Alle innlegg Sukkerforum

Pyskloger

Vis siste innlegg
(mann 53 år fra Akershus) ma. 2 juni 2008 17:49 Privat melding

Jeg hadde et normalt liv i 2001 men det har jeg ikke mer. Jeg skulle bare ha noen sovetabletter jeg gikk til Legen ble sent til spesiallist tokk en test gikk inn med 100 iq når jeg vår ferdig hadde kun 10 iq . Og mistet lappen grunn av det og så hadde jeg mc lappen på tung mc så jeg skjente mang venner men når jeg ikke hadde lappen mer får svant dem. Men vis jeg hadde hatt lappen på bil kunne jeg kjørt folge bil når vi tro på mc treff. Jeg savner det hele tiden. Men nå føler jeg at jeg ikke har noe liv mer og heller ikke noen og prate med. Der får skriver jeg dette får at dere skal får stå hvordan jeg har blitt behandlet av systemet.. Systemet er virker sånn. Jeg er frisk når jeg kommer men når jeg har vært der noen ganger sa lager dem deg sykere end det du var før mens en annen tar plassen til en som ikke er syk i heletat. Men den plassen får jeg får jeg kommer inn bak veien så må dere andre vente lengre får og få plass

Skjult ID ma. 2 juni 2008 18:26

Tja, den va'kke lett. Kanskje du har helt rett iallfall i en del av dette - og kanskje du skulle sendt historien til et (fag)tidsskrift som leses av fagfolk innen feltet? Alle har godt av å høre historien fra pasientens (den behandledes) synsvinkel, det er helt sikkert.

Skjult ID med pseudonym juni ma. 2 juni 2008 20:16

Så fin tilbakemelding du gav "skjult ID" !!

Det er et vanskelig tema, og er helt utenom hva jeg kan og vet... alt jeg kan gjøre er å håpe at trådstarer får noen fine opplevelser her inne :-)

Skjult ID med pseudonym kikki ma. 2 juni 2008 20:48

Litt fristende å si at du må skifte behandler,elr hva det nå er du har....det kan gjøre underverker,eller gå til en healer å start med selvutvikling...og ha en god selvinnsikt kan være greit når du føler deg misforstått og feilbehandlet....eller ta en laaaaang tur..da får du sove da..til slutt::)))gå for en løsning!!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 2 juni 2008 21:50

Sexmann.
Du er nok ikke alene om å ha følelsen av å bli sykere og ikke friskere av behandling og legebesøk dessverre. Det er ikke uten grunn at man sier: Du skal være frisk for å være syk... Det er vondt å være bitter. Men den eneste man straffer ved å være det i lengen er desvverre seg selv.

Jeg håper derfor du klarer å sette fokus på det du faktisk KAN gjøre, og på de muligheter som finnes. Jeg vet at det ikke er lett.
Lykke til!


Skjult ID med pseudonym ripset ma. 2 juni 2008 22:30

Jeg har hatt enorm nytte av å gå til psykolog, og oppfordrer alle andre til å gjøre det samme. Seriøst.

Skjult ID med pseudonym Lille my ma. 2 juni 2008 23:18

Heller psykolog og den form for oppfølging,istedet for medisiner. Men,DESVERRE er det ikke alle leger og psykiatere som forstår det. Det enkle er ofte det beste for dem, da de ikke vet annet. De har rett og slett ikke peiling............

Skjult ID med pseudonym kit001 ma. 2 juni 2008 23:33

Nå er det vel en del Psykiske lidelser medisiner virker bra på. Men lang fra alle.

Skjult ID med pseudonym Lille my ma. 2 juni 2008 23:36

Det er i veldig fåtall,skal jeg si deg............De gir mer bivirkninger, enn virkning...........

Skjult ID med pseudonym frisk ti. 3 juni 2008 00:32

Jeg har gått til terapaut, prøvd ut noen forskjellige behandlere, og fant til slutt ei jeg følte meg behagelig med.. Det hjalp meg utrolig mye, og jeg ble friskmeldt etter tre måneder med behandling, etter å ha slitt med angst i to år.. Men jeg kan kjenne meg igjen i det du sier; de behandlerne som ikke passet for meg, gjorde ting bare verre, og ga meg en følelse av håpløshet. Jeg trodde at ingen kunne hjelpe meg... Jeg anbefaler på det sterkeste med å skifte psykolog hvis du ikke føler at den du har gjør deg bedre.. Det er stor forskjell mellom psykologene og det er viktig at du finner en du virkelig kan snakke med om ALT...