien å gå. Dere damene skyr jo oss som vil ha noe fast så:-p

Skjult ID med pseudonym santja on. 8 aug. 2012 09:50

Ja, dessverre er det slik. Kjenner meg godt igjen. Men jeg har tenkt over det, og hvorfor det er så tiltrekkende med slike menn. De gir meg en vannvittig frihet til å få utvikle følelsene mine i mitt eget tempo. Blir ikke presset til noe mer enn jeg er klar for. Bedre å måtte jobbe litt for føden. Da smaker den så mye bedre.

(mann 36 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 09:58 Privat melding

Det er absolutt noe i de teoriene som finnes.. cat string.. så lenge du løper rundet og ikke lar dama slippe til så kommer hun løpende etter for å få mer.. gir du henne for mye blir det kjedelig og hun går sin vei. Hvem har ikke lekt med katter? Løper man rundt i huset med en hyssingleke blir kattene helt ville, hopper og spretter. Gir man katta leken så går de lei etter sekunder...

Dessuten er det vel noe med at en mann som ikke viser noen interesse demonstrerer at han har alt han trenger i livet, inklusivt damer, da blir det en psykologisk greie i hodet til dameene at de også ønsker å ta del av det..

Skjult ID med pseudonym santja on. 8 aug. 2012 10:08

Helt riktig Slemtiger. Jeg har til og med blitt fanget i spillet til en autoseksuel narsissist. Et pykologisk spill som jeg selvfølgelig tapte......Det føltes til slutt som han hadde rundstjålet hele meg.

Skjult ID med pseudonym speedy6617 on. 8 aug. 2012 10:17

Og enda vil man ha slike. Go figure...

Skjult ID med pseudonym bønna on. 8 aug. 2012 13:11

Det ligger så mange paradokser begravd i (menneske)naturen. Det selvmotsigende og paradoksale er vel for normalt å regne. Slike tendenser som ts forteller om tror jeg mange av oss føler på, vi vil ha ting, men straks vi får det servert, så blir det uinteressant. Bare tre timer siden jeg snakket høyt om fenomenet her på jobben, i en annen kontekst.

(mann 40 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 13:41 Privat melding

Det er vel kanskje mer interessant hvordan dette også påvirkes her på sukker. Har faktisk merket det litt selv i det siste, ikke akkurat i datemodus og har vel ikke vært aktiv på en stund men fått en del mer aktivitet. Merkelig det der. Det luktes faktisk gjennom skjermen virker det som :p

@iKommode1
Litt sånn at man egentlig har det godt som man har det og ikke egentlig leter, det skaper nok en viss trygghet og nysgjerrighet kanskje. Er nok enig i den tanken ja.

Kan ha noe med at man kan ta det litt rolig. Men alle som søker forhold MÅ da ikke nødvendigvis stresse seg inn i ett forhold?

Luftslott er det vel nok av ja ;) Det funker dårlig over tid.

Skjult ID med pseudonym wilma on. 8 aug. 2012 13:45

@santja kl. 09.50
Veldig enig i det du skriver, slik fungerer jeg også.
I tillegg så har jeg det slik at jeg nesten kun blir betatt av menn som utvikler et kompisforhold til meg, fordi jeg da får tid til å bli kjent med mannen.

Skjult ID med pseudonym røykasokk on. 8 aug. 2012 13:46

Det er et gammelt player triks for å få seg noe når man vil. Jentene får vite at alt som kan bli er et seksuellt forhold. Så sier de nei, men man kan være sikker på at det går en dag eller to så får man en ny meld fra jenta...man har pirret nysgjerrigheten hennes. Tut og kjør!

(mann 47 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 14:25 Privat melding

wilma:

Men kan det også være sånn at du blir betatt av ham nettopp fordi han blir litt mer uoppnåelug fordi han definerer seg som en kompis?
Er det forskjell mht til alder også? At man i yngre år gjerne vil ha det man ikke kan få, mens med årene ønsker man gjerne å la ting gå litt roligere fram?
Forøvrig et litt morsomt og interessant tema, det her.

Skjult ID med pseudonym Gørl on. 8 aug. 2012 14:31

Men man skulle jo tro at de som først og fremst lot seg lokke, var de i samme situasjon - altså de som også trives som singel og heller ikke vil ha noe forhold. Men neida - det er de som vil ha et forhold! Men jeg tror det ble sagt noe klokt her:
De som vil ha forhold er ofte trygghetssøkende - en mann som ikke vil ha / trenger et forhold utstråler trygghet. Men jeg tror likevel mange jenter kaster bort mye tid og blir skuffet - for disse mennene vil faktisk ikke ha noe forhold (spill gjennomskues lett).

Skjult ID med pseudonym wilma on. 8 aug. 2012 14:42

@HerrFekt
Nå er jeg godt voksen, så dersom det har noe med alder og å bli voksen å gjøre, så er dette i såfall en litt umoden side ved meg.

Men det tok meg også lang tid å skjønne at menn som etablerer et kompisforhold til meg, veldig sjeldent (egentlig aldri) snur og blir betatt etterhvert.

Lurer på om jeg neste gang når jeg blir betatt av en med kompisholdning til meg, skal skjenke han full og lure han til sengs, og se hva som skjer videre ;-)
Men tviler på om han plutselig går fra kompis til kjæreste av den grunn :-)

Skjult ID on. 8 aug. 2012 14:50

@wilma

Du har rett... Jeg har fått denne "kompismannen" til sengs også, jeg et par ganger.... men han snur ikke fordet. Slet meg ut følelsesmessig. Orker ikke flere av de helt selvforsynte! ;-)

(mann 47 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 14:54 Privat melding

Hehe, det der gjelder begge kjønn, begge kjønn. Har til dags dato til gode å oppleve at ei dame som har definert en nann som kompis faktisk snur og får følelser for ham.

(mann 47 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 14:54 Privat melding

Begge kjønn, wilma, skulle det stå.

Skjult ID med pseudonym wilma on. 8 aug. 2012 15:16

@Skjult ID kl 14.50
Jeg hadde jo en mistanke om at det ikke ville være en god strategi å få kompisen til sengs. Men tror ikke jeg er enig i at mannen er selvforsynt av den grunn, han vil bare ikke ha meg. Snufs ;-)

@HerrFekt
Det er den såkalte vennefella vi snakker om nå? Jeg er kjempeflink til å gå i den fella i såfall, sånn over tid og etterhvert :-)

(mann 47 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 15:33 Privat melding

ALLE er det, wilma. Det som gjelder er å godta at man er der og heller rette blikket andte steder.

(mann 40 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 15:34 Privat melding

@Gørl
Tror dette går begge veier, menn kaster nok bort like mye tid på damer som ikke vil ha forhold.

Er litt interessant hvorfor de som ikke vil ha forhold oser mer trygghet enn de som vil ha ett forhold?
Er man redd for at den som vil ha ett forhold tar hva som helst for å komme i ett forhold? Og vil ikke de som ikke vil ha ett forhold skremmes av disse da? Eller er det andre grunner?

@iKommode1
Tror også at det er enklere om man ikke har noen forventning om at NÅ skal det ihvertfall klaffe. For egen del skal det ikke så mye til for at jeg gjerne vil treffe noen igjen etter en date. Dersom det ikke er noen store ting som ikke passer i det hele tatt, vil jeg heller bruke litt tid på å bli kjent, og har vel fortsatt til gode å føle det helt store fyrverkeriet etter å ha møtt noen en eller to ganger. Det eneste jeg klarer å avgjøre er vel at de har de ytre kvalitetene jeg liker, altså utseende. Men det holder jo sjelden over tid, så må falle for personen på insiden også.

Dette kommer nok veldig mye bedre frem der man møtes uten forventninger om noe mer enn at man skal lære noe, kose seg osv. Så burde vel få fingern ut av ræva og melde meg på noen kurs av ymse slag i steden kanskje :p

Noen som har lyst til å bli med å danse forresten? * hint, husk vernesko, for her kan det bli røft for tærne ;) *

(mann 40 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 15:35 Privat melding

@wilma
Er vel bare å kaste seg over han med en gang, så det ikke er tvil om hva du vil. Kline til som det heter ;)
Da starter man på rette sted ihvertfall :p

Skjult ID med pseudonym alven on. 8 aug. 2012 15:35

Sukk...nok en gang kloke ord fra kommodemannen....og jeg er fortsatt blokkert...snufs:(

Skjult ID med pseudonym wilma on. 8 aug. 2012 16:01

@sta
Jeg kan jo ikke kaste meg over han med en gang, fordi det kan gå opp til flerfoldige måneder før jeg merker at: Oj, nå er jeg betatt, nesten litt forelsket faktisk.

Skjult ID med pseudonym wilma on. 8 aug. 2012 16:14

@HerrFekt:
Sukk, så mange fine og herlige menn jeg har blitt kjent med sånn etterhvert, og så er det lissom bare no go og fingra av fatet ;-)

(mann 40 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 16:14 Privat melding

Sant det, da kan det være litt sent ja :p Da er vi to, er litt der selv... tar litt tid som regel... det funker i grunn litt dårlig det... hvorfor kan det ikke bare si pang da, mye enklere å forholde seg til :)

Skjult ID med pseudonym tuppa on. 8 aug. 2012 16:40

Har og får masse henvendelser og liker det selvfølgelig. Endel for ung og ikke etter min smak, men ja har opplevd at menn kan overgå seg selv til å få min oppmerksomhet.
Det har funket også, men når man blir husvarm, ja da kommer egentlig personen frem og da er jeg borte..
Jeg har den oppfattningen alikevel at hvis det er rett, så blir det det!
Jeg har det fint alene, men deilig med en man elsker, så hvis noen viser ekstra pågangsmot, ja så kan det hende det funker og blir til noe seriøst eller bare elsker ;-)

Skjult ID med pseudonym Z on. 8 aug. 2012 19:10

Tja....kanskje det handler om å ikke utstråle uselvstendighet og å måtte trenge noen, men at man utstråler selvtillit når man sier at man ikke vil ha kjæreste? Vet ikke, jeg.

Men egentlig synes jeg det hele er fullstendig absurd! Man sitter på sukker eller hvor det måtte være man sitter (eller trener) og ønsker seg en kjæreste. Men når et godt menneske viser interesse, får vi hetta om han eller hun VISER interesse. Hvor sykt er det da? Om ikke sykt, så litt skakkjørt og rart...

Når noen viser at de liker, føler mange kanskje en mental forpliktelse/ufrihet? Eller er man redd for å møte dette på en ærlig måte enten man ønsker det samme, eller ikke ønsker å involvere seg? Måten mange behandler hverandre her inne med forsvinningsnummer, blokkeringer osv viser kanskje det. Å ønske å stikke hodet i sanden fremfor å face er kanskje menneskelig, hva vet vel jeg? Tror de fleste er pissredd for å bli genuint lykkelig, jeg! Ting KAN jo ikke være så gode som de ser ut, han eller hun MÅ være for god til å være sann. og slik skyver vi hverandre bort...

Men synes det er skikkelig big time synd at "Jeg liker deg - liker du meg?" later til å forsvinne i stadig større grad. Særlig fordi jeg DIGGER hemningsløst å bli likt, å møte mennesker som sier ting rett ut, som synliggjør hva de liker og hva de vil ha. Det er sexy og inspirerende. Og kanskje, bare kanskje er det den eneste måten jeg kan havne i noe forhold; At han viser at han VIL.

Så får andre leke katt og mus og være redd for at ting går for fort og være redd for å føle seg bundet og ikke ville bruke store ord og ville sjekke ut ting sakte, men sikkert osv. Jeg vil ikke det!

Gi meg en mann som vet hva han vil og ønsker, som synliggjør dette, og som jobber for det!
Amen.

(mann 40 år fra Oslo) on. 8 aug. 2012 20:09 Privat melding

Amen til det Z :)
Prøver selv å vise interesse og si det som det er. Får finne henne som liker at man er interessert og liker at man viser det :)

Skjult ID med pseudonym Z on. 8 aug. 2012 20:26

På ingen måte min intensjon å "arrestrere" noen spesielle, det jeg skrev var mer en slags (litt bastant?) betraktning rundt det jeg både ser og erfarer rundt meg, iKommode1 :-)

Det er mange veier til Rom. Jeg må bli tatt med storm, mens andre trenger tid til å føle seg frem. Kanskje både din og min metode vitner om en slags usikkerhet basert på tidligere erfaring? Du trenger tid, jeg det motsatte. Jeg må ha en som viser med hele seg hva han vil for å stole på, du trenger tid til å stole på. Hva vet jeg? Du bruker også ord som hatfølelse i forhold til ting som er over. Selv har jeg ingen slike følelser overfor ekser, jeg blir mer trist uten å agere med sinne.

Jeg tror det også er helt komplett og tusen prosent essensielt at man er dønn ærlig med seg selv - at man tør det! (Men hvor mange tør egentlig det?) Du snakker om at du skal være "best" i det å være kjæreste, men da fordrer det også at man er best i forhold til egne behov også - og ta konsekvenser om behovene ikke blir dekket. Oppofrende tror jeg ikke duger i lengden uansett om man er den som ofrer eller den som mottar. I dette ligger det en ubalanse som ikke er sunn, og som kanskje nettopp går på tvers av det jeg sier om ærligheten rundt egne behov? Hva vet jeg....men å tro at oppofrelse skal endre et annet menneske, har jeg sluttet å ha tillit til.

For ordens skyld: Store ord for å ta med storm er bare trist. Ekte, stormfulle følelser er topp!

Og til slutt: Jeg for min del klarer ikke ta hensyn til hva som er velkomment av intensitet og hva som er for mye eller for lite. Det gjør meg ufri. Jeg må være meg, så får det bære eller briste. Det er muligens en av mange grunner til at jeg er singel, men jeg evner ikke å være annerledes...

Skjult ID med pseudonym alven on. 8 aug. 2012 21:06

@Kommode1
Jeg er 43 år, har fått de barna jeg ønsket meg, har vært singel i tre år. Jeg bor landlig, men ikke i "gokk"...hehe;)
Mellom Oslo. og Drammen.
Nå husker ikke jeg hvor du holder til, men så langt unna kan det vel ikke være....eller?
Første bokstav i nicket mitt er; B....

Jeg liker så utrolig godt måten du tenker på, og ditt syn på livet:)

(kvinne 45 år fra Buskerud) on. 8 aug. 2012 21:38 Privat melding

Når livet gir oss motgang og utfordringer, og vi mister oss selv er det lett å bygge forsvarsmurer, og lage strategier for å slippe å få vondt igjen.
For noen blir dette til spill, for andre å søke det man vet en ikke får, for å få bekreftet en oppfatning en har dannet seg om liv og kjærlighet.

Jeg har mye større tro på å bruke tid på å finne seg selv igjen. Hva er det jeg trenger i mitt liv. Akkurat her og nå... ikke bassert på hva jeg fikk eller ikke fikk i fortiden, og ikke basert på hva jeg tror jeg måtte trenge i fremtiden. Her og nå, hva trenger jeg i livet mitt, hvem ønsker jeg å innvitere inn.
Hvem vil jeg være og hvem er jeg i møte med den andre...Hvordan klarer jeg å fortsette å være meg ettersom følelser tar over, og fornuft blir vanskelig å styre etter:))

Denne måten å tenke på, gjør at spillet ved å løpe etter noen som ikke vil ha deg blir helt unødvendig. Jeg søker opp de som er villig å gi meg det jeg trenger, og tar i mot de som jeg ønsker å innvitere inn.
Kanskje en slik trygghet og selvinnsikt hvirker avskrekkende på noen, ... det er i så fall helt greit.. de kan få lov å gå forbi:))

Jeg venter på HAN som føler som meg, og som derfor er trygg i sitt møte med meg.. Jeg er sikker på at han vil vise meg akkurat hvor mye han vil ha meg i livet sitt, akkurat like mye som jeg vet at når HAN kommer vil han aldri være i tvil om hva jeg ønsker:))

Dette var bare mine refleksjoner rundt tråd og søken på kjærligheten....

Skjult ID to. 9 aug. 2012 15:29

Som om jeg skulle skrevet det selv, Gilia.

Skjult ID med pseudonym Gilia73 to. 9 aug. 2012 18:00

Så fint (Pseud).. Vet vi er flere som tenker slik